Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Qualita Oro 2x1kg + Lavazza Qualita Oro Mountain Grown 250g

  • Wyjątkowy zestaw najpopularniejszych kaw producenta Lavazza. 2 opakowania tradycyjnej Lavazza Qualita Oro + opakowanie 250g kawy Qualoita Oro Mountain Grown
Kod produktu: 8000070020566
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 131 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Koszalin
2022-09-05
Jak zwykle, pyszna kawa jak z poprzedniej dostawy. Polecam - super cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kraków
2022-08-22
Jak zwykle kawa pyszna, jakość bardzo dobra. Lavazza ORO piję, gdy mam ochotę na smak łagodniejszy a MOUNTAIN GROW, gdy chce poczuć mocniejszy smak. Bardzo sprawdzony duet.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Przemyśl
2022-08-22
Super sprzedawca Super towar wszystko TOP!!! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-08-08
polecam daje 5/5, szybka dostawa miły kontakt :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-06-23
bardzo dobra kawka, bardzo polecam ja i całe biuro :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-06-06
Biorę ten zestaw co miesiąc dla kolegi i zawsze jest zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-06-06
Bardzo dobra kawa. W prezentowanym zestawie naprawdę się opłaca. Zachęcam do kupna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-05
Bardzo Korzystny zestaw, a sama kawa jest na tyle uniwersalna ze smakuje chyba każdemu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-02
Zestaw w bardzo dobrej cenie. Co prawda zamawiam go dla kolegi ale zawsze jest zadowolony a kawa mu smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-04-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Świdnica
2022-03-07
Wyborowy smak kawy, idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Szczecin
2022-03-04
Bardzo dobra jakość kawy. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dział, Bytów
2022-03-02
Jak zawsze na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Piaseczno
2022-01-24
pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdańsk
2022-01-24
W pełni usatysfakcjonowany!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Banino
2022-01-19
Ciągle mam wrażenie, że jeszcze rok temu Qualita Oro miała lepszy aromat (zapach). Smak w zasadzie bez zmian. Po porażce na allegro przy zakupie Qualita Oro inna możliwość, to zakup w Biedronce. Ale mimo to polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kraków
2022-01-17
Wszystko w porządku, produkty dotarły szybko i dobrze spakowane. Kawa pyszna jak zawsze!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dział, Bytów
2022-01-10
Dostawa w terminie. Kawa jak zawsze pyszna :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Olsztyn
2022-01-07
znakomita kawa, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Zaniemyśl
2022-01-04
Bardzo dobra kawa, szczególnie po zmieszaniu tych dwóch rodzajów Lavazzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, BIELSKO - BIAŁA
2021-12-20
doskonała obsługa i jakość towaru!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-12-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Niegowa
2021-12-08
Wszystko zgodnie z opisem, szybko i sprawnie,kawa swieżutka, cudownie pachnie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Rybnik
2021-12-08
Jak zwykle - dobra kawa, szybka dostawa, odpowiednio zabezpieczona przesyłka. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Gdynia
2021-12-05
Moją ulubioną kawą jest Lavazza Qualita Oro, lecz jeszcze lepsza jest Lavazza Qualita Oro Mountain Grown, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Świdnica
2021-10-29
Idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-10-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Poreba Wielka
2021-10-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2021-10-16
Kawa pełna aromatu ,świeża ,smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Piaseczno
2021-10-11
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ełk
2021-09-27
Pyszna delikatna kawa, obudzi największego śpiocha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2021-09-16
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-08-20
Pyszna kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Chorzów
2021-08-09
Dobry pakiet dla fanów złotej lavazza, którzy chcą uzupełnić zapasy i przy okazji przetestować nowy smak kawy. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Piaseczno
2021-07-12
Pyszna kawa, bogata oferta. Expresowa wysyłka:)! Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DUET ZABAWKI, świnoujście
2021-07-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2021-07-04
Sklep i Kawa godne polecenia. Wiec polecam z całą odpowiedzialnością. Sam systematycznie będę kupował kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Toruń
2021-06-27
Kawa ma wyśmienity smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, CHEŁM
2021-06-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kraków
2021-06-13
Zdecydowanie moja ulubiona kawa! Delikatna w smaku, subtelna, dobra o każdej porze dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, PSZCZYNA
2021-06-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawiercie
2021-06-06
pyszna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Wołomin
2021-06-02
Kawa cena i dostawa wszystko na najwyższym poziomie ocena 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-06-02
Dobra oferta dlatego kupiłem , obsługa znakomita , profesionalna .Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bratucice
2021-06-01
Super smakuje,Polecam, szybko i solidnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2021-06-01
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Rzeszów
2021-05-31
Bardzo dobra kawa, zestaw wypada w bardzo korzystnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Piaseczno
2021-05-30
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jaworze
2021-05-30
Towar wysokiej jak9sci w przystępnej cenie. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-05-30
Dobra promocja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wągrowiec
2021-05-30
Polecam firma ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sosnowiec
2021-05-29
Wszystko ok. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHALINA, Gliwice
2021-05-29
Jak zwykle pysznie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Jarosław
2021-05-28
Kawa ,,OK" POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Leżajsk
2021-05-27
Niezawodna kawa Qualita Oro (złota jakość), delikatna w smaku i pobudzająco pachnąca. Dodatkowej małej czarnej jeszcze nie kosztowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Kraków
2021-05-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Zielona Góra
2021-05-26
Towar zgodny z opisem, cena rozsądna czyli wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzyki
2021-05-22
Dobra jakość towaru i szybka obsługa zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Zaniemyśl
2021-05-22
Bardzo sprawny proces zakupów, kawa znakomita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Rabka-zdroj
2021-05-21
Profesjonalny sprzedawca towar zgodny z opisem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, JASTRZĘBIE ZDROJ
2021-05-21
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena Kowalska, WROCŁAW
2021-05-20
Dostawa szybka i bez problemów. Kawa baaardzo smaczna, już się kończy :(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Bydgoszcz
2021-05-20
jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Kraków
2021-05-19
Jak zwykle doskonała!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poraj
2021-05-17
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lwówek Śląski
2021-05-17
Towar świeży, dobrze spakowany, kawa aż chce się pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2021-05-17
Super kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Puławy
2021-05-17
Szybko sprawnie i smacznie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-05-17
Dobra jakość w stosunku do ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Ostrołęka
2021-05-17
Bardzo jestem zadowolona z szybkości realizacji zamówienia i jakości produktu otrzymanego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Krynki
2021-05-17
100% satysfakcji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Limanowa
2021-05-16
Kawka pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gliwice
2021-05-15
Bardzo pyszna kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Klodzko
2021-05-15
...wyborna, wykwintna kawa, transakcja profesjonalnie przeprowadzona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Gryfino
2021-05-14
Polecam.Dobra cena ,szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Świebodzice
2021-05-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-05-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Szczecin
2021-05-13
Super towar, fachowa obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piaseczno
2021-05-11
Super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Bielsko Biała
2021-05-10
super zestaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kędzierzyn-Kole
2021-05-08
Polecam. Dobry sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dębno
2021-05-07
Szybko, zwięźle i na temat :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-05-04
Szybko i sprawnie. Zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-05-03
Zawsze ją kupuję bo mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ustrzyki Dolne
2021-05-01
Kolejne zakupy w sklepie Konesso - polecam jak najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2021-05-01
kawka op,k
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Żagań
2021-05-01
Bardzo dobra kawa, a wcześniej idealny kontakt ze sklepem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, Tarnów
2021-04-30
Pyszna kawa dla wszystkich , nawet tych co rzadko piją kawę . Będą bardzo zadowoleni. smak dla każdego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, BYDGOSZCZ
2021-04-30
Super w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2021-04-29
Rewe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Zgierz
2021-04-27
REALIZACJA ZAMÓWIENIA SZYBKO I SPRAWNIE. KAWUSIA PYSZNA. POLECAM SKLEP KONESSO W 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2021-04-26
Moja ulubiona !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Cieszyn
2021-04-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Olsztyn
2021-04-25
Bardzo dobra szybka obsłPuga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-04-23
Moja ulubiona kawa dotarła do mnie bardzo szybko i sprawnie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lipnik
2021-04-22
Wyraziste smaki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Klucze
2021-04-22
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Banino
2021-04-19
Kawa naprawdę dobra. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-04-19
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Neosystem, Gorzów Wlkp.
2021-04-19
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Zasługuje na ocenę 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gdańsk
2021-04-18
O tej kawie nie ma co pisać każdy ją zna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Rybnik
2021-04-17
Szybka dostawa, dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kiełpin
2021-04-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rybno
2021-04-08
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-04-06
Świetny zestaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Skawina
2021-04-06
Zwyczajna kawa. Jest w porządku. Obsługa sklepu na wysokim poziomie, krótki termin realizacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2021-04-05
Świetny zestaw za dobra cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-04-03
Kawa wspaniała jak zawsze w Komedii! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-04-03
Dobra jakość. Świeża kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, NAROL
2021-04-03
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JÓZEF, BRZEG
2021-03-31
2x1 kg lavazzy otrzymałam ale ORO 250 G NIE BYŁO W MOJEJ PRZESYŁCE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, CHEŁM
2021-03-28
Towar najwyższej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Dębno
2021-03-26
Bardzo dobra , pije regularnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świerklaniec
2021-03-24
Najlepsza kawa z tych „klasyków”
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Stara Wieś
2021-03-23
Najlepszy wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowe Miasto Nad Wartą
2021-03-23
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Przysiek
2021-03-22
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Mielec
2021-03-22
Bardzo dobra obsługa.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CZESŁAW, Karwiany
2021-03-19
Rzetelna firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sandomierz
2021-03-19
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-03-19
Bardzo szybka i sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, WARSZAWA
2021-03-18
Kawa cudowna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubin
2021-03-18
Jak zawsze polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Rzeszów
2021-03-14
Kawa jak zwykle idealna. To moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2021-03-14
Lavazza ORO bardzo dobra, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2021-03-14
Lavazza Oro złota jest nieco łagodniejsza od Lavazza czarnej, jedna i druga są rewelacyjne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Swarzędz
2021-03-14
Super produkty, super sprzedawca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-03-13
Kawa świeża, z długą datą przydatności do spożycia dobrej jakości. Jedynie opakowanie, w którym otrzymałam zamówienie, tradycyjnie nieco rozklejone. Na szczęście nic z niego nie wypadło.
Opinia naszego klienta w
    pixel