Opinie o Kapsułki Lavazza Espresso Point Crema&Aroma Espresso 100szt

  • Lavazza Espresso Point Crema&Aroma Espresso to kawa średnio palona, mielona drobno, mocna i wyrazista w smaku z piękną cremą.
  • Skład: 40% Arabica, 60% Robusta
Kod produktu: 8000070104082
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warsaw
2021-08-02
Bardzo smaczna kawa i szybka dostawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michalina, Szczecin
2021-07-19
KAWA SMACZNA, OBSŁUGA SPRAWNA + SZYBKA WYSYŁKA. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2021-07-10
Lubię ten smak i zapach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefosław
2021-04-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Deszczno
2021-02-17
alles gut
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warsaw
2021-01-12
Wszystko idealne i na czas!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Mysłowice
2020-12-22
Super kawa. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łańcut
2020-11-09
Dobra jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Radom
2020-11-03
Polecam, wszystko w najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Wladyslawowo
2020-05-01
Korzystam z tego sklepu od wielu lat . Bardzo polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Pogwizdów
2019-11-28
Bardzo dobra kawa o odpowiedniej mocy i wyrazistym smaku. Realizacja bez zastrzeżeń, tempo błyskawiczne :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2019-06-24
pyszna kawa! Zamówiona na tej stronie z szybką dostawą smakuje jeszcze lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Lublin
2018-01-01
najlepsza kawa w ofercie, kupuję ją od wielu lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2017-08-31
Bardzo smaczna kawa, wyrazista, aromatyczna, godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kędzierzyn-koźle
2016-06-27
Extra kawa,extra firma....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, PSTRĄŻNA
2014-03-12
Kawa wspaniała, a sklep ma ogromną zaletę i jest nią fachowośc. Realizacja błyskawiczna. Można tylko polecać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Siedlce
2013-12-20
mocna!!!! co do sklepu bez zastrzeżeń, szybko i przyjemnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2013-04-11
Bardzo smaczna kawa. Zdecydowanie jedna z lepszych w kapsułkach lavazzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Łódź
2012-11-09
Polecam kawę ponieważ jest przepyszna a zakpy w sklepie to przyjemność. Realizacja zamówienia wręcz błyskawiczna. Napewno zamówię tutaj jeszcze nie raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kędzierzyn-Koźle
2012-10-21
Po raz kolejny,polecam kawę jak i firmę......
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2012-03-28
Bardzo dobra mocna kawa , stawia na nogi , aromatyczna , wyrazista pozbawiona kwaskowatości . Beata Józefów
Opinia naszego klienta w
    pixel