Opinie o Ręczny młynek do kawy - HARIO MM-2

  • Hario MM-2 to ręczny młynek do kawy, który został wykonany z wysokiej jakości materiałów, które gwarantują długą i niezawodną pracę młynka. Młynek Hario MM-2 doskonale mieli kawę do wszystkich możliwych sposobów parzenia.
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.58
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Czaniec
2021-04-22
Piękny, bardzo dobrze mielący młynek. Pyszna pachnąca kawa. Jestem bardzo zadowolona. Spodziewałam się, że będzie nieco większy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Pszczyna
2021-04-13
jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2021-01-10
Młynek bardzo dobry, żadnych problemów z logistyką. Dla mnie O.K - 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Świecie
2021-01-05
Towar dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2020-12-30
Ten młynek jest świetny!!! Przyda się każdemu kto uwielbia kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2020-11-28
Użytkujemy młynek od pół roku i mam następujące spostrzeżenia. Rączka z bardzo miękkiego metalu, co sprawia, że już się wyrobił i najpewniej niedługo będzie do wyrzucenia. Producent zastosował plastikową podkładkę, która ściera się, skrzypi jak stare drzwi, a pył plastikowy wpada do pojemnika na kawę. Bardzo miękki metal w całej konstrukcji, przez co przy mieleniu wszystko chodzi na boki. Zdecydowanie nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wodzisław Śląski
2020-11-14
Świetny młynek, designersko bardzo przypadł mi do gustu. Jeżeli chodzi o samo mielenie, bez zastrzeżeń, z szufladką nie mam żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Goleniów
2020-08-18
Nie najlepsze rozwiązanie z zakrywaniem ziaren kawy w młynku. Tego rodzaju plastikowa pokrywka spełnić może oczekiwania przy używaniu młynka od wielkiego dzwonu, ale na co dzień jest uciążliwa. Magnesik w szufladce za słaby i wystarczy odrobina zmielonej kawy poza szufladką i już się nie domyka. Już po kilku dniach użytkowania odpadła w jednym miejscu punktowo emalia z drewnianej obudowy. Nakrętkę mocującą korbkę należy co chwilę dokręcać bo się odkręca. Mimo to jestem zadowolony bo kawa smakuje lepiej niż zmielona w młynku szybkoobrotowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, GDAŃSK
2020-08-15
Brak polskiej instrukcji złożenia, podczas mielenia coś strasznie skrzypi, poza tym jestem zadowolona z produktu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łódź
2020-01-01
Super obsługa, świetnej jakości produkt. To już kolejny ale na pewno nie ostatni zakup w tym miejscu. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-06-30
Potwierdzam, młynek solidny i ładny, a przy tym regulacja grubości mielenia bez zarzutu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Kostomłoty
2013-12-27
Bardzo ładny, wykonany dokładnie z porządnych materiałów. Wizualnie prezentuje się bardzo dobrze. Łatwa regulacja grubości mielenia. Serdecznie polecam, rewelacja.
Opinia naszego klienta w
    pixel