Opinie o Eureka Mignon Specialita Matte Black 16CR - Czarny

  • Czarny młynek do kawy Eureka Mignon Specialita 16CR to najnowsza wersja młynków włoskiego producenta z linii Mignon z chromowaną obudową panelu sterowania. Płaskie, stalowe żarna o średnicy 55 mm czynią czarny młynek Mignon bardzo uniwersalnym.
Kod produktu: 8056746348113
Producent: EUREKA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Wrocław
2022-01-03
Przez miesiąc (intensywnie) używany, żadnych problemów, zadowoleni z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2022-01-03
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Katowice
2021-11-18
Młynek rewelacyjny, bardzo cichy. Na początku ustawianie grubości mielenia może sprawiać trochę trudności, po opanowaniu skali wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kamieniec Ząbkowicki
2021-11-14
Obsługa sklepu bardzo miła i kompetentna. Przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Młynek dobrze wykonany i solidny, ładnie się prezentuje, a dzięki niewielkiej szerokości można go zmieścić nawet na niewielkiej przestrzeni. Najsłabszym punktem wykonania jest pojemnik do zasypywania kawy. Jest duży ale wykonany z plastiku, wygląda na bardzo kruchy, jego pokrywka źle się zdejmuje i nakłada. Mam nadzieję, że jest bardziej wytrzymały niż wygląda, chociaż przy takim solidnym korpusie powinien być bardziej masywny. Zdecydowanie jest to najsłabszy punkt młynka. Co do pracy: jest bardzo cichy. Ustawianie grubości mielenia: duży zakres to fakt, ale poprzez fakt, że pokrętło kręci się bez oporu (jeszcze nie wypróbowałam ile razy dookoła) do ustawienia potrzebne jest spore doświadczenie i wiele prób. Z każdą zmianą kawy przy tych samych ustawieniach mielenia może wyjść inna grubość i wagowo inna ilość kawy zmielonej. Podobno to normalne. Dla osób z doświadczeniem nie powinien to być problem, a dla takich domowych kawoszy zmiana nie jest aż tak wyczuwalna. Bardzo fajnie, że można podłożyć filtr i szybko zmielić odpowiednią ilość kawy. Jestem bardzo zadowolona. Jak do kompletu dobiorę nowy ekspres będę mogła ocenić, czy dobrą decyzją było kupowanie dwóch sprzętów, zamiast ekspresu z młynkiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Goleniów
2021-10-24
Cichy i precyzyjny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciek, Giżycko
2021-06-04
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Luboń
2021-05-09
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szybki, bardzo stabilny i cichy młynek. Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Nałęczów
2020-10-18
Młynek zastąpił Sette 30, który się zepsuł. Jest OK, w porównaniu z poprzednikiem zmiana na plus. Jakość wykonania zdecydowanie lepsza (metalowa obudowa). A jeśli chodzi o hałas - jest o niebo lepiej. Hopper mógłby być solidniejszy (ale nie ma tragedii).
Opinia naszego klienta w
    pixel