Opinie o Kawa ziarnista Segafredo Intermezzo 1kg

  • Segafredo Intermezzo to bardzo dobrze znana w Polsce kawa ziarnista z palarni Segafredo. Mieszanka arabiki i robusty. Kawa średnio palona, intensywna w smaku i o dużej zawartości kofeiny, idealnie komponuje się z mlekiem. Skład: 60% Arabica, 40% Robusta
Kod produktu: 8003410311171
Producent: SEGAFREDO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 186 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2021-01-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Warszawa
2021-01-15
Bardzo dziękuję za przesłaną mi kawę. Moje zakupy mogę podsumować w 3 słowach: pysznie, szybko, sympatycznie. Pozostanę klientką Konesso i zachęcę innych do kupowania w Waszym sklepie. Pozdrawiam - Regina Sawicka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2021-01-14
Smaczna kawa, idealna na dobry początek dnia. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie dobry początek dnia przy filiżance dobrej, mocnej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2021-01-14
spoko towar, piję już długi czas / spoko stosunek ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Bielsko Biała
2021-01-12
Bardzo dobra, używam do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, Warszawa
2021-01-11
Polecam produkty Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-01-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wronki
2021-01-08
Kawa dobra, aromatyczna. Pasuje!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2021-01-08
wszystko super sprawnie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2021-01-05
jest okej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bojanów
2021-01-01
Dobra cena i dobry smak! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Jagatowo
2020-12-28
Towar zgodny z opisem polecam jakość kawy bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Żelistrzewo
2020-12-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2020-12-19
ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-12-19
Dobra kawa w super cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2020-12-18
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2020-12-17
Znam dobrze tę kawę, wcale nie ustepuje Lavazzy, dobre proporcje arabiki i innych ziaren. Wyrazista, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2020-12-14
bardzo smazcna kawa, lubimy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2020-12-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Warszawa
2020-12-12
Trafiłem dwie torby kawy bez smaku i aromatu ostatni mój zakup.drugi raz nie dam się nabrać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Bytom
2020-12-06
Dobra kawa w świetnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2020-12-06
Super cena za dobrą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, STRYSZÓW
2020-12-06
Towar wart zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, JODŁOWA
2020-12-06
Super kawa szybka dostawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Bydgoszcz
2020-12-05
Dobra kawa, w b. Dobrej cenie. Idealna do ekspresu ciśnieniowego , z mlekiem i bez smakuje dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, OPOLE
2020-12-05
Polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2020-12-04
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2020-12-04
Bardzo dobra kawa ze swojej półki cenowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2020-12-02
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-11-30
Kawa doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wadowice
2020-11-28
Wszystko w porządku. E-mail’e potwierdzające każda czynność. Szybka dostawa, plus dodatkowo kupon rabatowy na kolejne zakupy. Polecam !:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Skidziń
2020-11-24
Rewelka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOSANA, ANDRYCHÓW
2020-11-23
Towar zgony z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renia, Węgrzce Wielkie
2020-11-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kobiór
2020-11-20
Wszystko ok kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jasło
2020-11-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2020-11-16
Bardzo dobry stosunek ceny do jakosci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2020-11-16
szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Słupsk
2020-11-14
Dla mnie zdecydowanie nr 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2020-11-14
Bardzo dobra, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Morag
2020-11-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-11-13
Wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Trzebownisko
2020-11-10
wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kielce
2020-11-09
Towar pierwsza klasa. Generalnie fantastyczny sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Niepołomice
2020-11-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-11-08
Bardzo dobra kawa w niskiej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADA, TCZEW
2020-11-07
SUPER DLA OSÓB PIJĄCYCH DUŻO KAWY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Rzeszów
2020-11-02
Od lat znana mi kawa i od lat ten sam smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-10-21
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Mielec
2020-10-20
Przyzwoita, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Pszczyna-Poręba
2020-10-16
Najlepsze przejście do ekstazy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Ujście
2020-10-11
Kawa o wyrazistym smaku polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Katowice
2020-10-02
Srednio
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hel
2020-09-24
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2020-09-21
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Wrocław
2020-09-19
Odpowiada nam smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Katowice
2020-09-14
Bardzo dobra kawa :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Paprotnia
2020-08-10
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Kraków
2020-07-11
Zamawiam już 4 lub 5 raz.Szybka i sprawna obsluga.Firma godna polecenia.Kawa dobrej jakosci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, GRUSZCZYN
2020-07-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-05-03
Dobra kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Wejherowo
2020-03-25
Jestem smakosze kaw słabych i mleczny dlatego dla mnie nie różni się od innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2020-03-24
Kawa dość mocno palona. Ziarna nierównomierne. Od mocno spalonych, po brązowe. Wyczuwalna moc kawy, lekko goryczkowa. Generalnie chyba pójdzie w odstawkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Oksa
2020-03-21
Bardzo smaczna. W dobrej cenie można kupić naprawde dobra kawe.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gołkowice
2020-03-11
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie. Aromatyczna i mocna. Jak zwykle nie zawiodłam się ani ma towarze ani na szybkości dostawy - wszystko na 5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-03-07
Bardzo intensywny zapach i smak, jak dla mnie jakby za mocno palona. Jest bardzo wyraźny smak mocnej kawy a oprócz tego nic innego. Osobiście wolę bardziej delikatne i zróżnicowane nuty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Katowice
2020-03-07
Wszystko ok. Kawa bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-02-08
Cena adekwatna do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mielec
2020-01-21
Dobra kawa, w bardzo dobrej cenie. Sklep warty polecenia- szybka, sprawna realizacja zamówienia. Bardzo polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Tarnów
2020-01-18
Bardzo smaczna kawa. Sklep godny polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2020-01-12
Nie spodziewałam się, że w tej cenie będzie tak dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Paprotnia
2020-01-11
SUPER KAWUSIA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kielce
2019-12-16
Kawa smaczna w dość dobrej cenie. Jest odpowiednia do ekspresu ciśnieniowego, nadaje się zarówno do espresso, jak i do napojów kawowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2019-11-25
Bardzo dobra kawa w korzystnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-11-25
Super kawa za niewielkie pieniądze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2019-11-12
pyszniutka kawusia !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2019-10-04
SUPER KAWUSIA, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-10-18
Kawę już poprzednio piłam i bardzo mi smakowała, dlatego ją zamówiłam, cena kawy jest dobra no i jak zwykle super sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2018-09-24
Produkt zgodny z opisem, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-07-04
Jak dla mnie bardzo dobra kawa za nieduże pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rzeszów
2018-04-09
Nasza ulubiona kawa biurowa! Dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Kawa zwykła, normalna, niczym się niewyróżniająca. Dobra, ale to wszytsko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bełsznica
2017-09-15
Jedna z lepszych kaw jakie dotąd kupiłam. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Prawdopodobnie na stałe trafi do naszego domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2017-09-10
Bardzo dobra kawa. Zamówiłem od razu 2 KG i nie zawiodłem się. naprawdę godna polecenia, Super że jest mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-07-10
Smaczna, aromatyczna :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-04-07
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Bardzo dobra i aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Kraków
2017-01-21
Świetna kawa, obecnie nr jeden który kupuje. Doskonała do kaw z mlekiem, świetny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Walter, Wrocław
2016-09-18
Jednym słowem Klasyka. Zawsze tak samo dobra i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-09-13
Polecam - kawę i sklep.boguchy ,wloclawek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-08-22
Bardzo dobra kawa w sensownej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2016-04-15
Dobra kawa w sensownej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rudnik Nad Sanem
2016-02-19
Jedna z lepszych kaw jakie ostatnio piłam zarówno z mlekiem jak i bez - mocna i aromatyczna, a na plus jest również cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2016-02-08
Bardzo dobra kawa za ta cenę + super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2015-11-27
Aromatyczna kawa, szybka dostawa, polecam zakupy w Konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2015-11-24
Bardzo fajna kawa, delikatna ale aromatyczna i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oława
2015-09-20
Wspaniały aromat kawy powoduje że zawsze powracam do tego sklepu z powtórnym zamiarem zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Szczucin
2015-09-07
Kawę zakupiłam w czerwcu,skończyła się i zamierzam powtórzyć zamówienie właśnie w tym sklepie. Za zakupem przemawia cena kawy, szybkość realizacji zamówienia, posiadane punkty lojalnościowe. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łaziska Górne
2015-03-06
dobra kawa, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kraków
2015-02-18
Uwielbiam ta kawę :) jest delikatna i przyjemna w smaku. W sam raz na poranną kawę przed pracą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2014-12-12
aromatyczna kawa, szybka dostawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Filip, Drawsko Pomorskie
2014-10-24
jak na cenę dobra. Jedyna wada to to, że kawa jest dość mocno gorzka. Ogólnie pozytywnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Zielona Góra
2014-10-19
W tej cenie kawa bezkonkurencyjna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Częstochowa
2014-09-23
Kawa dość dobra z dodatkiem mleka, ale bez niego nie jest rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2014-09-02
Pyszna kawa w bardzo przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Szczytna
2014-08-29
Polecam jak najbardziej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Koronowo
2014-08-20
Jak dla mnie Intermezzo jest bardzo dobrą kawą - w relacji cena - jakość to numer 1.Co do smaku to odbieram go jako łagodny i lekki bez mocnych akcentów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDRA, BYDGOSZCZ
2014-07-13
Dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Borówiec
2014-07-02
Segafrego Intermezzo to od ponad roku "jazda obowiązkowa" w naszym domu przy śniadaniu. Potem w południe expresso - mały kopniak na drugą nóżę. A po południu, na podwieczorek do ciasta trzecia kawka na dobre zakończenie dnia. I wszystko się kręci wokół Segafredo. Ta kawa kręci nasza rodzinę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-06-30
Mnie też skusiła cena.Kawa nie jest zła ale w tym przedziale cenowym są lepsze, nie mówię już o droższych wsród których są rewelacyjne np bazzara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2014-06-11
Polecam tę kawę jako mocną i smaczną, z aromatem, do tego z błyskawiczną obsługą!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2014-06-04
dobra kawa o wyrazistym smaku i zapachu,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-06-03
Pyszna kawa - pyszna cena:-) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-05-29
aromatyczna kawa, szybka dostawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2014-05-22
Bardzo profesjonalna obsługa całej transakcji. To było moje pierwsze zamówienie i z całą pewnością nie ostatnie. Towar zgodny z opisem. Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła. Bardzo smaczna kawa w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2014-05-17
Sprawdzona niejednokrotnie i kawa i sprzedawca, znakomity:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Biała Podlaska
2014-05-12
Kawa smaczna i w dobrej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Przemków
2014-04-27
Kawa smaczna i w dobrej cenie, dostarczona ekspresowo. Polecam i sama jeszcze zamówie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-04-25
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2014-04-22
Kawa pyszna i mocna. Dostawa ekspresowa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznan
2014-04-18
kawa dobra, przesylka ekspresowa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-03-26
prosta, tania, ale niekoniecznie z czołówki kaw. Dobra jako dodatek do innej kawy. Sama w sobie nie jest najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Milanówek
2014-02-26
dobra kawa w dobrej cenie, realizacja zamówienia bez zarzutu polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2014-02-24
Smaczna.Rewelacyjnie szybka dostawa, jak zwykle zresztą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, LUBOŃ
2014-02-16
Kawy świetnej jakości, dostawa ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RADOSŁAW, BIAŁYSTOK
2014-02-07
Polecam produkt jak i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2014-02-01
Kawy świetnej jakości, dostawa ekspresowa. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2013-12-21
Jak na tą cene to naprawdę niezła kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warzymice
2013-12-04
Polecam. Kawa smaczna, obsługa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2013-11-14
Witam,skusiła mnie cena tej kawy,cena bardzo dobra a kawa... no cóż do mleka świetna a espresso niezłe , na pewno znajduje amatorów ale ja mam swoją ulubioną do małej czarnej,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, WARSZAWA
2013-10-29
Kawa o wysublimowanym smaku i aromacie, godna polecenia. Obsługa profesjonalna i błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2013-10-21
Świetna kawa, zapach zniewala!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-10-09
Dobra kawa w przystępnej cenie, dosyć mocna, polecam do biurowych ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2013-10-07
Kawka pyszna. bardzo szybka i sprawna wysyłka. Również korzystam z InPost i jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2013-09-24
Przesyłka dostarczona ekspresowo. Polecam obsługa po raz kolejny bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-09-23
Świetna kawa! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Czerwionka Leszczyny
2013-09-19
Dobra kawa w dobrej cenie. Przesyłka dostarczona ekspresowo. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-09-03
Doskonała mieszanka, próbowałem wiele różnych ziarnistych kaw i dla mnie ta ma wyjątkowy smak. W tym przedziale cenowym raczej nie ma konkurencji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2013-08-19
Ta kawa to taki klasyk oczywiście obsługa sklepu bardzo sprawna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zielonki Parcela
2013-08-15
Bardzo dobra kawa w rewelacyjnej cenie. Przesyłka dotarła w 24 godziny od złożenia zamówienia. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu i kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oława
2013-08-08
bardzo dobra cena a kawa jeszcze lepsza, równie dobra bez mleka jak i z mleczkiem, godna polecenia dla tych co szukają swojej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-07-31
Dobra kawa w dobrej cenie. Obsługa jak zwykle bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łomża
2013-07-15
Pyszna kawa w dobrej cenie. Towar dostarczono bardzo szybko. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-10
dobra kawa w dobrej cenie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Słupsk
2013-07-08
szybki czas realizacji, wygodny odbiór a kawa...? to nie kawa - to poezja... mocne, gęste espresso albo z mlekiem - za każdym razem wspaniały smak i aromat... ; )
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Ligota Turawska
2013-07-01
Polecam! Kawa super... Obsługa oraz sklep - pełen profesjonalizm! Zachęcam do skorzystania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-06-02
Dobra kawa w dobrej cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, WARSZAWA
2013-05-23
kawa dotarła szybko od chwili zamówienia, humory w biurze się poprawiły - nareszcie jest dobra kawa (w takim tempie schodzi, że niebawem potrzebne będzie kolejne zamówienie)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Lututów
2013-04-21
Polecam każdemu, kawa bardzo dobra i błyskawiczna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2013-04-02
Bardzo dobra kawa, przy parzeniu w ekspresie ciśnieniowym pianka długo się utrzymuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Mielec
2013-03-27
Bardzo szybka wysyłka, super obsługa, a kawa wręcz wyśmienita. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wodzisław Śl.
2013-03-26
Bardzo szybka wysyłka, super obsługa, a kawa wręcz wyśmienita. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-03-20
Kawa dobra a sklep i obsługa super. Korzystam z InPostu. Sprawnie i tanio!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, BYDGOSZCZ
2013-03-15
Dobra kawa do ekspressu, wspaniały smak, doskonały kontakt i błyskawiczna dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Radomyśl
2013-03-15
Kawa wyśmienita, przesyłka dostarczona expresowo. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2013-03-12
Dobry produkt w przystępnej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Głogów
2013-03-11
Pyszna aromatyczna kawa. Super cena. Szybka przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Inowrocław
2013-03-07
Szybka przesyłka, kawa świeża i aromatyczna - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2013-03-07
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Czechowice-Dziedzice
2013-03-03
Szybka przesyłka, kawa świeżutka - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdów
2013-03-01
dobra kawa, choć dla mnie osobiście trochę za kwaśna:) Obsługa sklepu fachowa, towar dotarł do mnie bardzo szybko:)Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2013-03-01
Dobra kawa za świetną cenę. Całość dopełnia profesjonalne podejście sprzedawcy do transakcji. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Starogard Gd
2013-02-15
Bardzo dobra kawa w bardzo dobrej cenie, polecam. Szybka i sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2013-02-07
Jak za tę cenę, to rewelacja. Delikatna. Polecam sklep i kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2012-12-08
Kawa super - drugi zakup w sklepie i wszystko znów ok:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAżYNA, JANOWICE WIELKIE
2012-12-05
dobra aromatyczna i świeża kawa w świetnej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2012-11-26
Nie jest to Lavazza. Dość kwaśna, mimo dodatku arabici, ale za tę cenę jak najbardziej warto kupić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Radom
2012-11-20
Za tę cenę naprawdę warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdynia
2012-11-12
Bardzo dobra kawa w bardzo dobrej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opole
2012-11-10
Bardzo dobra kawa, w przystępnej cenie. Idealna do ekspresów ciśnieniowych z młynkiem. Gorąco Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, LUBLIN
2012-11-10
Kawa wyśmienita, sklep ma wspaniałą obsługę, szybko i bez problemów, cały czas wiedziałem jaki jest status mojej przesyłki. bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chełm
2012-10-19
Wspaniały smak i bogaty aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sztutowo
2012-10-18
Dobra kawa w rozsądnej cenie, używamy od roku i jeszcze nam się nie znudziła :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Przemyśl
2012-10-01
Pyszna kawa w super cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Dobrzeń Mały
2012-09-23
Kawa super, polecam. Obsługa zakupu - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Knurów
2012-09-10
Moja sprawdzona super kawa, super szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rozalin
2012-09-10
Przepyszna kawa ze specyficznym aromatem. Sprzedawca szybki i konkretny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrocław
2012-08-09
pierwszy raz kupiłam tę kawę ale słyszałam o niej dobre opinie,dostawca kawy super,dostawa błyskawiczna,kontakt również na 6,polecam dostawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Czechowice-Dz
2012-07-29
Bardzo dobra kawa o aromatycznym zapachu w przyzwoitej cenie.polecam ten gatunek kawy jak również całą obsługę sklepu.Jesteście super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2012-07-28
Bardzo dobra kawa, obsluga jak zawsze na najwyzszym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2012-07-15
Smak kawy delikatny, aromatczny. Bardzo polecam sklep - bardzo miła obsługa i bardzo słowna. Przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2012-07-10
Kawa smakowo super, polecam. Obsługa zakupu bez zastrzeżeń. Za dostawę w dwóch turach ze względu na brak jednego z gatunków kawy otrzymałam gratis - było mi bardzo miło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2012-05-28
Bardzo smaczna kawa za rozsądną cenę. Polecam. Polecam również cały serwis www.kawywloskie.pl - szybka realizacja zmówień, konkurencyjne ceny wysyłki przez paczkomaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Christine, Czestochowa
2012-04-15
Kupuję tę kawę od lat, to mój ulubiony na popołudnie latte, najlepiej z dodatkiem Syrop Fabbri Amaretto, lub Irish Cream.
Opinia naszego klienta w
    pixel