Opinie o Młynek do kawy Lelit William PL72

  • Młynek o iście królewskiej precyzji. Posiada stopniową skalę mielenia ziaren i opcje dozowania jednej lub dwóch porcji kawy. Świetnie wygląda a dzięki kompaktowym wymiarom na pewno znajdzie się dla niego miejsce na kuchennym blacie.
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.80
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Przemyśl
2021-09-11
Młynek sprawuje się znakomicie, kawa "nabrała smaku", jest bardzo łatwy do ustawienia i przy okazji świetnie wyglada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2021-07-09
Spójność przemiału i szybkość mielenia jest na wysokim poziomie, ale stopnie regulacyjne powinny być mniejsze, ponieważ zmiana o jeden daje duży przeskok w czasie uzysku przy tej samej dozie. Dlatego proces "dial in" jest kiepski, a to jest przecież kluczowe w espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Wołów
2021-07-05
Bardzo profesjonalne podejście do klienta . Towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. POLECAM !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Świebodzice
2021-05-07
Bardzo przyjemny w eksploatacji, co do trwałości - w zaprzyjaźnionej kawiarni wypracował ponad 15.000 strzałów. Myślę, że w moich warunkach domowych wystarczy na najbliższe 10 lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Książenice
2020-11-16
Młynek działa bez zarzutu. Łatwe czyszczenie i regulacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2020-11-15
Świetny młynek! Znakomita jakość wykonania. Bardzo prosta obsługa dzięki wyświetlaczowi. Byłem zaskoczony, tym jak cicho pracuje (w porównaniu z moim starym młynkiem, który w trakcie mielenia był głośny jak wiertarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Rzeszów
2020-09-03
Młynek kupiony z ekspresem Lelit Mara PL62X - sprzęt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Bardzo dobry młynek z elektronicznym nastawem czasu mielenia pojedynczej i podwójnej dozy. Gwarantuje równomierny przemiał i jest bardzo cichy. Mały minus - regulacja stopnia mielenia mogłaby być jeszcze dokładniejsza. Jednak w tej cenie ciężko znaleźć porównywalnie dobry młyn.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2018-10-20
Oceniam w samych superlatywach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2018-07-16
Jeden z lepszych młynków do kawy jaki spotkałem. Idealnie sprawdzi się w domu i pozwoli zaparzyć doskonałe espresso. Cena nie jest powalająca, jak na tak solidne urządzenie. Przesyłka od Konesso doszła bardzo ładnie zapakowana, bez śladów naruszeń. Polecam sklep oraz młynek.
Opinia naszego klienta w
    pixel