Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso Barista Perfetto 1kg

  • Lavazza Espresso Barista Perfetto to dość rzadko spotykana kawa na polskim rynku. Kawa ziarnista o doskonałym pełnym smaku oraz intensywnym aromacie. Skład:100% Arabika
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 163 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Justynów
2023-01-19
kawa pyszna obsługa sparwna, nie mam żadnych uwag- dziękuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2023-01-16
do tej pory kupowałam mieloną, ale ta postać też bardzo dobrze się sprawdza w ekspresie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2023-01-14
Nie jestem znawcą kawy ale ta kawa bardzo mnie smakuje. W związku z tym że kawa jest ziarnista przygotowuję bezpośrednio przed spożyciem dlatego nie traci na smaku do ostatniego ziarenka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygfryd, Warszawa
2023-01-03
kawa bardzo dobra,ale ja nie jestem ekspertką.....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opalenica
2023-01-02
Wspaniała kawa, a zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność, profesjonalizm, szybka dostawa. Obsługa sklepu rozwiązuje wszystkie problemy. Polecam Ewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sebastian, Toruń
2022-12-19
Nieco lepsza od Espresso Italiano Classico, ale bez szału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Silnowo
2022-12-19
Kawa bardzo smaczna. Ponieważ jest bardzo mocna można przyoszczędzić na ilości parzonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ruda Śląska
2022-12-14
lavazza to marka na której trudno się zawieść bardzo dobra kawa polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HELENA, KOLECZKOWO
2022-12-11
SUPER......POLECAM......PYSZNA KAWUSIA...............
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wojciechów
2022-12-09
Kawa Lavazza espresso to dobry wybór jak ktoś często pije espresso i lubi ten smak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Opole
2022-12-06
Kawa spełnia wszystkie moje wymagania.Jest mocna,ale nie gorzka.Najważniejsze jest to, że to 100% Arabica,ponieważ nie toleruję smaku Robusty, która ostatnio mieszana jest do wielu bardzo dobrych do tej kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2022-12-02
Kawa o mocniejszym smaku, dobra na szare, grudniowe poranki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leśniewo
2022-11-25
Oczekiwałem lepszych wrażeń smakowych. Generalnie może być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-11-23
Świetna, solidna firma. Błyskawiczna dostawa. Kawa znakomita, bardzo dobrze zapakowana. Zachęcam wielbicieli kawy do sprawdzenia sklepu. Nie będą zawiedzeni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bochnia
2022-11-20
transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z opisem, dostawa bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2022-11-20
Dobra kawa - wyraźny smak - najlepiej smakuje z kawałkiem ciasta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2022-11-16
Bardzo dobra kawa, polecam do espresso i do kaw z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przasnysz
2022-11-14
Zakupiony produkt i dostawę oceniam na 5,na pewno jeszcze skorzystam z oferty strony,dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2022-11-12
Mnie smakuję, myślę że w takiej cenie lepszej kawy nie znajdę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2022-11-06
intensywna w smaku i smolista. Klasyka espresso od klasycznego producenta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Staszów
2022-10-31
Bardzo dobra kawa o mocnym aromacie. Polecam gdyż preferuję 100% arabica.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kępno
2022-09-19
KAWA JAK OD NAJLEPSZEGO BARISTY!!!bEDE JA KUPOWAĆ IMPOLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skwierzyna
2022-08-18
Jak dla mnie kawa super! Wciąż do niej wracam, pomimo próbowania innych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Polanica-Zdroj
2022-07-25
To jest moja najbardziej ulubiona kawa. Dobry balans smaku z malą ilością kofeiny. Kolbowy ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jakubowice Konińskie Kol.
2022-07-19
Jak sama nazwa mówi barista. Każdy będzie zadowolony, ma słodki posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Legnica
2022-06-13
Dziękuje kawa bardzo dobra polecam zakupy w Konesso miła i szybka obsługa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Silnowo
2022-05-24
Kawa bardzo dobra. Wybrałem ją z polecenia i jestem zadowolony. Zapewne nie będę więcej eksperymentował i zostanę przy tym wyborze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Goleniów
2022-05-04
Smaczna kawa z posmakiem słodkim, ziarna kruche dobrze się mielą w młynku ręcznym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Zamość
2022-04-25
Kawa o optymalnej mocy. Smak bardzo dobry, polecam dla ceniących jakiś smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jarzębia Łąka
2022-04-14
Kawa, jak w nazwie, perfetto! Dostawa błyskawiczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skwierzyna
2022-04-14
Jak dla mnie bardzo smaczna. Ciągle do nie wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Wrocław
2022-04-10
Bardzo dobra, intensywny smak i kolor, aromatyczna. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2022-04-09
Bardzo dobra, jak zwykle Lavazza. Polecam. Zakupy w sklepie jak zawsze bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warszawa
2022-04-04
Zamówiony towar spełnił moje oczekiwania. Polecam innym klientom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-04-03
bardzo dobra kawa, Lavazza w wersji Barista to zupełnie inna liga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jarzębia Łąka
2022-03-25
Doskonała obsługa, kawa jeszcze lepsza:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2022-03-25
Polecam ! bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JADWIGA, BISKUPIEC
2022-03-03
super towar szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jarzębia Łąka
2022-02-28
Dostawa błyskawiczna, kawa taka, jak zwykle: dobra i świeża. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Wyrzysk
2022-02-23
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2022-02-21
Ta kawa smakowo najbardziej mi odpowiada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jasło
2022-02-15
Głęboki smak i bogaty aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2022-02-03
Solidna firma, bardzo szybka dostawa, bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Hajnówka
2022-01-29
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2022-01-26
Też dobra kawa.Szczególnie przy zaparzaniu exspresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kępno
2022-01-19
POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2022-01-14
Doskonała kawa, serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Babice
2022-01-06
Realizacja zamówienia - szybko i sprawnie Kawa spełnia moje oczekiwania jakościowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-01-06
dobra kawa na pobudzenie z rana lub popołudniowe latte. pełen smak i aromat choć aromat szybko się ulatnia, za to smak kawy długo pozostaje na języku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2021-12-31
Kawa wyśmienita, pełen bukiet zapachów mija ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraśnik
2021-12-30
bardzo przyjemne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2021-12-27
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-12-19
Aromatyczna, poprostu pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-12-19
mocne espresso polecam pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mokrsko
2021-12-09
Delikatna i bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skwierzyna
2021-12-09
Jak dla mnie-super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Elbląg
2021-12-05
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jarzębia Łąka
2021-12-04
Doskonała:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łódź
2021-11-02
Pyszne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2021-10-31
O smakach trudno dyskutować czy za gorzka, kwaśna czy mało aromatyczna. W mojej ocenie tak powinna smakować kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-10-28
nadaje się wyłącznie do kaw mlecznych. Bardzo przepalona, wychodzi niesmaczne esporesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2021-10-24
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-10-22
Bardzo dobra kawa,szczególnie po śniadaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Garby
2021-10-19
polecam, delikatna, ale mimo wszystko kawa z charakterem. W tej cenie zdecydowanie godna polecenia. Sklep oczywiście również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-10-18
Świetna kawa! Bogaty aromat i ciekawy smak! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Sierpc
2021-10-17
Szybką dostawą, kawa pyszna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mostkowo
2021-10-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jarzębia Łąka
2021-10-08
Tak powinna smakować kawa;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Poznań
2021-09-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mokrsko
2021-09-23
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Uniegoszcz
2021-09-22
Sklep obsługuje sprawnie i bez problemu .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Pleszew
2021-09-20
Bardzo dobra kawa ,delikatny smak,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Ornontowice
2021-09-17
Dobra jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dęblin
2021-09-02
LavAzza espresso świetna. Brawo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Chruszczobród
2021-09-02
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-08-11
Bardzo dobra kawa idealna do ekspresu intensywna i pobudzająca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2021-07-12
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-07-10
Doskonała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-05-24
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arnold, Nowy Dwór Mazowiecki
2021-05-15
Kawa bardzo dobra.Obsługa jak zawsze szybka i profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-04-19
Jako ekspresso jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Karpicko
2021-04-15
Super aromatyczna kawa , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-03-15
Towar zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wilczęta
2021-03-09
kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-02-20
Jak zawsze smaczna, aromatyczna, nie jest kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Przecza
2021-02-11
ok polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-02-09
Bardzo dobra aromatyczna kawa o intensywnym smaku.Zrównoważona mieszanka arabiki i robusty. Obsługa sklepu jak zawsze super.!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Bielawa
2021-02-08
No , dobra dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-02-04
Ma mocny smak.Odpowiada mi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Dębica
2021-02-01
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EUGENIUSZ, SZCZAWNO ZDRÓJ
2021-01-11
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Gdynia
2021-01-11
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Gdańsk
2021-01-05
Kawę kupiłam pierwszy raz . Cudowny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2020-12-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Jestem zadowolona ze smaku tej kawy również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jasło
2020-11-21
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, POŚWIĘTNE
2020-11-12
Bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wałbrzych
2020-11-06
Mocna,lekko gorzkawa, esentionalna, ale z mlekiem bardzo mi odpowiada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2020-11-05
Dobra kawa i intensywnym aromacie i wyrażnym smaku. Dobra kawa na każdą porę dnia. Zadowoli każde podniebienie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-02
Polecam, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tyczyn
2020-10-31
Pyszna,pyszna i jeszcze raz pyszna!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2020-10-31
bardzo dobra kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-10-25
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Oświęcim
2020-10-25
Bardzo dobra /piję tylko czarną mocną /, wyraźny smak, przystępna cena .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łabowa
2020-10-22
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ŚWINOUJŚCIE
2020-10-21
bardzo dobra kawa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-10-17
Dla mnie trochę za gorzka widocznie jest w niej przewaga robusty.Ale warta przetestowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kielce
2020-10-14
Bardzo dobra kawa na każda porę dnia. Smak może lekko płaski ale ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-10-04
Ciekawy smak z czekoladową nutą, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wroclaw
2020-10-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Joanna, Grodków
2020-10-03
Kawa taka sobie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Łódź
2020-10-02
Polecam. Wspaniały aromat. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2020-10-02
Szybko i sprawnie. Kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Tarnów
2020-09-28
Wspaniała w smaku,posiada silny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bydgoszcz
2020-09-25
b.dobra, i zdecydowany jak dla mnie smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legnica
2020-09-21
Jedno slowo - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stok Lacki
2020-09-17
Smaczna dobra do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skawina
2020-09-15
fantastyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2020-09-14
Bardzo dobra kawa - przypada mi do gustu bardziej niż Qualita Oro
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2020-09-12
Pierwsza zaparzona kawa w ekspresie super, jak dalej będzie podpowiem później.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Paniówki
2020-09-11
Jest okej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zamość
2020-09-07
Jeszcze nie próbowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-09-04
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Białystok
2020-07-04
Szybko, łatwo i przyjemnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2020-05-25
bardzo dobra arabica, czekoladowy zapach po każdym otwarciu opakowania, nie nudzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Milanówek
2020-05-18
Pyszna kawa! Idealna każdego dnia, zarówno z mlekiem jak i czarna. Serdecznie polecam, zdecydowanie warto mieć ją w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-01-04
Pyszna kawa i bardzo dobry sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mokrsko
2019-11-11
super kawa i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2019-11-04
Dobra kawa, nic tylko pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-10-18
Przyjemna w smaku. Myślę, że przypadnie do gustu codziennym pijaczom kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Toruń
2019-06-12
Dołączam do grona zachwyconych smakiem i aromatem tej kawy, na pewno zostanie ze mną dłużej. Gabriela, Toruń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-04-07
To zdecydowanie najlepsza Lavazza jaka piłam. Polecam. Bardzo delikatna i przyjemna w smaku. Obsługa jak zwykle celująca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
ciekawa pozycja. Smakuje z mlekiem. Sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-01-04
Bardzo dobra, jak to Lavazza.....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ustroń
2017-10-11
produkt bardzo dobry jako zrównoważona mieszanka arabiki i robusty, polecam współpraca ze Sklepem wzorcowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wieliczka
2017-05-11
dobra, mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-04-12
Produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2017-01-19
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie i do tego aromatyczna i mocna. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kańczuga
2016-07-05
Kawa bardzo dobra, polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Piekary Śląskie
2015-03-16
Świetna kawa, szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2015-02-18
Bardzo dobra kawa. Szybka przesyłka. Polecam i kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARTA, Mrągowo
2014-12-16
kawka przepyszna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2014-12-05
Bardzo dobra kawa, dobry aromat,dobry smak.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Końskie
2014-10-03
Wszystko profesjonalnie. Polecam zdecydowanie !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, MIKOŁÓW
2014-10-01
Dobra kawa o intensywnym aromacie i smaku w przyzwoitej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2014-07-30
Rewelacyjna delikatna kawa, bez nuty kwasowości.Doskonały zapach i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznan
2014-07-17
Bardzo dobra kawa, jak każda z tego sklepu, polecam kawę i zakupy w tym sklepie. Jacek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
niezły aromat, dobra crema, odpowiednia moc - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Zgorzelec
2014-02-06
Pyszna, aromatyczna, moja ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Bardzo pyszna,świeża a obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-11-11
bardzo ciekawa, dobra z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dąbrowa Górnicza
2013-10-25
Znakomita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: LIUDMILA, WARSZAWA
2013-07-24
Przyzwoita cena i smakowo bardzo zrównowazona.Niezbędny dodatek do innych kaw produktu LAVAZZA. Liudmiła-Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-07-06
Kawa z mocnym aromatem, idealna dla osób, które szukają czegoś więcej.... Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2013-06-15
Dobra Lavazza, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Komorow
2013-04-29
Bardzo dobra, aromatyczna kawa o intensywnym smaku. Dodatkowa zaleta jest cena i szybkosc dostawy. Ela, Komorow
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-02-04
wspaniała kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Suwałki
2012-11-22
Świetna kawa, szybka przesyłka, rozsądna cena. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, WOLANÓW
2012-09-24
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-09-17
niezły aromat, dobra crema, odpowiednia moc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-26
kolejna superowa Lavazza
Opinia naszego klienta w
    pixel