Opinie o Odkamieniacz Saeco 250ml - odkamieniacz Evoca Group

  • Odkamieniacz do ekspresu SAECO nadaje się do wszystkich ekspresów ciśnieniowych dostępnych na rynku. Odkamieniacz usuwa osad wapienny powstający w wyniku podgrzewania wody. Opakowanie: 250ml
Kod produktu: 21002666
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 355 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zawiercie
2022-09-12
Sprawdza się bardzo dobrze, łatwy w użyciu, zawsze dostępny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Białystok
2022-09-09
Towar w dobrej cenie i szybko dostarczony. Towar dobry jakościowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Ostróda
2022-09-07
produkt zgodny z opisem,sklep godny polecenia,szybka przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, ŚWINOUJŚCIE
2022-08-29
Świetna współpraca. Towar najwyższej jakości. Przesyłka ekspresowa. Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zamość
2022-08-25
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa, szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Ruda Śląska
2022-08-22
Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krośniewice
2022-08-13
Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Ogólnie bardzo dobry odkamieniacz do ekspresów SAECO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Radzyń Podlaski
2022-08-06
TOWAR I REALIZACJA ZAMóWIENIA OK POLECAM INNYM TEN SKLEP
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2022-07-29
Ten odkamieniacz klupuję od kilku lat i spełnia moje oczekiwania. Cena tez przystępna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kościan
2022-07-09
Polecam ten odkamieniacz , używam już od dawna , jest bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2022-06-28
Polecam produkt spełnia moje oczekiwania. Szybka wysyłka produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Łaskarzew
2022-06-27
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Rozmowa telefoniczna z pracownikiem bardzo miła i profesjonalna. Bardzo polecam i dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Elbląg
2022-06-21
Towar zgodny z oczekiwaniami. Cena adekwatna do produktu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdańsk
2022-06-18
Jeszcze nie wypróbowałam, ale ten odkamieniacz czeka trudne zadanie - ekspres do kawy nieco zaniedbany i dawno nie używany. Doświadczeniami chętnie podzielę się nieco później.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, 35-211 Rzeszów
2022-06-16
produkt bardzo dobry w przyzwoitej cenie nie widzę różnicy w stosunku do droższych oryginalnych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Ostrów Wielkopolski
2022-06-09
Wszystko w porządku, dobrze paczka zapakowana polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Konin
2022-05-10
Niezawodny odkamieniacz, dzięki niemu ekspres funkcjonuje bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2022-05-09
Doskonały odkamieniacz. Idealny do każdego ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Dłutów
2022-05-04
Zakupy w sklepie Konesso to czysta przyjemność :) Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Przesyłka dostarczona z miłym prezentem :) Zakupiony odkamieniacz to produkt dedykowany ekspresom Saeco, w ilości odpowiedniej na jeden cykl odkamieniania. Stosuję go od początku użytkowania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Rybnik
2022-04-30
Odkamieniacza używałem już wcześniej, dokonując zakupu uzupełniłem braki, ponieważ sprawdził się w użyciu. Jest OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, ZIELONA GÓRA
2022-04-21
współpraca na najwyższym poziomie, szybko, sprawnie, merytorycznie, polecam :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stargard
2022-04-17
polecam :) sprawdzony od kilku lat produkt, kupię ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2022-04-17
Jak zwykle produkt zgodny z opisem. Bardzo dobry w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kościan
2022-04-15
Polecam , używam kolejny raz tego produktu i sprawdza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Chrzanów
2022-04-10
Polecam, szybka dostawa.Nawet mały gratis przy większym zamówieniu co się bardzo chwali.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TBS, Warszawa
2022-04-05
Polecam zakupy w tym sklepie. Dobry kontakt i szybka realizacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Świnoujście
2022-03-30
bardzo dobrej jakości produkt, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kamieńsk
2022-03-28
Wszystko OK towar zamówienie dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, ŚWINOUJŚCIE
2022-03-28
Produkt najwyższej jakości w korzystnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2022-03-24
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Środa Wielkopolska
2022-03-18
bardzo dobry polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Pomorskie
2022-03-15
Pomocny produkt, jeśli chcesz utrzymać swój ukochany ekspres w super stanie.Cena przystępna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2022-03-14
Z tego odkamieniacza korzystam od kilku lat i jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Jelenia Gora
2022-03-13
Kawa miała kwaśny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Szczecin
2022-03-07
Bardzo dobry, oryginalny produkt. Zyskuję, kupując w promocyjnej cenie, o co dba regularnie Konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lubin
2022-02-28
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Czapury
2022-02-25
5/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Zgłobień
2022-02-25
Odkamieniacz super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczecin
2022-02-24
Produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2022-02-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ostrowiec świętokrzyski
2022-02-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdańsk
2022-02-20
Bardzo dobry produkt,łatwy w użyciu .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdańsk
2022-02-18
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2022-02-17
Środki najwyższej klasy w fajnych cenach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Łódź
2022-02-15
Odkamieniacz super. Zupełnie inny express i jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jasło
2022-02-15
Niezbędny do sprawnego funkcjonowania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Nowa Sól
2022-02-15
Produkt bardzo dobry, skutecznie usuwa kamień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Żelechów
2022-02-14
wszystko O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łochowo
2022-02-14
Transakcja bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kościan
2022-02-14
Używam od dawna i super się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Czerwona Woda
2022-02-11
Produkt spisuje się w 100% polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Opole
2022-02-10
Super szybka dostawa. Zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chrzanów
2022-02-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2022-02-07
jak zawsze, sprawdza się i jest niezawodny w zachowaniu elementarnej troski o ulubiony przedmiot codziennego użytku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bargłów Kościelny
2022-02-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Ożarów
2022-01-30
Szybka wysyłka i produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Nowy Sącz
2022-01-28
Zamówienie zgodne z opisem, obsługa w porządku. Polecam i sklep i produkt :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2022-01-21
Odkamieniacz godny polecenia. Bardzo dobrze wyczyścił obieg.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-01-21
woda odkamieniona sprawdza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2022-01-20
Skuteczny środek do czyszczenia ekspresów automatycznych, prosta obsługa. W dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Przemyśl
2022-01-16
Polecam wszystkim. Towar i szybkość realizacji zamówienia na sześć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Poznań
2022-01-14
Sklep z bardzo dobrą obsługą. Produkty bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Lublin
2022-01-10
Produkt zgodny z oczekiwaniem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zakrzewo
2022-01-06
Wszystko ok z przesyłką i produktem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szczecin
2022-01-06
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Nowogard
2022-01-05
super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lubsko
2021-12-29
NAJLEPSZY ODKAMIENIACZ EVER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Warszawa
2021-12-29
Szybka wysyłka dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2021-12-27
Niezawodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Toruń
2021-12-27
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SERWIS AGD, KRAKÓW
2021-12-27
wszystko dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sandomierz
2021-12-20
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-12-19
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Samsonów
2021-12-12
Idealny do ekspresu Saeco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Legnica
2021-12-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Genowefa, Świebodzin
2021-12-04
Jak zwykle na czas. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Gdańsk
2021-12-04
Produkt w dobrej cenie, nawet doliczając koszt przesyłki. zamówienie zrealizowane sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Radzyń Podlaski
2021-12-02
Produkt jest ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Poznań
2021-11-29
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2021-11-28
Skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Bucze
2021-11-27
Polecam wszystkim ten odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Puławy
2021-11-19
Zamówione artykuły otrzymałem bardzo szybko. Żadnych problemów ani uwag. Tak trzymać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, 71-752 Szczecin
2021-11-15
Jestem zadowolona z produktu i dostawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Krosno
2021-11-15
bardzo szybka i profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Gdańsk
2021-11-13
Super obsługa,wysyłka wszystko na 5,dziękuję.Janina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Malbork
2021-11-12
Szybka dostawa cena niska polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Odolanów
2021-11-12
Szybka realizacja, produkt wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kościan
2021-11-09
Bardzo dobry odkamieniacz ,używam od 2 lat do ekspresu ciśnieniowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Giżycko
2021-11-08
Bardzo skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kedzierzyn - Kozle
2021-11-07
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Kraków
2021-11-06
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-11-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-11-02
pozytywny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dąbrowa Chotomowska
2021-11-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Biszcza
2021-10-29
Wszystko ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Adamówka
2021-10-28
Interesująca cena, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Grzybiany
2021-10-28
Jak zwykle wasze produkty są rewelacyjne zakupy i realizacja na najwyższym poziomie bardzo polecamkorzystanie z waszego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Przemyśl
2021-10-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2021-10-23
Dobry preparat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Nowy Targ
2021-10-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Ozorków
2021-10-14
Bardzo dobry produkt.Wysylka szybko i sprawnie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stargard
2021-10-09
polecam, sprawdzony wielokrotnie produkt :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Łódź
2021-10-08
Produkt ok, dostawa i obsługa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kariona, Nakło
2021-10-02
Jestem bardzo zadowolona z produktu i jakości obsługi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-10-02
Skuteczny płyn w rozsądnej cenie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jasło
2021-09-30
Dobry produkt za dobra cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Murowana Goślina
2021-09-28
Szybka i sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-09-24
Gitara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tuchów
2021-09-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Łódź
2021-09-20
Jestem zadowolona. Dostalam szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-09-17
korzystam od 4 miesięcy, ekspres nie ma śladu kamienia. Anna Suchy Las
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2021-09-14
bardzo miła obsługa i szybka realizacja zamówień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Olsztyn
2021-09-13
działa w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ruda Śląska
2021-09-11
Odkamieniacz spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2021-09-10
Odkamieniacz sprawdził się kolejny raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Elbląg
2021-09-06
Bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Bydgoszcz
2021-09-03
Produkt zgodny z opisem. Dobrze czyści ekspress. Warto stosować się do instrukcji na opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, WROCŁAW
2021-09-03
Niezbędny, zdaje egzamin.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2021-08-30
Jestem bardzo zadowolona z efektu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Pila
2021-08-28
Po raz kolejny zakupy dokonane w sklepie konesso.pl to czysta przyjemność.Szybko sprawnie.Polecam.Na pewno tu wrócę na zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Straszyn
2021-08-26
Bardzo dobry odkamieniacz w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tuchów
2021-08-26
Super. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Dąbrówka
2021-08-25
środek dobry, skutecznie działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wilga
2021-08-17
Dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Szczecin
2021-08-11
Bardzo dobry,nie podróba, orginalny :) producent radzi tylko nim czyścić ekspres. Gdy jest przecena zawsze zamawiam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Warszawa
2021-07-25
Super odkamieniacz. Dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Golczowice
2021-07-25
Użyty pierwszy raz, dobrze odkamienia ekspres Saeco , polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-07-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Samanta, Trzemeszno
2021-07-17
jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, CMOLAS
2021-07-16
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lodz
2021-07-16
Od dłuższego czasu zaopatruję się w tym sklepie w odkamieniacz do ekspresu i jestem zadowolona, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Barbara, Lodz
2021-07-12
jestem zadowolona z produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, PONIATOWA
2021-07-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Myszków
2021-07-06
Jestem zadowolona z zakupów. Używam tego odkamieniacza od dawna , jest skuteczny .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-07-01
Działa tak jak powinien.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2021-06-28
Bardzo dobry odkamieniacz. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Bytom
2021-06-24
Zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Wilczęta
2021-06-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Otwock
2021-06-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zgierz
2021-06-06
dobre, choć nie próbowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Brwilno
2021-05-29
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-05-28
Produk godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Gniezno
2021-05-27
Produkt najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Murowana Goślina
2021-05-21
Zamawiasz i jest. Wszystko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kedzierzyn - Kozle
2021-05-15
Sprawnie szybko ibez problemu polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wieliczki
2021-05-14
Bardzo dobry towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warsaw
2021-05-14
Jeszcze nie wypróbowałam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2021-05-13
Kupuję od dłuższego czasu i jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Piła
2021-05-10
Wszystko bez zarzutu.Przesylka bardzo szybko trafiła do mnie.Polecam robić tutaj zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kraków
2021-05-10
Produk godny polecenia. Jestem zadowolona , korzystam z produktu 3 lata. Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Krakow
2021-05-03
super! dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Głogoczów
2021-04-26
Towar zgodny z zamówieniem polecam sprzedającego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-04-26
towar spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Szewce
2021-04-26
Super Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2021-04-26
towar dobrej jakości Dostawca godny polecania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Bytom
2021-04-26
Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Bucze
2021-04-25
Spełnia dobrze swoją rolę. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2021-04-25
zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-04-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-04-23
Produkt spelnił oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Ruda Śląska
2021-04-22
przydatny produkt,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stargard
2021-04-20
polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Ciążeń
2021-04-17
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-04-16
Dobra cena, spełni swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOGUSŁAW, Nałęczów
2021-04-12
zamówienie zrealizowano w terminie i bez uwag. Dzięki za dobrą współpracę . Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, NOWA MĘCINKA
2021-04-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Munina
2021-04-07
Odkamieniacz jest ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2021-04-06
Dostawa szybka i zgodna ze specyfikacją.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, ELBLĄG
2021-04-01
Bardzo polecam - produkt świetny, a obsługa błyskawiczna i profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Siemianowice Śląskie
2021-03-21
Wszystko w porzadku, zamówienie zrealizowane błyskawicznie, polecam gorąco! To nie pierwszy zakupu na stronie Konesso i zawsze jest wszystko jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bytom
2021-03-18
DZiałą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wieluń
2021-03-15
Bardzo dobry produkt. Używam to od 7lat Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wejherowo
2021-03-11
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2021-03-08
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Lipsk
2021-03-02
Jeszcze nie używany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, SKIERNIEWICE
2021-03-01
POLECAM TEN SKLEP, KONKURENCYJNE CENY, SZYBKA DOSTAWA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Zbójno
2021-02-19
Polecam, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łomża
2021-02-18
Spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Lębork
2021-02-12
dobry towar d
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Bucze
2021-02-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Szówsko
2021-02-08
Bardzo skuteczny środek. To już mój kolejny zakup, jakość gwarantowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2021-02-08
bardzo dobry produkt - spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-01-23
Polecam, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Toruń
2021-01-21
Suoer
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Surochów
2021-01-19
Można polecić z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Barcin
2021-01-18
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Szczecin
2021-01-18
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Orland, Subkowy
2021-01-15
Wszystko super i szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2021-01-14
bardzo dobra współpraca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Toruń
2021-01-11
rewelacyjna obsługa klienta, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Suchy Las
2021-01-10
Zamówienia przyszło w błyskawiczny tempie Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi. W przyszłości na pewno zamówię ponownie potrzebne produkty. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Piła
2021-01-09
Towar bardzo szybko trafił do mnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Polecam robienie zakupów w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Toruń
2021-01-09
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2021-01-08
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-01-07
działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zielona Góra
2021-01-04
Bardzo przydatne do ekspresu Gaggia Cadorna Prestige.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-01-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2021-01-03
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-01-03
Git.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Bydgoszcz
2021-01-02
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tuchów
2020-12-29
Serdecznie polecam zakupy w KONESSKO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Siemianowice Śląskie
2020-12-28
Szybka i sprawna przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kocierzew
2020-12-28
zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2020-12-26
Wszystko poszło bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech , Marki
2020-12-20
Dostawa bardzo szybko dzięki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-12-18
Działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2020-12-14
Polecam.Towar na czas.Produkt super.Będę korzystl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2020-12-11
Suoer!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2020-12-11
Korzystam z tego odkamieniacza dłuższy czas. Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Poręba
2020-12-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2020-12-06
Bardzo dobry odkamieniacz 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2020-12-04
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ruda Śląska
2020-12-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Rawa Mazowiecka
2020-12-02
ok. odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-11-27
Towar zgodny z opisem dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wroclaw
2020-11-26
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2020-11-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Dołhobyczów
2020-11-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stargard
2020-11-22
Wszystko super, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Piaski
2020-11-22
Bardzo dobra cena, szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DSVSDCVD, Radzionków
2020-11-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mława
2020-11-16
Bardzo dobrze oczyszcza ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lublin
2020-11-05
moim zdaniem zawsze trzeba kupować oryginalne rzeczy, tak samo jest z tym odkamieniaczem-nie trzeba go dużo używać, spełnia swoją rolę znakomicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-10-22
Towar zgodny z opsem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Płock
2020-10-19
Otrzymałam towar,który zamówiłam.Tylko ten stosuję,więc nie mam możliwości porównania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wyry
2020-10-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pruszków
2020-10-06
Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz z obsługi zamówienia. Polecam zakupy od tego dostawcy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Grodków
2020-10-03
Płyn odpowiedni do urządzenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-10-02
bardzo dobry produkt, stosuje zamiennie z "zamiennikiem", nie widzę różnicy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Małoszyce
2020-09-24
szybka i sprawna realizacja zamówienia polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Toruń
2020-09-21
Bardzo dobry. Moim zdaniem lepszy niż inne odkamieniacze. Czyści dokładniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Żarki-Letnisko
2020-09-20
polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrcoław
2020-09-15
Obsługa sprawna firma konkretna warto korzystać z usług
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Głogoczów
2020-09-11
Towar zgodny z opisem, polecam sklep do zakupów miłośników kawy, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2020-09-08
Wszystko ok. Przesyłka doszła w terminie. Solidna Firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Jastrzębie Zdrój
2020-09-07
Bardzo skuteczny już po pierwszym użyciu pozbyłam się problemu. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Kicin
2020-09-06
Rewelacyjna realizacja mojego zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Zgłobień
2020-08-30
Realizacja szybka produkt spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Sosnowiec
2020-07-26
Bardzo sprawnie zamówiłam przedmiot oraz go otrzymałam. Nie mam zastrzeżeń jestem zadowolona z zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Szewce
2020-07-20
SUPER POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Matyldów
2020-07-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-05-29
Bardzo skuteczny odkamieniacz, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2020-05-22
Super obsługa, szybka dostawa. Towar oryginalny, bardzo dobrze spełnił swoje zadanie. Polecam produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-04-28
Produkt oryginalny, działa jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Wrocław
2020-04-23
Obsługa super, towar też super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, Olsztyn
2020-03-18
Po zakupie tego odkamieniacza jestem bardzo zadowolony. Cena jest najniższa od cen jakie są w innych sklepach stacjonarnych i internetowych. Wystarczy napisać, że kupiłem większą ilość aby nie mieć już problemu szukania w sklepach. Polecam bardzo te odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2020-02-25
Doskonały produkt. Świetnie spełnia swoje zadanie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Justynów
2020-02-10
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2020-01-31
Produkt oryginalny. Tylko takie używam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ząbki
2020-01-06
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie, obsługa w sklepie jak najbardziej ok. Szybka wysyłka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ruda Śląska
2020-01-05
Polecam. Towar zgodny z opisem.Polecam sklep i odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2019-10-27
Używam od kilku lat, działa bez zastrzeżeń szczególnie w ekspresach autom.,w tym sklepie cena jest atrakcyjna a zakupy idealne, szybko, sprawnie i bez kłopotów.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2019-07-28
S
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chorzów
2019-07-10
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie.obsługa baz zastrzeżeń.Szybka realizacja zamówienia . Oby tak dalej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Płock
2019-05-07
Produkt polecany do ekspresów saeco,kupuję go od lat.Cena atrakcyjna a jakość usług sklepu Konesso rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Radom
2019-03-30
Super produkt oryginalny i najlepszy. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lubin
2019-02-20
Produkt oryginalny. Tylko takie używam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kicin
2018-12-30
Gorąco polecam sklep< szybka przesyłka , produkt w dobrej cenie i jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubliniec
2018-12-22
Polecam! Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry produkt w bardzo przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2018-12-17
Kolejny zakup. Towar sprawdzony. Działa bez zarzutu. Polecam sklep i odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2018-09-03
Używany od lat i od lat się sprawdza. Polecany do ekspresów saeco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, OTWOCK
2018-08-24
Produkt spełnił moje oczekiwania i jeszcze atrakcyjna cena - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żywiec
2017-10-10
Okamieniasz spełnia swoje zadanie bardzo dobrze - ekspres działa bezawaryjnie. Obsługa sklepu jak zawsze perfekcyjna. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-03-17
Bardzo dobry :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Sulejów
2017-03-06
Bardzo dobry produkt. Kupiłem sobie na cały rok! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-03-05
Nieco kwaśny w smaku - do przyrządzania kawy niezbyt się nadaje...żart :) Produkt dobrej jakości, w dobrej cenie w Konesso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2017-02-10
produkt dobrej jakości, sprzęt lepiej pracuje po użyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oktawia, Wąbrzeźno
2017-01-31
Szybka przesyłka, dobrze odkamienia i największym plusem jest jego cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rzeszów
2017-01-29
Bardzo skuteczny odkamieniacz,wyczyścił ekspres rewelacyjnie.Cenowo bardzo przystępnie.Na pewno kupię następny.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Godny polecenia produkt za przystępną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-01-16
Produkt super, bardzo szybko i w prosty sposób składa się zamówienie, wysyłka ekspresowa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ustroń
2017-01-03
Produkt sprawdzony. Kupuje go już od wielu lat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-01-01
Odkamieniacz jest produktem sprawdzonym, stosuję go odkąd mam ekspres ciśnieniowy więc mogę go polecić kupującym. Dodatkowo polecam sklep Konesso z uwagi na korzystną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2016-11-11
Odkamieniacz używam już od dłuższego czasu i zawsze spełnia moje oczekiwania. Polecam produkt i sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Gdańsk
2016-08-06
Używam produktu już od kilkunastu miesięcy. Jest ok. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2016-08-04
Produkt godny polecenia: skuteczny, korzystna cena. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dodatkowym plusem jest możliwość pokrycia kosztów przesyłki punktami zgromadzonymi na koncie. Polecam produkt i polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Sękowa
2016-06-15
Wysyłka błyskawiczna, produkt zgodny z opisem, i w dodatku niska cena. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2016-06-11
Sklep polecam, szybka dostawa, no a o ekspres trzeba dbać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-05-26
Błyskawiczna przesyłka. odkamieniacz super. naprawdę świetna rzecz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Stara Iwiczna
2016-05-15
Dobra jakość za rewelacyjną cenę! Bardzo szybka dostawa! Gorąco polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-03-24
Produkt dobrej jakości. Błyskawiczna przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Płock
2016-03-20
Bardzo szybka wysyłka, produkt w 100% oryginalny i skuteczny. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina SHIM-PO, Izabelin
2016-03-09
Dobra jakość. Dobra cena. Polecam. Szybka wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-07
Bardzo skuteczny odkamieniacz. Stosuję nie tylko do ekspresu , a także do czajnika i innych garnków. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2016-02-26
Dobry produkt w stosunku cena jakość.Oczywiście wysyłka ekspres.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Świdnica
2016-01-11
Zamów, zapłać a za dwa dni odkamieniacz w domu. Taniej i szybciej niż w sklepie. Polecam i odkamieniacz i Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bielany Wrocławskie
2016-01-02
Odkamieniacz Saeco jest bardzo dobry, używam go od dłuższego czasu, ponieważ mam ekspres do kawy Saeco. Chętnie skuszę się na zakup jakiejś dobrej kawy w tym sklepie, ale nie ma już tego odkamieniacza Saeco, więc i kawy nie zamawiam. Obsługa sklepu bardzo dobra. Przesyłka błyskawiczna. Zyczę pomyślnego Nowego Roku 2016!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Rzeszów
2015-12-28
Sprawdzony odkamieniacz w wielu ekspresach ciśnieniowych. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2015-09-20
Świetny produkt, działa skutecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Solec Kujawski
2015-07-16
Odkamieniacz skuteczny, stosuję regularnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Tychy
2015-05-27
Pierwszy raz używałem odkamieniacza, co do skuteczności trudno powiedzieć. Jaką wodę wlałem to taką wylałem. Trudno jest mi stwierdzić czy kamień miałem czy nie, ekspres działa cały czas dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
wszystko zgodne z zamówieniem. polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Żary
2015-04-21
Przesyłka błyskawiczna. Produkt zgodny z ofertą i świetnie działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wielebska, Krotoszyn
2015-03-03
Błyskawiczna dostawa, obsługa bardzo profesjonalna, produkt wysokiej jakości. Jolanta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rusiec
2015-02-26
Produkt jak zawsze na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-02-06
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie, jest prosty w zastosowaniu i skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Będzin
2015-01-31
Oryginalny produkt, szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-20
Jak zawsze polecam 100% suuuuuuuuper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Mińsk Mazowiecki
2014-12-23
Bardzo szybka wysyłka, produkt w 100% oryginalny i skuteczny. Polecam ten sklep, na pewno jeszcze skorzystam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Tarnowskie Góry
2014-11-27
Produkt bardzo dobry. Kupowałam go już wcześniej również w sklepie Konesso. Polecam zarówno produkt jak i sklep. Szybka dostawa i profesjonalna miła obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2014-11-24
Błyskawiczna dostawa. Bardzo dobra cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2014-10-22
Oryginalny i skuteczny. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2014-10-05
Profesjonalna obsługa sklepu.Produkt oryginalny w przystępnej cenie. Regina, Zielona Góra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lublin
2014-09-10
Bardzo skuteczny produkt w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kudowa-Zdrój
2014-09-03
Zaskakująco szybka dostawa, towar jak z opisu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , ŁOMŻA
2014-08-29
Oryginalne produkty. Profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skawina
2014-08-26
Produkt sprawdzony, prosty w zastosowaniu i skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CEZARY, JELENIA GÓRA
2014-08-13
Odkamieniacz bardzo dobrze spełnia swoje zadanie i jest w doskonałej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-07-26
Rewelacyjnie spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2014-07-25
Produkt orginalny w dobrej cenie, a przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Chodzież
2014-07-19
Spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, STRASZYN
2014-07-01
Odkamieniacz bardzo dobrze spełnia swoje zadanie i jest w doskonałej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łódź
2014-06-26
Szybka przesyłka, produkt zgodny z ofertą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Ornontowice
2014-05-12
Szybka przesyłka, produkt zgodny z ofertą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2014-04-29
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Przesyłka zabezpieczona przed uszkodzeniem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kiełpin
2014-04-21
Polecam. Jest wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Piła
2014-03-26
Oryginalny, sprawdzony i skuteczny. Szybka dostawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Promna
2014-03-25
błyskawiczna przesyłka na pewno jeszcze nie raz skorzystam i polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2014-03-06
Najlepszy produkt do naszego ekspresu Saeco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-03-03
Świetny produkt! Ekspres znów działa jak marzenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2014-02-01
super produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI
2014-01-21
Jestem zadowolona pod względem produktu i obsługi,polecam Jolanta z Łodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-01-17
Produkt orginalny w dobrej cenie, a przesyłka ekspresowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, TCZEW
2014-01-10
Ekspresowa realizacja zamówienia w miłej atmosferze.Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-12-30
Oryginalny, sprawdzony i skuteczny!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bochotnica
2013-12-10
Produkt oryginalny w dobrej cenie,a przesyłka błyskawiczna,dziękuje i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Mikołów
2013-12-05
Produkt sprawdzony wcześniej. Dostawa bardzo szybka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Puchaczów
2013-11-14
super produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Koziegłówki
2013-11-05
dobry produkt,szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Borkowo
2013-11-01
Odkamieniacz łatwy w użyciu. Spełnia oczekiwania. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Polecam każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2013-09-26
towar zgodny z opisem.Transakcja przeprowadzona profesjonalnie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Skarszewy
2013-09-11
Produkt zgodny z opisem. Polecam do ekspresu Saeko i nie tylko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2013-09-11
Produkt oryginalny, b.dobrze zapakowany.Transakcja błyskawiczna. Polecam ten sklep każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Łódź
2013-08-14
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam! Irena z łodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Oświęcim
2013-07-29
zdecydowałam się ze względu na szybką dostawę oraz dobrą cenę w jednej przesyłce z pysznymi kawami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Sosnowiec
2013-02-27
Produkt spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Limanowa
2013-02-22
szybka wysyłka produkt jest ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kuźnica
2012-11-23
odkamieniacz spełnił swoje zadanie-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WODZISŁAW ŚL
2012-11-19
super produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2012-11-13
odkamieniacz spełnił swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BASIA, BRZEG
2012-11-10
Produkt orginalny w dobrej cenie,a przesyłak ekspresowa,dziękuje i polecam :-))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Opole
2012-11-10
Jedyny skuteczny i sprawdzony odkamieniacz jakiego używamy w naszym serwisie, nie tylko do ekspresów Saeco ale i znakomicie spisuje się we wszystkich innych ekspresach konkurencyjnych firm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-10-19
Dobry odkamieniacz w przystępnej cenie, używam od dłuższego czasu i jestem zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ostrów Wielkopolski
2012-10-18
Osobiście używam tylko tego produktu do obu ekspresów Saeco jakie miałem, nigdy nie zawodzi. Przesyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2012-09-28
Produkt sprawdzony wcześniej więc nie oczekiwałem niespodzianek. Wziąłem dla samego sklepu łącznie z innym towarem choć cena okamieniacza trochę wyższa. Ale o 1zł nie będę się kłócił:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rogozino
2012-09-06
Produkt wysokiej jakości oryginalny, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2012-09-02
Ekspress do kawy , po użyciu odkamieniacza od razu lepiej pracuje. Zabieg polecam wykonywać co trzy miesiące. Sam produkt warty swej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Police
2012-08-14
Produkt zgodny z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L., Kozienice
2012-08-02
Odkamieniacz przyjazny w użyciu,nie wydziela nieprzyjemnego ostrego zapachu przy wysokiej temperaturze. POLECAM :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-07-05
Świetny do wszystkich ekspresów.Polecam ! Osobiście od dawna używam do swojego automatu Gaggia Brera
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2012-06-09
produkt bardzo dobry, świetny stosunek ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2012-03-01
Dobra jakość, relatywnie niska cena porównując do innych odkamieniaczy, natychmiastowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Międzyrzecz
2012-02-21
Produkt dobrej jakosci.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2012-02-16
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel