Opinie o Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto 250g

  • Lavazza Crema e Gusto to doskonała kawa mielona z palarni Lavazza, można ją przyrządzać we wszystkich rodzajach ekspresów do kawy oraz parzyć w tradycyjny sposób. Kawa o pełnym, intensywnym i bogatym smaku. Skład: 30% Arabica, 70% Robusta
Kod produktu: 8000070038769
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Starowa Góra
2020-10-17
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Czeladź
2020-10-11
Moja ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-07
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2020-07-23
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie ! Kawa - pyszna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-06-14
Bardzo aromatyczna, intensywna w smaku i dość mocna. Numer 1 w tej kategorii cenowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sosnowiec
2020-05-26
Pyszna kawa. Po zaparzeniu w kawiarce daje energię na kilka dobrych intensywnych godzin.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
To kawa o silnym stopniu palenia, która idealnie pasuje do zrobienia mocnego espresso. Dzięki zawartości robusty pobudzi od samego rana, w smaku zdecydowanie gorycz. Kawa bardzo aromatyczna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Emil, Warszawa
2019-02-04
Dobra, porządna, mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2017-10-06
Najlepsza jaką piliśmy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2017-06-11
Bardzo dobra kawa i świetna obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Delikatna kawa - chyba moja ulubiona.Zapraszam do kosztowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Nowa Jastrząbka
2017-05-31
Kawa jest naprawdę świetna, dawno takiej nie piłam. Smakiem przypomina mi kawę, którą pijałam w Neapolu. Ma głęboką nutę i daje prawdziwego kopa. Dobra cena w stosunku do jakości. Od pierwszego zamówienia to moje obecne "must be" :) Poznałam ją dzięki temu sklepowi i Waszym opiniom, więc bardzo dziękuję wszystkim ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-02-28
Idealna kawa. Najlepsza ze wszystkich rodzajów lavazzy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2016-09-08
Świetna kawa. Polecam każdemu!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Babice
2016-08-23
Jak na tą cenę to kawa bardzo dobra zwłaszcza z ekspresu. Ładny aromat, dobra w smaku. Szybka dostawa przez sklep.Polecam jako jedną z lepszych z tej półki. Kazimierz; Skopów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-28
Szybka wysyłka, rewelacyjny zakup. Solidna firma. Będę kupował kolejne kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: tadeusz, dzierżoniów
2014-08-30
polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2014-08-17
Pyszna aromatyczna kawka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2014-03-17
Kawa pyszna,obsługa sklepu bardzo dobra,szybka realizacja i szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Mniam! Przypomina mi o wakacjach we Włoszech ale nie jest bardzo mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Dębica
2014-01-25
kawa bardzo dobrze się zaparza, silny aromat, w mojej pracy do tej pory ulubiona z kaw parzonych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-09-04
Bardzo dobra kawa. Wiadomo, Lavazza ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2013-06-21
Bardzo dobra, aromatyczna kawa - świetna jakość w stosunku do niewygórowanej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Radom
2013-06-10
Kawa dobra aromatyczna polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2013-03-20
Bardzo dobra kawa piękny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-02-23
Kawa jak i obsługa Ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bytom
2013-02-06
Kawa niezła jednak do Pellini Top trochę jej brakuje ;-) . Czuć lekką goryczkę i jak dla mnie trochę mało "tłusta". Ale ogólnie polecam. Szybka realizacja zamówienia przez sklep i szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Kawa uwielbiana przez włochów , i moich przyjaciół w Polsce . Polecam zakupy w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2012-07-20
Wspaniała kawa, o niespotykanym smaku. Niestety trudno dostępna w handlu. Na szczęście można nabyć ja w tym sklepie szybko sprawnie i za odpowiednią cenę. Polecam i kawę i miejsce do zakupów.
Opinia naszego klienta w
    pixel