Opinie o Młynek do kawy Baratza Virtuoso+

  • Nowa wersja popularnego automatycznego młynka do kawy. Baratza Virtuoso+ został wyposażony w cyfrowy timer, posiada funkcję mielenia pulsacyjnego, a jego pojemnik na kawę jest podświetlany. Virtuoso+ to młynek przeznaczony do alternatyw i espresso.
Kod produktu: 838823005229
Producent: BARATZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Warszawa
2022-09-12
Świetny młynek! Mieli bardzo dobrze kawę i do espresso i do dripa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-08-07
Młynek przystępny cenowo, świetnie sprawdza się w domowych warunkach do metod przelewowych a i okazjonalnie do espresso daje radę. Jedyny, jak do tej pory, minus - przy wyjmowaniu i wkładaniu "szufladki", dookoła rozsypuje się sporo naelektryzowanych resztek kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Biała Podlaska
2022-06-10
Młynek do kawy Baratza Virtuoso+ zakupiłem, gdyż znałem jego zalety. Posiada on stożkowe, metalowe żarna, dzięki którym miele kawę szybko i dokładne, bez żadnego przypalania, na żądaną (ustawioną przez nas grubość ziaren) w takiej ilości kawy jaką ustawiamy elektronicznie. Myślę, że będę się cieszył z jego użytkowania przez długi okres. Polecam jego zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Pruszcz Gdański
2021-04-29
Bardzo dobry trochę głośny, ale wiedziałam o tym przed zakupem. Producent posiada na YT instrukcje montażu a na stronie inne przydatne informacje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Nowa Sól
2021-04-19
supeer
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Kaniów
2021-03-21
Byłem/ jestem posiadaczem kilku młynków do kawy... Baratza Virtuoso jest młynkiem wyjątkowym w swojej klasie cenowej. Chociaż faktycznie jak twierdzą fachowcy do parzenia espresso można zmielić kawę tylko w sytuacji awaryjnej, to dla każdej innej metody parzenia spełnia moje oczekiwania w 100%. Jednak sprzęt to nie wszystko - Ekipa sklepu Konesso to prawdziwe mistrzostwo oraz kompendium wszelkiej wiedzy o kawie i wszystkim co z nią związane! Już polecałem i będę polecał zakupy u Was!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zielona Góra
2021-01-12
Młynek pierwsza liga. Po doświadczeniach z innymi, chyba przez dłuższy czas nie będę szukał lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Kraków
2020-12-18
Towar spełnia nasze oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemek, Warszawa
2020-11-15
Młynek w tej cenie to mistrzostwo! Bardzo dobry kontakt i profesjonalne porady. Polecam bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-07-06
Wysokiej jakości młynek, który zdecydowanie wystarcza do używania w domu do alternatyw. Kawę można mielić grubo do french pressa, ale też drobniutko do kawiarki. Wystarczy go regularnie czyścić, a posłuży nam przez lata.
Opinia naszego klienta w
    pixel