Opinie o Ekspres do kawy Melitta F63-102 Caffeo CI Touch - czarny

  • Automatyczny ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta pozwala na przygotowanie zawsze perfekcyjnej kawy w Twoim domu. Oprócz stylowego designu urządzenie zostało wyposażone w nowoczesne technologie, które gwarantują maksymalną wygodę użytkowania.
Kod produktu: 4006508217793
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-05-29
Zalety, cicha praca możliwość zaprogramowania swoich ulubionych kaw. Wady to ciagłe procesy czyszczenia, konieczność częstego dolewania wody i opróżniania tacy , z tego powodu dość absorbujący w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Piła
2021-05-27
Ekspres świetnie sprawdza się w biurze. Załoga zachwycona! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Dziedzice
2021-05-21
Co prawda jest to mój pierwszy expres ale jestem mega zadowolona,kawa jest goraca i pyszna a mleko spienione super,duzy wybór napojów i proste czyszczenie. No i pięknie sie prezentuje.Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mława
2021-05-04
Express super,obsługa sklepu i kontakt z doradcą na 5,gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Nowa Sól
2021-05-02
Realizacja zamówienia - błyskawiczna. Zamówiłam w Wielki czwartek, a w Wielki piątek piliśmy kawę. Ekspres ocenię później - po użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Annopol
2021-04-09
Polecam, polecam, polecam maga szybka dostawa zamówienia, super kontakt jestem zadowolona z zakupu ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianne
2021-03-08
MI przede wszystkim podobała się obsługa. Zadzwoniłem, bo nie byłem pewny, który ekspres chcę kupić. Pani nie zbywała mnie szybkimi odpowiedziami, wytłumaczyła jakie są różnice, co się w moim przypadku może lepiej sprawdzić. Tak też się stał, kupiłem Melitte. Mam go miesiąc, to jeszcze nie wiele, został jednak już dobrze przetestowany i jest dobrze. Fajne opcje, które można zmieniać też na bieżąco. Czyszczenie nie jest skomplikowane, wyjęcie zbiornika do napełnienia wody, bardzo fajne, jak stoi w odpowiednim miejscu ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Elbląg
2021-01-17
Błyskawiczny kontakt mailowy. Profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Grodzisko Dolne
2021-01-04
Polecam dobry kontakt ze sprzedającym szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-12-31
5/5 dostawa, produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdańsk
2020-12-28
Ekspres super. Obsługa i czyszczenie bardzo proste. Ten w porównaniu do starego 8 letniego Siemensa dużo cichszy. Kawa pyszna. Dzielony pojemnik na kawę to wada jeśli tak jak u mnie używa się tylko jeden rodzaj. Szybko się kończy i trzeba pamiętać aby przesunąć suwak, a ekspres nie informuje, że już się kończy. Natomiast jeśli braknie wody można dolać i dokończyć kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2020-12-28
Polecam sklep. Ekspres super się sprawuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Pleszew
2020-12-21
Wszystko super zgodnie z opisem przedmiotu i w rewelacyjnym tempie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Drygulec
2020-12-13
Narazie wszystko ok. Przepisy w ekspresie są mniejsze czyli kawy mają mniejsze pojemność niż w innych ekspresach z których korzystałem. Młynek cichy,dwie komory na ziarna kawy jak dla mnie minus ekspres nie powiadamiania o braku kawy w zasobniku trzeba uważać aby się nie uszkodził.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, KRAKÓW
2020-12-07
Wszystko ok. Polecam gorąco!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kolbuszowa
2020-11-12
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2020-11-09
Mega! Takiego ekspresu szukałem. Wcześniej przez parę lat używałem Philips-Saeco Synthia i nie mogę złego słowa powiedzieć. Nauczyłem się ładnie spieniać mleko :) Jakieś pół roku temu skusiłem się na zmianę na Philips LatteGo serii 3000 i dla osób, które gustują w kawach mlecznych to niewypał. Piana z niego to jakaś porażka, karafka od gorącej pary zaczęła pękać i kruszyć się. Zmotywowany nietrafionym zakupem i spadkiem jakości kawy zdecydowałem się na Melittę. Strzał w dziesiątkę. Pianka wychodzi naprawdę gęsta, crema z kawy również jest bardzo przyjemna. Ekspres to czyścioszek, opcje przepłukiwania systemu zaparzania i mlecznego bardzo ułatwiają utrzymanie urządzenia w czystości. Niektórzy piszą, że zużywa przez to duże ilości wody... ja to doceniam, przynajmniej częściej dolewa się świeżej wody (a wcale tak dużo jej nie ciągnie). Ale, żeby nie słodzić, moim zdaniem opcja podawania samego mleka za słabo podgrzewa to mleko. Chciałbym, żeby temperatura była wyższa, żeby dzieciom kakao szybciej zrobić ;) Również Menu ma małego buga, przy kręceniu Rotary w jedną ze stron, nie jest się w stanie przejść przez całe Menu, trzeba kręcić w drugą. Ot taki chochlik. Napiszę do supportu Melitty ale nie wiem czy jest możliwość aktualizacji oprogramowania. Generalnie bardzo polecam, jesteśmy mega zadowoleni i mamy nadzieję, że będzie nam służył przez najbliższe kilka lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Jaworzno
2020-11-02
wszystko Ok, sprawnie szybko i bez problemów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Gdynia
2020-10-31
ekspres doskonały. w porównaniu do Krups Evidence działa cichutko. piana idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Brwinow
2020-10-31
Bardzo przyjemna pomoc domowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, ORACZEWICE GMINA CHOSZCZNO
2020-02-03
Ekspres godny polecenia.Przystępna cena ,dobra jakość.Obsługa intuicyjna prosta.Zakupy w sklepie czysta przyjemność.Wszystko zgodne z opisem,szybka wysyłka z super prezentem.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Poznań
2018-04-09
Przepiękny ekspres automatyczny, który robi świetną kawę i jest prosty w obsłudze. Posiada 2 pojemniki na ziarna i daje możliwość wyboru przed zaparzeniem. Ja mam swoją ulubioną kawę, a żona swoją i nie musimy walczyć o to, które ziarna wsypać. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel