Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso Barista Gran Crema 1kg

  • Lavazza Espresso Barista Gran Crema to kawa stworzona z myślą o kawie espresso, będzie na pewno mocne w smaku i pobudzające. Kawa Lavazza Gran Crema to mieszanka ziaren arabiki pochodzących ze środkowej Ameryki z indonezyjską robustą.
Kod produktu: 8000070024854
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 36 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gdańsk
2021-01-09
Klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gliwice
2020-11-08
Mocna kawa, daje kopa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-11-01
Obsługa sklepu jak zawsze bardzo dobra. Kawa Lavazza espresso barista gran crema, jest bardzo ciekawa w smaku. Delikatnie orzechowa. Brak kwasowości. Przygotowana w ekspresie automatycznym. Zostaje wpisana jako jedna z lepszych w mojej podróży za smakami kaw. Ładna krema. Pełny smak. Jak i czarne kawy i mleczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tyczyn
2020-10-31
Polecam wszystkim sklep oraz kawkę która jest wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-10-31
Ciekawa ale 8 zdecydowanie lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2020-10-25
kawa do espresso, mocna, ale też z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kielce
2020-10-14
Dla mnie najlepsza I najsmaczniejsza kawa. Wysoka zawartość kofeiny bez goryczy i kwaśnego posmaku. Ideał .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2020-10-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lublin
2020-10-01
Bardzo dobra mocna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2020-09-30
Kawy przepyszne i dobrej jakości. Mocne i aromatyczne. Szybka wysyłka. Zamawiam już tylko z tego sklepu. Nigdy się nie rozczarowałam. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Masłowice
2020-09-11
Kawa pyszna, samą jak również z mlekiem np latte jest idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Kończyce Małe
2020-09-06
dobra i smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2020-05-10
Dzięki sporej zawartości kofeiny, nadaje się świetnie na poranne espresso. Mocna, gęsta crema robi swoje. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecin
2019-08-19
Oki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2019-07-26
Bardzo dobra kawa. Mocna w smaku, duża zawartość kofeiny. Nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2018-10-06
Kawa fantastyczna w smaku, dobra o poranku jak również jako popołudniowa, do deseru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2017-07-09
Kawa dobra odpowiednia moc ale dalej szukam najlepszej w podobnej cenie. Przesyłka jak zwykle ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2016-11-24
Delikatna i aromatyczna kawa. Wysyłka ze sklepu jak zwykle ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2016-04-19
Szybka i profesjonalna obsługa. Kawa zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-02-21
Mocna crema - ideał! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2015-11-30
Kawa bardzo dobra i pobudzająca idealna przed śniadaniem jak i w trakcie jako espresso i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-07-28
Fajna cena, fajna kawa. Zachęcam do spróbowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Otwock
2015-02-19
Kawa bardzo dobra. Mocna, aromatyczna, o posmaku czekolady. Idealna do expresu ciśnieniowego. Zakupy w tym sklepie robię kolejny raz i zapewne nie ostatni. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-01-15
Moja ocena dotyczy tej kawy. Rewelacji nie ma, kawa jest dość mocna przy krótkiej ekstrakcji bardzo dobry czekoladowy posmak. Idealna jako poranne espresso. Jak chodzi o ocene sklepu to naprawde pierwsze zakupy i jestem bardzo zadowolony. Dobre ceny, elegancki wybór kaw. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Końskie
2014-10-03
Wszystko OK ! Polecam wszystkim !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2014-06-02
Dobra kawa i szybka obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
połączenie pysznej aksamitnej pianki z gorzką expresso - idealna baza pod cappucino i inne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2014-04-18
Jak dla mnie bardzo dobra kawa i w sensownej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Police
2013-12-11
Bardzo dobra kawa, zarówno z mlekiem jak i bez, polecam sprzedawce. Dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Pyszna kawa w dobrej cenie.Obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2013-07-05
kawa oczywiście bardzo dobra, przesyłka błyskawiczna, co więcej, sympatyczna obsługa przez telefon, dlatego polecam ten sklep, bo dla mnie jest rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-02-13
Tą kawę kupiłam pierwszy raz i nie zawiodłam się, smakowo b.dobra, idealna do expresów ciśnieniowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ryszard, Giby
2013-02-05
Ryszard Giby Kawę Lavaza pije od lat.Jest okej. Dostawa szybka bez problemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2012-12-01
Kawa bardzo smaczna. Dostawa błyskawiczna. Polecam sjkep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Komorniki
2012-08-20
Kawa rewelacyjna do espresso i do latte, pobudzająca i zarazem delikatna w smaku bez goryczki, sklep godny polecenia szybka wysyłka i dobre ceny
Opinia naszego klienta w
    pixel