Opinie o Młynek do kawy Comandante C40 MK4 Nitro Blade - Black

  • Najwyższej jakości ręczny młynek do kawy niemieckiej produkcji. Comandante gwarantuje nam ogromną skalę przemiału, precyzję i bezawaryjność. Świetnie sprawdzi się jako mobilny młynek, podczas podróży. Młynek został wykonany w kolorze czarnym.
Kod produktu: 4260113431658
Producent: COMANDANTE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2023-01-19
Niesamowity młynek, kupił bym następny żeby nie nosić między domem a biurem, ale trochę cena mnie powstrzymuje. Kupiłem ze względu na jakość mielenia do espresso i sprawdza się niesamowicie !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Poznań
2023-01-08
Kazda zlotowka wydana na ten mlynek byla wydana slusznie. Jest absolutnie doskonaly.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Siedlce
2023-01-07
Młynek klasa od lat, model używany na mistrzostwach baristów, więc nic więcej nie trzeba dodawać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kielce
2022-12-05
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu, w 100% spełnia moje oczekiwania. Obsługa sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2022-11-28
Młynek fantastyczny. Mielę nim ziarno do kawiarki Bialetti i w porównaniu z poprzednim młynkiem (jakieś rękodzieło) kawa wychodzi super mocna i wyrazista - taką lubię. Sklep zaskoczył mnie szybkością dostawy. Miało być 3 dni a młynek dojechał na drugi dzień od złożenia zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2022-10-28
Ogromną różnica w jakości wykonania w porównaniu do młynków za 100 zł. Bardzo szybko się mieli.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Pułtusk
2022-10-13
Polecam,kawa po zmieleniu tym młynkiem i zaparzaniu w kawiarence smakuje znacznie lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jarocin
2022-10-03
The best of the best. Zadowolenie 100%. Brak zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Mińsk Mazowiecki
2022-10-02
Zmiana grubości przemiału nie jest tak wygodna jak w młynkach 1Zpresso Kołysząca się korbka też jest raczej średnia Bez red clix może być ciężko dobrać przemiał pod espresso Sama jakość przemiału i powtarzalność kawy jest 10/10 W połączeniu z dłuższą rączką mieli jak marzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2022-09-23
10/10, mieli tak szybko, że aż się diabeł cieszy i tak równiutko, że kilka osób zemdlało z wrażenia, jak równo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Otwock
2022-09-11
Zdecydowanie czuć różnicę względem starego, podstawowego młynka ręcznego. Bardzo dobra jakość przemiału widoczna gołym okiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sochaczew
2022-07-28
Nie spodziewałem się że ten młynek jest aż taki dobry. Używam do przelewów. Bardzo lekko kruszy ziarna. Wykonanie 10/10!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Samuel, Słupsk
2022-06-10
Chyba już ten młynek nie potrzebuje komentarzy:) ale opiszę jak to widzę. Wszędzie można zabrać, prosty w czyszczeniu i użytkowaniu. Nie wierzyłem, że rzeczywiście nada się też do espresso..., a jednak (można nawet przesadzić z drobnym przemiałem).Spasowanie i sztywność żaren - bajka. Kupiony przede wszystkim z przeznaczeniem na kawę poza domem, a z przyjemnością używany w domu. Oczywiście pod espresso to nie ta regulacja co w Mignon:), ale jeśli ktoś chce mieć jeden młynek do wszystkiego (espresso - przelew) to chyba jedyna opcja - łatwo i bezproblemowo można zmienić nastawę bez praktycznie żadnych strat w kawie.... tylko trzeba kręcić, ale to jedyny minus:) Jako trzeci młynek obok Encore i Mignon idzie z nimi czasem w konkury:) np. żeby spróbować czegoś innego bez ponownego kalibrowania młynka pod espresso (jeśli ma się kawę najczęściej używaną pod espresso). Ten szczegół i zastosowanie samo w sobie podkreśla jakiej z ligi to młynek A obsługa sklepu jak zwykle - szybka i profesjonalna:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-05-30
Długo się zastanawiałam nad zakupem, ale faktycznie było warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Wrocław
2022-05-29
jeden z najlepszych młynków do kawy. moje espresso nigdy nie smakowało lepiej. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Radomsko
2022-05-28
Super zakup. Codziennie kręcę młynek, nic nie zmienia w ustawieniu mielenia. Kawa zawsze pyszna. Testuję różne mielenie, do alternatywnego parzenia kawy. Super produkt. Przesyłka bardzo szybka. Super bezpiecznie zapakowana. Towar w oryginalnym opakowaniu z zabezpieczeniem producenta. Wszystkie elementy sprawne. Młynek kompletny. Bardzo dobry i miły kontakt z obsługą klienta. Super konkurencja cena. Bardzo szybka realizacja w banku i sklepie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Milicz
2022-05-23
Młynek używam codziennie. To był strzał w 10. Teraz kawę mogę przygotować pod każdy sposób parzenia. Zamowienie błyskawicznie i bezproblemowo dotarło do mnie, za co należą się słowa uznania dla sklepu. Polecam z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Łódź
2022-05-20
Zastanawiasz się, dlaczego ten młynek jest taki drogi. Czy rzeczywiście jest wart tej ceny. Przychodzi paczka, otwierasz, składasz, zaczynasz używać i wszystko staje się jasne. Jesteś z tych, którzy lubią kupować tylko raz? Ten produkt jest dla Ciebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łomianki
2022-01-23
Przesiadłem się z xeoleo 45. Sprzęt warty pieniędzy. Jakość wykonania na najwyższym poziomie, przemiał tez. Natomiast przesyłka była fatalnie spakowana(na tyle, ze nie doszła cała) a po kontakcie z obsługa klienta stwierdzono, ze firma ma doświadczenie i była dobrze spakowana..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Sosnowiec
2022-01-06
Super młynek … świetnie mieli do przelewów i espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Krakow
2021-12-29
bardzo dobry młynek i jest warty tych pieniądz!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chrzanów
2021-12-27
Bardzo dziękuję! Młynek rewelacyjny...!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kielce
2021-12-26
Po około miesięcznym użytkowaniu mogę powiwdziec, że młynek jest rewelacyjny. Przygotowywanie kawy stało się jeszcze większą przyjemnoscia, tak jak jej walory smakowe. Gorąco polecam, wart każdej złotówki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Elbląg
2021-12-20
Gituwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Olsztyn
2021-11-25
Bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
    pixel