Opinie o Kawa ziarnista Java Decaf Kolumbia Cauca FILTR 250g

  • Java Decaf Kolumbia Cauca to wysokiej jakości kawa bezkofeinowa, której ziarna pochodzą z Kolumbii. Jasno palona kawa jest polecana szczególnie do alternatywnych metod parzenia takich jak chemex, drip czy aeropress.
Producent: JAVA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Bytom
2023-01-09
Bardzo dobra kawa. Do tej pory decafy spotykałam tylko w wersji pod ekspres. A tu proszę! Super przelewik :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Leszno
2022-11-11
Bardzo ciekawa kawa o (moim zdaniem) sporej kwasowości, jaśmin wyczuwalny truskawki nie znalazłem. Pod koniec paczki zmieszałem ją z mocniej wypaloną, "cięższą" kawą decaf i powstała idealna kompozycja. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jarocin
2022-10-03
Jenda z lepszych kaw bez kofeiny. Jak ktoś lubi - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2022-07-10
Smaczna kawa, pomaga przy nadwrażliwości na kofeinę, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2022-05-11
Najbardziej delikatna i aksamitna, nikt mi nie wierzy, że bezkofeinowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kołobrzeg
2022-02-10
spora doza kwasowości dla tych którzy ją w kawie preferują
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pleszew
2021-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-12-25
Przyjemna i delikatna kawa, dobra do picia o każdej porze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łomianki
2021-10-17
Kupiłem z ciekawości, żeby sprawdzić, jak smakuje taka kawa bezkofeinowa. Ale jak zaparzyłem, to nie powiedziałbym, żeby była jakaś „inna” czy pozbawiona czegoś. Po prostu dobra kawa :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-01-27
Jak dla mnie super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2021-01-08
Smaczna kawa. Prawie nie czuć różnicy w smaku, więc idealna dla kawoszy, którym popołudniowa dawka kofeiny nie służy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2020-12-05
Świetny smak. Używam aeropresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2020-12-04
Na razie mam niewielkie doświadczenie w kawach bezkofeinowych, ale z trzech które piłam ta jest rewelacyjna. Napewno po nią wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2020-10-27
Nie zgodziłabym się, że kwasowość jest delikatna - kawa zdecydowanie dla osób, które nie boją się czuć kwasowości oraz nut owocowych w kawie. Aromatyczna w zapachu, jednak w smaku głównie kwaśna (przy różnych metodach alternatywnego parzenia bardziej lub mniej - chyba najoptymalniej sprawdziła się u nas w French Press). Fajny wybór na późniejsze popołudnie z uwagi na bezkofeinowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Namysłów
2020-10-06
No muszę przyznać, że fajna te owocowe nutki super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2020-04-28
Miałam nadzieję na wulkan smaku i kawę która będzie dobra na wieczór z uwagi na brak kofeiny, niestety obiecywane smaki truskawki i jaśminu utknęły w potężnej kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2020-04-17
Mocno wyczuwalny owocowy aromat, kwaskowatość na średnim poziomie. Bardzo smaczna kawa!
Opinia naszego klienta w
    pixel