Opinie o Porcelanowy zestaw do parzenia herbaty Sir Williams Duo

  • Zestaw składający się z porcelanowego dzbanka i filiżanki z logo Sir William's. Zestaw Sir William's Duo jest doskonale przystosowany do parzenia herbat w torebkach Sir William's.
Kod produktu: 2010000000182
Producent: SIR WILLIAM'S

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świnoujście
2023-02-08
Idealny do parzenia herbaty. długo trzyma temperaturę, niezbędnik herbaciarza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Małogoszcz
2023-01-27
Produkt dobrej jakości zgody z opisem i zdjęciem. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bydgoszcz
2023-01-10
Zestaw Sir Williams jest bardzo ładnym i eleganckim produktem,ładnie prezentuje się na stole.Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gierałtowice
2023-01-09
Bardzo ładny dzbanuszek z kubeczkiem idealny na prezent polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIAN, Łódź
2023-01-08
transakcja przebiegła sprawnie , sprzedawca rzetelny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIAN, Łódź
2023-01-03
firma godna polecenia , transakcja bez problemów , szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Wrocław
2022-12-11
Przesyłka dotarła w idealnym stanie, była bardzo dobrze zabezpieczona. Zestaw jest doskonałej jakości. Osoba, dla której go zamówiłem jest ogromnie zadowolona. Z czystym sumieniem polecam sklep Konesso! Myślę, że sam jeszcze też skorzystam z Jego usług. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMIL, WĘGRÓW
2022-11-20
Polecam. Zakup w pełni udany i zadowalający. Szybki czas realizacji. Jeszcze raz polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Wrocław
2022-11-07
Elegancki i użyteczny. Idealny na chłodne jesienne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Jelenia Góra
2022-10-20
Rewelacja. Zgodnie z opisem. Polecam Wszystkim ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Klotyldzin
2022-08-24
Super prodykt, szybka dostawa. Świetny pomysł na prezent, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Adamów
2022-05-23
Super produkt, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Debrzno
2022-05-16
Czajniczki bardzo fajne . Herbata smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gliwice
2022-03-17
polecam warte zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Krotoszyn
2022-03-10
Rewelacyjny zestaw.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Gryfice
2022-03-03
Szybka dostawa, zestaw porcelanowy Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rychtal
2021-11-16
Dzbanuszki, które kupiłam są śliczne zrobiły ogromne wrażenie na mojej sąsiadce. Każdego popołudnia zaparzam sobie herbatkę i delektuję się nią podziwiając dzbanuszek i filiżankę. W swojej kolekcji posiadam jeszcze trzy zestawy do parzenia herbaty RITCHMONT. Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów i z profesjonalnej obsługi sklepu Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2021-06-18
jestem bardzo zadowolony. Korzystam i z expresowych herbat ale też z liściastych. Doskonałe odczucie daje ciepła filiżanka,którą nagrzewa czajniczek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-05-06
Z zakupu zestawu do parzenia jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja zamówienia. Towar profesjonalnie zabezpieczony w przesyłce. Polecam dla wszystkich, którzy kochają dobrze zaparzoną herbatę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-03-11
Zestaw bardzo ładny i praktyczny. Bardzo szybka i bezproblemowa obsługa zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-03-09
estetyczne wykonanie, ładny, praktyczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jeżowe
2021-02-12
Wszystko w jak najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jeżowe
2021-02-05
Jetem zadowolony z zakupu, wszytko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Piotrków Trybunalski
2021-01-31
Piatk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Edyta, Jastrzębie Zdrój
2021-01-16
Towar bardzo dibry, przesyłka żle zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Nowy Sącz
2021-01-15
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2021-01-14
Szybko i sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Jastrzębie-zrój
2021-01-10
polecam sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Legnickie Pole
2021-01-09
Towar bardzo dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
    pixel