Opinie o Kapsułki Lavazza Espresso Point Crema&Aroma Espresso 100szt

Kapsułki Lavazza Espresso Point Crema&Aroma Espresso 100szt - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Espresso Point Crema&Aroma Espresso to kawa średnio palona, mielona drobno, mocna i wyrazista w smaku z piękną cremą.
  • Skład: 40% Arabica, 60% Robusta
Kod produktu: 8000070104082
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Lublin
2018-01-01
najlepsza kawa w ofercie, kupuję ją od wielu lat
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2017-08-31
Bardzo smaczna kawa, wyrazista, aromatyczna, godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kędzierzyn-koźle
2016-06-27
Extra kawa,extra firma....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, PSTRĄŻNA
2014-03-12
Kawa wspaniała, a sklep ma ogromną zaletę i jest nią fachowośc. Realizacja błyskawiczna. Można tylko polecać.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Siedlce
2013-12-20
mocna!!!! co do sklepu bez zastrzeżeń, szybko i przyjemnie!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2013-04-11
Bardzo smaczna kawa. Zdecydowanie jedna z lepszych w kapsułkach lavazzy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Łódź
2012-11-09
Polecam kawę ponieważ jest przepyszna a zakpy w sklepie to przyjemność. Realizacja zamówienia wręcz błyskawiczna. Napewno zamówię tutaj jeszcze nie raz.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kędzierzyn-Koźle
2012-10-21
Po raz kolejny,polecam kawę jak i firmę......
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2012-03-28
Bardzo dobra mocna kawa , stawia na nogi , aromatyczna , wyrazista pozbawiona kwaskowatości . Beata Józefów
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel