Opinie o PULY CAFF POWDER PLUS - Proszek do czyszczenia ekspresów 570g

  • Proszek do czyszczenia grupy kawowej w kolbowych ekspresach do kawy. Środek może być stosowany do czyszczenia ekspresów gastronomicznych oraz domowych. Do jednego czyszczenia zaleca się użycie 4g proszku.
Kod produktu: 8000733004049
Producent: PULY CAFF

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Wałcz
2022-03-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Józefosław
2022-02-06
Dobrze czyści
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sopot
2022-01-29
Świetnie czyści, grupa, kolba i sitka lśnią. Bardzo wydajny - puszka pewnie starczy na lata!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Kraków
2022-01-03
Dobry proszek do czyszczenia. Działa elegancko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2021-10-08
Zdumiewająca skuteczność, jeśli chodzi o czyszczenie nawet dobrze "usiedzianego" osadu kawowego. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-07-12
Dostawa jak zwykle bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-03-29
Produkt dostarczony za każdym razem sprawnie i bez problemu. Cena konkurencyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Katowice
2021-03-20
wszystko jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rzeszów
2021-03-08
Spełnia swoje zadanie, wystarcza na długi czas przy domowym używaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Kraków
2021-01-28
Dobra, tańsza alternatywa do Caffizy:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-01-21
Bardzo dobry produkt ekspres jak nowy świetny stosunek do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierdy
2020-12-31
Szybko się rozpuszcza i starcza na długo. Nie mam porównania z innymi preparatami tego typu więc mogę tylko napisać, że u mnie się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Konin
2020-12-14
Środek dobrze się sprawdza. Skutecznie oczyszcza grupę z kawowych osadów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2020-05-26
sklep i obsługa jak zawsze wzorowo !!! produkt pierwszej potrzeby , opakowanie ekonomiczne polecam trzeba to mieć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-18
Śiwetny preparat, wygodny w użyciu, łątwe dozowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kosina
2020-01-24
Do tej pory czyściłem ekspres środkami w płynie, ten proszek jest wyraźnie skuteczniejszy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2019-09-13
Świetny środek, bardzo szybko usuwa osady kawowe z grupy, kolby, sitek. Wygodne dozowanie dzięki małemu otworowi w zakrętce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-05-17
Bardzo dobry produkt ,w miarę tani a doskonale czyści ekspres i na długo wystarcza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2019-04-23
Bardzo dobrze czyści ekspres i grupę z resztek kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel