Opinie o Młynek do kawy Baratza Encore Biały

  • Automatyczny młynek do kawy Baratza Encore w eleganckiej białej odsłonie. Młynek jest przeznaczony do pracy w domu i kawiarni i doskonale sprawdzi się do mielenia kawy pod alternatywne metody parzenia.
Kod produktu: 838823004024
Producent: BARATZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Stargard Szczeciński
2022-09-11
Moja opinia jest bardzo dobra o Konesso.pl. Można kupić produkty w przystępnej cenie i bardzo dobrej jakości. Polecam na 101%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-08-06
To bardzo dobry młynek! Wcześniej używałam ręcznych Hario oraz automatycznego DeLonghi. Przemiał jest równy, a jakość parzonej kawy podniosła się. Ziarno które znałem dało kolejne pokłady smaku. Opinia że młynek zjada 2 g kawy jest nieprawdziwa. Pojemnik na kawę jest wykonany z plastiku który nie elektryzuje się i nie przyciąga kawowych drabinek. Jedynie Pokrywka od Hoppera jest nieco zarówno sezon ale da się z tym żyć. Podsumowując, to bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konin
2022-07-17
Młynek bardz dobry, po małej kalibracji mieli kawę na prawdziwe espresso. Polecam każdemu kaeoszowi, którzy nie chcą wydać tysiaka na comandanta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Grodzisk Mazowiecki
2022-05-29
Można nazwać ten mlynek podstawowym do wszystkich alternatywnych metod parzenia kawy. Akceptowalny jakościowo przemiał. Cena jakość 5/5. Do czego można się przyczepić to przydałoby się lepsze wygłuszenie. Młynek jest głośny i rano może obudzić domowników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tarnów
2022-05-16
Zalety: - przystępna cena - łatwość montażu i prostota ustawień grubości mielenia - dobry przemiał pod alternatywy Wady: - głośna praca młynka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poddębice
2022-05-13
Jestem zadowolony z zakupu. Młynek mieli nawet do espresso. Trochę głośny, ale coś za coś. Przemiał bardzo dobry, brak pyłu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opole
2022-04-24
Bardzo dobry produkt. Świetnie i równo mieli kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dzierżoniów
2022-03-07
Jestem zachwycona nowym sprzętem. Kawa mielona w tym młynku smakuje zdecydowanie lepiej niż w kawiarni! Pomaga wydobywać całą jej esencję i co ważne - nie pali jej. Bardzo prosty w użyciu młynek, żadnych skomplikowanych funkcji. Dobrze wykonuje swoją robotę, przez co zdecydowanie polecam go innym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-10-26
Dziala poprawnie, mieli rowno, latwy w obsludze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zachwiejów
2021-04-30
Bardzo dobry mlynek domowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Taras, Wroclaw
2021-04-12
Jestem mega zadowolony, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Nowe Kamienice
2021-03-05
Bardzo dobrze działa ale nie jest automatyczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gaszowice
2021-02-18
Super młynek. Od czasu jego kupna nic już nie jest takie samo. Polecam. A głośność wcale nie jest problemem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Bibice
2021-02-12
Bardzo prosty w obsludze mlynek. Łatwa regulacja grubosci mielenia. Bardzo kompaktowa budowa dzieki czemu zajmuje on malo miejsca. Bardzo dobry stosunek cena do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Bydgoszcz
2021-02-05
Ten młynek to gamechanger dla mnie. Niesamowity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Rzeszów
2021-01-29
Dobry zakupy, zwlaszcza do kaw filtrowanych I dla osob ktore nie robia espresso w warunkach domowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Złotoryja
2021-01-22
Ogólnie dobry młynek. Miałem wcześniej Wilfe i porównaniu Baratza jest trochę głośniejsza i dłużej mieli. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Do przelewów idealny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sosnowiec
2021-01-20
REWELACYJNY!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warszawa
2021-01-16
Młynek spełnia wymagania domowych amatorów kawy. Łatwy w obsłudze, dobra jakość wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Lidzbark Warmiński
2021-01-07
Świetny stosunek jakości do ceny. Mieli bardzo równo, nie pyli. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-12-29
Ziarna mieliłem wcześniej w ręcznym młynku Hario, więc przeskok na automat oczywiście oznacza dla mnie większą wygodę, ale oprócz tego Baratza Encore daje mi bardzo równy przemiał. Do alternatyw idealny młynek.
Opinia naszego klienta w
    pixel