Opinie o Kawa ziarnista Bazzara GRANCAPPUCCINO 1kg

  • Bazzara GranCappuccino to doskonała kawa ziarnista, idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki z niewielką domieszką robusty. W jej smaku możemy wyczuć słodkie nuty przypominające owoce, zaś aromat przypomina zapach kwiatów.
Kod produktu: 8026028001517
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 69 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-08-18
Bestseller wśród kaw Bazzara :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-07-15
KAWA ZIARNISTA BAZZARA GRANCAPPUCCINO przepyszna! Poziom obsługi klienta też wzorowy. Polecam! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-07-13
Idealna do cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Czarnków
2021-07-05
Jedna z lepszych kaw, które miałem okazje pić. Jednym słowem „zakochałem” się w Bazzarze. Kawa wyrazista - przewaga gorzkiej czekolady. Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcelina, Dębogóra
2021-06-27
Rewelacyjna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wrocław
2021-06-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Sędziszów Małopolski
2021-05-27
Bardzo łagodna , smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2021-05-14
polecam niesamowity smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Poznań
2021-04-29
aromatyczna , zniewalajaca kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wieleń
2021-04-23
polecam, bardzo dobra kawa, rewelacyjna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-04-10
Pyszn kawa. Idealnie smakule z mlekiem.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Koleczkowo
2021-04-06
Bazzara zawsze trzyma wysoki poziom.Smak,aromat,crema-sama radość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Wieś Lęborska
2021-03-31
Jeśli raz spróbujesz to się rozsmakujesz... Jest idelana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, Karczew
2021-03-20
ta kawa nam smakuje , nie jest gorzka , a kawa wychodzi pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Skaryszew
2021-02-19
Polecam. Mało kofeiny. Dobra przez cały dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2021-02-12
świetna kawa, wspaniała kemowa pianka, bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Stary Dwor
2021-02-08
Bardzo smaczna kawusia POlecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowy Sącz
2021-01-28
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Opole
2021-01-28
Profesjonalnie, sprawnie i rzetelnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-01-09
Ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2021-01-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Trzebiatöw
2020-12-31
Pełne zadowolenie, kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Olmonty
2020-12-29
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gubin
2020-12-28
5\5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, Karczew
2020-12-27
jak zawsze szybko i sprawnie ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIRAGE, Rzeszów
2020-11-09
Aromatyczna. Espresso początkowo jest delikatna, po 1 min. robi się delikatnie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2020-11-07
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Msrzena, GLIWICE
2020-09-14
Polecam,bardzo dobra obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-20
Do kaw mlecznych rewelacja, odmiana Bazzary zielona jest dla mnie za mocna, a ta jest idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Poznań
2020-05-04
Bardzo dobra kawa. Zdecydowanie polecam tez sprzedającego, ponieważ wysyła wyłącznie najświeższe produkty, czego na polkach w sklepie nie zawsze można się spodziewać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2020-04-21
próbowałem różnych grubości mielenia, ale niestety kawa nie wychodzi poza 3 gwiazdki. Oczywiście z mlekiem smakuje lepiej, ale z mlekiem każda kawa smakuje lepiej ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2020-02-23
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-02-10
Brudzi ekspres, w smaku ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-01-13
Delikatna w smaku kawa, najlepsza do serwowania wszystkich kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2019-10-27
Bardzo dobra kawa. Świetna z mlekiem. Nie za gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2019-10-10
Naprawdę przyzwoita kawa, jedna z lepszych, których próbowałem. Cenię ją za nienachalny smak i domieszkę robusty, która daje odpowiedniego "kopa". Moim zdaniem dobrze nadaje się na espresso jak i cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2019-09-02
póki co najlepsza jaką do tej pory piłem, flatwithe smakuje rewelacyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2019-07-16
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bydgoszcz
2019-06-24
Zacząłem przygodę z Bazzarą! Nie mam pojęcia, w którą stronę to pójdzie, ale zdaje się, że zacząłem od górnej półki! Rewelacyjna kawa, szczególnie dobra do Cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-04-11
Нам очень понравилось, запах и вкус просто супер. Это мой любимый кофе. Bardzo nam się podobało, zapach i smak jest po prostu super. To jest moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Igor, Polkowice
2018-12-27
Jedna z kilku moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliszew
2018-10-28
Super kawa. Łagodny smak i crema na wysokim poziomie:). Polecam. pijemy już drugą paczkę i będziemy na pewno do niej wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
Kawa kupiona eksperymentalnie. Fajna do mleka, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2018-04-23
Polecam tę kawę. Kawa jest przepyszna taka delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2018-03-13
Świetna, naprawdę dobrze smakująca kawa. Jeśli chodzi o Bazzarę, to mój ulubiony rodzaj tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2018-01-04
Delikatna kawa, dobre espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2017-12-26
Kawa,która została przeze mnie zakupiona po odmianie 100% arabiki tego samego producenta i w porównaniu z tamtą przegrywa,aczkolwiek jest wciąż dobrą kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-09-20
Kawa smaczna, lecz nie tak aromatyczna jak Bazzara Piacerepuro, którą dotychczas kupowaliśmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2017-04-21
Osobiście jestem nieco rozczarowany. OK, mieszanka jest poprawna ale nie ma w niej niczego poza normalnym kawowym zapachem i to niezbyt intensywnym. Próbowałem już różnych grubości mielenia, zwiększałem temperaturę ale nadal nie da się z niej wyciągnąć niczego więcej. Za mało charakteru jak na kawę do mleka. Lepiej smakuje jako czarna. Daje piękną cremę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świętno
2017-03-20
Kawa bardzo smaczna, szczególnie z mlekiem.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-02-16
Smaczna, aromatyczna :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-01-21
Jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale mam nadzieję, że będzie pyszna tak jak czytam w opisach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2017-01-20
Data dodania 2017-04-04 13:30:00 Po wskazówkach p. Pawła z Konesso i zmianie mielenia na grubsze, kawa mniej brudzi ekspres, a nadal jest b. dobra w smaku (pijemy cappucino). Tabletki czyszczące dostępne w Konesso wyczyściły osad bez problemu. Podnoszę więc ocenę o dwie gwiazdki.   Data dodania 2017-01-20 20:35:00 Bardzo dobra w smaku, delkatna, w ogóle nie kwaśna, ale zapycha expres ciśnieniowy. Mielenie ustawione na średnio, ale blok zaparzający cały "uświniony", rurki zapchane, młynek tez usmarowany. Wcześniej lavazza nie robiła takich problemów. Mimo dobrego smaku raczej więcej jej nie kupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2016-12-30
Bardzo dobra kawa ale nie ta dobra jak Bazzara Espresso Top12 Gran Cru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Mielec
2016-12-30
Wreszcie poczułem co to zna czy dobra kawa, do tej pory piłem namiastki kawy, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-11-29
Szukałam kawy do kaw mlecznych i w końcu znalazłam jest idealna! Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Gliwice
2016-11-21
Bardzo dobra kawa, w dobrej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-11-08
Dobra, aromatyczna, delikatna. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-10-22
Nooo, nareszcie coś naprawdę godnego uwagi!!! Dobra kawa, aromatyczna, zaskakująca smakami, łagodna a zarazem czuć w niej nie lada moc. Zostanę przy niej ciut dłużej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-10-18
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2016-10-04
Pyszna kawa, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-02-08
Bardzo dobra kawa zarówno z mlekiem jak i bez. Osobiście bardziej mi "podeszła" niż Piacerepuro. Sam sklep super. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Kraków
2015-09-12
Kupiłem kawę Bazzara szczególnie polecaną na kawy mleczne, wypróbowałem, rzeczywiście smakuje bardzo, również jako czarna. Od czasu do czasu robiłem ekspresem specjalnie dla mojej żony kawę macchiato przygotowanej na bazie 100% arabiki topowych marek. Owszem wypiła ale jak byliśmy na zakupach w galerii handlowej zawsze musieliśmy wstąpić do kawiarni aby wypić macchiato które jej smakowało najbardziej. W miniony piątek również po zakupach padła propozycja wypicia kawy w ulubionej kawiarence. Wykręciłem się brakiem czasu jednocześnie obiecując jej zrobić kawę w domu. Po powrocie nie było już czasu na kawę, natomiast następnego dnia małżonka przypomniała mi o złożonej obietnicy. Zrobiłem kawę tak jak zwykle ale już z ziaren kawy Bazzara i podałem małżonce. Po chwili poszedłem do pokoju żony i widzę pustą szklankę. Zapytałem czy smakowało, usłyszałem: pyszna, nauczyłeś się wreszcie robić dobrą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2015-08-28
Delikatna, może nawet uzależniająca:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-07-21
Wyśmienita. Bardzo delikatna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2015-05-17
Kawa jest bardzo smaczna, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2015-05-06
Kawa bardzo ciekawa, espresso rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-04-29
pierwszy raz skusiłam się na ta kawe. Jest naprawde godna polecenia, ciekawy smak
Opinia naszego klienta w
    pixel