Opinie o Kawa ziarnista Trismoka Caffe Crema 1kg

  • Wysokiej jakości włoska kawa ziarnista będąca mieszanką ziaren arabiki i robusty w proporcjach 30/70. Trismoka Caffe Crema posiada intensywny smak, w którym wyczujemy kakao i gorzką czekoladę. Kawa ta posiada wysoką zawartość kofeiny.
Kod produktu: 806891061430
Producent: TRISMOKA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, CZELADŹ
2023-03-09
Idealna dla smakoszy mocno palonej kawy. Jak ktoś potrzebuje mocnego pobudzenia to ta kawa się sprawdzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gliwice
2022-11-03
Pyszna kawa. Wyraźny smak i idealna dla mnie moc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Basingstoke
2022-10-26
Dobra kawa, nie jestem wielkim smakoszem, ale ta mi podeszła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2022-06-09
Kawa dobra w smaku. Polecam. Zakupy jak zawsze bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Warszawa
2022-06-08
BARDZO DOBRA KAWA . SMAKOWAŁA KAŻDEMU A ZAMAWIAŁAM DO FIRMY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2022-06-08
Kawa idealnie nadaje się do picia w momencie, gdy akurat mam ochotę napić się kawy. Polecam smak i aromat! Piję ją wspólnie ze znajomymi, którzy również lubią pić kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-06-06
Dostawa w ekspresowym tempie, smaczna kawa, duży wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Dąbrowa Górnicza
2022-03-13
To już kolejna zakupiona przeze mnie kawa tej firmy. Delikatna i aromatyczna. Dobrze smakuje z mlekiem. Warta ceny i zgodna z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: łukasz, Zamość
2021-09-05
liczyłem na coś lepszego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2020-03-12
Przyzwoita kawa, napar wychodzi dość satysfakcjonujący i treściwy. Ciało pełne, mocne, "tłuste". Crema ładna. Nie jest to arcydzieło sztuki w blendach kawowych, ale każdy znajdzie w niej coś dla siebie. Nie polecam pić z mlekiem. Najlepiej smakuje jako espresso i ristretto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Stalowa Wola
2020-03-03
Słyszałem różne opinie na temat mieszanek kawy arabiki i robusty, raczej na minus ze względu na tą drugą, zaryzykowałem i nie zawiodłem się, kawa świetna, mocna, do ekspresu kolbowego - znakomita. Espresso (wzorcowa ekstrakcja i obfita crema) jak i kawy mleczne są dla mnie miłym zaskoczeniem!
Opinia naszego klienta w
    pixel