Opinie o Kawa ziarnista Zicaffe Espresso Italiano Gold Quality 1kg

  • Kawa Espresso Italiano Gold Quality producenta Zicaffe to mieszanka ziaren robusty z niewielkim dodatkiem arabiki. Kawa ta wyróżnia się intensywnym smakiem o mocnym aromacie. Dzięki dużej zawartości robusty, a tym samym kofeiny - działa pobudzająco.
Kod produktu: 8002076100068
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zielonki
2021-04-17
Dobra kawa, intensywny aromat. Świetnie się sprawdza w moim Bialetti.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SANDRA, RZESZÓW
2021-04-16
Pyszba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2021-04-07
Serdecznie polecam sklep Konesso, bardzo szybka realizacja zamówienia. Kawa bardzo smaczna, wysoki stosunek jakości do ceny. Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kraków
2021-04-04
Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Warka
2021-03-30
Nawet,nawet...nie te klimaty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-03-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-03-15
Wyjątkowo gęsta, mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2020-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Mysłowice
2020-12-18
Ktoś napisał, że opakowanie słabe. Prawda, dzieło sztuki to to nie jest, ale kawa mi bardzo smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gdańsk
2020-12-04
Rewelacyjny stosunek jakość/cena!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Konopnica
2020-09-04
Kawa smaczna i aromatyczna. Po cenie spodziewałem się czegoś przeciętnego. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kępno
2020-07-17
Bardzo dobra mocno palona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2020-07-14
Dobra. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wojcieszyce
2019-01-06
Kawa w moje opinii bardzo dobra. To był udany zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Prusice
2018-08-12
Super obsługa, ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2018-07-18
Bardzo dobra,mocna,aromatyczna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2018-04-10
Smak bardzo mnie zaskoczył pozytywnie - z jednej strony bardzo pobudzający, z drugiej nie intensywny. Opakowanie klasyk :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mielec
2017-04-25
Mało przyciągające opakowanie ale... Bardzo ciekawa kawa za niezłą cenę. Polecam jako miłą odmianę od swoich ulubionych marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jaworzno
2017-02-20
Zaskakująco dobry smak. Opakowanie przypomina kawy z lat 90., ale nie ocenia się książki po okładce, więc spróbowałem. Kawę piłem z mlekiem, wyraźnie czuć smak kawy. Smak jest łagodny ale pobudza do działania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Filip, Kraków
2017-01-21
Czytając poprzednie opinie miałem nadzieję na pyszną kawę, jednak mnie osobiście smak rozczarował. Po prostu nic szczególnego, nie pasowała zwłaszcza do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-01-17
Kawa, do której podszedłem trochę nieufnie, chyba głównie z powodu pstrokatego opakowania i... ceny. Wątpliwości rozwiał już pierwszy łyk. To pełnowartościowa mieszanka, dająca pyszny napar. Bardzo dobre espresso i ristretto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Kupiona pierwszy raz i raczej do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2015-11-27
Kawa kupiona w celu spróbowania innej marki. Test wypadł pozytywnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łaziska Górne
2015-03-06
dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-10-12
Eksperyment jak najbardziej udany. Espresso Italiano to pozycja obowiązkowa na liście poszukiwacza smaków:-) polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel