Opinie o Kawa ziarnista Zicaffe Grand Invito 1kg

  • Wysokiej jakości mieszanka ziaren arabiki i robusty. Mocny intensywny smak oraz trwały aromat to główne zalety tej kawy. Kawa idealnie nadająca się do przygotowania intensywnego, mocnego w smaku espresso z gęstą i trwałą cremą.
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.79
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Olsztyn
2020-11-20
Dostawa błyskawiczna,kawa spełniająca po raz kolejny moje oczekiwanie,zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Poznań (Poznań-Stare Miasto)
2020-09-20
Przy tej cenie rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Wrocław
2020-06-02
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-04-12
Mocna kawa. Dobra, ale chyba do niej nie wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-02-01
Mocna dobra , nie droga kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chocianów
2019-11-26
Stosunkowo niedroga, jednak dobra, pobudzająca z rana kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2019-09-20
Pyszna kawa !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2019-08-28
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zakopane
2019-07-16
Moje pierwsze zakupy w Konesso! Czytałem wiele dobrych recenzji i się nie zawiodłem - polecam każdemu! Co do kawy - bardzo dobra, mnie osobiście dużego "kopa" nie daje ale jest dość mocna, super crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Gdynia
2018-11-17
O tym, że sklep ten dba o klienta jak mało który to już chyba wszystkim wiadomo. Sama kawa bardzo przyzwoita, smaczna i mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-10-18
zamówiłam tę kawę, ponieważ moja koleżanka już ją miała i jak zwykle nie zawiodłam się, kupno kaw w sklepie Konesso to prawdziwa przyjemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-08-12
Tania, mocna, dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-07-04
Polecam kawę do porannego picia. Dość intensywna w smaku, choć wydaje się łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Bardzo dobry smak. Nie wyróżnia się, ale nie jest zły, kwaśny, gorzki. Jest ciekawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-01-06
Mocna kawa, bardzo mocna kawa - daje naprawdę porannego kopa. Typowa dla południa Włoch. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Kawa mocna, przyjemna, bez kwaśnego posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2015-11-27
Tańsza i dobra kawa. Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2014-09-09
Może i tańsza, ale wcale nie gorsza. Super crema, warto spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2014-07-17
Z mojej strony próba czegoś innego i ciekawa refleksja. Wydawało mi się na początku, że będę miał do czynienia z kawą tzw. budżetową. Nic bardziej błędnego. Palarnia zatrudnia wysokiej klasy specjalistów i przy takim wysokim udziale robusty potrafiła stworzyć wyjątkowo dobrą kawę. Bardzo ciekawe, mocne espresso jest godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-06-03
wyczuwalna moc, niezapomniany aromat - warto spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2014-05-20
po otwarciu bardzo przyjemny orzechowy zapach, w smaku wyczuwalna gorzka czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2013-12-03
Nie porywa, ale w tej cenie wolę zdecydowanie Pellini Classico. Brakuje aromatu i wyrazistości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-09-11
Nie jest zła, ale głowy nie urywa. Aromat wg mnie średnio intensywny. Dość przyjemny, lekki smak. Bez kwasku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2013-09-03
Mocna, smaczna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2013-06-04
super kawka, aromatyczna, mocna = czuć kawę w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Turek
2013-06-03
WYŚMIENITA KAWA, NIE JEST KWAŚNA, MOC W SAM RAZ. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-04-22
Mocna kawa o intensywnym aromacie z trwałą pianką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-04-10
Kawa smakowo b. dobra, ciemy kolor, brak posmaku goryczy i kwasu. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
    pixel