Opinie o Kawa ziarnista Zicaffe il Tuo Caffe 1kg

  • Zicaffe il Tuo Caffe to intensywna i wyrazista w smaku kawa ziarnista, mieszanka 80% ziaren robusty z Indonezji z niewielkim dodatkiem bardzo dobrej brazylijskiej arabiki.
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Pietrzykowice
2021-03-28
Dostawa jak zawsze super. Odnośnie kawy to z mlekiem bardzo przyjemny intensywny aromat, sporo kofeiny. Może ciut za mocno palona ale jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skawina
2021-03-22
Pyszna kawa, mocna crema. Czuć siłę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-03-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-02-19
Bardzo smaczna i mocna kawa. Moim zdaniem niewiele sie rozni od Grand Invito ale to akurat nie minus :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2020-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaja, Radom
2020-12-28
Kawy z przewagą Robusty są super... a ta jest super i w dobrej cenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Michał, Niechobrz
2020-12-06
Dramat. Tak obrzydliwej kawy dawno nie piłem. Ma dziwny, odstraszający posmak. No, ale skądś ta niska cena musi się brać...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Legionowo
2020-10-03
Super szybka i profesjonalna usługa! Kawa przepyszna i zaraz wracam po kolejne zakupy! Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2020-09-14
Bardzo przyjemny i delikatny smak.Co do podanej zawartości kofeiny to oceniam na średnią,a nie wysoką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2020-03-03
Kawa ok jako popołudniowa filiżanka, słabiej pobudzająca, smak łagodny, ale godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kluczewsko
2019-07-29
Kawa świetna. Mocna. Wreszcie znalazłem kawę, której na darmo szukać w zwykłych sklepach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Olesno
2018-11-14
Bardzo smaczna kawa. Warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-11-09
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mielec
2017-04-25
Bardzo ciekawa kawa za niezłą cenę. Polecam jako miłą odmianę od swoich ulubionych marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2017-02-21
Kawka wyśmienita. Za taką cenę naprawdę warto kupić tą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2016-08-10
Bardzo ciekawa kawa dla poszukiwaczy innych smaków, niż 100% Arabica. Mocno gorzka, ale smaczna i intensywna. Nie jest to co prawda bośniacka tłuczona, ale jest dość blisko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Starachowice
2016-03-20
smaczna kawa, delikatna w smaku jednak o konkretnej mocy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Kawa zakupiona w celu spróbowania nowej marki. Testy przebiegły pomyślnie:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-10-12
Pierwszy zakup i od razu zauroczenie:-) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2014-05-20
trochę zbyt delikatna w smaku przez co jak dla mnie brakuje jej wyrazu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-04-02
Jednak żeby kawa była dobra, to muszą być dobre ziarna. Tutaj jest to idealnie skomponowane. Pianka bardzo duża ze względu na robustę, a i smak wyrazisty. Kawa idealna dla każdego, bo ani bardzo mocna, ani wodnista. Idealna.
Opinia naszego klienta w
    pixel