Opinie o Elektryczny spieniacz do mleka Bialetti Milk Frother MK01

  • Elektryczny spieniacz do mleka, z którym przygotujemy gorące mleko oraz ciepłe lub zimne spienione mleko. Bialetti Milk Frother został wykonany ze stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego, a pomieścić może 240 ml mleka.
Kod produktu: 8006363001007
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2022-08-01
Bardzo dobra obsługa, pomocna, działająca szybko i dbająca o to żeby klient byl zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Olsztyn
2022-08-01
Cudowny spieniacz mleka! Prosty w obsludze, bardzo szybko spienia zarowno cieple jak i zimne mleko. Kawa z mleczna pianka smakuje wybornie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Konstancin
2022-06-06
Spieniacz do mleka fantastyczny.Nie jest tani ale warto go kupić.Zadowolona jestem bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KINGA, Kraków
2022-02-13
używam spieniacza już ponad miesiąc i jestem więcej niż zadowolona; bardzo gęsta pianka z mleka 3,2% oraz 2%, minimalna ilość spienionego mleka wystarcza spokojnie na cappuccino dla jednej osoby; póki co spieniam jedynie przy użyciu funkcji "na ciepło", co w tym przypadku oznacza na gorąco- trzeba odczekać, żeby się nie poparzyć podczas picia kawy; bardzo prosty w utrzymaniu- umycie po użyciu szybkie i łatwe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2022-02-12
dobrze spienia mleko, pianka jest gęsta, więc spieniacz dobrze spełnia swoje założenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Nowy Sącz
2022-01-16
bardzo fajny spieniacz , spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Brzeg
2022-01-02
Produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdów
2021-12-27
Niestety nie spienia mleka tak jak się spodziewałam. Praktycznie mocno podgrzewa ale brak pianki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Częstochowa
2021-12-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, WARSZAWA
2021-12-13
działa świetnie, jestem bardzo zadowolona z zakupu, sklep na medal !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Warszawa
2021-12-09
Wspaniałe urządzenie, profesjonalnie spienia i fajnie się prezentuje, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Jelenia Góra
2021-12-01
Na piątkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jarocin
2021-10-24
Produkt b. dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kościerzyna
2021-05-20
Superprodukt i super dostawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mira, Szczecin
2021-03-16
Produkt estetycznie wykonany,spelania moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Orzesze
2020-12-16
Perfekcyjnie spienia mleko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tomaszów Mazowiecki
2020-11-10
Fantastyczny spieniacz. Polecam. Jestem bardzo zadowolona. Z taki mlekiem kawa smakuje wspaniale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2020-10-02
Urządzenie b sprawne.Szybko i cicho robi fajną ciepłą lub zimną piankę.Dość lekkie więc u mnie robi za sprzęt na wyjazdy.Gdy nie mam ze sobą expresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Radom
2020-08-16
Mleczko dobrze pieni się i podgrzewa. Ładne i solidne wykonanie. Obsługa intuicyjna, proces ubijania i podgrzewania zimnego mleka trwa ok. 90-100 sekund po czym urządzenie wyłącza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-05-17
Fajne urządzenie. Cena wydaje mi się co prawda za wysoka, ale nie żałuję zakupu. Zimne mleko ubija rewelacyjnie, korzystam z tej opcji. Wychodzi faktycznie gęsta piana. Dotychczas używałam spieniacza ręcznego. Teraz gdy przygotowuję kawę mleczko ubija się samo. Dodatkowo ma tę zaletę, że ubitego mleka starcza na 3-4 kawy (przy używaniu takiej ilości jak lubię). Jestem zadowolona z zakupu i polecam :)
Opinia naszego klienta w
    pixel