Opinie o Ekspres do kawy Melitta Latticia OT F300-101 - Srebrny

  • Ekspres do kawy Melitta Latticia OT w kolorze srebrnym to kompaktowe urządzenie, które znajdzie dla siebie miejsce w każdej kuchni. utomatyczny ekspres do kawy, w którym przygotujesz w nim kawy czarne i mleczne za naciśnięciem przycisku.
Kod produktu: 4006508224579
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Lubin
2024-04-15
Świetny ekspres, dosc cichy, w atrakcyjnej cenie, wąskie wymiary, proste czyszczenie. Jak ja mogłam bez niego żyć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2024-04-15
Generalnie ekspres ma wszystko czego mi potrzeba. Dobrze pieni mleko, jest bardzo prosty w obsłudze, łatwo się czyści i robi bardzo dobrą kawę :) Ma specyficzne proporcje, ponieważ jest dość długi i wąski, na co należy zwrócić uwagę przed zakupem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leon, Suchy Las
2024-04-09
Ekspres jest super bo tani i daje swietna kawe.ponadto bardzo prosty w obsludze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łódź
2024-04-08
Szybka obsługa. Sam ekspres OK. Robi dobrą kawę, prosty w obsłudze i co najważniejsze nie za duży.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rudawica
2024-03-30
Bardzo przyjemny ekspres. Obsługa intuicyjna, latte bardzo smaczna, chociaż robię ją na dwa przyciski, bo lubię bardzo mleczne z delikatnym posmakiem kawy i żeby taką uzyskać najpierw robię małą latte, a później dorabiam duże mleko. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. To bardzo dobry ekspres w tej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2024-03-28
Na razie jestem zadowolona. Młynek cichy kawa gorąca mleczko dobrze spienione
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2024-03-22
Cichutki w porównaniu do modelu Solo&Milk, świetnie spienia mleko i jest gorące. Cappuccino o różnych stopniach mocy - pyszna. Duży zasobnik wody i ziaren, więc przy większej rodzinie nie trzeba co chwile uzupełniać. Świetny pomysł z uchwytem do wkręcania i wykręcania wkładu zmiękczającego w zbiorniku. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Włodawa
2024-01-22
Jest to mój pierwszy ekspres. Bardzo łatwy w obsłudze, zarówno 70 letnia babcia zrobi sobie kawę jak i mój 6 letni syn zalewa kakao gorącym, spienionym mlekiem (wkłada wężyk do kartonu z mlekiem, podstawia kubek z puchatkiem i naciska jeden guzik). Kawy mleczne wychodzą pyszne. Jestem zadowolona z wężyka do mleka. Nie potrzebuję dodatkowego miejsca na pojemnik, a wężyk czyści się w bardzo łatwy sposób. Jest długi i wąski, ale trzeba wzięć pod uwagę to, że jeżeli ma stać pod wiszącymi szafkami trzeba mu zostawić trochę miejsca po lewej stronie żeby wyjmować pojemnik na wodę. Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie. Można w nim też zaparzać herbatę, gdyż woda jest gorąca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof , Otwock
2024-01-21
Ekspres bardzo dobrze się sprawdza, wystarczająca ilość kaw, bardzo dobra cena za trzy lata gwarancji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gorlice
2024-01-21
Ekspres świetny! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dotarł szybciutko przed samymi Swiętami za co bardzo dziękujemy ponieważ można się było cieszyć pyszna kawą. Doskonały kontakt z Kierownictwem sklepu. Będziemy tu wracac na pewno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TAMARA, Warszawa
2024-01-18
Bardzo dobry produkt, zgodny z opisem.,cichy. Jestem bardzo zadowolona z expresu . Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2024-01-18
Ekspres po miesiącu użytkowania sprawuje się bardzo dobrze. Jest przede wszystkim sporo cichszy niż konkurencyjne modele innych marek. Kawa jest smaczna, czyszczenie jest całkiem proste, ma łatwy dostęp do wody. Funkcja dwóch kaw działa jak powinna. Mogę się przyczepić tylko do dwóch rzeczy, brakuje mu możliwości programowania proporcji kawy i mleka, a sama możliwość regulacji wielkości kawy mogłaby być wyskalowana wyżej. Na maksymalnym poziomie nie wypełnia kubka do brzegu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2024-01-16
Bardzo dobry express, bez niepotrzebnych "bajerów". Robi pyszne kawy z dobrze ubitym mlekiem. Obsługa intuicyjna. Urządzenie jest bardzo ciche, do małej kuchni idealne. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego expresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2024-01-15
Bardzo dobry produkt. Jestem zadowolony i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, WÓJTOWO
2024-01-15
Po 3 tyg. użycia, oceniam towar b. dobrze, trudne ustawienia, ale z filmików już OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Mikołów
2024-01-15
Smaczna kawa, prosty w obsłudze zajmuje mało miejsca. Jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Klikawa
2024-01-13
Polecam ten ekspres jak i sam sklep. Pyszna kawa, cichutki, rurka do mleka, umożliwiająca podstawienie pojemnika, jak również butelki. Ekspresowa wysyłka, wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Opole
2024-01-12
Bardzo dobry produkt, robi pyszną kawę. Żona od czasu gdy mamy ten ekspres mówi, że kawa z ekspresu przelewowego już jej nie smakuje tak bardzo, a już o standardowej "zalewajce" nie chce słyszeć :) Dostawa bardzo szybko dotarła na miejsce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Lutowiska
2024-01-08
Sprawna transakcja, szybka wysyłka. Sklep warty polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łódź
2023-12-30
Bardzo dobry wybór. Kupując kierowałem się opiniami i to był strzał w 10ke. Ekspres zajmuje mało miejsca, jest wyjątkowo prosty w obsłudze i serwisowaniu a system mleczny jest bardzo łatwy w czyszczeniu. Plusem jest też względnie cicha praca. Kawa oczywiście również bardzo dobra i prawidłowo zaparzona. Poczekam tylko czy trwałość i bezawaryjność będzie taka jak słyszałem. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Niemce
2023-12-29
Ekspres godny polecenia wykonuje 3 podstawowe kawy ekspresso capuccino i late w odpowiednich wielkościach spełnia moje oczekiwania naprawdę prost i niezawodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Siekierki Wielkie
2023-12-28
Ekspres działa poprawnie, kawy robi dobre, spełnia moje oczekiwania w pełni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2023-12-25
Błyskawiczna dostawa paczki. Sam ekspres również bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
    pixel