Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Super Crema 1kg

  • Lavazza Super Crema ma klasyczny, delikatny smak z wyczuwalną nutką czekoladową. Kawa ziarnista uniwersalna, nadaję się do parzenia tradycyjnego i w ekspresach. Skład: 60% Arabica, 40% Robusta
Kod produktu: 8000070042025
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 104 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2021-01-02
Dzięki dokładnemu opisowi, udało mi się kawę, która spełnia moje oczekiwania smakowe :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Oborniki
2020-12-28
Naprawdę świetna kawa - mocny aromat, ciekawe nuty ziemistości. W sam raz na rozpoczęcie poranka. Używam jej do parzenia w kawiarce - mielę ją wówczas na drobny pył.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joseph, Legnica
2020-12-20
Moja ulubiona kawa na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2020-12-17
Kolejne zakupy i po raz kolejny wszystko w porządku. Kawa świeżutka, szybka dostawa. Za chwilę robię kolejne zakupy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2020-12-07
świetna crema o zrównaważonym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rybnik
2020-12-06
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2020-11-16
również bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Radom
2020-11-05
Najlepszy sklep kawowy na swiecie ! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-02
Profesjonalna obsługa, pyszna kawa. Zakupy w Konesso robię już kilka lat. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-10-31
dobra codzienna kawa , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Lublin
2020-10-29
Piję z ekspresu z mlekiem. Jest aromat, jest włoski styl palenia, dobry balans. Szukałem 3 lata mieszanki i ta jest dla mnie odpiwiednia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-10-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mysłowice
2020-10-26
Kawa łagodna o wyraźnym smaku i zapachu. Polecam dla początkujących kawoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Chocianów
2020-10-26
Bardzo dobra kawa. Próbowałem już Tiera Brasile jest super. Obsługa dostawy super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Koniakow
2020-10-25
Szybka dostawa. Na pewno skorzystam jeszcze z zakupu tej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-23
Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skawina
2020-10-20
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joseph, Legnica
2020-10-16
Perfect
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Nysa
2020-10-09
Włoska klasyka, zawsze smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2020-10-05
Sklep z najwyzsza jakością usług
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-10-04
Bardzo smaczna kawa o intensywnym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lublin
2020-10-01
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jasło
2020-09-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Czerwionka Leszczyny
2020-09-20
Przyznaje 5 gwiazdek. nie jestem ekspertem od sprawdzania smaku kawy ale te, które ostatnio kupuje a właściwie, które wybieram ( z palarni włoskich) zasługują na polecenie. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Tarnów
2020-09-19
Ciekawy smak, inny niż tradycyjna Lavazza, za którą nie przepadam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2020-09-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-07-23
Zgodnie z opisem, naprawdę jest mega kremowa, z gęstą, trwałą pianką! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-18
Na pewno będzie dobrym wyborem dla każdego, sprawdza się w ekspresie kolbowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-06-15
Super dobra, ziemista, dość łagodna w smaku, mała kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Prochowice
2020-04-29
Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku Kawa Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2020-04-28
Polecam kawę, ale jak dla mnie zbyt intensywny aromat. Wolę kawy "delikatniejsze". Każdą trzeba spróbować, aby wybrać swój numer 1...ja już powoli wiem do której będę wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-04-06
Bardzo dobra kawa z intensywnym aromatem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2020-03-31
B dobra kawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2020-03-09
Sklep-super, dostawa-super, kawa mi się nie podobała,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joseph, Legnica
2020-03-05
Moja ulubiona kawa,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2020-02-15
Pyszna kawa. Delikatna w smaku, wogole nie jest gorzka. Polecam w 100% kawę a sklep w 200% :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-02-10
Niezamocna, smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, OLSZTYN
2019-12-27
Kawa delikatna, bardzo kremowa, smaczna, nie ma kwaśnego posmaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, CZOSNÓW
2019-11-18
Delikatny kremowy smak ,pięknie pachnie ,szybko stawia na nogi z rana:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2019-02-23
Tyle kaw kupuję, że trudno mi powiedzieć jak akurat ta kawa smakuje. Wszystkie kawy mają dobre nawet można je pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2019-02-04
Słodkawy smak i intensywny aromat - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-01-07
smakuje, mniej kofeiny niż napisane, kupię ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2018-09-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bełchatów
2018-08-11
Kawa bardzo smaczna, dość bogata crema, mało goryczki, "głęboki" smak. Sklep same plusy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gołkowice
2018-08-10
Kawa o wspaniałym aromacie i smaku, moja ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Kawa na dobrym poziomie. Smakuje i otwiera oczy z rana. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Moja ulubiona kawa! I na początek dnia i na wczesne popołudnie! Smak, zapach, crema - świetna!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Katowice
2017-07-25
Rewelacyjna kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-07-18
Uwielbiam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2017-06-22
Bardzo dobra, mocna i aromatyczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kiełczów
2017-01-24
Dobra kawa, od czasu do czasu kupujemy, gdy znudzi nam się ta, która najbardziej lubimy. Nie za mocna, nie za słaba, w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2017-01-07
Aromatyczna, dobra kawa z super pianką, godna polecenia;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jelenia Góra
2016-11-06
Wszystko tak jak w opisie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
świetna kawa na poranna pobudkę, intensywny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Milanówek
2016-06-10
Bardzo dobra kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-03-07
Dobra , aromatyczna kawa. Sklep super!!! POLECAM!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2015-10-08
mam ją po raz pierwszy,ale nieostatni .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2015-04-18
Super kawa, doskonały aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Piekary Śląskie
2015-03-16
Wyśmienita kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2015-03-05
Kolejny raz kupiona. Jak zawsze wysoki poziom. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2015-03-02
Kawa bardzo dobra, smaczna. Szybka realizacja, sprawna dostawa. Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Katowice
2015-02-26
Dla mnie świetna! Aromatyczna, wspaniale nadaje się do parzenia w ekspresie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2014-12-01
Dobrze skomponowany smak i aromat. Przyjemna kawa w każdej postaci. Świetny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DUSZNIKI
2014-10-16
Kawa bardzo smaczna z pięknym cremę . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CEZARY, JELENIA GÓRA
2014-08-13
Bardzo dobra kawa o intensywnym smaku i aromacie. Opis zgodny z rzeczywistościa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wicko
2014-07-21
Profesjonalna firma, przepyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2014-06-23
Pyszna kawa o czekoladowym posmaku. Super z rana. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
Jak sama nazwa wskazuje ma bardzo fajną piankę. Delikatna, idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Kraków
2014-03-31
Kawa wyśmienita! Świeża i aromatyczna. Doskonała do ekspresu ciśnieniowego. Smakuje tak, jak zapowiada powyższy opis. Na dodatek - dostawa jest błyskawiczna. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pniewy
2014-03-05
Szybka realizacja. Kawa bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gryfino
2014-02-08
Kawa bardzo smaczna. Sklep świetny, szybka wysyłka, żadnych problemów, dobry kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Poznań
2014-01-14
Kawa bardzo smaczna, espresso z dużą cremą. Polecam zarówno towar, jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Borkowo
2013-11-01
Kawa dobra, wyrazisty, głęboki smak. Profesjonalizm sklepu przyjemnie zaskakuje. Nie ma sensu szukać dalej. Z kawywłoskie.pl zostanę na dłużej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2013-09-02
Szybka realizacja, sprawna dostawa , kawa w trakcie testowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Złotniki
2013-08-23
POLECAM!! Solidność, czas realizacji zamówienia, cena i kawa SUPER! Pełen profesjonalizm!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wola
2013-08-05
Nie pierwszy zakup tej kawy a więc bez namysłu piszę-kawka super a do tego super obsługa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-07-23
Bardzo dobra, smaczna. U nas w biurze wszystkim pasuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Tryszczyn
2013-07-10
Od dłuższego czasu testuję różne "niebieskie" Lavazze. Tej jeszcze nigdy nie miałem, jest bardzo smaczna i dosyć łagodna. Parzę ją w ekspresie do zabudowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dopiewo
2013-06-12
Kawa jest Super :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2013-06-07
Kawa naprawdę dobra, mocna, stawiająca na nogi. Szczerze polecam, można kupować bez wahania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, DZIERŻONIÓW
2013-06-04
Aromat roznosi się na całe mieszkanie:)Parzę ja w sposób tradycyjny i jest po prostu wyborna:)Sklep na 6+:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-06-01
Wspaniała kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2013-04-15
Przyznam szczerze, że kawa wywarła na mnie ogromnie pozytywne wrażenie. Kawa bardzo aromatyczna, bez goryczki, z piękną cremą. Idealna kawa pieszcząca podniebienie :-) Sklep stanął na wysokości zadania - kontakt non stop, szybka przesyłka. Godny partner w interesach :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2013-04-02
Bardzo dobra kawa o intensywnym smaku i aromacie. Opis zgodny z rzeczywistościa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ostrów Mazowiecka
2013-03-12
bardzo dziękuję za solidność. czas, przesyłka, cena i kawa GODNE POLECENIA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kopertowski, Ozorków
2013-03-11
Kawusia pyszna. Dostawa migiem. Polecam ten sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2013-03-07
Bardzo smaczna kawa, polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Opole
2013-02-19
Kawa pyszna .naprawde polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Człuchów
2013-01-25
kawa pyszna, dostawa ekspresowa, bardzo miła obsługa klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Kielce
2012-12-07
Obsługa na najwyzzy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa żonie bardzo smakuje ja nie pełem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Olkusz
2012-12-01
Wyborna, jedyna, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2012-11-22
Kawa nieco słabsza, delikatniejsza. Akurat dla osób które lubią pić dużo kawy. Obsługa jak zwykle na dużym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-11-09
Wyśmienita kawa ze wspaniałą pianką. Przyjemny aczkolwiek wyraźny smak z delikatną nutą palonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Błażowa
2012-10-11
Wspaniała kavka i ta pianka... SZCZERZE POLECAM ! :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-26
super kawusia a aromat i pianka są nie do pobicia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Brzeg
2012-08-19
Dla mnie PYCHA , POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-07
super kawa.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2012-07-30
Bardzo dobra kawa .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wołów
2012-06-28
Bardzo dobra kawa, super , POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Puławy
2012-03-16
Bardzo dobra kawa. Smak zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWELINA, TRYBSZ
2012-02-16
wspaniała
Opinia naszego klienta w
    pixel