Opinie o Kawa ziarnista Story Coffee Roasters Love Shot 1kg

  • Średnio palona mieszanka brazylijskiej i peruwiańskiej arabiki przeznaczona do ciśnieniowych metod parzenia. Story Love Shot posiada słodki smak z wyczuwalną nutą karmelu, śliwki i czekolady.

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Stalowa Wola
2022-08-07
Bardzo dobra kawa,intensywny smak, a jak pachnie... Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gdynia
2022-08-01
Smaczna kawa, którą otrzymaliśmy przy zakupie ekspresu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Ostrołęka
2022-07-29
Kawę dostałam w prezencie. Jest smaczna, ale trudno mi ocenić czy lepsza od innych, gdyż dopiero zaczynam swoją przygodę z kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2022-07-26
Jeśli ktoś potrzebuje naprawdę mocnego kopa energii - polecam. Ja piję ok 4 kaw dziennie i to raczej normalnych lub średnio mocnych. Po jednej filiżance tej kawy byłem natomiast roztelepany. Dla mnie za mocna. Bardzo smaczna - opis odpowiada wrażeniom z picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Warszawa
2022-07-23
Smaczna, delikatna, idealna nawet do popołudniowej kawy. Brak wyraźnej kwasowosci idealnie komponuje się z każda mleczna kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, PORAJ
2022-07-14
Bardzo dobra kawa o dobrym aromacie , polecam , udany zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-07-08
Wspaniała kawa. Parzę ja zarówno w ekspresie jak i po turecku Obsługa jeszcze wspanialsza, jak zwykle zresztą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2022-07-07
Kawa jest bardzo smaczna, czuć wyraźny śliwkowo-czekoladowy smak w kawie espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Rutka - Tartak
2022-07-04
Sklep posiada duży asortyment produktów wysokiej jakości. Wysyłka jest realizowana szybko. Kawa bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, MRZEŻYNO
2022-07-03
Kawa bardzo nam smakuje.Wszyscy znajomi którzy piją moją kawę są zachwyceni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dziadkowice
2022-06-23
super kawa. używam do ekspresu, smak. crema, tak jak w opisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Czarnków
2022-05-13
Kawa godna polecenia. Wyrazisty smak. Zdecydowanie warta spróbowania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Szczecin
2022-03-28
Kawka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2022-03-24
kupiłem pierwszy raz sprawdzę to się wypowiem...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Karczew
2022-03-14
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2022-03-13
Kawa obłędnie pyszna... Najlepsza kawa na walentynki ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Żłobizna
2022-03-11
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
    pixel