Opinie o Kawa mielona Pellini Espresso Superiore Tradizionale 250g

  • Nowa kawa mielona z palarni Pellini- Superiore Tradizionale to wyjątkowa mieszanka ziaren arabiki i robusty (60% i 40%), kawa palona średnio mocno, zmielona głównie pod czajniczki mokka i do parzenia tradycyjnego.
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 52 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Olsztyn
2022-08-01
Pyszna, aromatyczna kawa. Brak goryczy i kwasowosci w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2022-07-12
W podróży zawsze mam kawę mieloną PELLINI i sam sobie przyrządzam w kawiarniach mi nie smakuje żadna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2022-05-20
Jak zapewnia producent,z tej kawy można uzyskać najlepsze espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łazy
2022-03-13
oryginalna na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Warszawa (Praga-Północ)
2022-01-20
Pellini to moja ulubiona marka kaw, a ta konkretnie jest bardzo wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2022-01-16
Super kawa i super sklep - polecam nie wahajcie się i nie szukajcie innej kawy i innego sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Branko, Warszawa
2021-11-30
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-11-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2021-10-04
Czerwona Pellini, moim zdaniem jedna z najsmaczniejszych kaw. Jak zaczynałem przygodę z kawiarką była to najlepsza kawa jaką piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-08-31
Wybombiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Słupsk
2021-08-27
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2021-07-04
good
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-06-24
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Wrocław
2021-06-22
ekspresowa dostawa, wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Jawiszowice
2021-06-12
Bardzo dobra, mocny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-06-11
Całkiem ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-06-07
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anetta, Katowice
2021-05-21
Trudno powiedzieć, kupiłam na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Płock
2021-04-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-04-26
Jak zawsze sprowadza się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-04-20
Kawa jest bardzo aromatyczna i wyrazista w smaku bez nadmiaru kwasowości czy goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Chorzów
2021-01-29
Boski, klasyczny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2021-01-05
Piję tę kawę od dawna, nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Suchy Las
2020-12-28
Wyrazista
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilonka, Łódź
2020-11-24
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Jelenia Góra
2020-11-15
Pyszna kawa. Marka Pellini nie potrzebuje dodatkowej reklamy. Kawa jest wyśmienita, bez goryczki, nie jest kwaśna. Z rana na śniadanie idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2020-11-01
belisimo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Rzeszów
2020-04-14
Sprawna dostawa. Bardzo dobra kawa. Polecam do kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Milanowek
2019-02-09
Pyszna kawka :) Ma bardzo subtelny smak i do tego jednocześnie jest dość wyrazista. Idealna na espresso i mała czarna o poranku która stawia na nogi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Suchy Las
2018-11-22
Najlepsza kawa Pellini, jaką piłem. Bardzo dobra proporcja arabiki do robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2018-06-28
Chyba najlepszy wybór z dotychczasowych. Idealna kawa na poranek, stawia na nogi i ma nieziemski smak. Polecam zdecydowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2017-06-11
Bardzo dobra kawa i świetna obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Dopiero zaczynam przygodę z tą kawą - nie mam jeszcze wyrobionego zdania. Mimo to jaki narazie kawa smakuje dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-12-31
Dobra kawa do parzenia w kawiarce. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2016-12-07
Bardzo dobra,mocna kawa,stawia na nogi,super na rozpoczęcie dnia,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-11-25
Skusiła mnie marka Pellini, niestety kawa okazała się bez aromatu, jest jakby wywietrzała. W smaku łagodna, ale jak dla mnie bardzo nijaka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2016-09-26
Wyjątkowo pobudzająca, ale bez przewagi goryczki. Parzyłam ją w kawiarce i chemexie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Do włoskiej kawiarki - idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-01-11
Bardzo przyzwoita kawa za dobrą cenę. Ja dodatkowo kupiłam w promocji:-) Polecam sklep - szybka (nawet bardzo szybka realizacja i to przed świętami).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Klasyczny smak kawy, dość aromatyczna. Dobra, ale bez smakowych fajerwerków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Kawa o silnym działaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
świetna jak wszystkie tego producenta, ale wolę jednak TOP'a
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-12-07
Ze względu na dosyć wysoką zawartość kofeiny jest bardzo pobudzająca. Smakowo bardzo aromatyczna bez posmaku kwasu. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-09-23
Super kawka, idealna do kawiarki. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2014-07-03
Polecam kawę i zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Kawa smaczna, mocna i aromatyczna. Nadaje sie do parzenia tradycyjnego. Dosyć mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, STARE JABŁONKI
2014-05-23
Uwielbiam tą kawę!!! Niezastąpiona o poranku. Mocny i wyrazisty smak oraz zbalansowany gorycz daje pozytywną motywację o poranku :))) niezbędna dla każdego pracusia!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2014-05-21
kawa poprawna, ale do latte nie pasuje. Wyczuwalna gorycz i kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-02-25
bardzo dobra kawa, idealna do espresso, z wyraźnym intensywnym smakiem, podobna do "classico" polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chojnów
2014-02-21
Po raz kolejny gosci w naszym domku i chyba zostanie najdłużej:-) super obsluga i szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
    pixel