Opinie o Ekspres do kawy Melitta F53/1-101 Caffeo Passione OT - srebrny

  • Automatyczny ekspres do kawy Melitta Passione OT, to urządzenie, które zapewni Ci przygotowanie wysokiej jakości kawy w domu. Ekspres skutecznie zachowuje zawsze świeży smak i aromat kawy oraz odmierza idealną ilość potrzebnej do zaparzenia kawy.
Kod produktu: 4006508215478
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, SIEDLCE
2023-01-18
Ekspres ze średniej półki cenowej. Jeśli chodzi o markę, to znana i ciesząca się dobrą renomą firma. Jeśli zaś chodzi o model, to urządzenie plasuje się w kategorii "średnia wyższa". Ekspres wykonany jest bardzo estetycznie. Cechuje go staranność wykonania i dobre spasowanie elementów -nic nie trzeszczy, nie "lata", nie zacina się. Menu jest proste i intuicyjne - dobre wrażenie robi dołączona wielojęzyczna instrukcja obsługi - choć szczegółowa, to napisana prosto i zrozumiale (myślę, że można byłoby tę opasłą książkę podzielić na dwie: część polską i pozostałe języki - tak byłoby zdecydowanie wygodniej z niej korzystać, bo to jednak ponad 200 stron). Atutem urządzenia jest łatwość konserwacji - automatyczne samoczyszczenie oraz łatwy dostęp do modułu zaparzającego. Pewną wątpliwość budzi szczelność "systemu najlepszego aromatu" ale ponieważ kawa "wychodzi szybko" ;) to nie ma kiedy zwietrzeć. Kawa jest smaczna i ma taką moc, jaką sobie zażyczymy. Ja lubię espresso i jestem z niego zadowolony, reszta domowników eksperymentuje z innymi napojami. Mam nadzieję, że jakościowo i trwałością nie zawiedzie mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bydgoszcz
2022-11-16
Urządzenie porządnie wykonane, intuicyjne w obsłudze a przede wszystkim sporządza pyszną kawę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Poznań
2022-05-12
Bardzo szybka realizacja, produkt OK, choć trochę za często się płucze względem wielkości zbiornika na wodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Górki Noteckie
2022-01-07
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kraków
2021-10-31
Prosta modułowa budowa, szuflada pod całym ekspresem, nieskomplikowana geometria prosta do czyszczenia, wyciagany blok prasujacy, dwa wężyki do mleka, dłuższy pozwala na zasysanie prosto z kartonu czy butelki. W menu wszystko co trzeba, możliwość przygotowania samego mleka. Autoczyszczenie po każdym użyciu spieniacza, po wetknięciu rurki w otwór w szufladę. Jak dla mnie idealny ekspres, jakościowo i funkcjonalnie naprawde rewelcyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENEUSZ, BIESIEKIERZ
2021-09-07
Kupiłem ekspres dla moich rodziców, są w podeszłym wieku więc wybór padł na Melitte. Jest bardzo prosty w obsłudze i nie sprawił i nie sprawia im rzadnych trudności i jak to mówi mój tata, ich życie weszło na wyższy poziom :) i są megazadowoleni z ekspresu i kaw przez niegoribionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2021-05-14
Sprzęt spełnia oczekiwania, nie ma żadnych problemów po 1 miesiącu używania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Żórawina
2021-04-19
Jesteśmy zadowoleni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zbąszyń
2020-12-06
Realizacja zamówienia wzorowa! Wszystko 5/5! Ekspres polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-08-22
Bardzo dobry ekspres, spełnia wszystkie oczekiwania. Wysyłka szybka i sprawna, kontakt bardzo dobry. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Krosno
2020-01-30
Ekspress super- 100 procent zgodnie z oczekiwaniami,,,bardzo dobra oferta i dobry kontakt- bezproblemowa, ekspresowa zmiana towaru, godna polecenia firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Tarnowskie Góry
2019-11-18
Generalnie z ekspresu jestem zadowolony, nie jest zbyt duży, prosty w obsłudze, świetnie czyści dysze po robieniu kawy mlecznej. Dość głośny jak pewnie inne są podobne, zdecydowanie głośniejszy przy czyszczeniu parą, ale coś za coś. Kawa bardzo dobra, ekspres umożliwia personalizację ustawień od ilości kawy począwszy od ilości i mocy po temperaturę. Do ekspresu producent dołącza dodatkową rurkę, którą można bezpośrednio włożyć do kartonika z mlekiem. Jeżeli chodzi o minusy to zdecydowanie pojemnik na wodę powinien być większy, sam pojemnik nie jest zbyt duży a w dodatku ekspres używa dość sporo wody do czyszczenia i z tego wynika drugi minus: stosunkowe często sygnalizuje potrzebę opróżnienia szuflady z wodą użytą do czyszczenia. I jeszcze jeden drobiazg: tacka na filiżankę wykonana jest z metalu, który bardzo szybko się rysuje, już po pierwszym użyciu są widoczne rysy. Podsumowując, ekspres moim zdaniem wart swojej ceny i pomimo drobnych niedogodności jestem z niego bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pruszków
2019-04-12
Ekspres dojechał do mnie dziś i .....jestem zachwycona:). Latte wychodzi cudowne, spienione mleko również. W komplecie dostajemy krótką rurę i pojemnik na mleko oraz dłuższą rurkę bezpośrednio do kartonika z mlekiem . Jest prosty w obsłudze, menu w języku polskim, czyszczenie też nie zajmuje sporo czasu. Spieniacz - działa bez zarzutu. Jest stosunkowo cichy (słyszałam głośniejsze). Polecam zakup - w tym przedziale cenowym nie znajdziecie nic lepszego (miałam Krupsa wierzcie mi gorszego badziewia nie można kupić). Brałam jeszcze pod uwagę Nivona 759 ale ona nie różniła się od Mellitty a była znacznie droższa (techniczne i jakościowo to takie same ekspresy).Dostałam też od firmy kawę i zestaw do czyszczenia gratis. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Biłgoraj
2018-08-20
Ten ekspres to najrozsądniejsze rozwiązanie w tym zakresie cenowym. Nie dość, że decydujesz się na wysokiej jakości sprzęt, to jeszcze otrzymujesz 2 kg świetnej kawy. Nie spodziewałem się, że Melitta oferuje tak dobre ekspresy. Szczerze przyznam, że wcześniej niewiele słyszałem o tej marce, a okazuje się, że za granicą jest bardzo częstym wyborem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Ustka
2018-04-09
Bardzo ładny i zgrabny ekspres do domu. Przygotowana kawa bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, zwłaszcza jeśli chodzi o espresso, chociaż kawy mleczne też uszczęśliwiają moją żonę. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel