Opinie o Młynek do kawy Baratza Encore

  • Baratza Encore to wysokiej jakości młynek do kawy posiadający 40 ustawień mielenia. Idealnie nadaje się do mielenia kawy do Aeropresa, Drippa i Chemeksa.
Kod produktu: 8388230099790
Producent: BARATZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 92 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2022-08-09
po "schodach" w kwestii złożenia młynka w całość, cieszymy się młynkiem, który miele bardzo cicho ( w porównaniu z jego poprzednikiem) i czujemy zmianę smaku kawy, in plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, CYGANY
2022-08-06
Ekspresowa przesyłka, bardzo bobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem co ważne w przypadku sprzętu. Młynek godny polecenia .Jedyny minus to założenie takiej małej uszczeleczki...,lecz kiedy już nam się to uda to praca sprzętu ideał :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Udo, Warszawa
2022-07-22
Bardzo polecam. Łatwo się czyści i nie zabiera wiele miejsca w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-07-15
Ma bardzo dobre opinie w internecie. Polecany od lat. Równomiernie mielenie. Ładny wygląd. Polecam. Jest trochę zbyt głośny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-06-11
Mlynek bardzo dobry. Polecam. Jedno male zastrzezenie, ze kawa sie elektryzuje podczas mielenia i przylega do plastikowego pojemnika. Trzeba troche poczekac, postukac… wtedy jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rokitki
2022-06-10
Wydaje się że uszczelka gumowa pod zbiorniczkiem na kawę siedzi tam trochę na słowo honoru,ale na razie siedzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-03-31
Młynek jest świetny, zgodny z opisem, nie robi zbyt dużego bałaganu przy mieleniu. Miałam trochę kłopotów przy montażu, ale się udało. Dużo cichszy od mojego poprzedniego. Realizacja zamówienia bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gustavo, Krakow
2022-03-21
Really great! As a home-coffee-maker I am really happy with the results! Recommend
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bydgoszcz
2022-01-08
Jestem bardzo zadowolona, wersja z roku 2021 jest cichsza od poprzednich, jest to bardzo na plus dla użytkowników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Bydgoszcz
2021-12-26
Młynek używam do mielenia kawy do alternatyw (głównie drip, French Press) rzadziej do kawiarki. Spisuje się rewelacyjnie - powtarzalna grubość mielenia, wystarczające ustawienia. Zakup w Konesso - na 6! :) Błyskawiczna przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Częstochowa
2021-12-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2021-12-25
Bardzo dobrze się sprawdza ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdańsk
2021-12-19
Super! Mieli bardzo równo i powtarzalnie. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Wrocław
2021-12-11
Szybka dostawa, bardzo dobra cena, jakość młynka na warunki domowe rewelacyjna :) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, TARNOWSKIE GÓRY
2021-12-06
młynek sprawdza się znakomicie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Lipsko
2021-11-14
Miło szybko sprawnie polecam. Zdzisław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-11-13
Bardzo dobry młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2021-11-08
Jestem średnio zadowolony. Młynek jest głośny, dosyć powolny (ostatnie parę gramów zawsze mieli się strasznie długo, bo ziarna wystrzelają z żaren do góry, zamiast wpadać pomiędzy nie) i ma bardzo niepraktyczny pojemnik - część zmielonej kawy zawsze ląduje naokoło otworu, przez co po wyciągnięciu go po mieleniu albo włożeniu przed, cały blat, na którym stoi młynek, jest zasypany drobinkami kawy. Jakość przemiału jest w porządku, ale szału nie ma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zakopane
2021-11-05
Świetne urządzenie które podniosło smak aromat kawy,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Piekary Śląskie
2021-11-04
Wszystko zgodne z opisem, super produkt oraz obsługa zamówienia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Mrozy
2021-11-02
Młynek mam od ok 2 miesięcy. Używany codziennie. Pracuje bez zarzutu, ziarno zmielone równomiernie i szybko. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krakow
2021-10-22
Miele codziennie bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lublin
2021-09-16
Mielę kawę do kawiarki na ustawieniu 10. Wychodzi nieco grubsza niż mielona ze sklepu i w efekcie woda lepiej przecieka. Z młynka jestem zadowolony. Używam ledwie od kilku tygodni, ale póki co spełnia moje oczekiwania. Instrukcja montażu nieco niejasna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Szczecin
2021-09-03
Młynek bardzo dobrze mieli kawę, fajnie że jest wielostopniowa regulacja mielenia. Obsługa sklepu bardzo dobra i pomocna. Szybkie odpowiedzi na wiadomości i sprawne przeprowadzenie transakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ella, Warszawa
2021-06-28
Młynek bardzo porzadny. Cena do jakości bardzo adekwatna. Naprawdę dużo graduacji mielenie ziarna - dla mnie, dla domowego użytku, jest wystarczająco, a nawet więcej niż potrzeba. Prosty w obsłudze, wyglada dobrze w kuchni - jestem bardzo zadowolona! Sklep tez na 5+, wysyłka błyskawiczna, dobrze zabezpieczona przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Katowice
2021-06-13
Niezły przemiał, fajnie działa. Kawa zbiera się za uszczelką. Dodatkowo młynek generuje dość sporo syfu (przy mokrej obróbce kawy wysypuje się sporo błonki). Za tą cenę fajny sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Zielonka
2021-06-10
Super sprzęt mieli tak jak potrzeba :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-05-25
Bardzo dobrze, równomiernie mieli ziarna. Na potrzeby kawiarki ustawiam w okolicy 11 stopnia. Jest więc jeszcze nieduży zapas w razie potrzeby.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Szczecin
2021-05-23
Świetny młynek jak na pierwszy raz, używam do kawy z FP jako dodatkowa metoda picia kawy oprócz automatu Jura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-05-07
Super zakup za rozsądna cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ines, Sieradz
2021-05-04
Świetny produkt na domowe potrzeby. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2021-04-30
Rewelacja, zero problemów po 3 miesiącach uzytkowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zduńska Wola
2021-04-23
Jestem abradzo zadowolona z zakupu tego młynka. Bałam się, że będzie zbyt głośny po przeczytaniu kilku opinii, ale wcale tak nie jest. Fakt-nie mam porównania, ale korzystanie z niego to sama przyjemność pod każdym względem. Mieli bardzo równo i ma szeroką skalę mielenia, nawet pewnie nie wykorzystam nigdy całej. Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Szczecin
2021-04-16
Bardzo dobrej jakości młynek, trochę rozsypuje kawę po zmieleniu. Głośność mi nie przeszkadza. Mielimy kawę do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Katowice
2021-04-12
Jako, że młynek kupiłem jako prezent i nie widzę go na codzień to póki co jedyne co mogę o nim napisać to to, że mieli kawę naprawdę drobno (oczywiście na odpowiednim ustawieniu) w porównania do młynka, którego ja używam (tańszego o 300 zł). Także pod tym względem góruje nad tańszymi młynkami. Generalnie polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-04-09
Młynek bardzo dobry. Wart swojej ceny. Mieli kawę bardzo równo w każdym ustawieniu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Limanowa
2021-04-09
Pełen profesjonalizm, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dąbie
2021-03-04
Młunek używam od miesiaca, aby zmielić kawę do ekspresu kolbowego ustawiam na 10, zastanawiam się do czego służy ustawienie 30. Jakość wykonania duży plus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Pruszków
2021-03-04
Spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2021-02-26
Bardzo dobrze mieli, chociaż znawcą nie jestem ;-) Dość głośny, co jest istotne rano, gdy niektórzy domownicy jeszcze śpią. Można mielić bezpośrednio do sitka, ale nie ma do tego specjalnego uchwytu. Stosunkowo słabo elektryzuje zmieloną kawę - to zaleta, w poprzednim młynku zmielona kawa przylegała do ścianek pojemnika
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kozy
2021-02-22
Prosty i solidnie wykonany młynek, dobrze spełnia swoje zadanie i za to wielki plus. W tej cenie świetny zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Murowana Goślina
2021-02-18
W tej cenie bardzo dobry młynek, może nie jest najcichszy ale do kawiarki i dripa mieli dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2021-02-14
Wspaniały. Mieli doskonale, poziom hałasu akceptowalny, relatywnie prosty montaż. Czyszczenie mogłoby być ciut wygodniejsze, ale nie ma tragedii - świetny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-02-09
W końcu przejście z ręcznego młynka na elektryczny iiii ... pyszne i powtarzalne dripy ! Myślę, że cena do jakości super, dopiero co prawda posiadam go od miesiąca, ale jestem bardzo zadowolony. Smacznego!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, Góra
2021-01-28
Jestem z zakupu zadowolona Młynek zgrabny bardzo dobrze mieli polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Lipno
2021-01-28
Młynek w przystępnej cenie, nieduży i wystarczający dla domowego użytku, bardzo ładnie wygląda. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Babice
2021-01-20
Bardzo dobrze mieli oraz jest prosty w obsłudze. Polecam do parzenia kawy w domu różnymi metodami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małogrzata, Biała Podlaska
2021-01-17
Młynek kupiony na prezent - natychmiastowa wysyłka. Obdarowany zachwycony! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Trzcinica
2021-01-17
Towarzgodny z opisem. Wysyłka i dostawa bardzo szybko. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Łódź
2021-01-06
Wydaje się doskonały do moich potrzeb.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bydgoszcz
2021-01-05
to był prezent, ale obdarowany jest bardzo zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łódź
2021-01-04
Produkt spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2021-01-04
Przyszło szybko, ze słodka niespodzianka w środku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2021-01-04
Towar spełnił w pełni moje oczekiwania. Dostawa również!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Mińsk Mazowiecki
2021-01-01
Bardzo polecam! Zarówno sklep jak i młynek SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wołomin
2020-12-30
Dobra cena, swietny produkt.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rybnik
2020-12-30
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Zakopane
2020-12-30
Doskonały produkt, wybrany po przeczytaniu wielu opinii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Lubawka
2020-12-30
Zaskakująco solidne urządzenie jak na swoją cenę. Szybkie, dokładne i faktycznie troszkę głośne, ale te kilka sekund się wytrzyma ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Tarnów
2020-12-25
Bardzo dobry młynek, mieli ziarna odpowiednio do różnych metod parzenia kawy, łatwa obsługa, stosunkowo zajmuje mało miejsca na blacie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Opole
2020-12-19
Towar zgodny z opisem, szybka i bezproblemowa dostawa. Młynek bardzo ładnie mieli kawę pod alternatywy - do użytku domowego idealny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jaroszów
2020-12-18
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2020-12-10
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-12-08
Młynek działa dobrze. Jest cichy, łatwy w obsłudze i ładnie wygląda. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2020-12-05
Dobry młynek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków (Kraków-Nowa Huta)
2020-11-28
Super bardzo polecam. Równe i szybkie mielenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2020-11-27
To mój pierwszy młynek żarnowy i mam nadzieję, że posłuży mi wiele lat. Świetnie się sprawuje i naprawdę jest różnica w smaku kawy. Trzeba się jedynie nauczyć / znaleźć odpowiedni przemiał do rodzaju ekspresu. I właśnie o to w tym chodzi, że zrobienie kawy jest również zabawą. Sklep bardzo szybko zrealizował zamówienie i dodał miły prezencik. Polecam zdecydowanie młynek i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Poznań
2020-11-13
Solidna i przemyślana konstrukcja. Po kilku miesiącach użytkowania bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Różan
2020-11-11
nie jestem znawcą młynków do kawy ale ten zakupiony jest można by rzec rewelacyjny. Polecam go jak najbardziej do użytku domowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-11-02
Bardzo dobrze sie sprawdza. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Słupsk
2020-10-26
Młynek wart swojej ceny. Kawa jest dobrze zmielona. Mieli trochę długo, dość mocno hałasuje. Wykonanie dobre, wszystko dopasowane. Kawa się nie elektryzuje to znaczy nie przykleja się do pojemnika po zmieleniu. Moja ocena to 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gajewo
2020-10-22
Wszystko szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Świnoujście
2020-10-19
Młynek działa świetnie, mieli zacnie pod espresso. Troszkę głośny ale nie można mieć wszystkiego w tej cenie. Sam przemiał jest równy i szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2020-10-09
Szybko profesjonalnie Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KIELCE
2020-09-25
Bardzo szybka dostawa, młynek był bardzo solidnie zapakowany, kawę mieli świetnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Vlad, Wegrzce
2020-09-06
Very good seller. Fast shiping. Item new in original package
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Białystok
2020-07-16
Wspaniały sklep i obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Kultura obsługi, szybkie przesyłki. Zakupy w w tym sklepie to przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Konstancin-Jeziorna
2020-07-14
Bardzo dobra jakość mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworzno
2020-06-25
Szubko i bezproblemowo :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdańsk
2020-06-21
Expressowa realizacja zamówienia. Wszystko fajnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Warszawa
2020-06-20
Jestem bardzo zadowolony z młynka, a dostawa od Konesso była niemal błyskawiczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Modlniczka
2020-06-06
Rewelacyjny młynek, doskonały stosunek ceny do jakości. Jest dość głośny ale na użytek domowy nie stanowi to większego problemu. Smak porządnie zmielonej kawy jest nieporównywalnie lepszy do tej samej kawy zmielonej w kiepskim młynku. Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kielce
2020-05-29
Po miesiącu używania jestem zadowolony z produktu. Posiada jednak mały mankament, podczas mielenia kawy pojemnik na zmieloną już, potrafi się wysunąć na 0,5 cm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Ełk
2020-05-12
W pełni spełnia swoje przeznaczenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-04-25
Na początek przygody z kawą ,zaparzanie alternatywne,bardzo dobry młynek.Mnogość ustawień,trochę głośny.Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrii, Krakow
2020-03-16
Super młynek do domu. Dobrze mieli do dripa, Aeropressu i espresso z nakładką Prismo. W porównaniu do Wilfy Svart wygrywa dostępnością części zamiennych i wyjątkowym serwisem producenta. Trochę głośny to fakt, ale mieli dość szybko: 18g kawy za ok. 20 sekund. W porównaniu do młynka ręcznego (Hario Skerton) — niebo i ziemia! :) Bardzo szybka wysyłka przez sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kraków
2020-03-07
Bardzo dobry młynek. Trochę głośny, ale akceptowalnie za tę cenę. Dodatkowym atutem jest numerowana skala i fakt, że zdecydowana większość youtuberow i blogerów posiada właśnie Baratze i można łatwo dostosować grubość mielenia do ich przepisów na kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2019-12-30
Jestem bardzo zadowolony, młynek bardzo dobrze mieli do ekspresu kolbowego na espresso i do kawiarki. Mirek. Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Celina, Włocławek
2019-12-26
Dobry sprzęt. Dobrze miele kawę ale dość głośny. Obsługa klienta przez sklep - bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2017-10-30
Młynka używam w domu już blisko rok. Nie miałem jeszcze żadnych problemów. Bardzo prosty w obsłudze, można ustawiać stopień zmielenia ziaren. Polecam go wszystkim, co parzą kawę metodami alternatywnymi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2015-05-02
Świetny sprzęt do użytku domowego. Bardzo dobrze miele kawę do różnych urządzeń - warto potestować różne ustawienia pod tym kątem. Nie zajmuje dużo miejsca. Przy tym wsparcie sklepu i obsługa klienta na najwyższym poziomie oraz pyszna kawa! Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel