Opinie o Kawa ziarnista Story Coffee Roasters Love Shot 1kg

  • Średnio palona mieszanka brazylijskiej i peruwiańskiej arabiki przeznaczona do ciśnieniowych metod parzenia. Story Love Shot posiada słodki smak z wyczuwalną nutą karmelu, śliwki i czekolady.
Kod produktu: 5904305406442

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 49 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2024-01-22
Kupiłam kawę zachęcona pozytywnymi opiniami. Bardzo pozytywne wrażenia smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2024-01-07
Przepyszna i aromatyczna kawa która jest stałym punktem każdego zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2024-01-03
Obecnie nr. 1 z tych co są na stałe wsypane w ekspres. Smak trafia w moje podniebienie idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2024-01-02
Kawę kupujemy już bardzo często, smakuję nam chyba nalepiej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kalisz
2023-10-19
Nic ująć, nic dodać. Kawa pełna smaku i aromatu. Ziarna świeżo mielone potrafią dodać Energi nietylko rano, ale przez cały dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Mińsk Mazowiecki
2023-10-12
Bardzo dobra kawa, zarówno do espresso jak i kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, Warszawa
2023-10-05
Kawa delikatna, bez wyczuwalnej goryczki i kwasowości. Bardzo pozytywne wrażenia smakowe. Piękny zapach świeżo palonych ziaren.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2023-09-21
Od pierwszego zakupu najlepsza kawa. Jest pyszna! Zamawiana najczęściej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2023-09-03
Bardzo dobra kawa, świetnie smakuje zaparzona z pomocą dripa Hario jak i w kawiarce Bialetti. Mocna słodycz, niewielka kwasowość, pełnia szczęścia z dodatkiem śmietanki. Sprawna obsługa w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2023-08-18
Nasza ulubiona kawa. Stały punkt zamówień. Pyszna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2023-06-05
Polecam, nigdy się nie zawiodlem na kawie z tej palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2023-05-30
Moja ulubiona kawa z polskiej palarni, sprawdza się jako czarna i mleczna z dodatkiem syropu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Lublin
2023-05-09
Odpowiednio zaparzony Love shot smakuje jak "śliwka nałęczowska" lub inne cukierki w tym stylu. Bardzo przyjemna kawa, o odrobinę wyższej kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Jazowa
2023-05-05
Kawa przepyszna.Polecam jeśli ktoś lubi pić dobre kawy.Nie zwietrzałe z marketów tylko tu.Nie będziesz zawiedziony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2023-04-14
Świetna kawa potwierdzam wszystkie pozytywne oceny. Po jej spróbowaniu trudno z niej zrezygnować. Na razie nie znalazłam lepszej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Katowice
2023-03-08
Kawa rewelacja, na pewno będę kupował jej więcej, to samo tyczy się innych kaw tej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2023-03-05
nie za kwaśna, nie za mocna w sam raz do tradycyjnego espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdańsk
2023-02-27
Spełniła moje oczekiwania,mała kwasowość i delikatna goryczka.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-12-30
Pyszna słodka propozycja. Słusznie dobrana nazwa - love shot, jak słodka śliwka w czekoladzie. Sądzę, że posmakuje każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Polkowice
2022-12-12
Kawa bardzo dobra, idealny aromat, świetnie się sprawdza do ekspresu ciśnieniowego. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, PORĘBA ŻEGOTY
2022-11-29
Smaczna aromatyczna kawa. W trakcie parzenia odczuwalny przyjemny zapach kawy. Jedynie pianka mogłaby się dłużej utrzymywać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2022-11-20
Kawa na okazję - intensywność na wieczorne spotkanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Tuczno
2022-11-13
Realizacja zamówienia jak zawsze perfekcyjna, sprawnie i solidnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2022-11-06
Wziąłem na spróbowanie i muszę przyznać, że jestem zachwycony. Idealnie wypalona. Na pewno będzie stałą pozycją w naszych zamówieniach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMIL, NIEBORÓW
2022-11-04
Kawa tak smaczna jak się spodziewaliśmy. Delikatna, aromatyczna. Oczywiście niespodzianką była ostateczna mieszanka smaków. Pijemy z rozkoszą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-10-14
bardzo łagodna w smaku, ale przyjemna i smaczna. Jeżeli ktoś nie lubi kwaśnych ani gorzkich to w sam raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-10-11
Kawa w smaku okazała się obłędna, tak mi zasmakowała, że zamówiłam inne rodzaje z tej palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, MRZEŻYNO
2022-08-19
Kawa w mojej opinii jest bardzo bardzo dobra.Pijemy już trzeci kilogram tej kawy i myślę że chyba będę dalej zamawiać.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2022-08-19
Bardzo smaczna kawa. Zero kwasowości. Idealna dla osób szukających kawy do mleka oraz bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Krosno
2022-08-19
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2022-08-18
Bardzo smaczna kawa bez nuty kwasowej, delikatny smak czekolady, kupiłam na próbę ale sprawdziła się i myślę że wrócę w nowym zamówieniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Grodzisko
2022-08-16
bardzo dobra kawa, aromatyczna, świetnie smakuje, naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Stalowa Wola
2022-08-07
Bardzo dobra kawa,intensywny smak, a jak pachnie... Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gdynia
2022-08-01
Smaczna kawa, którą otrzymaliśmy przy zakupie ekspresu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Ostrołęka
2022-07-29
Kawę dostałam w prezencie. Jest smaczna, ale trudno mi ocenić czy lepsza od innych, gdyż dopiero zaczynam swoją przygodę z kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2022-07-26
Jeśli ktoś potrzebuje naprawdę mocnego kopa energii - polecam. Ja piję ok 4 kaw dziennie i to raczej normalnych lub średnio mocnych. Po jednej filiżance tej kawy byłem natomiast roztelepany. Dla mnie za mocna. Bardzo smaczna - opis odpowiada wrażeniom z picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Warszawa
2022-07-23
Smaczna, delikatna, idealna nawet do popołudniowej kawy. Brak wyraźnej kwasowosci idealnie komponuje się z każda mleczna kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, PORAJ
2022-07-14
Bardzo dobra kawa o dobrym aromacie , polecam , udany zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-07-08
Wspaniała kawa. Parzę ja zarówno w ekspresie jak i po turecku Obsługa jeszcze wspanialsza, jak zwykle zresztą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2022-07-07
Kawa jest bardzo smaczna, czuć wyraźny śliwkowo-czekoladowy smak w kawie espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Rutka - Tartak
2022-07-04
Sklep posiada duży asortyment produktów wysokiej jakości. Wysyłka jest realizowana szybko. Kawa bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, MRZEŻYNO
2022-07-03
Kawa bardzo nam smakuje.Wszyscy znajomi którzy piją moją kawę są zachwyceni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dziadkowice
2022-06-23
super kawa. używam do ekspresu, smak. crema, tak jak w opisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Czarnków
2022-05-13
Kawa godna polecenia. Wyrazisty smak. Zdecydowanie warta spróbowania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Szczecin
2022-03-28
Kawka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2022-03-24
kupiłem pierwszy raz sprawdzę to się wypowiem...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Karczew
2022-03-14
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2022-03-13
Kawa obłędnie pyszna... Najlepsza kawa na walentynki ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Żłobizna
2022-03-11
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
    pixel