Opinie o Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto 250g

Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto 250g - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Crema e Gusto to doskonała kawa mielona z palarni Lavazza, można ją przyrządzać we wszystkich rodzajach ekspresów do kawy oraz parzyć w tradycyjny sposób. Kawa o pełnym, intensywnym i bogatym smaku. Skład: 30% Arabica, 70% Robusta
Kod produktu: 8000070038868
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2017-10-06
Najlepsza jaką piliśmy!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2017-06-11
Bardzo dobra kawa i świetna obsługa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Delikatna kawa - chyba moja ulubiona.Zapraszam do kosztowania
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Nowa Jastrząbka
2017-05-31
Kawa jest naprawdę świetna, dawno takiej nie piłam. Smakiem przypomina mi kawę, którą pijałam w Neapolu. Ma głęboką nutę i daje prawdziwego kopa. Dobra cena w stosunku do jakości. Od pierwszego zamówienia to moje obecne "must be" :) Poznałam ją dzięki temu sklepowi i Waszym opiniom, więc bardzo dziękuję wszystkim ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-02-28
Idealna kawa. Najlepsza ze wszystkich rodzajów lavazzy :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2016-09-08
Świetna kawa. Polecam każdemu!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Babice
2016-08-23
Jak na tą cenę to kawa bardzo dobra zwłaszcza z ekspresu. Ładny aromat, dobra w smaku. Szybka dostawa przez sklep.Polecam jako jedną z lepszych z tej półki. Kazimierz; Skopów
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-28
Szybka wysyłka, rewelacyjny zakup. Solidna firma. Będę kupował kolejne kawy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: tadeusz, dzierżoniów
2014-08-30
polecam zakupy w tym sklepie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2014-08-17
Pyszna aromatyczna kawka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2014-03-17
Kawa pyszna,obsługa sklepu bardzo dobra,szybka realizacja i szybka wysyłka
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Mniam! Przypomina mi o wakacjach we Włoszech ale nie jest bardzo mocna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Dębica
2014-01-25
kawa bardzo dobrze się zaparza, silny aromat, w mojej pracy do tej pory ulubiona z kaw parzonych
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-09-04
Bardzo dobra kawa. Wiadomo, Lavazza ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2013-06-21
Bardzo dobra, aromatyczna kawa - świetna jakość w stosunku do niewygórowanej ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Radom
2013-06-10
Kawa dobra aromatyczna polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2013-03-20
Bardzo dobra kawa piękny aromat
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-02-23
Kawa jak i obsługa Ok. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bytom
2013-02-06
Kawa niezła jednak do Pellini Top trochę jej brakuje ;-) . Czuć lekką goryczkę i jak dla mnie trochę mało "tłusta". Ale ogólnie polecam. Szybka realizacja zamówienia przez sklep i szybka wysyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Kawa uwielbiana przez włochów , i moich przyjaciół w Polsce . Polecam zakupy w sklepie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2012-07-20
Wspaniała kawa, o niespotykanym smaku. Niestety trudno dostępna w handlu. Na szczęście można nabyć ja w tym sklepie szybko sprawnie i za odpowiednią cenę. Polecam i kawę i miejsce do zakupów.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel