Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Crema e Aroma Blue 1kg

  • Lavazza Crema e Aroma Blue to udoskonalona wersja kawy ziarnistej Lavazza Crema e Aroma. Lavazza Creme e Aroma Blue to połączenie intensywnego smaku i bogatego aromatu z efektowną, długo utrzymującą się pianką. Skład: 40% Arabica, 60% Robusta
Kod produktu: 8000070024908
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 130 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2021-01-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Komańcza
2021-01-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gdańsk
2021-01-09
sprawnie i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łomianki
2021-01-08
Smaczna kawa, szybka wysyłka, i kecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Dąbrowa Górnicza
2021-01-06
Kawa smaczna z delikatna pianką , bez goryczki jestem na etapie testowania kolejnych kaw ponieważ pod koniec listopada 2020r. zakupiłam ekspres do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sosnowiec
2021-01-04
Prawdziwa włoska Kawa , pijąc czujesz się jak w Kawiarni w Neapolu:). Najlepsza espresso, delikatna o bardzo miłym aromacie. Smak lekko słodkawy bez goryczki, brak kwasowości. Idealna na przebudzenie i lekka z mleczkiem na południowy seans. Wieczorem już daje oznaki w postaci długiego siedzenia i braku snu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Łódź
2021-01-03
Jak wyżej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gniezno
2020-12-31
Kawa smaczna, bardzo dobra obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Susanne, Świerklany
2020-12-31
Mi smakuje w mlecznych kawach :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Orzesze
2020-12-30
Szybka realizacja, produkt ładnie zapakowany, no i dodatkowo karta z kuponem na następne zakupy (i przepyszne krówki!) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Jaworzno
2020-12-27
Sklep posiada szeroką ofertę w dobrych cenach - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Ząbkowice Śląskie
2020-12-26
Delikatna i aromatyczna. Idealna do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łeba
2020-12-22
Super kawa i super smak. Pianka na kawie jeszcze fajniejsza. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Zawisty Nadbużne
2020-12-17
Oceniam na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hieronim, Ćmielów
2020-12-13
super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2020-12-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Strzegom
2020-12-11
jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-12-11
Świetna, klasyczna z pianką. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2020-11-30
Niepowtarzalny zapach i smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renia, Węgrzce Wielkie
2020-11-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2020-10-22
Od dłuższego czasu szukałem kawy która rano postawi mnie na nogi, jednocześnie nie będzie kwaśna a wyrazista w smaku. Crema e aroma wszystkie te warunki spełnia a dodatkowo cenowo wypada bardzo dobrze w stosunku do konkurencji. Jeśli chodzi o sam sklep jak i dostawę to jak zwykle perfekcyjnie! Wzór dla całej branży e-commerce :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdynia
2020-10-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dęblin
2020-10-10
Zgodnie z opisem. Smaczna, pobudzająca. A o to chodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Kielce
2020-10-09
Zapach zaparzonej kawy zbudzi każdego śpiocha! :) pięknie pachnie i dobrze smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Górki Wielkie
2020-09-26
Kawa taka jak lubię zrównoważony smak , nie jest kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, SZCZECIN
2020-09-22
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2020-09-19
Pyszna, delikatna kawa. Idealna do mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Krasiczyn
2020-09-19
Najlepsza lavazza :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-09-12
Delikatna, ale nadal bardzo mocna i wyrażna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-09-10
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wagrowiec
2020-09-09
Jak podczas każdych, poprzednich zakupów w sklepie Konesso, wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezproblemowo. Polecam z czystym sumieniem zakupy w sklepie z najlepszą kawą oraz wszelkimi akcesoriami do ekspresów:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Tarnów
2020-09-08
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie. Idealne, przynajmniej dla mnie proporcje kofeiny i robusty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2020-07-02
Długo szukałem swojej kawy. ZNALAZŁEM. Najlepsza jaką piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Szczecin
2020-06-06
Dobra, aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Rajcza
2020-04-27
Kawa bardzo dobra, zachwyciła całą rodzinę. Doskonale sprawdza się zarówno jako mocne, aromatyczne espresso, jak również baza do caffe latte czy też cappuccino. Gorąco polecam! Co do samego sklepu - również same pozytywy - atrakcyjna oferta i bardzo szybka wysyłka ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2020-03-18
Super świetna kawa !!!! mocna to co lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rogoźno
2020-01-17
Kawa bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, jest kremowa i bardzo aromatyczna. Na pewno do niej jeszcze wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2020-01-12
Pyszna kawa. Delikatna w smaku ale ze względu na dużą zawartość robusty daje kopa. Nie bójcie się kupić tej kawy że względu na robustę, wogole nie jest gorzka. Polecam w 100% kawę a sklep w 200% :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Ostrów Wielkopolski
2019-12-05
Bardzo smaczna kawa, wyczuwalna Robusta - doskonała na małą czarną. Będę do niej wracał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, CZOSNÓW
2019-11-18
produkt godny polecenia -smaczna ,średnia ilosc kofeiny -mozna wypić kilka filizanek w ciagu dnia .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Gidle
2019-05-14
Super sklep a produkty są jeszcze lepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Łódź
2019-01-07
Witam, z czystym sumieniem mogę napisać, że najlepszy sklep z jakiego kiedykolwiek korzystałam. Obsługa i jakość produktów na najwyższym poziomie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2018-09-06
Doskonała kawa, najlepiej smakuje ze spienionym mlekiem, jako Cappuccino. Gorąco polecam każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Biała Podlaska
2018-07-16
Kawa warta kupienia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2018-03-18
Super kawa o świetnym smaku i aromacie - to niezapomniana chwila z Lavazzą.Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Szczerców
2017-06-09
Polecam jest super, tzn. Otwiera zaspane oczy, a w smaku dla mnie bomba. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-04-12
Produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2016-10-17
Fantastyczna kawa, dobra i na początek dnia (pięknie budzi: zapach, smak, szeroka crema) jak i później - i na pobudzenie i dla smaku warto!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-10-03
Wysokokofeinowa, a dzięki temu pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kiełczów
2016-09-26
Dopiero zaczynamy przygodę z kawą z ekspresu, próbowaliśmy kilku innych. Ta kawa nam odpowiada, gdy eksperyment z inną się nie uda - wracamy do tej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Brudzeń Duży
2016-06-12
Produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam sklep i dostępne w nim produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Aromatyczna kawa. Polecam kupno tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jelenia Góra
2016-01-11
Bardzo dobra kawa. Super aromat i smak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2015-10-08
kawa jak to lavazza dla mnie super - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2015-08-11
Polecam za taką cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-04-29
mocna ale delikatna jednoczesnie, z gęstą crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-02-02
Mocna z dużą dawką kofeiny jak na kawę z taką dawką robusty przystało. ładna Crema, idealna na mocne espresso, oraz z syropami. Coprawda zupełnie inna kategoria nisz TopClass ale warta wypicia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-12-11
dobra kawa, w dobrej cenie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, Laszczki
2014-11-06
bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-10-24
Biorąc pod uwagę, że jest to półka średnia kawa jest dobra prawie bez kwasowości polecam. Sklep jak zwykle rzetelny i szybki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-10-15
Jedna z mocniejszych Lavazza ale jednocześnie delikatna naprawdę dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lublin
2014-09-10
Bardzo dobra kawa, POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2014-08-10
DOSKONAŁA KAWA O SUPER SMAKU I AROMACIE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2014-08-01
kawa smaczna i mocna, choć niezbyt mocno palona, bez kwaskowości, dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Klecza Dolna
2014-07-08
bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Działdowo
2014-07-04
Nic dodac nic ująć wszystko na 6+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWESTER, KRAKÓW
2014-07-04
Polecam. Świeża pachnąca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Legnica
2014-07-04
Kawa bardzo dobra, szybka wysyłka, polecam;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2014-06-17
Pyszna kawa w dobrej cenie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Tarnów
2014-06-04
Kawa bardzo dobra treściwa pianka Ok żaddnej kwasowości polecam sklep też jest super szybki rzetelny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
Przyjemna kawa, polecam. Jeżeli chodzi o Lavazza, to ta jest w klasie średniej, ale i tak polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Biała Podlaska
2014-05-12
smaczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2014-05-07
Wysokojakościowa kawa z lekką pianką, bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARTA, Mrągowo
2014-05-01
bardzo smaczna i aromatyczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2014-04-09
Bardzo aromatyczna ,mocna kawa w dobrej cenie ,błyskawiczna dostawa ,super kontakt ze sklepem ,polecam Ula Gdynia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Mielec
2014-03-22
Kawa jest wysokiej jakości produktem do ekspresu ciśnieniowego Smaczna i aromatyczna. Szczególne podziękowania dla sklepu kawywloskie.pl za profesjonalną i miłą obsługę oraz szybkie dostarczenie produktów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2014-03-21
Kawa fantastyczna. Świetny aromat i smak. Obsługa zamówienia błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2014-03-17
Obsługa sklepu super,kawa bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Pakość
2014-03-16
bardzo dobra, aromatyczna kawa i chyba tylko czas dostawy może zrobić lepsze wrażenie - super !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pniewy
2014-03-05
Szybka realizacja. Kawa bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-02-26
Kawa i sklep działają szybko i wybornie. Polecam:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klara, Wrocław
2014-02-18
Polecam kawę - bardzo intensywny aromat kawy, a przy tym łagodny smak bez goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sanok
2014-02-11
Super kawa. Bardzo szybka obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2014-01-15
Szybka wysyłka, kawa zobaczymy:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Oborniki Śląskie
2014-01-14
Jak zawsze super szybka dostawa zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zawiercie
2013-12-10
Kawa bardzo dobra. Ekspresowa dostawa i ta cena. Ocena 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-12-04
Bardzo dobra. Delikatna w smaku, ale nie brakuje jej aromatu. Doskonale się nadaje na codzień. Dużo zaletą jest promocyjna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2013-11-29
Dobra kawa, piję ją głównie jako cafe latte. Obsługa ze strony sklepu szybka i bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rymanów
2013-11-28
jak zwykle 100% zadowolenia!!!kawa pyszna, przesyłka ekspresowa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dąbrowa Górnicza
2013-10-25
Znakomita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Lublin
2013-10-25
Dobra kawa. Sprawdza się w latte i espresso. Cena umiarkowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-10-12
jak zawsze szybka dostawa, kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-10-07
Wyśmienita kawa, dobra cena . obsługa sklepu 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2013-10-04
Tak samo dobra jak zawszę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-09-27
Pyszna kawa.Ekspresowa obsługa i wysyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2013-08-27
Obsługa sklepu perfekcyjna. Kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SEBASTIAN, Orzesze
2013-07-23
Świetna kawa, silny aromat oraz smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lubania
2013-06-10
bardzo szybka realizacja ,zgodna z zamówieniem .Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Swędów
2013-05-22
Nieco mocniejsza kawa a błyszczących ziarnach.Świetnie sie ją pije z mlekiem POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Bielsko-Biała
2013-04-18
Kawa zgodna z opisem o łagodnym smaku, z super pianką, przesyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, łąck
2013-04-12
Wielkie podziękowanie dla sprzedającego!! Towar 100% zgodny z opisem i expresowa wysyłka !! Zdecydowanie polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2013-04-08
Raczej dobra kawa, jednak nosy bardziej wymagające poczują nieco dziwną nutę w aromacie. Za to duży plus dla sklepu i bardzo miłej obsługi (szybkie i życzliwe rozwiązanie małego problemu, który niechcący pojawił się przy realizacji zamówienia). Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elwira, Kluczbork
2013-03-21
Bardzo dobra kawa, jakość obsługi w sklepie na wysokim poziomie. Polecam wszystkim kawoszom :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
WYSMIENTA SMACZNA KAWA sklep polecam pod kazdym wzgledem!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Grodzisk Mazowiecki
2013-03-19
kawa przepyszna o wyrazistym smaku a przy tym łagodna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Olkusz
2013-03-04
Sprawdzona polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdów
2013-03-01
Znakomita kawa:) Godna polecenia. Obsługa sklepu fachowa, towar dotarł do mnie bardzo szybko:)Polecam sklep:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-02-28
Wyśmienity smak, polecam wszystkim wymagającym smakoszom kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, RYBNIK
2013-02-25
Super kawa, przesyłka dotarła ekspresowo - polecam kawę i sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2013-02-25
dobra delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-02-22
Kawa bardzo dobra. Świeża. Cena bez rewelacji ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Bydgoszcz
2013-02-21
super sklep ,fachowa obsługa. kawa rewelacja polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: , Kraków
2013-02-14
Dobra kawa w dobrej cenie Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aron, Skierniewice
2013-01-21
Bardzo dobra kawa, zamówiłem ją już drugi raz z rzędu i jestem bardzo zadowolony. Dobrze smakuje jako espresso, americano lub lungo jak również idealnie nadaje się do tworzenia caffe latte/latte macchiato czy cappuccino na śniadanie :-) Dodatkowo ogromna pochwała dla sklepu za idealnie realizowane zamówienia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2012-11-27
Dobra, mocna kawa. polecam wszystkim którzy lubią mocny głęboki smak kawy i potrzebują zwiększoną dawkę kofeiny na dobry początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2012-11-22
to już 3 inna kawa z tego sklepu. świetna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Suwałki
2012-11-22
Świetna kawa, szybka przesyłka, rozsądna cena. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2012-11-16
Bardzo dobra kawa, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-11-09
Świetna, aromatyczna kawa o łagodnym a również wyraźnym smaku, daje wspaniałą piankę! Polecam rano i popołudniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Knurów
2012-11-09
Bardzo fajna kawa, kremowa pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2012-11-02
Kawa chyba nie jest jakaś rewelacyjna, trochę za bardzo przy mocnym parzeniu trąca kwasem, a ekspres jest na pewno ok. Co innego sklep-super, na czas, paczkomat! Kawa dobrze zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Jastkow
2012-10-21
Jeszcze lepsza od zwykłej wersji Crema e Aroma. Jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-08-30
Wspaniała kawa, mocna a zarazem delikatna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2012-07-20
Kawa pyszna , godna polecenia!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Chojnów
2012-06-08
Świetna kawa,łagodna,aromatyczna,daje wspaniałą piankę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-05-07
bardzo dobra kawa, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Skarżysko-Kamienna
2012-02-16
Znakomita Moim zdaniem jedna z najlepszych kaw lavazza
Opinia naszego klienta w
    pixel