Opinie o Ręczny młynek do kawy Hario Column

  • Hario Column to ręczny młynek do kawy, który został wykonany z wysokiej jakości materiałów, które gwarantują długą i niezawodną pracę młynka. Idealnie zmieli kawę do każdego z możliwych sposobów parzenia.
Kod produktu: 4977642707467
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.09
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-01-12
zakup odbył się sprawnie. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ciechanów
2021-01-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Pasłęk
2020-12-30
Super jakość w stosunku jakość/cena tego produktu, naprawdę warto, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2020-12-29
Dużym minusem jest, że przy mieleniu czasami nakrętka się odkręca i muszę się upewnić czy zaraz mi się nie rozpadnie młynek, zwykła kontra - podwójna nakrętka, gwintu mogłaby rozwiązać ten problem. Dodatkowo żałuję że nie pomyślano o zablokowaniu dolnego pojemnika z przykrywką przy mieleniu kawy. Ostatnim minusem jest jest jakiś taki dyskomfort trzymania przykrywki.projektujac cylindryczny młynek można by lepiej pomyśleć o chwycie. A poza tym mieli dobrze, regulacja ziarna jest prosta i mam nadzieję że posłuży mi parę dobrych lat. Na ten moment zielilem kilogram kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, GOLENIÓW
2020-12-29
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tczew
2020-12-27
bardzo ładny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wąbrzeźno
2020-11-27
Młynek super jak na razie wszyscy chcą mielić szybka dostawa szukałam prezentu ala to jeszcze nie Mikołajki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-11-17
Młynek jest piękny, ale też bardzo masywny, stąd też podczas mielenia ciężko się go trzyma. Największym problemem jest to, że dolna część nie jest zakręcana i w trakcie używania trzeba cały czas dodatkowo przytrzymywać, aby nie wypadała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kalisz
2020-07-28
Bardzo dobry i estetycznie przyjemny młynek, posłużył mi już przez kilka lat. Generalnie pan Roman przyczepia się o byle "bubel".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Roman, Sosnowiec - Maczki
2018-02-10
Młynek prezentuje się bardzo ładnie. Jakość złożenia młynka w całość jest porażająco niska. Część zasypowa młynka jest przesunięta osiowo w stosunku do kolumny o 3 mm. Widać to na pierwszy rzut oka i tworzy bardzo przykre wrażenie. Osoba mocująca zasyp do kolumny musiała mieć bardzo ograniczone pojmowanie tego co robi. Krótko mówiąc :FABRYCZNY BUBEL. Czyżby Japończycy poszli na takie dziadostwo ?? Napis na opakowaniu młynka : MADE IN CHINA - wyjaśnia wszystko !! Oczywiście Firmie Konesso dziękuję za owocną współpracę. Mam nadzieję, że obsługa sklepowa nie będzie miała zastrzeżeń do obyczajności mojej opinii i łaskawie opublikuje ją w całości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2015-02-11
Super ładny młynek,możliwość regulacji mielenia.Polecam!!
Opinia naszego klienta w
    pixel