Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Super Crema 1kg

Kawa ziarnista Lavazza Super Crema 1kg - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Super Crema ma klasyczny, delikatny smak z wyczuwalną nutką czekoladową. Kawa ziarnista uniwersalna, nadaję się do parzenia tradycyjnego i w ekspresach. Skład: 60% Arabica, 40% Robusta
Kod produktu: 8000070042025
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 62Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2019-02-23
Tyle kaw kupuję, że trudno mi powiedzieć jak akurat ta kawa smakuje. Wszystkie kawy mają dobre nawet można je pić.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2019-02-04
Słodkawy smak i intensywny aromat - polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-01-07
smakuje, mniej kofeiny niż napisane, kupię ponownie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2018-09-14
ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bełchatów
2018-08-11
Kawa bardzo smaczna, dość bogata crema, mało goryczki, "głęboki" smak. Sklep same plusy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gołkowice
2018-08-10
Kawa o wspaniałym aromacie i smaku, moja ulubiona :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Kawa na dobrym poziomie. Smakuje i otwiera oczy z rana. Serdecznie polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Moja ulubiona kawa! I na początek dnia i na wczesne popołudnie! Smak, zapach, crema - świetna!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Katowice
2017-07-25
Rewelacyjna kawa godna polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-07-18
Uwielbiam ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2017-06-22
Bardzo dobra, mocna i aromatyczna kawa, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kiełczów
2017-01-24
Dobra kawa, od czasu do czasu kupujemy, gdy znudzi nam się ta, która najbardziej lubimy. Nie za mocna, nie za słaba, w sam raz.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2017-01-07
Aromatyczna, dobra kawa z super pianką, godna polecenia;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jelenia Góra
2016-11-06
Wszystko tak jak w opisie, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
świetna kawa na poranna pobudkę, intensywny smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Milanówek
2016-06-10
Bardzo dobra kawa.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-03-07
Dobra , aromatyczna kawa. Sklep super!!! POLECAM!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2015-10-08
mam ją po raz pierwszy,ale nieostatni .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2015-04-18
Super kawa, doskonały aromat i smak
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Piekary Śląskie
2015-03-16
Wyśmienita kawa, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2015-03-05
Kolejny raz kupiona. Jak zawsze wysoki poziom. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2015-03-02
Kawa bardzo dobra, smaczna. Szybka realizacja, sprawna dostawa. Sklep godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Katowice
2015-02-26
Dla mnie świetna! Aromatyczna, wspaniale nadaje się do parzenia w ekspresie. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2014-12-01
Dobrze skomponowany smak i aromat. Przyjemna kawa w każdej postaci. Świetny stosunek jakości do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DUSZNIKI
2014-10-16
Kawa bardzo smaczna z pięknym cremę . Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CEZARY, JELENIA GÓRA
2014-08-13
Bardzo dobra kawa o intensywnym smaku i aromacie. Opis zgodny z rzeczywistościa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wicko
2014-07-21
Profesjonalna firma, przepyszna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2014-06-23
Pyszna kawa o czekoladowym posmaku. Super z rana. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
Jak sama nazwa wskazuje ma bardzo fajną piankę. Delikatna, idealna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Kraków
2014-03-31
Kawa wyśmienita! Świeża i aromatyczna. Doskonała do ekspresu ciśnieniowego. Smakuje tak, jak zapowiada powyższy opis. Na dodatek - dostawa jest błyskawiczna. Gorąco polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pniewy
2014-03-05
Szybka realizacja. Kawa bardzo dobra. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gryfino
2014-02-08
Kawa bardzo smaczna. Sklep świetny, szybka wysyłka, żadnych problemów, dobry kontakt.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Poznań
2014-01-14
Kawa bardzo smaczna, espresso z dużą cremą. Polecam zarówno towar, jak i sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Borkowo
2013-11-01
Kawa dobra, wyrazisty, głęboki smak. Profesjonalizm sklepu przyjemnie zaskakuje. Nie ma sensu szukać dalej. Z kawywłoskie.pl zostanę na dłużej :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2013-09-02
Szybka realizacja, sprawna dostawa , kawa w trakcie testowania
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Suchy Las
2013-08-23
POLECAM!! Solidność, czas realizacji zamówienia, cena i kawa SUPER! Pełen profesjonalizm!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wola
2013-08-05
Nie pierwszy zakup tej kawy a więc bez namysłu piszę-kawka super a do tego super obsługa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-07-23
Bardzo dobra, smaczna. U nas w biurze wszystkim pasuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Tryszczyn
2013-07-10
Od dłuższego czasu testuję różne "niebieskie" Lavazze. Tej jeszcze nigdy nie miałem, jest bardzo smaczna i dosyć łagodna. Parzę ją w ekspresie do zabudowy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dopiewo
2013-06-12
Kawa jest Super :)))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2013-06-07
Kawa naprawdę dobra, mocna, stawiająca na nogi. Szczerze polecam, można kupować bez wahania.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, DZIERŻONIÓW
2013-06-04
Aromat roznosi się na całe mieszkanie:)Parzę ja w sposób tradycyjny i jest po prostu wyborna:)Sklep na 6+:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-06-01
Wspaniała kawa polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2013-04-15
Przyznam szczerze, że kawa wywarła na mnie ogromnie pozytywne wrażenie. Kawa bardzo aromatyczna, bez goryczki, z piękną cremą. Idealna kawa pieszcząca podniebienie :-) Sklep stanął na wysokości zadania - kontakt non stop, szybka przesyłka. Godny partner w interesach :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2013-04-02
Bardzo dobra kawa o intensywnym smaku i aromacie. Opis zgodny z rzeczywistościa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ostrów Mazowiecka
2013-03-12
bardzo dziękuję za solidność. czas, przesyłka, cena i kawa GODNE POLECENIA
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kopertowski, Ozorków
2013-03-11
Kawusia pyszna. Dostawa migiem. Polecam ten sklep :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2013-03-07
Bardzo smaczna kawa, polecam:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Opole
2013-02-19
Kawa pyszna .naprawde polecam!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Człuchów
2013-01-25
kawa pyszna, dostawa ekspresowa, bardzo miła obsługa klienta
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Kielce
2012-12-07
Obsługa na najwyzzy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa żonie bardzo smakuje ja nie pełem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Olkusz
2012-12-01
Wyborna, jedyna, Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2012-11-22
Kawa nieco słabsza, delikatniejsza. Akurat dla osób które lubią pić dużo kawy. Obsługa jak zwykle na dużym poziomie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, łódź
2012-11-09
Wyśmienita kawa ze wspaniałą pianką. Przyjemny aczkolwiek wyraźny smak z delikatną nutą palonej kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Błażowa
2012-10-11
Wspaniała kavka i ta pianka... SZCZERZE POLECAM ! :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-26
super kawusia a aromat i pianka są nie do pobicia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Brzeg
2012-08-19
Dla mnie PYCHA , POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-07
super kawa.polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2012-07-30
Bardzo dobra kawa .Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wołów
2012-06-28
Bardzo dobra kawa, super , POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Puławy
2012-03-16
Bardzo dobra kawa. Smak zgodny z opisem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWELINA, TRYBSZ
2012-02-16
wspaniała
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel