Opinie o Kawa w saszetkach Izzo Premium 100% arabica - saszetki ESE 50 szt

  • Doskonała kawa dla miłośników aromatycznego espresso lub wyrazistej kawy mlecznej. Przyjemne słodkie nuty z intensywnym smakiem i aromatem zachwycą niejednego. Kawa jest przeznaczona do zaparzania w ekspresach systemu ESE. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8019925001506
Producent: IZZO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Legionowo
2022-04-22
Korzystam z zakupów w sklepie Konesso już dwa lata i zawsze dostawa jest prawie błyskawiczna,a kawa b.dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łomża
2022-02-28
Moim zdaniem obecnie to najlepsza kawa do espresso na naszym rynku,a w dodatku niedroga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2022-01-21
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łomża
2022-01-17
Bardzo dobra kawa za rozsądną cenę. Tak najkrócej można scharakteryzować kawę Izzo Premium w saszetkach.Polecam szczególnie tym, którzy piją kawę espresso, w której wszystkie walory smakowe kawy są najbardziej wyczuwalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łomża
2022-01-06
Bardzo dobra kawa, a do tego w bardzo przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Legionowo
2021-12-09
Szybka wysyłka i dostawa. Towar zgodny z zamówieniem i opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Libertów
2021-11-13
Świetna jakość kawy, obsługa zamowienia 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Legionowo
2021-10-13
Produkt,jak zwykle, dobrej jakości i dostawa sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Poznań
2021-06-14
Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Elbląg
2021-04-13
Bardzo dobra kawa. Szczególnie dla wielbicieli intensywnego smaku. Saszetki to świetne rozwiązanie dla szybkiego przygotowania kawy z expressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-03-29
Produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Warszawa
2021-03-05
Dokładnie tego oczekiwałam. Pyszne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Legionowo
2020-06-18
Kawa dobra jakościowo. Sprawna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-08-14
Bardzo przyjemna w smaku kawa. Łagodna, z małą ilością kofeiny, a więc można jej wypić więcej filiżanek bez uszczerbku na ciśnieniu.
Opinia naszego klienta w
    pixel