Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Qualita Rossa 1kg

  • Lavazza Qualita Rossa to jedna z najlepiej rozpoznawanych kaw marki Lavazza na rynku. Lavazza Qualita Rossa nadaje się do parzenia w każdy możliwy sposób. Lekko słodki smak i wspaniały aromat, to główne zalety tej kawy. Skład: 40% Arabica, 60% Robusta
Kod produktu: 8000070035904
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 332 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Meszna
2022-09-09
Niezmiennie pyszna kawa, często do niej wracam. Polecam kawę i sklep, gdzie zawsze towar jest doskonale zapakowany, a wysyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RATOWICE
2022-08-25
To jest obecnie MOJA KAWA. Bardzo dobrą jest bazą do moich codziennych CAPPUCCINO. Moi goście też pozytywnie oceniają smak tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Warszawa
2022-08-22
BARDZO DOBRA KAWA. AROMATYCZNA I ESENCJONALNA. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Gryfów Śląski
2022-08-13
Pyszna, delikatna kawa, wspanialy aromat. Idealna zaraz po przebudzeniu, ale i na popoludniowe cappucino. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-08-01
Zamawiam tę kawę kolejny raz i wciąż jestem pod wrażeniem smaku i aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RATOWICE
2022-06-20
To jest kawa dla mnie numer 1. PO wielu próbach z innymi kawami uznałem, że to będzie MOJA KAWA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Kartuzy
2022-06-20
Produkt spełnia moje oczekiwania. Szybka bezproblemowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-06-13
Lavazza i wszystko jasne. Smak , aromat zadowoli każdego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mark, BRZESKO
2022-06-13
Bardzo mila obsługa i szybka dostawa :) polecam!! zasłużone 5 punktów na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-06-06
Świetny zapach ziaren i zaparzonej kawy, łagodny smak. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tarnowo Podgórne
2022-05-30
Szybka realizacja, wszystko ok, kawa pyszna i sprawdzona. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2022-05-27
Jedna z najlepszych kaw, zarówno jako espresso, jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Bydgoszcz
2022-05-26
nie mam zdania bo jeszcze nie otworzyłam opakowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Silnowo
2022-05-24
Kawa bardzo dobra. Wybrałem ją z polecenia i jestem zadowolony. Zapewne nie będę więcej eksperymentował i zostanę przy tym wyborze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2022-05-16
Polecam, moja ulubiona, "od zawsze". Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2022-05-03
Kawa sztos. Zamówienie błyskawiczne. Kontakt bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2022-04-30
Duży wybór, dobra jakość, szybka dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Przemyśl
2022-04-28
Kawa dotarła na czas. Mogę sie teraz delektować jej smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kętrzyn
2022-04-27
Moja ulubiona kawa. Dostawa szybką. Fajny gratis i do tego kod promocyjny na kolejne zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2022-04-27
Jedna z moich ulubionych :) Bardzo aromatyczna kawa o głębokim smaku i niskiej kwaskowatości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-04-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RATOWICE
2022-04-22
Jeszcze nie otwarłem opakowania, stąd nie mogę napisać opinii o zamówionym smaku kawy LAVAZZA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łódź
2022-04-21
wszystko ok jak za każdym razem gdy zamawiam kawę w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2022-04-20
To jest jak na razie mój numer jeden. Stosuję ją na przemiennie i innymi i jak dotychczas wygrywa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kościan
2022-04-18
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Kawa jest pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2022-04-17
Bardzo dobra kawa. Dla mnie jedna z lepszych marki Lavazza.kupuję ją od wielu lat i po różnych zmianach zawsze wracam do jej sprawdzonego smaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-04-14
Porządna kawa do biura, z dobrym stosunkiem jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Koszalin
2022-04-11
realizacja zgodna z zamówieniem. Szybko. Jestem zadowolona jak zwykle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa-Wesoła
2022-04-11
Bardzo dobra kawa,klasyk kupujemy już kolejny raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Międzychód
2022-04-11
wszystko w porządku polecam serdecznie zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Brańszczyk
2022-04-06
szybka i udana transakcja kawa dobra polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łódź
2022-03-28
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wągrowiec
2022-03-21
Kawa tak pyszna, że szybko się skończyła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Siemianowice Śląskie
2022-03-21
Bardzo aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-03-18
Pełnia smaku dla wybrednych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Janina, Janczewo
2022-03-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Zawiercie
2022-03-11
Kawa łagodna , wyrazista w smaku , dla osób lubiących dobrą kawę , ale o mniejszej intensywności smaku . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Borowa
2022-03-10
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, ŻAGAŃ
2022-03-09
Kawy z tej firmy są naprawdę świetne. Cieszę się ze mogę robić zakupy w tej firmie, szybko i na czas zawsze otrzymuję zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Giżycko
2022-02-25
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jasienica
2022-02-16
Bardzo dobra kawa do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-02-11
Nie jestem ekspertem, ale jak dla mnie to OK. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-02-10
bardzo fajna kawa w tej cenie, nie za mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Zielin
2022-01-15
Wszystko zgodne z opisem. Kawa dobra, wysyłka ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Międzychód
2022-01-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2022-01-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Iłowo-Osada
2022-01-14
Kawa bardzo aromattczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Krzywin Gryfiński
2022-01-10
Łagodna w smaku ale mocna w działaniu . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2022-01-07
bardzo dobra kawa na codzień, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kraków
2021-12-31
Świetna kawa w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2021-12-31
Skuteczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2021-12-25
Kawa znakomita :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2021-12-20
Pyszna kawa, delikatna, ale nie wodnista, nie kwaśna. Przerzuciłam się już tylko na Lavazzę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bydgoszcz
2021-12-15
bardzo dobra kawa, sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Dębno
2021-12-14
Kawa bardzo smaczna, tylko taką pijemy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2021-12-13
Bardzo dobra kawa na codzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Opole
2021-12-06
Jak zawsze super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Darłowo
2021-12-03
Bardzo dobra kawa, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Dobroszyce
2021-11-28
Klasyka. Bardzo lubię. Odrobina kwasowosci wyczuwalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomira, Gorzów Wlkp
2021-11-26
Bardzo dobra kawa. Szybka i sprawna przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2021-11-24
Bardzo dobra kawa, mało kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kozienice
2021-11-14
Najlepsza kawa najlepszy sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-11-08
Po prostu smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-11-05
Idealna do zaparzania w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Oświęcim
2021-11-02
Kawa jest super,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: URSZULA, DALESZYCE
2021-11-02
Sklep godny polecenia, szybko, miło. Jeszcze nie raz zrobię zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Sosnowiec
2021-10-28
Bardzo dobra kawusia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-10-24
Najlepsza z wszystkich kaw Lavazza. Można delektować się kawą, a szczególnie niesamowitą pianką ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Szczecin
2021-10-24
Jest to coś w tej kawie co zachęca do ponownego napełnienia filiżanki. Proszę o podstawki pod kubki z logie firmy . Są dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, PUCK
2021-10-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Tuchów
2021-10-18
idealna dla mnie aromat smak miodzio
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, SOCHACZEW
2021-10-14
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Dobra
2021-10-11
Do espresso w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2021-10-11
bardzo dobra kawa,bez goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łódź
2021-10-11
Wszystko super, dostawa + kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Giławy
2021-10-04
Kawa wspaniała - moja ulubiona, sprawne dostarczenie zkupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Ksawerów
2021-10-03
Kawa bardzo dobra,realizacja zamówienia ekspresowa, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-09-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-09-17
Wspaniała kaw, doskonały smak i aromat. Aga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Giżycko
2021-09-14
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-09-13
Super w super cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, GRUDZIĄDZ
2021-09-12
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2021-09-09
Bardzo dobra kawa na codzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2021-09-02
Znakomita kawa, zarówno latte, jak i espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, CZĄSTKÓW MAZOWIECKI
2021-08-26
Perfekcyjna transakcja szybko i bez problemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Błażowa
2021-08-02
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, LUBLIN
2021-07-30
Git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gdańsk
2021-07-16
towar dostarczony zgodnie z zamówieniem,z uwag-cena niezbyt konkurencyjna w stosunku do tego produktu dostepnego na rynku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Koszalin
2021-07-14
towar o.k. jestem zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2021-07-12
Godna polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Chorzów
2021-07-10
Kawa baardzo dobra!!! Intensywny aromat, konkretny smak. Najlepiej nadaje się do ekspresów albo kawiarek typu włoskiego, jaką posiadam, wtedy aromat i smak jest wyrazisty. Dużo traci na walorach, kiedy parzy się ją we french presie. Polecam tę kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2021-07-09
Kawa w sam raz na wybudzenie się ze snu-polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-07-01
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Sławno
2021-06-21
bardzo dobra kawa, szybka dostawa. ogólnie ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2021-06-13
Pyszna Rossa, aromat, smak i pianka. Wszystko jak powinno być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Zielona Góra
2021-06-12
Dobrej/ jak zawsze/ jakości kawa. Obsługa super. Gratuluję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Czachówek
2021-06-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Garwolin
2021-06-10
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mierzyn
2021-06-04
Bardzo dobra kawa ,delikatna o niskiej kwasowości. Można ją pić cały dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-05-25
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Tarnowska
2021-05-25
Polecam. Super obsługa, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Płoty
2021-05-23
Polecam wszystko z godne z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rakszawa
2021-05-23
Kolejny raz ekspresowa dostawa i pyszna kawa:) super obsługa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Załom
2021-05-21
Bardzo dobry, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2021-05-21
Sprzedawca, jak zwykle, super. LAVAZZA to moja ulubiona kawa, zwłaszcza z dużą ilością Robusty (kofeina, na poranny start ;-)) ). Więc ta mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Kazuń Nowy
2021-05-21
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Polkowice
2021-05-18
Bardzo dobra kawa polecam bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Opole
2021-05-16
Zamawiam od dłuższego czasu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łódź
2021-05-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gowarzewo
2021-05-14
Świetna kawa, szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Raszków
2021-04-20
Kawa bardzo dobra,realizacja zamówienia ekspresowa, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Tolkmicko
2021-04-19
dosyć dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Pysznica
2021-04-15
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-04-09
Wypróbowany dobry smak, ale teraz rozsmakowujemy się w Lavazzy Oro. Rossa ma niezbyt przyjemny zapach po otwarciu torby z kawą. Smak ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-04-08
Kawa smakuje jak przedstawiono ją w opisie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2021-04-08
Super sprzedawca dostawą bardzo szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zielona Góra
2021-04-08
Najlepsza kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gronowo Górne
2021-04-06
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2021-04-06
Tę kawę dobrze znam, bo była pierwsza w nowym ekspresie - bardzo dobre parametry, przye umiarkowanej cenie. Wyważony smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Czacz
2021-04-06
Moja ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2021-04-03
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, LUBLIN
2021-04-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARKADIUSZ, Rydułtowy
2021-03-28
Jak zwykle dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Tarnów
2021-03-23
Kawa Lavazza Rossa to moja ulubiona więc opinia jest oczywiście bardzo dobra.To jest ten smak,na który liczyłam. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2021-03-21
Kremowa, z delikatnym aromatem czekolady. Nadaje się zarówno do espresso jak i do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tarnowskie Góry
2021-03-20
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2021-03-11
Smaczna i dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Rybnik
2021-03-02
Bardzo szybka dostawa. Produkt dobrej jakości w niewygórowanej cenie. Warto dopłacić 10% więcej tutaj, niż kupować najtańsze zamienniki na serwisach aukcyjnych. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-02-28
Naprawdę swietna kawa,polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Opole
2021-02-26
Kawę kupuję zawsze taką samą Lavazza Rossa - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-02-22
Jedna z najlepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Człuchów
2021-02-14
Kawa bardzo dobra, opis znakomicie oddaje smak, dostawa szybka, wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Morawica
2021-02-07
Kawa i dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, LIDZBARK
2021-02-07
Kawa bardzo dobra.Przesyłka dotarła błyskawicznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lipnik
2021-02-06
Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Szczecin
2021-01-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Zielona Góra
2021-01-22
Jak zawsze -wszystko ok. Jesteście Super Firmą. Gratuluję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-01-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROMAN, POZNAŃ
2021-01-13
Super sprzedawca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczytno
2021-01-09
Super kawa, super sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Stare Bogaczowice
2021-01-06
jestem zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, LIDZBARK
2021-01-04
kawa pyszna, aromatyczna, przesyłka doszła bardzo szybko, sklep oceniam na 6+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wrocław
2021-01-01
Kawa smaczna, dotarła do mnie szybko, dobrze zabezpieczona. Polecam zakupy w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-12-27
Jeszcze nie otwarta ale mam nadzieję że będzie bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-12-25
Lubie te kawę. Jest mocna i aromatyczna. Żeby troch złagodzić jej moc, łączę ja z kawą 100% arabica. I wychodzi super espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-12-20
Gorąco polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2020-12-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2020-12-17
Swietna kawa i niezła cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Chojna
2020-12-17
Super świeża ,a na tym mi najbardziej zalezalo :) z dluga datą ważności , szybka przesylka polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Opole
2020-12-13
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Choszczno
2020-12-11
Kawa rewelacyjna a firma bez wątpienia pełen profesjonalizm. Cena atrakcyjna. Nic więcej zadowolonemu klientowi nie jest potrzebne :-).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-12-10
Lubie te kawę, jest mocna i stawia rano na nogi. Mieszam ja z Brasiliana, która jest łagodna i słodka i mam super espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kielce
2020-11-28
Smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2020-11-22
Dobra, aromatyczna kawa. Łagodny smak, z delikatnym aromatem czekolady. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jarocin
2020-11-20
Wszystko super. Jesteśmy zadowoleni z jakości obsługi i zamówionych produktów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Trzcianki
2020-11-17
Pyszna kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2020-11-06
Polecam. Delikatny smak, bez goryczki! W przestępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Otwock
2020-11-03
Bardz smaczna kawa która wybudz mnie z rozespania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Świnoujście
2020-11-03
Zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2020-11-02
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-02
Kawa smaczna. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Laura, Poznań
2020-11-02
Smaczna kawa, ale Oro lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-11-02
Kawa bardzo dobra - smak i aromat odpowiadają wszystkim konsumentom. Obsługa i dostawa również zasługują na pochwałę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROMAN, POZNAŃ
2020-10-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Maszewo
2020-10-17
Super zakupy! Polecam Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milan, Stara Kuźnia
2020-10-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszarda, Nysa
2020-10-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-10-04
Kawa bardzo dobra, obsługa sklepu jak zwykle super. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lublin
2020-10-01
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Lublin
2020-09-26
Idealna kawa do latte, bądź cappuccino, delikatny smak , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Stalowa Wola
2020-09-25
Kawa fantastyczna, aromatyczna ale delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2020-09-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skawina
2020-09-15
pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2020-09-13
Bardzo dobra, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Chróstnik
2020-09-13
Kawa dobra w tej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-09-10
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Radom
2020-09-07
Kawa jak zwykle wyśmienita! Rewelacyjnie szybki termin realizacji zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Kruszyn
2020-09-04
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Knurów
2020-07-27
Szybko, profesjonalnie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Góra
2020-07-10
Dla mnie najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-06-07
Moja ulubiona kawa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2020-06-06
Bardzo dobra kawa z lekkim aromatem czekolady. Świetna relacja ceny do jakości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2020-06-05
Kawa smaczna w dobrej cenie, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2020-05-11
Najlepsza w tym przedziale cenowym, wybierana przeze mnie bardzo często, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Marki
2020-05-10
Polecam kawę polecam sklep napewno powrócę tu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2019-12-07
Pełny profesjonalizm obsługi klienta.Widać,że dbałość o klienta dla tego sklepu jest bardzo ważna.Przyjemnie się współpracuje.Na pewno tu powrócę.Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Kawa o bardzo intensywnym smaku i aromacie, połączenie mieszanki ziaren Arabiki 40% i Robusty 60% mocno pobudzi od samego rana . Jest wyrazista w smaku i zdecydowanie mocna ,idealna na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Celestynów
2019-07-29
Wszystkie produkty zakupione w Konesso są najwyższej jakości. Wielkie dzięki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2019-07-21
Cena przystępna kawa dobra, kupuję ją co jakiś czas dla urozmaicenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2019-05-28
Idealna zarówno czarna jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-05-12
Niedroga i całkiem dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Huta Stara B
2019-05-11
Kawa jak najbardziej smaczna i aromatyczna. Doskonała w połączeniu z mlekiem.Udany zakup polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Konin
2019-02-11
Kawa pyszna, szbka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2019-02-07
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Miękinia
2018-11-16
Kawa z historią. Zawsze do Niej wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Olkusz
2018-11-08
Smaczna i aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2018-10-15
Dobra kawa w przystępnej cenie, sklep na 5 :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dominik, Luborzyca
2018-10-13
Jedna z lepszych włoskich kaw o łagodnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2018-06-15
Najlepszy sklep z kawą ever!!! :) obsługa fachowa i dostawa na zawsze na drugi dzień. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2018-02-23
Kawa bardzo dobra z mocnym aromatem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2017-12-07
dobra ,aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Oświęcim
2017-09-25
Kawa pyszna, moja ulubiona, intensywna, mocny smak, mieszanka kaw 70% Arabiki i 30% Robusty, bez goryczki w smaku. Opakowanie wystarcza na 1,5 miesiąca przy spożyciu 2-3 kaw dziennie. Bardzo atrakcyjna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Przemyśl
2017-08-24
jak zawsze marka LAVAZZA mnie nie zawiodła :)sklep rewelacja! Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-06-23
Bardzo dobra kawa szczególnie z ekspresu:) Szybka realizacja zamówienia-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Otwock
2017-06-12
Kawa bardzo dobra w przyzwoitej cenie. Niezbyt mocna taka akurat na rozbudzenie. Aromatyczna o słodkawym posmaku. Pięknie pachnie i jest pyszna. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-04-23
Dobra kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Kawę znam od wielu wielu lat a ona za każdym razem smakuje tak samo! Mocna, aromatyczna, słodkawa - doskonała z mlekiem i bez mleka... chyba najlepszy stosunek ceny do jakości dla kaw ze średniej półki cenowej. Polecam tak jak i pozostali kawosze z Konesso:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2017-02-13
Klasyka smaku kawy ,szybka dostawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Ozorków
2017-01-19
Kawa smaczna, aromatyczna.Spora ilość kofeiny, bez nadmiaru goryczy czy kwasowości, delikatny czekoladowo orzechowy smak. Świetna jako espresso,bardzo dobrze komponuje się z mlekiem.Jedna z tych kaw,do których warto wracać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Ledziny
2016-12-29
Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jedna z moich ulubionych. Aromatyczna, mocna, idealna do mleka. Kilka różnych paczek w kredensie, ale ręka sama sięga akurat po Ross'ę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Zawiercie
2016-07-29
Kawa smaczna, wyrazista w smaku. Chociaż nadal szukam tej jedynej, idealnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-07-15
Bardzo dobra kwa, w pełni spełniła oczekiwania, jak każda Lavazza zresztą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Brudzeń Duży
2016-06-12
Produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam sklep oraz produkty w nim dostępne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Bezrzecze
2016-05-08
Kawa dobra ale nie przypadła mi do gustu - za słaba. Super cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lubań
2016-01-31
Dobra kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Świetna poranna kawa z wysoką zawartością kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2015-06-16
Kawa bardzo poprawna, jak dla mnie niczym szczególnym nie wyróżniajaca się, ale ogólnie bardzo lubiana przez moich gości - neutralna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Dąbrowa Górnicza
2015-01-26
Lavazza Qualita Rosa to jedna z moich ulubionych kaw. Jest aromatyczna a jednocześnie delikatna. Dokładnie taką lubię. Na stałe zagościła zarówno w biurze jak i w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wojkowice Koscielne
2015-01-20
dobra kawa , szybka przesyłka - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Włocławek
2015-01-02
Moja ulubiona kawa, idealnie wyważona moc i aromat. Polecam wszystkim kawoszom. Odnośnie do sklepu - przesyłka rzeczywiście ekspresowa, paczka była gotowa do odbioru następnego dnia po zamówieniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Przeworsk
2014-12-14
Świetna kawa w super cenie . Polecam !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Elbląg
2014-10-04
Najlepsza kawa ze wszystkich jakie piłem... a sporo ich było! :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Częstochowa
2014-09-26
Jedna z moich ulubionych kaw. Rewelacja! Co do sklepu: świetny kontakt, przemiła obsługa i szybki czas realizacji zamówienia. Wszystko na wysokim poziomie. Dziękuję serdecznie i zdecydowanie będę Was wszędzie polecać!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2014-08-21
Doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Nowy Dwór Mazowiecki
2014-08-14
Bardzo dobra kawa,kupuję ją nie pierwszy raz.Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Olkusz
2014-08-13
Bardzo dobra kawa, kupuję ją nie pierwszy raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Opole
2014-08-06
Moim zdaniem najlepsze połączenie smaku z ceną :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-07-26
Kawa dobra, przystępna cena ale dla mnie za delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2014-07-10
Bardzo dobra kawa, szybka wysyłka. Polecam sprzedającego. Na pewno jeszcze nie raz kupię tę kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Mińsk Mazowiecki
2014-07-08
dobra kawa oraz bardzo dobra obsługa sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Biała Podlaska
2014-07-08
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Kluki
2014-06-17
Lavazza Qualita Rosa to wyśmienita kawa o delikatnym posmaku czekoladowym. Uwielbiam tą kawę i zawsze mam ją w swojej szafce :) Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2014-06-05
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie. Trwała gęsta crema i aromat to cechy tej kawy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Białystok
2014-06-04
smaczna kawa .Sklep super.Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-06-02
Bardzo dobra kawa za przyzwoite pieniądze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
Przyjemna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2014-05-05
Bardzo dobra kawa. Stawia na nogi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2014-04-17
Obudziłem się rano i zorientowałem się, że parze sobie ostatni zapas swojej ulubionej kawy, pobiegłszy do komputera zamówiłem kawę i już kolejnego dnia mogłem się cieszyć jej wspaniałym aromatem. Serdecznie polecam tę kawę, gdyż raczę się nią z największą przyjemnością ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gracjan, Warszawa
2014-04-07
Jak dla mnie klasyka kawy. Po raz kolejny kupiłem tą odmianę, bo wiem, że znowu urzeknie mnie swoim delikatnym smakiem i wspaniałym aromatem. Polecam wszystkim tym, którzy kawę piją dla smaku a nie dla podtrzymania funkcji życiowych podczas nocnej nauki ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2014-03-28
Klasyczna, uniwersalna kawa. Można polecic kazdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2014-03-24
Najbardziej uniwersalna kawa jaką piłem, każdemu smakuje. Ja osobiście preferuję bardziej zdecydowane smaki, lecz ten wybór jest najbardziej bezpieczny dla gości o nieznanych gustach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2014-03-01
Ulubiona! Ta kawa jest ponadczasowa. Pierwsza ziarnista, która tak bardzo mi posmakowała... Fantastyczna zarówno z mlekiem, jak i bez! Ma leciutko czekoladowy/orzechowy posmak, parzę w kafetierze dodając trochę kardamonu. Pobudza dość mocno :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-02-25
Bardzo szybka obsługa. polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Gdynia
2014-02-19
Smaczna kawa przesyłka ekspresowa, polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Lubań
2014-02-14
bardzo dobra kawa - gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białe Błota
2014-02-07
Bardzo dobra kawa, szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-01-14
Kawa odpowiednia do napojów mlecznych oraz w przypadku picia tzw "dużych kaw". Dla pijących espresso zbyt kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arek, Wroclaw
2014-01-12
Cały czas próbuje różne kawy w sklepie ale Ross'y smak jest na tyle doskonały, że do niej wróce. Robusta >60% daje nie tylko moc ;) ale również niepowtarzalny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Radwanice
2013-12-07
Bardzo dobra kawa. Szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-12-02
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kwaczała
2013-11-21
Bardzo dobra kawa. Szybka przesyłka. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2013-11-16
Pyszna kawa do codziennego użytku, idealna do łączenia z mlekiem lub własnej roboty (smakową) czekoladą do picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Ełk
2013-11-05
Smaczna kawa przesyłka ekspresowa, polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-10-21
super kawa, wspaniały aromat i cena ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2013-10-21
Bardzo szybka obsługa i świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2013-10-18
Świetna kawa, znakomita obsługa, polecam zakupy, satysfakcja gwarantowana:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Olsztyn
2013-10-03
Kawa prosta w smaku i nieskomplikowana, ale przez to fajna i dobra do codziennego picia. Warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Pleszew
2013-09-20
Polecam sklep. Szybk, sprawnie, świeżo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Samborzec
2013-09-09
Kawa pyszna a przesyłka błyskawiczna. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Alwernia
2013-08-27
rewelacyjna kawa lawazza rosa .Slep super ,obsługa super ,dostawa błyskawiczna serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2013-08-07
Kawa super. Sklep ekstra. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, SĘPÓLNO KRAJ.
2013-08-05
bardzo delikatny smak, jak dla mnie idealna. bardzo szybka wysyłka. serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-23
świetna kawa w dobrej cenie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kłodawa
2013-07-11
Delikatna kawa,aromatyczna,bardzo dobra do kaw mlecznych polecam.W całym domu unosi sie przyjemny aromat Obsługa w sklepie błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ILONA, Łęki
2013-07-10
Kawa jest równie wspaniała jak obsługa sklepu Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Oświęcim
2013-07-07
Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku. Kawa pyszna, szybka wysyłka. Polecam sklep!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ELBLĄG
2013-07-07
KAWA BARDZO SMACZNA, GODNA POLECENIA . PIJĘ JĄ JUŻ TRZY LATA I SMAKUJE BARDZO TAK DOMOWNIKOM JAK I GOŚCIOM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubin
2013-07-03
Smaczna kawa z przyjemnym aromatem, przesyłka ekspresowa, polecam wszystkim !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-06-17
Szybko, dokladnie - jak zwykle! Tym razem dodatkowo sklep zaimponowal mi obsluga reklamacyjna - nic tylko polecac znajomym!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2013-06-12
Błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodne z opisem i w bardzo dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Świnoujście
2013-06-03
Pierwszy raz kupiłam tę kawę i bardzo mi smakuje. Błyskawiczna dostawa na następny dzień po wpłacie. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam ten sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Siedlęcin
2013-05-23
Kawa, którą piję od lat i niezmiennie smakuje wybornie. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2013-05-13
Kawa idealna, delikatna. Szybka i fachowa obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Trzebinia
2013-04-24
Szybka obsługa, kawa bardzo dobra do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Ostrzeszów
2013-04-18
Pełny profesjonalizm, szybka przesyłka no i pyszna kawka... POLECAM ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świętoszówka
2013-04-10
Naprawdę rewelacyjna kawa. Serdecznie polecam zakup w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Biała Podlaska
2013-04-02
Kawa Super!! Polecam zakupy w sklepie kawywłoskie.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
KAWA PYSZNA !!!SKLEP POLECAM W 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Michałów-Reginów
2013-03-19
Kawa bardzo dobra, obsługa rewelacyjna. teraz tylko w tym sklepie będę kupował kawę. polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STĘZYCA
2013-03-07
BARDZO SZYBKA DOSTAWA. DOBRA CENA -POLECAM. BĘDĘ WASZYM KLIENTEM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Krasne
2013-03-05
Kawa - super, cena bardzo dobra , profesjonalny kontakt, ZDECYDOWANIE POLECAM PS. bezproblemowy odbiór osobisty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, SZAMOTUŁY
2013-02-26
polecam korzystna cena i bardzo szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-02-23
Kawa jak i obsługa Ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Międzyrzec Podlaski
2013-02-18
Gorąco polecam, super kawa, ekspresowa dostawa. Tak trzymać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Rybnik
2013-02-16
Polecam! Kawa przepyszna, a dowoz ekspresowy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wieliszew
2013-02-09
Przesyłka i dostawa bardzo szybkie. Produkty zgodnie z zamówieniem, dobrze opakowane. Kwa świeża, doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Grabiny
2013-02-08
Kawa bardzo dobra przesyłka ekspresowa .POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-02-07
Super szybka wysyłka, kawa spoko :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2013-02-07
Błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem i w dobrej cenie. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2013-02-07
Najbardziej uniwersalna z kaw LAVAZZA - smakuje mężowi i wszystkim gościom (ja wolę mocniejsze:). Aromatyczna i delikatnie słodka. Kupowałam już z wielu miejsc,ale tutaj jest naprawdę pierwszej klasy i ekspresowo dostarczana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, BYTOM
2013-02-07
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-02-05
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kętrzyn
2013-02-04
Piję tę kawę od przeszło roku - polecam. Sprzedawca znakomity, rzetelny, szybka dostawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Gdańsk
2013-02-04
Kawa przepyszna. Sklep godny polecenia, szybka dostawa, dobry kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dębica
2013-01-28
Bardzo dobra i aromatyczna. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAżYNA, JANOWICE WIELKIE
2012-12-05
błyskawiczna dostawa, dobra cena i świetna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2012-12-05
Błyskawiczna dostawa! Nasza ulubiona kawa, konkurencyjna cena!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Stalowa Wola
2012-11-26
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna. Obsługa sklepu super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kuźnica
2012-11-23
Błyskawiczna wysyłka, kawa pyszna i aromatyczna. Jak najbardziej POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Tomaszów Mazowiecki
2012-11-03
super kawa, super sklep. polecam gorąco. profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2012-10-22
Błyskawiczna wysyłka, kawa jak zawsze pyszna i aromatyczna. Jak najbardziej POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Jastkow
2012-10-21
Świetna kawa, jak prawie każda Lavazza. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chełm
2012-10-19
Super kawa o wspaniałym aromacie. Dostawa szybka bez problemów.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Przemyśl
2012-10-01
Pyszna kawa w super cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tomaszów Lubelski
2012-09-30
Błyskawiczna wysyłka. Jak najbardziej POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2012-09-12
Kawa super (w tej cenie), dostawa błyskawiczna. Dobry kontakt ze Sprzedawcą. Brakuje mi tylko informacji czy kawa z rynku włoskiego czy niemieckiego. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rozalin
2012-09-10
Delikatna, aromatyczna kawa. Świetny kontakt ze sprzedawca połączony z ekspresową dostawą, sprawiają, że tylko brać i pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Konin 4
2012-09-10
Smakoszem kawy LAVAZZA jestem już od dawna i cenię ją za doskonały aromat. A teraz dzieki temu, ze zaopatruję się w sklepie internetowo zyskuję na zniżce cenowej i rabacie. Dziekuję bardzo za sprawną obsługę. Ryszard B. z Konina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wałbrzych
2012-09-10
Dzięki za dobrą obsługę-szybko.Kawa świetna.Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, LUBLIN
2012-09-10
Wszystko ok, polecam! Piorunująca realizacja zamówienia!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2012-09-09
Wiem to włoska prima. Wiem że są lepsze ale ona mi daje takiego kopa rano jak niezapowiedziana wizytacja teściowej o poranku. Wiem że o gustach się nie dyskutuje ale mi ona smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Włocławek
2012-08-30
KAWA SPEŁNIŁA MOJE OCZEKIWANIA SKLEP SUMIENNIE I SZYBKO BEZ PROBLEMU DOSTARCZA WYBRANY TOWAR - GORĄCO POLECA - GRAZYNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2012-08-23
Kawa jest bardzo dobra, aromatyczna. Bardzo dobra cena i szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolony z jej zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-07
kawa bardzo dobra i ma dobra cenę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wołów
2012-08-02
Kawa bardzo dobra, doskonały smak i aromat. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-07-26
Doskonała kawa, stawia rano na nogi, a zaparzona oczywiście w ekspresie cisnieniowym, wyśmienicie smakuje.I co ważne, cena nie jest wygórowana. Goraco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2012-07-21
Bardzo dobra mieszanka arabiki i robusty zarówno do espresso, jak i do kaw z mlekiem. Zbiera wiele pochwał również od moich gości. Za taką cenę nie znalazłam dotąd bardziej odpowiadającej mi kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2012-07-09
Jest to dla mnie najlepsza mieszanka robusty z arabicą (tego producenta i w ogóle). Znakomita zarówno jako espresso, doppio i jako baza do najprzeróżniejszych wariacji z mlekiem. Nie posiada kwaśnego posmaku (jak to w arabicach bywa). Można dostać mieszanki robusta/arabica 40/60, ale zdecydowanie polecam 50/50. Mocna, zdecydowana, wyborna crema, świetna na początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2012-07-01
Bardzo smaczna kawa, zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Rabka Zdrój
2012-06-25
Super kawa, u nas w domu to codzienny rytuał pijemy tylko Lavazza,kosztujemy różne rodzaje tej kawy.Profesjonalna i błyskawiczna obsługa,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Człuchów
2012-06-21
Kawa pyszna, polecam. Kontakt ze sprzedawcą super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-06-18
Kawa aromatyczna, pyszna i w atrakcyjnej cenie. Znakomita obsługa ze strony sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Piotrków Tryb.
2012-05-27
Wszystko ok, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Poznań
2012-05-10
Błyskawiczna wysyłka. Kawa świeża, świetnej jakości i w bardzo atrakcyjnej cenie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zendek, Ożarowice
2012-05-07
Bardzo dobra i smaczna kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam sklep i produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2012-04-15
Dobra kawa o lekko kwaśnawym posmaku idealna do mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kutno
2012-03-28
Kawa wyśmienita, aromatyczna. Dobry kontakt ze Sprzedawcą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2012-02-13
Dobra jakość za przystępna cenę.
Opinia naszego klienta w
    pixel