Opinie o Kawa mielona Pellini Espresso Superiore Tradizionale 250g

  • Nowa kawa mielona z palarni Pellini- Superiore Tradizionale to wyjątkowa mieszanka ziaren arabiki i robusty (60% i 40%), kawa palona średnio mocno, zmielona głównie pod czajniczki mokka i do parzenia tradycyjnego.
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.80
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2021-01-05
Piję tę kawę od dawna, nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Suchy Las
2020-12-28
Wyrazista
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilonka, Łódź
2020-11-24
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Jelenia Góra
2020-11-15
Pyszna kawa. Marka Pellini nie potrzebuje dodatkowej reklamy. Kawa jest wyśmienita, bez goryczki, nie jest kwaśna. Z rana na śniadanie idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2020-11-01
belisimo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Rzeszów
2020-04-14
Sprawna dostawa. Bardzo dobra kawa. Polecam do kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Milanowek
2019-02-09
Pyszna kawka :) Ma bardzo subtelny smak i do tego jednocześnie jest dość wyrazista. Idealna na espresso i mała czarna o poranku która stawia na nogi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Suchy Las
2018-11-22
Najlepsza kawa Pellini, jaką piłem. Bardzo dobra proporcja arabiki do robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2018-06-28
Chyba najlepszy wybór z dotychczasowych. Idealna kawa na poranek, stawia na nogi i ma nieziemski smak. Polecam zdecydowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2017-06-11
Bardzo dobra kawa i świetna obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Dopiero zaczynam przygodę z tą kawą - nie mam jeszcze wyrobionego zdania. Mimo to jaki narazie kawa smakuje dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-12-31
Dobra kawa do parzenia w kawiarce. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2016-12-07
Bardzo dobra,mocna kawa,stawia na nogi,super na rozpoczęcie dnia,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-11-25
Skusiła mnie marka Pellini, niestety kawa okazała się bez aromatu, jest jakby wywietrzała. W smaku łagodna, ale jak dla mnie bardzo nijaka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2016-09-26
Wyjątkowo pobudzająca, ale bez przewagi goryczki. Parzyłam ją w kawiarce i chemexie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Do włoskiej kawiarki - idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-01-11
Bardzo przyzwoita kawa za dobrą cenę. Ja dodatkowo kupiłam w promocji:-) Polecam sklep - szybka (nawet bardzo szybka realizacja i to przed świętami).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Klasyczny smak kawy, dość aromatyczna. Dobra, ale bez smakowych fajerwerków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Kawa o silnym działaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
świetna jak wszystkie tego producenta, ale wolę jednak TOP'a
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-12-07
Ze względu na dosyć wysoką zawartość kofeiny jest bardzo pobudzająca. Smakowo bardzo aromatyczna bez posmaku kwasu. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-09-23
Super kawka, idealna do kawiarki. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2014-07-03
Polecam kawę i zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Kawa smaczna, mocna i aromatyczna. Nadaje sie do parzenia tradycyjnego. Dosyć mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, STARE JABŁONKI
2014-05-23
Uwielbiam tą kawę!!! Niezastąpiona o poranku. Mocny i wyrazisty smak oraz zbalansowany gorycz daje pozytywną motywację o poranku :))) niezbędna dla każdego pracusia!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2014-05-21
kawa poprawna, ale do latte nie pasuje. Wyczuwalna gorycz i kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-02-25
bardzo dobra kawa, idealna do espresso, z wyraźnym intensywnym smakiem, podobna do "classico" polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chojnów
2014-02-21
Po raz kolejny gosci w naszym domku i chyba zostanie najdłużej:-) super obsluga i szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
    pixel