Opinie o Odkamieniacz Saeco 250ml - odkamieniacz Evoca Group

  • Odkamieniacz do ekspresu SAECO nadaje się do wszystkich ekspresów ciśnieniowych dostępnych na rynku. Odkamieniacz usuwa osad wapienny powstający w wyniku podgrzewania wody. Opakowanie: 250ml
Kod produktu: 21002666
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 167 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2021-01-14
bardzo dobra współpraca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Toruń
2021-01-11
rewelacyjna obsługa klienta, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Suchy Las
2021-01-10
Zamówienia przyszło w błyskawiczny tempie Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi. W przyszłości na pewno zamówię ponownie potrzebne produkty. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Piła
2021-01-09
Towar bardzo szybko trafił do mnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Polecam robienie zakupów w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Toruń
2021-01-09
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2021-01-08
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-01-07
działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zielona Góra
2021-01-04
Bardzo przydatne do ekspresu Gaggia Cadorna Prestige.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-01-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2021-01-03
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-01-03
Git.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Bydgoszcz
2021-01-02
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tuchów
2020-12-29
Serdecznie polecam zakupy w KONESSKO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Siemianowice Śląskie
2020-12-28
Szybka i sprawna przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kocierzew
2020-12-28
zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2020-12-26
Wszystko poszło bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech , Marki
2020-12-20
Dostawa bardzo szybko dzięki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-12-18
Działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2020-12-14
Polecam.Towar na czas.Produkt super.Będę korzystl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2020-12-11
Suoer!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2020-12-11
Korzystam z tego odkamieniacza dłuższy czas. Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Poręba
2020-12-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2020-12-06
Bardzo dobry odkamieniacz 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2020-12-04
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ruda Śląska
2020-12-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Rawa Mazowiecka
2020-12-02
ok. odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-11-27
Towar zgodny z opisem dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wroclaw
2020-11-26
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2020-11-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Dołhobyczów
2020-11-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stargard
2020-11-22
Wszystko super, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Piaski
2020-11-22
Bardzo dobra cena, szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DSVSDCVD, Radzionków
2020-11-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mława
2020-11-16
Bardzo dobrze oczyszcza ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lublin
2020-11-05
moim zdaniem zawsze trzeba kupować oryginalne rzeczy, tak samo jest z tym odkamieniaczem-nie trzeba go dużo używać, spełnia swoją rolę znakomicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-10-22
Towar zgodny z opsem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Płock
2020-10-19
Otrzymałam towar,który zamówiłam.Tylko ten stosuję,więc nie mam możliwości porównania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wyry
2020-10-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pruszków
2020-10-06
Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz z obsługi zamówienia. Polecam zakupy od tego dostawcy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Grodków
2020-10-03
Płyn odpowiedni do urządzenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-10-02
bardzo dobry produkt, stosuje zamiennie z "zamiennikiem", nie widzę różnicy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Małoszyce
2020-09-24
szybka i sprawna realizacja zamówienia polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Toruń
2020-09-21
Bardzo dobry. Moim zdaniem lepszy niż inne odkamieniacze. Czyści dokładniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Żarki-Letnisko
2020-09-20
polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrcoław
2020-09-15
Obsługa sprawna firma konkretna warto korzystać z usług
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Głogoczów
2020-09-11
Towar zgodny z opisem, polecam sklep do zakupów miłośników kawy, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2020-09-08
Wszystko ok. Przesyłka doszła w terminie. Solidna Firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Jastrzębie Zdrój
2020-09-07
Bardzo skuteczny już po pierwszym użyciu pozbyłam się problemu. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Kicin
2020-09-06
Rewelacyjna realizacja mojego zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Zgłobień
2020-08-30
Realizacja szybka produkt spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Sosnowiec
2020-07-26
Bardzo sprawnie zamówiłam przedmiot oraz go otrzymałam. Nie mam zastrzeżeń jestem zadowolona z zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Szewce
2020-07-20
SUPER POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Matyldów
2020-07-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-05-29
Bardzo skuteczny odkamieniacz, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2020-05-22
Super obsługa, szybka dostawa. Towar oryginalny, bardzo dobrze spełnił swoje zadanie. Polecam produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-04-28
Produkt oryginalny, działa jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Wrocław
2020-04-23
Obsługa super, towar też super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, Olsztyn
2020-03-18
Po zakupie tego odkamieniacza jestem bardzo zadowolony. Cena jest najniższa od cen jakie są w innych sklepach stacjonarnych i internetowych. Wystarczy napisać, że kupiłem większą ilość aby nie mieć już problemu szukania w sklepach. Polecam bardzo te odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2020-02-25
Doskonały produkt. Świetnie spełnia swoje zadanie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Justynów
2020-02-10
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2020-01-31
Produkt oryginalny. Tylko takie używam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ząbki
2020-01-06
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie, obsługa w sklepie jak najbardziej ok. Szybka wysyłka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ruda Śląska
2020-01-05
Polecam. Towar zgodny z opisem.Polecam sklep i odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2019-10-27
Używam od kilku lat, działa bez zastrzeżeń szczególnie w ekspresach autom.,w tym sklepie cena jest atrakcyjna a zakupy idealne, szybko, sprawnie i bez kłopotów.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2019-07-28
S
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chorzów
2019-07-10
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie.obsługa baz zastrzeżeń.Szybka realizacja zamówienia . Oby tak dalej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Płock
2019-05-07
Produkt polecany do ekspresów saeco,kupuję go od lat.Cena atrakcyjna a jakość usług sklepu Konesso rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Radom
2019-03-30
Super produkt oryginalny i najlepszy. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lubin
2019-02-20
Produkt oryginalny. Tylko takie używam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kicin
2018-12-30
Gorąco polecam sklep< szybka przesyłka , produkt w dobrej cenie i jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubliniec
2018-12-22
Polecam! Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry produkt w bardzo przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2018-12-17
Kolejny zakup. Towar sprawdzony. Działa bez zarzutu. Polecam sklep i odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2018-09-03
Używany od lat i od lat się sprawdza. Polecany do ekspresów saeco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, OTWOCK
2018-08-24
Produkt spełnił moje oczekiwania i jeszcze atrakcyjna cena - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żywiec
2017-10-10
Okamieniasz spełnia swoje zadanie bardzo dobrze - ekspres działa bezawaryjnie. Obsługa sklepu jak zawsze perfekcyjna. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-03-17
Bardzo dobry :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Sulejów
2017-03-06
Bardzo dobry produkt. Kupiłem sobie na cały rok! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-03-05
Nieco kwaśny w smaku - do przyrządzania kawy niezbyt się nadaje...żart :) Produkt dobrej jakości, w dobrej cenie w Konesso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2017-02-10
produkt dobrej jakości, sprzęt lepiej pracuje po użyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oktawia, Wąbrzeźno
2017-01-31
Szybka przesyłka, dobrze odkamienia i największym plusem jest jego cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rzeszów
2017-01-29
Bardzo skuteczny odkamieniacz,wyczyścił ekspres rewelacyjnie.Cenowo bardzo przystępnie.Na pewno kupię następny.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-01-21
Godny polecenia produkt za przystępną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-01-16
Produkt super, bardzo szybko i w prosty sposób składa się zamówienie, wysyłka ekspresowa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ustroń
2017-01-03
Produkt sprawdzony. Kupuje go już od wielu lat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-01-01
Odkamieniacz jest produktem sprawdzonym, stosuję go odkąd mam ekspres ciśnieniowy więc mogę go polecić kupującym. Dodatkowo polecam sklep Konesso z uwagi na korzystną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2016-11-11
Odkamieniacz używam już od dłuższego czasu i zawsze spełnia moje oczekiwania. Polecam produkt i sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Gdańsk
2016-08-06
Używam produktu już od kilkunastu miesięcy. Jest ok. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2016-08-04
Produkt godny polecenia: skuteczny, korzystna cena. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dodatkowym plusem jest możliwość pokrycia kosztów przesyłki punktami zgromadzonymi na koncie. Polecam produkt i polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Sękowa
2016-06-15
Wysyłka błyskawiczna, produkt zgodny z opisem, i w dodatku niska cena. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2016-06-11
Sklep polecam, szybka dostawa, no a o ekspres trzeba dbać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-05-26
Błyskawiczna przesyłka. odkamieniacz super. naprawdę świetna rzecz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Stara Iwiczna
2016-05-15
Dobra jakość za rewelacyjną cenę! Bardzo szybka dostawa! Gorąco polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-03-24
Produkt dobrej jakości. Błyskawiczna przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Płock
2016-03-20
Bardzo szybka wysyłka, produkt w 100% oryginalny i skuteczny. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Izabelin
2016-03-09
Dobra jakość. Dobra cena. Polecam. Szybka wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-07
Bardzo skuteczny odkamieniacz. Stosuję nie tylko do ekspresu , a także do czajnika i innych garnków. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2016-02-26
Dobry produkt w stosunku cena jakość.Oczywiście wysyłka ekspres.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Świdnica
2016-01-11
Zamów, zapłać a za dwa dni odkamieniacz w domu. Taniej i szybciej niż w sklepie. Polecam i odkamieniacz i Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bielany Wrocławskie
2016-01-02
Odkamieniacz Saeco jest bardzo dobry, używam go od dłuższego czasu, ponieważ mam ekspres do kawy Saeco. Chętnie skuszę się na zakup jakiejś dobrej kawy w tym sklepie, ale nie ma już tego odkamieniacza Saeco, więc i kawy nie zamawiam. Obsługa sklepu bardzo dobra. Przesyłka błyskawiczna. Zyczę pomyślnego Nowego Roku 2016!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Rzeszów
2015-12-28
Sprawdzony odkamieniacz w wielu ekspresach ciśnieniowych. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2015-09-20
Świetny produkt, działa skutecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Solec Kujawski
2015-07-16
Odkamieniacz skuteczny, stosuję regularnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Tychy
2015-05-27
Pierwszy raz używałem odkamieniacza, co do skuteczności trudno powiedzieć. Jaką wodę wlałem to taką wylałem. Trudno jest mi stwierdzić czy kamień miałem czy nie, ekspres działa cały czas dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
wszystko zgodne z zamówieniem. polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Żary
2015-04-21
Przesyłka błyskawiczna. Produkt zgodny z ofertą i świetnie działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wielebska, Krotoszyn
2015-03-03
Błyskawiczna dostawa, obsługa bardzo profesjonalna, produkt wysokiej jakości. Jolanta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rusiec
2015-02-26
Produkt jak zawsze na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-02-06
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie, jest prosty w zastosowaniu i skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Będzin
2015-01-31
Oryginalny produkt, szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2015-01-20
Jak zawsze polecam 100% suuuuuuuuper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Mińsk Mazowiecki
2014-12-23
Bardzo szybka wysyłka, produkt w 100% oryginalny i skuteczny. Polecam ten sklep, na pewno jeszcze skorzystam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Tarnowskie Góry
2014-11-27
Produkt bardzo dobry. Kupowałam go już wcześniej również w sklepie Konesso. Polecam zarówno produkt jak i sklep. Szybka dostawa i profesjonalna miła obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2014-11-24
Błyskawiczna dostawa. Bardzo dobra cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2014-10-22
Oryginalny i skuteczny. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2014-10-05
Profesjonalna obsługa sklepu.Produkt oryginalny w przystępnej cenie. Regina, Zielona Góra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lublin
2014-09-10
Bardzo skuteczny produkt w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kudowa-Zdrój
2014-09-03
Zaskakująco szybka dostawa, towar jak z opisu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , ŁOMŻA
2014-08-29
Oryginalne produkty. Profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skawina
2014-08-26
Produkt sprawdzony, prosty w zastosowaniu i skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CEZARY, JELENIA GÓRA
2014-08-13
Odkamieniacz bardzo dobrze spełnia swoje zadanie i jest w doskonałej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-07-26
Rewelacyjnie spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2014-07-25
Produkt orginalny w dobrej cenie, a przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Chodzież
2014-07-19
Spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, STRASZYN
2014-07-01
Odkamieniacz bardzo dobrze spełnia swoje zadanie i jest w doskonałej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łódź
2014-06-26
Szybka przesyłka, produkt zgodny z ofertą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Ornontowice
2014-05-12
Szybka przesyłka, produkt zgodny z ofertą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2014-04-29
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Przesyłka zabezpieczona przed uszkodzeniem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kiełpin
2014-04-21
Polecam. Jest wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Piła
2014-03-26
Oryginalny, sprawdzony i skuteczny. Szybka dostawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Promna
2014-03-25
błyskawiczna przesyłka na pewno jeszcze nie raz skorzystam i polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2014-03-06
Najlepszy produkt do naszego ekspresu Saeco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-03-03
Świetny produkt! Ekspres znów działa jak marzenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2014-02-01
super produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI
2014-01-21
Jestem zadowolona pod względem produktu i obsługi,polecam Jolanta z Łodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-01-17
Produkt orginalny w dobrej cenie, a przesyłka ekspresowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, TCZEW
2014-01-10
Ekspresowa realizacja zamówienia w miłej atmosferze.Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-12-30
Oryginalny, sprawdzony i skuteczny!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bochotnica
2013-12-10
Produkt oryginalny w dobrej cenie,a przesyłka błyskawiczna,dziękuje i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Mikołów
2013-12-05
Produkt sprawdzony wcześniej. Dostawa bardzo szybka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Puchaczów
2013-11-14
super produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Koziegłówki
2013-11-05
dobry produkt,szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Borkowo
2013-11-01
Odkamieniacz łatwy w użyciu. Spełnia oczekiwania. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Polecam każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2013-09-26
towar zgodny z opisem.Transakcja przeprowadzona profesjonalnie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Skarszewy
2013-09-11
Produkt zgodny z opisem. Polecam do ekspresu Saeko i nie tylko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2013-09-11
Produkt oryginalny, b.dobrze zapakowany.Transakcja błyskawiczna. Polecam ten sklep każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Łódź
2013-08-14
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam! Irena z łodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Oświęcim
2013-07-29
zdecydowałam się ze względu na szybką dostawę oraz dobrą cenę w jednej przesyłce z pysznymi kawami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Sosnowiec
2013-02-27
Produkt spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Limanowa
2013-02-22
szybka wysyłka produkt jest ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kuźnica
2012-11-23
odkamieniacz spełnił swoje zadanie-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WODZISŁAW ŚL
2012-11-19
super produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2012-11-13
odkamieniacz spełnił swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BASIA, BRZEG
2012-11-10
Produkt orginalny w dobrej cenie,a przesyłak ekspresowa,dziękuje i polecam :-))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opole
2012-11-10
Jedyny skuteczny i sprawdzony odkamieniacz jakiego używamy w naszym serwisie, nie tylko do ekspresów Saeco ale i znakomicie spisuje się we wszystkich innych ekspresach konkurencyjnych firm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-10-19
Dobry odkamieniacz w przystępnej cenie, używam od dłuższego czasu i jestem zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ostrów Wielkopolski
2012-10-18
Osobiście używam tylko tego produktu do obu ekspresów Saeco jakie miałem, nigdy nie zawodzi. Przesyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2012-09-28
Produkt sprawdzony wcześniej więc nie oczekiwałem niespodzianek. Wziąłem dla samego sklepu łącznie z innym towarem choć cena okamieniacza trochę wyższa. Ale o 1zł nie będę się kłócił:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rogozino
2012-09-06
Produkt wysokiej jakości oryginalny, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2012-09-02
Ekspress do kawy , po użyciu odkamieniacza od razu lepiej pracuje. Zabieg polecam wykonywać co trzy miesiące. Sam produkt warty swej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Police
2012-08-14
Produkt zgodny z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L., Kozienice
2012-08-02
Odkamieniacz przyjazny w użyciu,nie wydziela nieprzyjemnego ostrego zapachu przy wysokiej temperaturze. POLECAM :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-07-05
Świetny do wszystkich ekspresów.Polecam ! Osobiście od dawna używam do swojego automatu Gaggia Brera
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2012-06-09
produkt bardzo dobry, świetny stosunek ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2012-03-01
Dobra jakość, relatywnie niska cena porównując do innych odkamieniaczy, natychmiastowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Międzyrzecz
2012-02-21
Produkt dobrej jakosci.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Białogard
2012-02-16
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel