Opinie o Kawa ziarnista HAYB Sie Przelewa Klasyk 250g

  • Jasno palona stuprocentowa arabika, która najlepiej sprawdzi się do przygotowania w ekspresach przelewowych. HAYB Sie Przelewa posiada delikatny, słodki smak, w którym wyczujemy mleczną czekoladę, kakao i orzechy.
Kod produktu: 5904844570260

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 68 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Siemianowice Śląskie
2022-09-08
Smak nieziemski, tak samo aromat. HAYB nigdy nie zawodzi! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Kraków
2022-09-08
Chyba moja ulubiona kawa HAYB, szczególnie jako codzienna kawka, łagodna i czekoladowa, przystępna dla wszystkich, ale też dosyć złożona z orzechowymi posmakami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Tomaszów Mazowiecki
2022-09-07
Pyszna kawa o delikatnym smaku, przygotowana w AeroPressie jest bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Lubin
2022-09-03
Bardzo klasyczny smak kawy z lekka nutą kakao. Zaznaczam że nie jestem znawcą i ocena jest subiektywna. Nada się do kaw mlecznych idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L, Skarżysko-Kamienna
2022-09-02
Dobre ziarna na codzienną szybką kawę do ekspresu przelewowego. W aero czy V60 gubi walory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pruszków
2022-08-29
Bardzo delikatna kawa, idealna dla tych, ktorzy cenią sobie subtelność poranną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Miłosz, Modła Księża
2022-08-22
Kawa dobra, jeśli dobrze przyrządzona. Nie trafiła dokładnie w mój gust
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Gòra
2022-08-11
Bardzo przyzwoity blend, całkiem dobry pod dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łomianki
2022-08-10
Nazwa mówi za siebie: klasyk! Dobra kawa, idealna na codzień :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Niewodnica Kościelna
2022-08-05
Super jak zawsze, nie mam najmniejszych zastrzeżeń, szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dawid, Tłumaczów
2022-08-01
Dobra kawka do wszelakich metod przelewowych, klasyczne i stonowane nuty orzechów i słodkich owoców, 4/5 ze względu na to, że łatwo (szczególnie na blend oparty na Brazylii) można zepsuć napar i otrzymać coś nudnego w smaku i o nieprzyjemnej, szorstkiej teksturze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Krystian, Rzeszów
2022-07-31
Produkty Hayb nigdy na mnie nie robiły wrażenia, nie inaczej jest w tym przypadku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2022-07-11
Super kawka w rosądnej półce cenowej, ziarna jasno wypalone :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Goczalkowice-Zdrój
2022-05-17
Bardzo dobra kawa. Choć body mogło by być mocniejsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rzeszów
2022-05-16
Lekka, zwiewna i rześka kawka. Idealna do przelewu i popijania przez dluższy czas w większych ilościach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Toruń
2022-05-15
Jak nazwa wskazuje - klasyk. Dobra kawa na początek przygody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rotmanka
2022-05-10
Dzisiaj zmierzyłem się z jej smakiem i aromatem. Jest po prostu super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wejherowo
2022-04-21
Klasyczna kawa "codzienna", smaczna zarówno z aeropressu jak i z przelewu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Paprotnia
2022-04-19
Wspaniała jakość kawa jest dość delikatna ale nie czuc w niej spalenizny czy goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2022-04-03
Klasyczny przelewik, do aeropressa też pasuje idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2022-03-21
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2022-03-17
lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Siemianowice Śląskie
2022-02-28
Smaczna, delikatna kawa. Jednak dla mnie zbyt delikatna i drugim razem razem raczej nie kupię pod aeropress.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2022-02-17
Świetna kawa !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2022-02-14
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Nowy Sącz
2022-01-18
Delikatna, lekko kwaskowa. To moja pierwsza kawa. Dripa i uważam, że jest bardI w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Rokietnica
2022-01-10
Faktycznie klasyk! Bardzo zrównoważony smak, który można dostosować przez eksperymentowanie, zarówno w aeropressie jak i v60. „Bezpieczna” i smaczna kawka ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wawrzyniec, Pilchowice
2022-01-08
Jest w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Rzeszów
2022-01-04
Super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-12-29
Smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-12-28
Kawa pyszna, dostawa szybką. Wielka szkoda, że Hayb zmienił opakowania na gorszej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2021-12-26
Kawka jak zawsze super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2021-12-08
super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Dobra
2021-11-16
Bardzo dobra i przyjemna kawa. Używałem ja w moim chemexsie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubaczów
2021-11-15
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łomianki
2021-11-11
Po prostu dobra kawa :) pewniak ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2021-11-07
Nie podeszła mi zupełnie. Podobnie jak inne kawy z tej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-11-02
Pyszna, doskonała do aeropressu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paula, Warszawa
2021-10-18
Zwykła Brazylia, ale smaczna. I tania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Barcin
2021-09-30
Delikatna kawa, lekko wyczuwalne nuty,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Chełm
2021-09-04
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-08-29
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2021-07-15
Bardzo smaczna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-06-26
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2021-06-20
Swuetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-06-08
Jak przystało na klasyk...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2021-05-21
Kawa smaczna. Polecam sklep, bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliina, Chrzanów
2021-04-12
ciekawy smak.jak dla mnie owocowy.Jasno palona,mało goryczy charakteryzującej wiekszosc kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poznań
2021-04-08
Spoko lajtowa kawa bez egzotycznych aromatów :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-03-22
Klasyczne podejście do przelewu, kawa jednocześnie prosta w smaku, ale w sposób w myśl "piękno tkwi w prostocie". Nazwa najlepiej chyba wskazuje z czym mamy do czynienia. Warto przynajmniej spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-02-16
Delikatna i aromatyczna. Kwasowości bardzo mała. Bardzo mi smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dąbrowa Górnicza
2021-02-09
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, KONIN
2021-01-29
Dobra kawa lecz nie trafiła w moje gusta. Robiona w V60 jak i aeropressie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2020-12-04
Bardzo fajna kawa. Nie jestem znawcą na tyle, żeby opisać body etc;) ale dla mojego średnio wykształconego podniebienia była super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2020-11-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Prudnik
2020-11-22
Chyba najlepsza kawa do przelewu jaka pilem...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2020-11-20
Szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-11-19
Bardzo ciekawa kawa,delikatna, czyli taką jaką lubię. Sklep jak zwykle na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-11-06
Kawa bardzo smakuje :) idealna do drippera :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Śrem
2020-11-06
Bardzo smaczna, jednak ze względu, że jest to blend brakuje czegoś charakterystycznego w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2020-11-01
Spoko kawa. Wole kwiat od Hayb ale to tylko garstka mojego gustu. Jakość ziaren top.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Namysłów
2020-10-06
Fajna klasyczna lekko kwaśna, orzeźwiająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2020-09-21
Kawa świetnie smakuje z ekspresu przelewowego ale do aeropresu też jest niczego sobie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-09-16
Jedna z moich ulubionych kaw pod dripa. Bardzo łagodna, orzechowa. Świetnie spisuje się także w french pressie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Luborzyca
2020-07-24
Dla mnie pierwsza przygoda z "lepszą" kawą. Zaskoczeniem było dla mnie, że rzeczywiście wyczuwam orzechowy posmak. Bardzo przyjemna i wg mnie delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-06-14
Łagodna kawa o bardzo delikatnej kwasowości, idealna dla kogoś kto zaczyna swoją przygodę z kawami speciality.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2020-05-25
Łagodna. Wyczuwalny zapach czekolady. Smak dobry, nie szczególnie się wyróżnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2020-05-11
Miła w smaku, delikatna kawa idealna dla amatorów klasycznych delikatnych aromatów.
Opinia naszego klienta w
    pixel