Opinie o Kawa ziarnista Segafredo Intermezzo 1kg

  • Segafredo Intermezzo to bardzo dobrze znana w Polsce kawa ziarnista z palarni Segafredo. Mieszanka arabiki i robusty. Kawa średnio palona, intensywna w smaku i o dużej zawartości kofeiny, idealnie komponuje się z mlekiem.
Kod produktu: 8003410311171
Producent: SEGAFREDO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 460 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIESŁAWA, PRUDNIK
2022-09-09
Bardzo szybka dostawa, zamówione produkty zgodne z oczekiwaniami. Kawa Segafredo bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2022-09-08
Kawa bardzo dobrze komponuje się z lodami waniliowymi, brakuje jej trochę więcej aromatu kawowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Żelistrzewo
2022-09-06
Polecam kawę ziarnistą segafredo intermezzo jest smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bronisin Dworski
2022-09-02
super polecam. Bardzo dobra kawa . Polecam z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Olesno
2022-09-02
Szybka realizacja. Wszystko zgodne z opisem. Kawy z długim terminem ważności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rzeszów
2022-08-29
Jakość pod każdym względem. Dziekuję bardzo i szczrze polecam. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Pabianice
2022-08-17
Wszystko super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Włocławek
2022-08-11
Bardzo szybka dostawa, kawa bardzo dobrej jakości w bardzo dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-08-08
polecam daje 5/5, szybka dostawa miły kontakt :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Gdynia
2022-07-25
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie i rzetelnie. Kawa jest jedną z naszych ulubionych, jej jakość jest gwarantowana, smak niezmienny, więc stale wracamy do niej w zamówieniach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nysa
2022-07-17
jak zawsze (jestem stałym klientem) wszystko ok. Wysyłka super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, JORDANÓW
2022-07-16
-towar zgodny z zamówieniem operacja przebiegła sprawnie i szybko .polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Stanislawów
2022-07-14
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna. Przesyłka szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Słupca
2022-07-12
DOSTAWA SUPER BŁYSKAWICA - KAWA ADEKWATNA DO CENY SUPER!!! POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2022-07-11
Polecam zakupy w tym sklepie, dostawa ekspresowa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2022-07-11
Super polecam. Świetna kawa i profesjonalna obsługa!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kłaj
2022-07-07
Produkt znamy, systematycznie kupujemy. Będziemy kontynuować zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2022-07-07
Kawa bardzo dobra, ma fajny aromat. Fajny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, SIECHNICE
2022-07-05
Super kawa pije od 10 lat nie zapycha młynka w ekspresiey
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Biała
2022-07-02
Kawa dotarła... Bardzo dobrze zapakowana... Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Nowy Targ
2022-07-02
super,bardzo dobry smak, nadaje się do ekspresubardzo dobry smak ,nadaje się do ekspresu i ma dobrą cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2022-07-02
super ziarnista kawa. Intensywny zapach i ten smak....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2022-07-02
Kawa z poprzedniej dostawy bardziej mi smakowała.Ta sama kawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Ślesin
2022-06-29
Bardzo dobra kawa za rozsądne pieniądze, dobrze zbalansowany smak z nutą goryczki bez nuty kwasowości, dobrze wypalona mieszanka ziaren arabiki i robusty. Za takie pieniądze jak znalazł. Polecam niezdecydowanym. Jeszcze raz dodam, Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Jastrzębie-Zdrój
2022-06-20
Kawa bardzo dobra w smaku. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Warszawa
2022-06-19
Szybka sprawna obsługa i dostawa. Towar zgodny ze złożonym zamówieniem OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Ostrowiec Świętokrzyski
2022-06-19
Bardzo dobra kawa nie zamienię na inną. Dobra jakość za rozsądną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nysa
2022-06-18
Jak zawsze, wszystko sprawnie i szybko, towary zgodnie z zamówieniem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Skarżysko-Kamienna
2022-06-17
Bardzo dobra kawa w niezwykle przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Katowice
2022-06-16
Jest OK, Smak różni się od tej podawanej w znajomej kawiarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stargard
2022-06-16
Kawa smaczna w/g opisu dostawa szybką. Śmiało polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Oleśnica
2022-06-16
Przyjemna w smaku za rozsądną cenę. Z ekspresu smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, STOBIERNA
2022-06-15
Kawa Segafredo to delikatna aromatyczna i pelna smaku kawa.Polecam wszystkim lubiacym delikatny smak palonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, KRAKÓW
2022-06-13
Wszystko szybko, sprawnie i bez problemu. Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Poznań
2022-06-13
Wszystko zgodne z opisem. Zamawiałem już kilka razy i jestem bardzo zadowolony. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mnich
2022-06-11
Próbowałam wielu kaw, ale ta zdecydowanie smakuje najlepiej. Ma wyrazisty smak, nie jest gorzka i ten zapach......:-). Bardzo polecam tą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kowalewo Pomorskie
2022-06-07
Kawa bardzo dobra ( jak za tą cenę ). Wysyła szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrzosowa
2022-06-04
Obsługa bardzo pomocna a realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Błonie
2022-06-02
Polecam gorąco!!! Wszystko ok-towar,przesyłka,kontakt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Wola
2022-05-30
Kawę ziarnistą - SEGAFREDO INTERMEZZO - oceniam na 5 smaczna i delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kwirynów
2022-05-27
Pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2022-05-27
Intermezzo jest naprawdę bardzo dobrą kawą, mnie szczególnie zasmakowała z mlekiem, ale jako espresso też wypadła nieźle. Świetna cena tej kawki zachęca do kupna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIESŁAWA, PRUDNIK
2022-05-26
Kawa bardzo dobra, nie pierwszy raz kupuję i nie jestem zawiedziona. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Raciechowice
2022-05-26
Szybko,sprawnie. Towar zgodny z opisem.Polecam sklep w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Rybnik
2022-05-25
Bardzo szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gierzwałd
2022-05-24
Polecam firmę każdemu 55555555555
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Duszniki-Zdrój
2022-05-24
Dostawa szybko sprawnie jak zwykle kawa smaczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Nadma
2022-05-23
dobra kawa w niskiej cenie, smakuje wszystkim więc kupuję ją często
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Niepruszewo
2022-05-23
Polecam sklep, obsługa bardzo uprzejma, dostawa błyskawiczna. Polecam zdecydowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2022-05-22
kontakt ze sklepem bez zastrzeżeń, zakupiona kawa zaspokaja moje wymagania, dostawa szybka. mogę polecić zakupy w sklepie Konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bielsko-Biała
2022-05-21
Sprawna i szybka obsługa zgodna z ofertą, oby tak dalej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2022-05-16
szybka dostawa w znakomitej cenie, będę korzystać również w przyszłości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Sulechów
2022-05-15
Szybka dostawa. Polecam sprzedawcę.Kawa super,zawsze ją kupuję i jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Legbąd
2022-05-14
Bardzo smaczna kawa. Nie byłam do niej przekonana, a jednak jest bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-05-12
Mąż jest zadowolony z kawy a ja z męża. pozdrawiam Weronika z Rumii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kalisz
2022-05-10
Bardzo szybka dostawa bez żadnych problemów. Polecam i na pewno skorzystam ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Limanowa
2022-05-10
Super szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-05-10
bardzo dobra kawa, aromatyczna, idealna do ekspresów, z mleczkiem super - gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Poświętne
2022-05-08
przyjemny smak i aromat.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Konin
2022-05-08
Kawę Segafredo kupuję już od dłuższego czasu i z której jestem zadowolony. Kawę w Konesso kupiłem po raz pierwszy i stwierdzam, że zarówno obsługa związana z zakupem, komunikacja oraz dostawa była najlepsza od sklepów z którymi współpracowałem do tej pory. Dziękuję i polecam Konesso jako bardzo dobrą firmę z którą warto współpracować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kłaj
2022-05-06
Pijemy tą kawę systematycznie, ma swój specyficzny smak, który nam odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Warszawa
2022-05-06
Bardzo dobra kawa i w przystępnej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Przysietnica
2022-05-05
Bardzo pyszna kawa polecam. Dostawa szybka bezproblemowa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Rzeszów
2022-05-05
Pyszna kawa w super cenie, mega szybka wysyłka polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2022-05-05
Polecam, bardzo szybko otrzymałam zamówiony towar. Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Giby
2022-05-03
Szybka przesyłka, dobra kawa ,bardzo dobry sklep.....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Katowice
2022-04-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kordowo
2022-04-30
Kawa dotarłą do mnie bardzo szybko była świetnie zapakowana. Kawa jak najbardziej w porządku, jak dla mnie najlepszy stosunek ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczecin
2022-04-30
Bardzo dobra kawa w jeszcze lepszej cenie. Kupuję do użytku domowego. Przetestowałam wiele kaw i ta jest wg mnie nr 1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Olkusz
2022-04-28
Kawa pyszna, mimo dużego zamówienia szybka dostawa :) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kraków
2022-04-28
Super kawa, szybka dostawa. Polecam sklep Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2022-04-26
kupuję od wielu lat i jeszcze się nie zawiodłem. wszystko w najlepszym porządku. Tak trzymać!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2022-04-25
Jestem bardzo zadowolona sklep bardzo solidny polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Opole
2022-04-25
Świetna obsługa. Dobre produkty. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ JOLANTA, oZAROWICE
2022-04-25
polecam serdecznie Kawa przepyszna lekka .........
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Gąsawa
2022-04-21
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Podleszany
2022-04-19
Kawa przepyszna i aromatyczna.❤ Rozpoczynanie dnia z taka kawa to wymarzone chwile
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żychlin
2022-04-19
Kawa mi smakowała. Ma więcej kofeiny, ale mnie to odpowiada. Bardzo dobra kawa, w świetnej cenie, bo kupiłam w promocji. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2022-04-19
Kawa czarna oraz wszystkie pozostale typy mlecznych smakuja bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Zagnańsk
2022-04-17
jak zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupu Intermezzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2022-04-16
Jak zawsze szybka wysyłka, a kawa świetna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2022-04-12
Wszystko w porządku. Dobra cena, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARTA, Slupsk
2022-04-12
Polecam sprzedawcę! Szybka wysyłka! Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Środa Wlkp.
2022-04-11
Bardzo dobra. Kupuje ja już nasty...raz. Bardzo dobra cena w korelacji do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gdańsk
2022-04-11
Produkt zgodny z opisem, dostarczony wg informacji(bezpiecznie i na czas).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2022-04-09
Wszystko ok. Bardzo sprawna obsługa a kawa jak zawsze smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Częstochowa
2022-04-08
Kawa super. Obsługa sklepu super. Na pewno zamówię jeszcze nie raz od od Konesso. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Nadma
2022-04-05
Bardzo często kupuję, to moja ulubiona kawa.......
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Cegielnia
2022-03-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chrzanów
2022-03-31
Dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RÓŻA, KATOWICE
2022-03-26
Procedurę zamówienia Kawy ziarnistej Segafredo i otrzymanie tego produktu oceniam bardzo wysoko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2022-03-25
POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Solniczki
2022-03-23
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Nowe Grodziczno
2022-03-23
Ekspresowa przesyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Warszawa
2022-03-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danutaj, Blachownia
2022-03-21
Jestem bardzo zadowolona z kawy segafredo,piję ją od kilku lat.Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Wrocław
2022-03-20
Fantastyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Legnica
2022-03-20
Kawa godna polecenia, idealna do latte i capucinno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Paniówki
2022-03-19
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Justynów
2022-03-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Klepacze
2022-03-18
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar zamówiony w weekend dotarł we wtorek. Paczka dobrze spakowana - POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Czarnowo
2022-03-15
Kawę już znałem, więc jest ok. Sklep dopiero poznaje, dla mnie rewelacja. Szybka dostawa, profesjonalne pakowanie, cena konkurencyjna. Polecam na 1000%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Stalowa Wola
2022-03-14
Smaczna kawa w bardzo dobrej cenie. Jak zwykle blyskawiczna przesylka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ropczyce
2022-03-13
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Opole
2022-03-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, KRASIEJÓW
2022-03-10
Kawa b dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, WROCŁAW
2022-03-09
Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny. Miła i szybka obsługa, polecam dostawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Oksa
2022-03-08
Bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gliwice
2022-03-07
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2022-03-06
Świetna ! W tej cenie najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kęty
2022-03-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kraków
2022-03-06
Kawa smaczna, delikatna, idealna do capuccino. Mała czarna również super smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2022-03-05
Moja ulubiona, poranny budzik w ziarenkach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2022-03-04
Cena do jakości super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WITOLD, LEŻAJSK
2022-03-04
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Ostrowiec Świętokrzyski
2022-03-03
Wszystko w porządku kawa pyszna. Wysyłka exspresowa dotarła bardzo szybko. Na pewno skorzystam nie raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Żelazków
2022-03-02
lubię tą kawę polecam do ekspresów osobiście kupuję często zwłaszcza w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Legnica
2022-03-02
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Szczecin
2022-02-25
kawa ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Dabrowa Gornicza
2022-02-21
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emiia, PIOTRKÓW TRYB.
2022-02-21
POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2022-02-20
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Warszawa
2022-02-19
Bardzo dziękuję za szybkie dostarczenie zamówionej kawki :))) Zawsze ja u Państwa kupuję i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Jędrzejów
2022-02-18
Zamawiam tę kawę bo mi smakowo bardzo odpowiada ,a po za tym cenowo jest dla mnie łagodna ,albowiem jestem emerytem i na droższe kawy raczej by mnie nie było stać .Współpraca z Waszym sklepem jest przyjemnością .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2022-02-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, KRASIEJÓW
2022-02-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-02-11
super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2022-02-11
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łąka
2022-02-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2022-02-07
właśnie testuję, DOBRA i ma MOC !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2022-02-07
Mega szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zgorzelec
2022-02-03
bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, KRASIEJÓW
2022-01-27
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Lublin
2022-01-26
Kupuję kolejny raz, wszystko dotąd OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Skalmierzyce
2022-01-25
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Piaseczno
2022-01-24
cenowo rozsądne rozwiązanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2022-01-18
W tej kawie brak spodziewanego smaku i aromatu ,poza tym jest za mocno palona,jak na średni poziom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2022-01-17
Pyszna kawka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2022-01-17
ciekawa kawa, średnia półka smakowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2022-01-16
Zamówienie było zrealizowane expresowo:) Wszystko się zgadzało,kawa pachnąca,pyszna. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, RAWICZ
2022-01-14
Szybka wysyłka. Doskonała jakoś kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Stalowa Wola
2022-01-13
Wszystko szybko i super jakość kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Bydgoszcz
2022-01-12
Dobra jakość w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kępno
2022-01-11
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emiia, PIOTRKÓW TRYB.
2022-01-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bukowno
2022-01-09
Wszystko super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Chorzów
2022-01-08
piję tylko tę kawę . Jest najlepsza. Przesyłka dotarła błyskawicznie i bezproblemowo za co duży plus dla sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Jędrzejów
2022-01-08
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie i szybka obsługa zamówienia. W sumie jestem bardzo zadowolony z zakupów w waszej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-01-07
Bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, WROCŁAW
2022-01-07
Super obsługa i ceny OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Legionowo
2022-01-07
Dobra kawa do biura w korzystnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Nowe Grodziczno
2022-01-05
W pełni spełnia oczekiwania, idealna do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Jazowsko
2022-01-04
Zgodna z opisem,super do ekspresu.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gliwice
2022-01-04
Zakup zrealizowany szybko i terminowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2022-01-03
Nie jeden raz narzekałam na smak kawy ale jak koleżanka zrobiła "muzyczną" kawę /intermezzo/ jestem jej wierna.Oczywiście kawie.Dla mnie jest ona najsmaczniejsza i po prostu najlepsza.Obsługa zamówienia na 5+.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2022-01-03
Polecam! Wszystko zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2022-01-03
Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2022-01-01
Dobry stosunek jakości do ceny. W porządku kawa, ale nie jest jakaś wyjątkowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Borowo-Młyn
2021-12-29
Jak zawsze bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, GDAŃSK - MORENA
2021-12-28
Super sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Białystok
2021-12-26
Kawa przeciętna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Żywiec
2021-12-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2021-12-25
Kawa ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-12-25
Bardzo kwaśna, niesmaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2021-12-23
Delikatny smak. Dobra jakość w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Zagnańsk
2021-12-23
zamawiam tylko tą kawę. Smakuje ok i ma przystępną cene
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Czeremcha
2021-12-20
Kawa wyśmienicie smakuje. Realizacja szybka i bez wad.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-12-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Dębie
2021-12-17
Wszystko super - zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Białystok
2021-12-17
Kawa wyrazista - nie przesadnie mocno palona - dobrze stawia rano na nogi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Modliborzyce
2021-12-16
JEST OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wapowce
2021-12-12
Kawa dobra, aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Szczecin
2021-12-12
kawa znana mi od 2 lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2021-12-10
Świetna kawa z znakomitej cenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2021-12-09
Pk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Zawichost
2021-12-09
od lat ta sama, zamowienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lipowa
2021-12-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-12-05
Kolejny raz kupuję, świetna i rankiem po południu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Biszcza
2021-11-29
Bardzo polecam! Dobra cena i szybka wysyłka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2021-11-29
Wszystko zgodne z opisem, przesyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2021-11-22
Odpowiednią jakość do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Dąbie
2021-11-21
Kawa smaczna i aromatyczna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2021-11-19
szybka realizacja,szybka dostawa i zapakowane super.Dziękuję !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Zagnańsk
2021-11-19
Delikatna kawka w przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Bojanów
2021-11-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Ołtarzew
2021-11-15
Uwielbiam tę kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2021-11-15
Bardzo pyszna kawa. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zabrze
2021-11-13
Szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Poznań
2021-11-11
Jeszcze nie piłem, ale ładnie pachnie...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczęsne
2021-11-11
Dobra kawa. Najlepiej mi smakuje zaparzona w Hario V60. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bibice
2021-11-09
Wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Wroclaw
2021-11-08
Zakupy u dostawcy Konesso robimy od ponad roku. Jesteśmy niezmiennie zadowoleni z obsługi oraz jakości zamawianych artykułów. Opisy asortymentów dostępne na stronie Sklepu zawsze pokrywają sie z nasza subiektywna ocena . Dostawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2021-11-08
Produkt, kontakt, przesyłka - bez zastrzeżeń, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Borek Wielkopolski
2021-11-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-11-03
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Piaseczno
2021-11-02
dobra w smaku alternatywa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ropczyce
2021-11-02
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-11-01
Smaczna kawa za korzystną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2021-10-28
Świetna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2021-10-24
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Czarne
2021-10-24
JESTEM B. ZADOWOLNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-10-23
Jak zawsze super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Gdańsk
2021-10-18
Polecam pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Zagnańsk
2021-10-17
Można sporządzić dobrą, codzienną kawkę (oczywiście z expresu ciśnieniowego) dla niespecjalnie wymagających smakoszy w przystępnej cenie. Polecam. Znów zamówię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2021-10-17
:) Super - moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bielsko-Biała
2021-10-04
Zamówienie zbiorowe 3 młode emerytki 25 lat 23 lata i20 lat oczywiście do setki zgodnie orzekły super po użyciu robimy następne zakupy.Taka zgodność poglądów to ewenement w tym wieku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Warszawa
2021-10-02
super do biura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Borówiec
2021-09-16
Moim zdaniem Segafredo Intermezzo to dobra mieszanka ziaren za bardzo rozsądne pieniądze. Moja rodzina od kilku lat pije ją codziennie rano na dobry początek dnia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-09-10
Świetna jak zawsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sasino
2021-09-06
Moja ulubiona kawa, średnio intensywna, nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2021-09-04
Jestem bardzo zadowolona z zakupow w Waszym sklepie - o czym swiadczy, moje powtorne, wielokrotne ponawiane zakupy. Jest znacznie lepsza kawa, poniewaz palo na jest we Wloszech- zrezygnowalam juz z zakupow w sklepie w miescie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2021-08-29
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2021-08-23
kupuje kawe, a sklep KONESSO ciągle usuwa punkty dla FANIMANI.pl - żenada... wszystko jest zapłacone. albo bierzecie udział w akcji, albo udajecie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sonia, Mikołów
2021-08-23
Pyszna kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-08-20
Dobra kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-08-15
Najlepsza jakość do ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-08-02
Pyszna kawa w super cenie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wysowa-Zdrój
2021-07-28
bardzo dobrze, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Iłowa Żagańska
2021-07-23
szybka wysylka wszystkom ok serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-07-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Żelistrzewo
2021-07-19
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2021-07-15
Moja ulubiona kawa dostarczona w idealny sposób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sanok
2021-07-10
Znakomita kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Wroclaw
2021-07-05
Obsługa sklepu jest bardzo sprawna, zamówione towary sa wysyłane bez zadnej zwłoki i nigdy nie zawiodłam sie na ich jakości. Opisy są odpowiednie a najbardziej podoba mi się wielostopniowa selekcja, dobór kawy do upodobań- moc, siła palenia .... Gorąco polecem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Wrocław
2021-06-22
ekspresowa dostawa, wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Gdańsk
2021-06-21
Polecam .Super cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, KATOWICE
2021-06-21
NIestety zakupiona dla innych pracowników firmy więc nie moge wystawic opini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2021-06-19
Jak dla mnie to ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-06-07
rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bolesławiec
2021-06-06
Bardzo dobra kawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2021-06-05
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bolesławiec
2021-06-02
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2021-05-28
Sprawdzona b.dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2021-05-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2021-05-27
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Świnoujście
2021-05-22
Kawa super, posiada smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2021-05-21
Smaczna i tania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łąka
2021-05-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Raciechowice
2021-05-18
Polecam sklep, szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Ząbki
2021-05-10
Pozytywne zaskoczenie mocą i smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Poznan
2021-05-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2021-05-01
Dobra kawa w super cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa Paleń, Stalowa Wola
2021-04-25
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2021-04-23
Stosunek jakości do ceny rewqelacyjny!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-04-23
Dobra kawa w dobrej cenie. Zamówię ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Kraków
2021-04-22
Dobry stosunek jakości do ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2021-04-16
Bard, o dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Tarnów
2021-04-16
Bardzo smaczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Białystok
2021-04-16
Kawa, OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żyrzyn
2021-04-15
Kawa bardzo smaczna, dość aromatyczna. Długi termin przydatności do spożycia. Wysyłka ze sklepu bardzo szybka i fajny program lojalnościowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wysowa-Zdrój
2021-04-12
jak zawsze jest ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2021-04-12
Moja ulubiona kawa. Idealny smak!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Żelistrzewo
2021-04-10
Kawa smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2021-04-03
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bibice
2021-04-01
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2021-03-29
Pyszna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Tarnowo Podgórne
2021-03-23
Towar najwyżej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Świnoujście
2021-03-23
Towar super, kawa aromatyczna i wspaniała w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lubin
2021-03-20
Po firmie spodziewalem się czegoś lepszego. Z 3 zamówionych ta była najgorsza. Lavazza i Illy wyczuwalnie lepsze w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tarnowskie Góry
2021-03-18
Wszystko sprawnie i z miłą obsługą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Lublin
2021-03-14
Dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wilczyce
2021-03-12
Polecam zakupy w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, BYDGOSZCZ
2021-03-09
TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM I SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA ORAZ SZYBKA WYSYŁKA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Morag
2021-03-07
Ok polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Ruda Śląska
2021-03-07
Dostawa szybko, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-02-28
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bielsko-Biała
2021-02-22
Szybka dostawa, dobra kawa. Jak zwykle! Oby tak dalej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kalisz
2021-02-06
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Żelistrzewo
2021-02-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2021-01-29
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, WARSZAWA
2021-01-29
Wszystko super .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2021-01-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Warszawa
2021-01-15
Bardzo dziękuję za przesłaną mi kawę. Moje zakupy mogę podsumować w 3 słowach: pysznie, szybko, sympatycznie. Pozostanę klientką Konesso i zachęcę innych do kupowania w Waszym sklepie. Pozdrawiam - Regina Sawicka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paulina, Chotomów
2021-01-14
Smaczna kawa, idealna na dobry początek dnia. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie dobry początek dnia przy filiżance dobrej, mocnej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2021-01-14
spoko towar, piję już długi czas / spoko stosunek ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Bielsko Biała
2021-01-12
Bardzo dobra, używam do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, Warszawa
2021-01-11
Polecam produkty Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-01-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wronki
2021-01-08
Kawa dobra, aromatyczna. Pasuje!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2021-01-08
wszystko super sprawnie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2021-01-05
jest okej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bojanów
2021-01-01
Dobra cena i dobry smak! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Jagatowo
2020-12-28
Towar zgodny z opisem polecam jakość kawy bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Żelistrzewo
2020-12-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2020-12-19
ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-12-19
Dobra kawa w super cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2020-12-18
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2020-12-17
Znam dobrze tę kawę, wcale nie ustepuje Lavazzy, dobre proporcje arabiki i innych ziaren. Wyrazista, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2020-12-14
bardzo smazcna kawa, lubimy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2020-12-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Warszawa
2020-12-12
Trafiłem dwie torby kawy bez smaku i aromatu ostatni mój zakup.drugi raz nie dam się nabrać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Bytom
2020-12-06
Dobra kawa w świetnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2020-12-06
Super cena za dobrą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, STRYSZÓW
2020-12-06
Towar wart zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, JODŁOWA
2020-12-06
Super kawa szybka dostawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Bydgoszcz
2020-12-05
Dobra kawa, w b. Dobrej cenie. Idealna do ekspresu ciśnieniowego , z mlekiem i bez smakuje dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, OPOLE
2020-12-05
Polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2020-12-04
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2020-12-04
Bardzo dobra kawa ze swojej półki cenowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2020-12-02
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-11-30
Kawa doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wadowice
2020-11-28
Wszystko w porządku. E-mail’e potwierdzające każda czynność. Szybka dostawa, plus dodatkowo kupon rabatowy na kolejne zakupy. Polecam !:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Skidziń
2020-11-24
Rewelka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, Inwałd
2020-11-23
Towar zgony z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renia, Węgrzce Wielkie
2020-11-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kobiór
2020-11-20
Wszystko ok kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jasło
2020-11-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2020-11-16
Bardzo dobry stosunek ceny do jakosci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2020-11-16
szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Słupsk
2020-11-14
Dla mnie zdecydowanie nr 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2020-11-14
Bardzo dobra, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Morag
2020-11-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-11-13
Wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Trzebownisko
2020-11-10
wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2020-11-09
Towar pierwsza klasa. Generalnie fantastyczny sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Niepołomice
2020-11-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-11-08
Bardzo dobra kawa w niskiej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADA, TCZEW
2020-11-07
SUPER DLA OSÓB PIJĄCYCH DUŻO KAWY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Rzeszów
2020-11-02
Od lat znana mi kawa i od lat ten sam smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-10-21
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Mielec
2020-10-20
Przyzwoita, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Pszczyna-Poręba
2020-10-16
Najlepsze przejście do ekstazy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Ujście
2020-10-11
Kawa o wyrazistym smaku polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Katowice
2020-10-02
Srednio
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hel
2020-09-24
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2020-09-21
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Wrocław
2020-09-19
Odpowiada nam smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Katowice
2020-09-14
Bardzo dobra kawa :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Paprotnia
2020-08-10
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Kraków
2020-07-11
Zamawiam już 4 lub 5 raz.Szybka i sprawna obsluga.Firma godna polecenia.Kawa dobrej jakosci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2020-07-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-05-03
Dobra kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Wejherowo
2020-03-25
Jestem smakosze kaw słabych i mleczny dlatego dla mnie nie różni się od innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2020-03-24
Kawa dość mocno palona. Ziarna nierównomierne. Od mocno spalonych, po brązowe. Wyczuwalna moc kawy, lekko goryczkowa. Generalnie chyba pójdzie w odstawkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Oksa
2020-03-21
Bardzo smaczna. W dobrej cenie można kupić naprawde dobra kawe.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gołkowice
2020-03-11
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie. Aromatyczna i mocna. Jak zwykle nie zawiodłam się ani ma towarze ani na szybkości dostawy - wszystko na 5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marcin, Myszków
2020-03-07
Bardzo intensywny zapach i smak, jak dla mnie jakby za mocno palona. Jest bardzo wyraźny smak mocnej kawy a oprócz tego nic innego. Osobiście wolę bardziej delikatne i zróżnicowane nuty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Katowice
2020-03-07
Wszystko ok. Kawa bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-02-08
Cena adekwatna do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mielec
2020-01-21
Dobra kawa, w bardzo dobrej cenie. Sklep warty polecenia- szybka, sprawna realizacja zamówienia. Bardzo polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Tarnów
2020-01-18
Bardzo smaczna kawa. Sklep godny polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2020-01-12
Nie spodziewałam się, że w tej cenie będzie tak dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Paprotnia
2020-01-11
SUPER KAWUSIA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kielce
2019-12-16
Kawa smaczna w dość dobrej cenie. Jest odpowiednia do ekspresu ciśnieniowego, nadaje się zarówno do espresso, jak i do napojów kawowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2019-11-25
Bardzo dobra kawa w korzystnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-11-25
Super kawa za niewielkie pieniądze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2019-11-12
pyszniutka kawusia !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2019-10-04
SUPER KAWUSIA, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-10-18
Kawę już poprzednio piłam i bardzo mi smakowała, dlatego ją zamówiłam, cena kawy jest dobra no i jak zwykle super sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2018-09-24
Produkt zgodny z opisem, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-07-04
Jak dla mnie bardzo dobra kawa za nieduże pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rzeszów
2018-04-09
Nasza ulubiona kawa biurowa! Dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Kawa zwykła, normalna, niczym się niewyróżniająca. Dobra, ale to wszytsko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bełsznica
2017-09-15
Jedna z lepszych kaw jakie dotąd kupiłam. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Prawdopodobnie na stałe trafi do naszego domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2017-09-10
Bardzo dobra kawa. Zamówiłem od razu 2 KG i nie zawiodłem się. naprawdę godna polecenia, Super że jest mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-07-10
Smaczna, aromatyczna :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-04-07
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Kraków
2017-01-21
Świetna kawa, obecnie nr jeden który kupuje. Doskonała do kaw z mlekiem, świetny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Walter, Wrocław
2016-09-18
Jednym słowem Klasyka. Zawsze tak samo dobra i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-09-13
Polecam - kawę i sklep.boguchy ,wloclawek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-08-22
Bardzo dobra kawa w sensownej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2016-04-15
Dobra kawa w sensownej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rudnik Nad Sanem
2016-02-19
Jedna z lepszych kaw jakie ostatnio piłam zarówno z mlekiem jak i bez - mocna i aromatyczna, a na plus jest również cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2016-02-08
Bardzo dobra kawa za ta cenę + super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2015-11-27
Aromatyczna kawa, szybka dostawa, polecam zakupy w Konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2015-11-24
Bardzo fajna kawa, delikatna ale aromatyczna i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oława
2015-09-20
Wspaniały aromat kawy powoduje że zawsze powracam do tego sklepu z powtórnym zamiarem zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Szczucin
2015-09-07
Kawę zakupiłam w czerwcu,skończyła się i zamierzam powtórzyć zamówienie właśnie w tym sklepie. Za zakupem przemawia cena kawy, szybkość realizacji zamówienia, posiadane punkty lojalnościowe. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łaziska Górne
2015-03-06
dobra kawa, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kraków
2015-02-18
Uwielbiam ta kawę :) jest delikatna i przyjemna w smaku. W sam raz na poranną kawę przed pracą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2014-12-12
aromatyczna kawa, szybka dostawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Filip, Rokietnica
2014-10-24
jak na cenę dobra. Jedyna wada to to, że kawa jest dość mocno gorzka. Ogólnie pozytywnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Zielona Góra
2014-10-19
W tej cenie kawa bezkonkurencyjna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Częstochowa
2014-09-23
Kawa dość dobra z dodatkiem mleka, ale bez niego nie jest rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2014-09-02
Pyszna kawa w bardzo przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Szczytna
2014-08-29
Polecam jak najbardziej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2014-08-20
Jak dla mnie Intermezzo jest bardzo dobrą kawą - w relacji cena - jakość to numer 1.Co do smaku to odbieram go jako łagodny i lekki bez mocnych akcentów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDRA, BYDGOSZCZ
2014-07-13
Dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Borówiec
2014-07-02
Segafrego Intermezzo to od ponad roku "jazda obowiązkowa" w naszym domu przy śniadaniu. Potem w południe expresso - mały kopniak na drugą nóżę. A po południu, na podwieczorek do ciasta trzecia kawka na dobre zakończenie dnia. I wszystko się kręci wokół Segafredo. Ta kawa kręci nasza rodzinę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-06-30
Mnie też skusiła cena.Kawa nie jest zła ale w tym przedziale cenowym są lepsze, nie mówię już o droższych wsród których są rewelacyjne np bazzara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2014-06-11
Polecam tę kawę jako mocną i smaczną, z aromatem, do tego z błyskawiczną obsługą!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2014-06-04
dobra kawa o wyrazistym smaku i zapachu,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-06-03
Pyszna kawa - pyszna cena:-) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-05-29
aromatyczna kawa, szybka dostawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2014-05-22
Bardzo profesjonalna obsługa całej transakcji. To było moje pierwsze zamówienie i z całą pewnością nie ostatnie. Towar zgodny z opisem. Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła. Bardzo smaczna kawa w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2014-05-17
Sprawdzona niejednokrotnie i kawa i sprzedawca, znakomity:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Biała Podlaska
2014-05-12
Kawa smaczna i w dobrej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Przemków
2014-04-27
Kawa smaczna i w dobrej cenie, dostarczona ekspresowo. Polecam i sama jeszcze zamówie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-04-25
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2014-04-22
Kawa pyszna i mocna. Dostawa ekspresowa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznan
2014-04-18
kawa dobra, przesylka ekspresowa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-03-26
prosta, tania, ale niekoniecznie z czołówki kaw. Dobra jako dodatek do innej kawy. Sama w sobie nie jest najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Milanówek
2014-02-26
dobra kawa w dobrej cenie, realizacja zamówienia bez zarzutu polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2014-02-24
Smaczna.Rewelacyjnie szybka dostawa, jak zwykle zresztą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, LUBOŃ
2014-02-16
Kawy świetnej jakości, dostawa ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RADOSŁAW, BIAŁYSTOK
2014-02-07
Polecam produkt jak i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2014-02-01
Kawy świetnej jakości, dostawa ekspresowa. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2013-12-21
Jak na tą cene to naprawdę niezła kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warzymice
2013-12-04
Polecam. Kawa smaczna, obsługa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2013-11-14
Witam,skusiła mnie cena tej kawy,cena bardzo dobra a kawa... no cóż do mleka świetna a espresso niezłe , na pewno znajduje amatorów ale ja mam swoją ulubioną do małej czarnej,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, WARSZAWA
2013-10-29
Kawa o wysublimowanym smaku i aromacie, godna polecenia. Obsługa profesjonalna i błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2013-10-21
Świetna kawa, zapach zniewala!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-10-09
Dobra kawa w przystępnej cenie, dosyć mocna, polecam do biurowych ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2013-10-07
Kawka pyszna. bardzo szybka i sprawna wysyłka. Również korzystam z InPost i jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2013-09-24
Przesyłka dostarczona ekspresowo. Polecam obsługa po raz kolejny bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-09-23
Świetna kawa! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Czerwionka Leszczyny
2013-09-19
Dobra kawa w dobrej cenie. Przesyłka dostarczona ekspresowo. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-09-03
Doskonała mieszanka, próbowałem wiele różnych ziarnistych kaw i dla mnie ta ma wyjątkowy smak. W tym przedziale cenowym raczej nie ma konkurencji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2013-08-19
Ta kawa to taki klasyk oczywiście obsługa sklepu bardzo sprawna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zielonki Parcela
2013-08-15
Bardzo dobra kawa w rewelacyjnej cenie. Przesyłka dotarła w 24 godziny od złożenia zamówienia. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu i kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oława
2013-08-08
bardzo dobra cena a kawa jeszcze lepsza, równie dobra bez mleka jak i z mleczkiem, godna polecenia dla tych co szukają swojej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-07-31
Dobra kawa w dobrej cenie. Obsługa jak zwykle bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łomża
2013-07-15
Pyszna kawa w dobrej cenie. Towar dostarczono bardzo szybko. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-10
dobra kawa w dobrej cenie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Słupsk
2013-07-08
szybki czas realizacji, wygodny odbiór a kawa...? to nie kawa - to poezja... mocne, gęste espresso albo z mlekiem - za każdym razem wspaniały smak i aromat... ; )
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Ligota Turawska
2013-07-01
Polecam! Kawa super... Obsługa oraz sklep - pełen profesjonalizm! Zachęcam do skorzystania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-06-02
Dobra kawa w dobrej cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, WARSZAWA
2013-05-23
kawa dotarła szybko od chwili zamówienia, humory w biurze się poprawiły - nareszcie jest dobra kawa (w takim tempie schodzi, że niebawem potrzebne będzie kolejne zamówienie)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Lututów
2013-04-21
Polecam każdemu, kawa bardzo dobra i błyskawiczna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2013-04-02
Bardzo dobra kawa, przy parzeniu w ekspresie ciśnieniowym pianka długo się utrzymuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Mielec
2013-03-27
Bardzo szybka wysyłka, super obsługa, a kawa wręcz wyśmienita. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wodzisław Śl.
2013-03-26
Bardzo szybka wysyłka, super obsługa, a kawa wręcz wyśmienita. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-03-20
Kawa dobra a sklep i obsługa super. Korzystam z InPostu. Sprawnie i tanio!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, BYDGOSZCZ
2013-03-15
Dobra kawa do ekspressu, wspaniały smak, doskonały kontakt i błyskawiczna dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Radomyśl
2013-03-15
Kawa wyśmienita, przesyłka dostarczona expresowo. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2013-03-12
Dobry produkt w przystępnej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Głogów
2013-03-11
Pyszna aromatyczna kawa. Super cena. Szybka przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Inowrocław
2013-03-07
Szybka przesyłka, kawa świeża i aromatyczna - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2013-03-07
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Czechowice-Dziedzice
2013-03-03
Szybka przesyłka, kawa świeżutka - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdów
2013-03-01
dobra kawa, choć dla mnie osobiście trochę za kwaśna:) Obsługa sklepu fachowa, towar dotarł do mnie bardzo szybko:)Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2013-03-01
Dobra kawa za świetną cenę. Całość dopełnia profesjonalne podejście sprzedawcy do transakcji. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Starogard Gd
2013-02-15
Bardzo dobra kawa w bardzo dobrej cenie, polecam. Szybka i sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2013-02-07
Jak za tę cenę, to rewelacja. Delikatna. Polecam sklep i kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2012-12-08
Kawa super - drugi zakup w sklepie i wszystko znów ok:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAżYNA, JANOWICE WIELKIE
2012-12-05
dobra aromatyczna i świeża kawa w świetnej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2012-11-26
Nie jest to Lavazza. Dość kwaśna, mimo dodatku arabici, ale za tę cenę jak najbardziej warto kupić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Radom
2012-11-20
Za tę cenę naprawdę warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdynia
2012-11-12
Bardzo dobra kawa w bardzo dobrej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Opole
2012-11-10
Bardzo dobra kawa, w przystępnej cenie. Idealna do ekspresów ciśnieniowych z młynkiem. Gorąco Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, LUBLIN
2012-11-10
Kawa wyśmienita, sklep ma wspaniałą obsługę, szybko i bez problemów, cały czas wiedziałem jaki jest status mojej przesyłki. bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chełm
2012-10-19
Wspaniały smak i bogaty aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sztutowo
2012-10-18
Dobra kawa w rozsądnej cenie, używamy od roku i jeszcze nam się nie znudziła :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Przemyśl
2012-10-01
Pyszna kawa w super cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Dobrzeń Mały
2012-09-23
Kawa super, polecam. Obsługa zakupu - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Knurów
2012-09-10
Moja sprawdzona super kawa, super szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rozalin
2012-09-10
Przepyszna kawa ze specyficznym aromatem. Sprzedawca szybki i konkretny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrocław
2012-08-09
pierwszy raz kupiłam tę kawę ale słyszałam o niej dobre opinie,dostawca kawy super,dostawa błyskawiczna,kontakt również na 6,polecam dostawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Czechowice-Dz
2012-07-29
Bardzo dobra kawa o aromatycznym zapachu w przyzwoitej cenie.polecam ten gatunek kawy jak również całą obsługę sklepu.Jesteście super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2012-07-28
Bardzo dobra kawa, obsluga jak zawsze na najwyzszym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2012-07-15
Smak kawy delikatny, aromatczny. Bardzo polecam sklep - bardzo miła obsługa i bardzo słowna. Przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2012-07-10
Kawa smakowo super, polecam. Obsługa zakupu bez zastrzeżeń. Za dostawę w dwóch turach ze względu na brak jednego z gatunków kawy otrzymałam gratis - było mi bardzo miło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2012-05-28
Bardzo smaczna kawa za rozsądną cenę. Polecam. Polecam również cały serwis www.kawywloskie.pl - szybka realizacja zmówień, konkurencyjne ceny wysyłki przez paczkomaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Christine, Czestochowa
2012-04-15
Kupuję tę kawę od lat, to mój ulubiony na popołudnie latte, najlepiej z dodatkiem Syrop Fabbri Amaretto, lub Irish Cream.
Opinia naszego klienta w
    pixel