Opinie o Kawa ziarnista Vergnano 600 Seicento Espresso Classico 1kg

  • Kawa ziarnista Vergnano 600 Espresso Classico to najlepszy przykład kawy z charakterem. Jest intensywna w smaku i posiada wysoką zawartość kofeiny. Idealnie sprawdza się jako poranna kawa, która pomoże nam się przebudzić. Skład: 60% arabika, 40% robusta.
Kod produktu: 8001800000506
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Poznań (Poznań-Stare Miasto)
2021-12-09
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Elbląg
2021-12-05
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Sochaczew
2021-11-07
Znakomita kawa. Radość o poranku!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-11-07
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bryan, Kraków
2021-10-14
Zamówienie ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2021-09-13
Kawa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bryan, Kraków
2021-08-12
Wszystko git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wrocław
2021-06-14
Jeśli ktoś jest fanem włoskich kaw, nie zawiedzie się...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gominuce
2021-05-22
Kawa zgodna z opisem na Konesso.pl, doskonała w smaku, znikoma kwasowość smaku przy sporej mocy kofeiny nawet przy filiżance "słabej" cremy :) Doskonały smak, wyczuwalna czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Tychy
2021-05-21
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jozefow
2021-05-07
Świetna kawa mocna i mocno wypalona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Ciążeń
2021-01-11
Bardzo dobra kawa 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Poznań (Poznań-Stare Miasto)
2020-09-20
Super smak i jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2020-09-17
Intensywny smak, trochę zbyt gorzki, jak dla mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rotmanka
2020-09-14
profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Poznań (Poznań-Stare Miasto)
2020-08-07
Jak zwykle O.K;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2020-02-11
Bardzo mi odpowiada. Kupiłem po raz pierwszy i przypadła mi do gustu. Czuć aromaty ale nie zagłuszają one smaku samej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ościsłowo
2019-05-04
Kawa GENIALNA!!! Sklep genialny, obsługa klienta wyrozumiała i na bardzo wysokim poziomie. Wszystko pierwsza klasa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Staszów
2018-08-03
Niezła. Przyjemna w smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Poznań (Poznań-Stare Miasto)
2018-05-29
Super kawa, espresso w doznaniach smakowych jakich doznałem pijąc kawę na Placu Świętego Marka w Wenecji szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2018-05-01
Nie wiem, moja nie była zbyt mocna, za to przesadnie gorzka, a ja za gorzkimi kawami nie przepadam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-04-09
Delikatna i treściwa kawa, najlepiej pić espresso, dopiero wtedy odkryjemy moc i aromat. Serdecznie Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2018-04-02
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna, stosunkowo mocna i wyrazista. Być moze nie umiem odpowiednio ustawić ekspresu, nie do końca udało mi się odnaleźć "obiecane" doznania smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2017-12-26
Bardzo dobra kawa, mocna i aromatyczna, co mi bardzo odpowiada. Sklep bardzo OK ! Dostawa błyskawiczna- polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-12-12
"Oooooo....". Tak mi się wyrwało po pierwszym parzeniu. Kawa, której dałbym 6 gwiazdek, ale jest tylko 5. Trudno. Jest w niej wszystko to, co tygrysy lubią najbardziej: ziarna świetnej jakości, znakomity stosunek arabica/robusta, odpowiednia paloność, nuty orzechów, owocowe nuty i kwasowość, która jest walorem, skórka chleba razowego na miodzie... Świetna! Na myśl o espresso z tej mieszanki chętnie się wstaje z łóżka. ;-) Tę kawę dodaję do listy moich ulubionych i na pewno do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
    pixel