Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Expert Aroma Piu 1kg

  • Kawa ziarnista Lavazza Expert Plus Aroma Piu to doskonale zbalansowana mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach odpowiednio 60% i 40%. Odpowiednio przygotowana ma słodki zapach i smak miodu, w którym można również wyczuć suszone owoce.
Kod produktu: 8000070029637
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.57
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2021-05-01
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-04-01
Jak zawsze pyszna kawa, szybko i bez problemu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2021-03-18
Niedroga a dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Komańcza
2021-01-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kraków
2021-01-04
Smaczna kawa, fajnie pasuje do mlecznych wersji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2020-12-24
Bardzo dobry. Godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kancelaria Poda, Kłodzko
2020-07-16
Szybko i sprawnie, 5 z plusem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2018-09-09
Nie jest zła, niemniej spodziewałem się czegoś innego. W porównaniu do Pellini Espresso Bar No. 82 jest kwaśniejsza, jakby "ostrzejsza". Moc w każdym razie jest :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdnica
2018-07-19
Bardzo dobra, aromatyczna o subtelnym smaku z gęstą crema. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2018-03-04
Bardzo dobra kawa -jedna z lepszych. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2017-09-17
Niezła, ale nie, te mieszanki Robusty to jednak nie dla mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Michał, Żywiec
2017-05-08
Pierwszy raz miałem "przyjemność" pić Aroma Piu i więcej z niej nie skorzystam. Nie spełniła moich oczekiwań a wrażenia mam jak p. Adam. Dodatkowo przeszkadza mi kwaśny posmak. Nie trafiła w mój gust. Zalety: gęsta crema, słodkawy owocowy zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2017-04-04
Bardzo dobra kawa. Obsługa sklepu rewelacyjna. Kupuję w tym sklepie kawę od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2017-03-21
Kawa po pierwszym parzeniu bardzo pozytywnie zaskakuje. W kolejnych dniach zaczalem czuc w powietrzu jakies dziwne zapachy kawy zborzowej zamiast malej czarnej ale co tam smak nadal ok. Kolejne dni przekreslily ta mieszanke. Do dzis dnia mam jeszcze czesc opakowania. Co mialo decydujace znaczenie? Juz pisze, otoz cisnienie i tetno poszybowaly w gore poza akceptowalne granice. Jest to kawa z wysoka zawartoscia kofeiny. Jesli ktos pije powyzej 3 filizanek dziennie moze miec problemy :) Ja mialem :)
Opinia naszego klienta w
    pixel