Opinie o Młynek do kawy DeLonghi KG79

  • Żarnowy młynek De'Longhi KG79 sprawia, że ziarna kawy są wciągane i ocierają się o siebie. Jest idealnym młynkiem dla wytrawnych kawoszy.
Kod produktu: 8004399324541
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.76
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KRAKÓW
2020-12-18
Bardzo dobry młynek, cicha praca, wszystko zgodnie z opisem na sklepie. Polecam, jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2020-11-27
Młynek sprawuje się bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Żary
2020-11-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2020-10-31
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2020-10-16
Nie mam szczególnie dużych wymagań. Kawa wydaje się dobrze zmielona i wychodzi z niej dobry drip. Trochę się elektryzuje ale to nie jest duży problem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-07-03
Daję 3.5/5, ale wcześniej wysłałem opinię o sklepie i gwiazdek do towaru nie da się zmienić. Dlaczego 3.5/5? Najdrobniejszy poziom mielenia daje kawę na poziomie lekko grubszego cukru, w pyłek nie da się zmielić. Wydaje mi się to lekko za małym poziomem zmielenia. Kolejny minus to wylot zmielonej kawy, po wysunięciu pojemnika brudzi się pod młynkiem, bo kawa osadza się na tym wylocie i nie jest on wpuszczony w pojemnik. No i najważniejszy minus...elektrostatyczność plastiku, 'kurz' ze zmielonej kawy lepi się okrutnie do pojemnika wewnątrz i na zewnątrz. Uważam, że jest to bardzo słaby materiał do wykonywania pojemników na kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Skarżysko-Kamienna
2020-06-14
Bardzo dobry zakup za dobrą cenę, spełnia moje oczekiwania pod każdym względem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2020-06-07
Zamówiłam go dla taty i jest bardzo zadowolony. Produkt wygląda elegancko i naprawdę dobrze się sprawuje, mieli wszystkie ziarna i nie pozostawia po sobie jakiś niedomielonych kawałków. Przy tym nie jest bardzo głośny, co niewątpliwie jest zaletą. Produkt przyszedł też bardzo dobrze zapakowany, przez co niedoszukaliśmy żadnych defektów. Naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-04-03
Młynek godny polecenia, dobra jakość wykonania. Szybka Transakcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łuków
2020-01-15
Polecam, bardzo dobry młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Koluszki
2019-12-29
MŁYNEK ZA TE PIENIĄDZE DOBRY, JEDYNY MINUSIK - MÓGŁBY O CIUTKĘ DROBNIEJ MILEIĆ, NA NAJDROBNIEŻSZYM USTAWIENIU ZDARZAJĄ SIĘ WIĘKSZE KAWAŁECZKI KAWY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2019-11-18
Świetny stosunek jakości do ceny. Do dodatkowo młynek jest niezbyt duży i estetyczny, więc nie zajmuje wiele miejsca na blacie. Proste, podstawowe funkcje: grubość mielenia i ilość filiżanek, wystarczy w zupełności do codziennego parzenia. Cena w sklepie konesso bardzo konkurencyjna, kontakt z firmą na 6-tę, a dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-09-19
Za tą cenę w porządku, większość aspektów na plus. Jedyny minus to zakres regulacji grubości mielenia. Nawet na Fine jest odrobinę za grubo do ekspresu kolbowego. Do przelewowych i alternatyw powinno być ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Gdyni
2019-09-16
Bardzo dobry młynek. Ma możliwość zmiany grubości mielenia kawy oraz ilości zmielonej kawy, która jest bardzo trafna, zawsze mieli odpowiednią ilość kawy do ekspresu. Wygodne jest to, że można wsypać większą ilość ziaren i nie przejmować się uzupełnianiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2019-07-16
Młynek spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2019-06-25
Robi swoje, jak na cenę, jest naprawdę świetny. Jedyny minus to, że urządzenie się elektryzuje i przy wyjmowaniu kawy, trochę się rozsypuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Pogórze
2019-05-25
Młynek kupiony 2 miesiące temu. Do ekspresu kolbowego sprawia się znakomicie, znaczący przeskok w smaku i zapachu kawy w porównaniu do poprzednio używanego u nas młynka Delonghi (z ostrzem zamiast żaren). Łatwy w obsłudze, mały i co najważniejsze - z dobrze działającymi ustawieniami zarówno ilości, jak i grubości mielenia. Małym minusem jest jedynie wysypująca się kawa po wyciągnięciu szufladki (osadzone u wylotu z żaren resztki zmielonej kawy).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2019-05-17
Młynek godny polecenia, cena adekwatna do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Koziegłowy
2019-01-19
Polecam - dobra cena, dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01
Młynek zakupiony 3 miesiące temu do dziś sprawuje się świetnie. Mimo stosunkowo niskiej ceny oceniam go na wysoką jakość zarówno pod względem wykonania jak i działania. Dobrze równo mieli. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdynia
2018-06-15
Młynek sprawuje się bardzo dobrze, jak na sprzęt za tak stosunkowo niewielką sumę jest zaskakująco porządny i wygodny w użytkowaniu. Do ekspresu, kawiarki i tygielka świetny, ale w przypadku zwykłej kawy parzonej mieli jednak trochę za grubo nawet na ustawieniu na najbardziej drobną frakcję.
Opinia naszego klienta w
    pixel