Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso Barista Perfetto 1kg

  • Lavazza Espresso Barista Perfetto to dość rzadko spotykana kawa na polskim rynku. Kawa ziarnista o doskonałym pełnym smaku oraz intensywnym aromacie. Skład:100% Arabika
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 72 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EUGENIUSZ, SZCZAWNO ZDRÓJ
2021-01-11
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Słupsk
2021-01-11
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Gdańsk
2021-01-05
Kawę kupiłam pierwszy raz . Cudowny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2020-12-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Jestem zadowolona ze smaku tej kawy również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robet, Jasło
2020-11-21
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Poświętne
2020-11-12
Bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wałbrzych
2020-11-06
Mocna,lekko gorzkawa, esentionalna, ale z mlekiem bardzo mi odpowiada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2020-11-05
Dobra kawa i intensywnym aromacie i wyrażnym smaku. Dobra kawa na każdą porę dnia. Zadowoli każde podniebienie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-02
Polecam, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tyczyn
2020-10-31
Pyszna,pyszna i jeszcze raz pyszna!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2020-10-31
bardzo dobra kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-10-25
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Oświęcim
2020-10-25
Bardzo dobra /piję tylko czarną mocną /, wyraźny smak, przystępna cena .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Limanowa
2020-10-22
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ŚWINOUJŚCIE
2020-10-21
bardzo dobra kawa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-10-17
Dla mnie trochę za gorzka widocznie jest w niej przewaga robusty.Ale warta przetestowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kielce
2020-10-14
Bardzo dobra kawa na każda porę dnia. Smak może lekko płaski ale ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-10-04
Ciekawy smak z czekoladową nutą, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wroclaw
2020-10-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Joanna, Grodków
2020-10-03
Kawa taka sobie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Łódź
2020-10-02
Polecam. Wspaniały aromat. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2020-10-02
Szybko i sprawnie. Kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Tarnów
2020-09-28
Wspaniała w smaku,posiada silny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bydgoszcz
2020-09-25
b.dobra, i zdecydowany jak dla mnie smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legnica
2020-09-21
Jedno slowo - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stok Lacki
2020-09-17
Smaczna dobra do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skawina
2020-09-15
fantastyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2020-09-14
Bardzo dobra kawa - przypada mi do gustu bardziej niż Qualita Oro
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2020-09-12
Pierwsza zaparzona kawa w ekspresie super, jak dalej będzie podpowiem później.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Paniówki
2020-09-11
Jest okej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zamość
2020-09-07
Jeszcze nie próbowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-09-04
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Białystok
2020-07-04
Szybko, łatwo i przyjemnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2020-05-25
bardzo dobra arabica, czekoladowy zapach po każdym otwarciu opakowania, nie nudzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Milanówek
2020-05-18
Pyszna kawa! Idealna każdego dnia, zarówno z mlekiem jak i czarna. Serdecznie polecam, zdecydowanie warto mieć ją w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-01-04
Pyszna kawa i bardzo dobry sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mokrsko
2019-11-11
super kawa i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2019-11-04
Dobra kawa, nic tylko pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-10-18
Przyjemna w smaku. Myślę, że przypadnie do gustu codziennym pijaczom kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Toruń
2019-06-12
Dołączam do grona zachwyconych smakiem i aromatem tej kawy, na pewno zostanie ze mną dłużej. Gabriela, Toruń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-04-07
To zdecydowanie najlepsza Lavazza jaka piłam. Polecam. Bardzo delikatna i przyjemna w smaku. Obsługa jak zwykle celująca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
ciekawa pozycja. Smakuje z mlekiem. Sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-01-04
Bardzo dobra, jak to Lavazza.....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ustroń
2017-10-11
produkt bardzo dobry jako zrównoważona mieszanka arabiki i robusty, polecam współpraca ze Sklepem wzorcowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2017-05-11
dobra, mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-04-12
Produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2017-01-19
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie i do tego aromatyczna i mocna. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kańczuga
2016-07-05
Kawa bardzo dobra, polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Piekary Śląskie
2015-03-16
Świetna kawa, szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2015-02-18
Bardzo dobra kawa. Szybka przesyłka. Polecam i kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARTA, Mrągowo
2014-12-16
kawka przepyszna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2014-12-05
Bardzo dobra kawa, dobry aromat,dobry smak.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Końskie
2014-10-03
Wszystko profesjonalnie. Polecam zdecydowanie !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, MIKOŁÓW
2014-10-01
Dobra kawa o intensywnym aromacie i smaku w przyzwoitej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2014-07-30
Rewelacyjna delikatna kawa, bez nuty kwasowości.Doskonały zapach i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznan
2014-07-17
Bardzo dobra kawa, jak każda z tego sklepu, polecam kawę i zakupy w tym sklepie. Jacek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
niezły aromat, dobra crema, odpowiednia moc - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Zgorzelec
2014-02-06
Pyszna, aromatyczna, moja ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Bardzo pyszna,świeża a obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-11-11
bardzo ciekawa, dobra z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dąbrowa Górnicza
2013-10-25
Znakomita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: LIUDMILA, WARSZAWA
2013-07-24
Przyzwoita cena i smakowo bardzo zrównowazona.Niezbędny dodatek do innych kaw produktu LAVAZZA. Liudmiła-Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-07-06
Kawa z mocnym aromatem, idealna dla osób, które szukają czegoś więcej.... Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2013-06-15
Dobra Lavazza, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Komorow
2013-04-29
Bardzo dobra, aromatyczna kawa o intensywnym smaku. Dodatkowa zaleta jest cena i szybkosc dostawy. Ela, Komorow
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2013-02-04
wspaniała kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Suwałki
2012-11-22
Świetna kawa, szybka przesyłka, rozsądna cena. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, WOLANÓW
2012-09-24
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-09-17
niezły aromat, dobra crema, odpowiednia moc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-26
kolejna superowa Lavazza
Opinia naszego klienta w
    pixel