Opinie o Filtr do ekspresu DeLonghi DLSC002 / SER3017

  • Filtr do ekspresów Delonghi - zapobiega osadzaniu się kamienia oraz przedłuża żywotność ekspresu wpływając na jakość i smak przygotowywanej kawy. Przeznaczony do ekspresów automatycznych z serii ECAM.
Kod produktu: 8004399327252
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 755 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kędzierzyn-Koźle
2022-09-14
Produkt z konkurencyjna ceną bardzo dobrej jakości, super obsługa, szybko i sprawnie, jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, Katowice
2022-09-13
Rzetelnie zrealizowane zamówienie - szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Małogoszcz
2022-09-11
Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Produkty godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rokietnica
2022-09-09
Filtry kupuję od samego początku w tym sklepie. Szybka dostawa i dobra jakość towaru.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2022-09-09
bardzo dobry wybór, szczególnie do ekspresu DeLonghi. Polecam Grzegorz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2022-09-05
bardzo dobry produkt odpowiada opisowi ,szybki czas doręczenia.miła obsługa sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-09-04
Wszystko zgodnie z opisem, mega szybka realizacja i jak zwykle dbałość o przygotowaną przesyłkę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Kraków
2022-08-26
Rzetelna firma, realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Toruń
2022-08-22
Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Towar uszkodzony w transporcie został wymieniony ekspresowo na bezwadliwy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2022-08-21
Szybka dostawa,wszystko zgodne z opisem, filtr odpowiedni do expresu de longhi dinamica plus, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2022-08-20
Filtr do ekspresu zgodny z normą, a cena bardzo przystępna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Gdynia
2022-08-20
Zakup jak zawsze udany. Produkt bardzo dobrej jakości w pełni zgodny z ofertą bo oryginalny. Polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rybnik
2022-08-19
Sklep godny polecenia szybka przesyłka towar zgodny z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, JAWORZNO
2022-08-17
Niezastąpiony do expresu, nie trzeba tak często odkamieniać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Rzeszów
2022-08-13
Oryginalny produkt wysokiej jakości w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-08-10
Super polecam te filtry zawsze je zamawiam do expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Legionowo
2022-08-10
Bardzo dobry filtr, używałem kilka razy zamienników to się zapchały przed wymianą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Białystok
2022-08-09
Świetny sklep i super podejście do klienta. Cieszę się, że niektórym chce się robić coś więcej niż inni. Zamówienia estetycznie i dobrze zapakowane, dostawa zawsze na czas, a towar zgodny z opisem. Informacja o przesyłce na bieżąco, a w razie problemów szybka pomoc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2022-08-08
Dostawa szybka, zgodnie z zamówieniem. Dobra cena. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romana, Bydgoszcz
2022-08-06
Polecam bardzo szybka wysyłka i dobry oryginalny towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Siedlce
2022-08-06
To już kolejne zakupy w Państwa sklepie. Sprawna i bardzo dobra obsługa. Towar jak zwykle ekspresowo w moim domu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Wrocław
2022-08-05
Przesyłka przyszła bardzo ,ślicznie zapakowana. Cena konkurencyjna. Polecam innym zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Malbork
2022-08-03
Super Produkt.Polecam.W moim mieście (Malbork) woda jest bardzo twarda a odkamienianie musi być wykonywane bardzo często.Produkt dobry jakościowo jednak cena zbyt wysoka biorąc pod uwagę ,że co dwa tygodnie muszę wykontywać odkamienianie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Mysłakowice
2022-08-01
Oryginalny filtr także wszystko w porządku. Polecam też sklep, pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Binarowa
2022-07-31
wszystko ok zamowienie zgodne z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaroty
2022-07-30
Obsługa zamówienia niezmiennie bezbłędna i błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gliwice
2022-07-22
Korzystam z usług firmy Konesso od dawna i jestem bardzo zadowolona. Szybko, terminowo, produkty wysokiej jakości. Szczerze polecam wszystkim miłośnikom kawy. Barbara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Solec Kujawski
2022-07-20
Filtr oryginalny, idealnie pasuje do mojego ekspresu. Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2022-07-18
Jak zwykle wszystko super,obsługa, towar, dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Zawiercie
2022-07-18
super wszystko zgodne z zamówieniem towar się sprawdził
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Strzyżów
2022-07-13
Towar zgodny z opisem i do tego w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Oświęcim
2022-07-12
Bardzo dobrze spełnia swoją role .Obsługa na najwyższym poziomie ,tak trzymać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Drężewo
2022-07-12
Filtr oryginalnie zapakowany, zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wrocław
2022-07-10
Lubię kupować w Waszym sklepie bo: jest prosto i szybko i tanio (w porównaniu do innych). Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2022-07-08
Bardzo dobre, sprawdzone filtry, używane od kilku lat tu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Trzebnica
2022-07-07
Jestem zadowolona z produktów i obsługi klienta. Pozdrawiam pracowników firmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Słupsk
2022-07-07
Towar zgodny z opisem,przesyłka błyskawiczna.POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ludwikowo
2022-07-02
Oryginalny filtr, szybka obsługa i wysyłka. Uszkodzony w przesyłce filtr dosłany błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Skarbimierz-Osiedle
2022-07-02
Sprawdzone i w dobrej cenie. Na pewno po nie wrócę po zużyciu zakupionej partii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-06-30
Oryginalny filtr dbający o smak i jakość wody. Niezastąpiona konserwacja ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Żagań
2022-06-30
Kolejny raz użyłam tego filtra. Z pewnością będę kupowała ten filtr w sklepie Konesso. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Sułkowice
2022-06-28
Polecam zakup, ekspresową przesyłkę, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Bełchatów
2022-06-26
Transakcja przebiegła sprawnie u szybko towar zgodny z opisem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Poznań
2022-06-25
Wszystko ok, ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2022-06-24
Filtr firmowy, a nie podróbka lub zamiennik. Dostarczony szybko i niezawodnie. Cena niższa niż w sklepie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kleosin
2022-06-21
Szybko, sprawnie ,bez problemów polecam.To już nie pierwsze zamówienie, obsługa na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Niemcza
2022-06-21
Bardzo profesjonalnie . Brawo. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Janowiec
2022-06-21
Wszystko OK. Filtry dotarły bardzo szybko i dobrze zapakowane.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kołobrzeg
2022-06-20
od miesięcy kupuję w sklepie Konesso bardzo dobre, firmowe produkty, jeszcze się nigdy nie zawiodłam. Mój ekspres Delonghi działa na tych filtrach bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Olsztyn
2022-06-20
Wszystko w porządku. Dobrze zapakowana wysyłka. Filtry oryginalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Gdańsk
2022-06-19
Od paru lat kupuję potrzebne artykuły w Konesso i zawsze są super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Bydgoszcz
2022-06-17
Błyskawiczna dostawa towar bezpiecznie zapakowany zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kamienna Góra
2022-06-15
Oryginalny filtr do ekspresu Delonhgi, najtańsza oferta (tańsza od zamienników), polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Warszawa
2022-06-15
Wszystko super szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem duży wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Mrągowo
2022-06-14
Bdb Stosuje go od lat, więc nic nowego się nie spodziewalam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2022-06-13
Wszystko szybko i profesjonalnie. Miła obsługa oraz bez zbędnego opóżnienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dobre Miasto
2022-06-11
Filtr do ekspresu spełnia swoje zadanie. Woda jest pobierana, nie ma problemu. Przesyłka dotarła szybko, dobrze zapakowana. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Nędza
2022-06-10
Filtr oryginalny tak jak jest napisane. Odpowiedni do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stalowa Wola
2022-06-10
Zamówienie zgodne z opisem. Szybki czas realizacji. Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kostrzyn Nad Odrą
2022-06-08
Szybka dostawa...produkt z zgodny z opisem. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zielona Góra
2022-06-06
Zamówienie jak zawsze dostarczone szybko i bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Rzeszów
2022-06-04
Pasuje idealnie. Wysyłka zrealizowana szybko. Polecam produkt jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Grudziądz
2022-06-03
Zawsze udane zakupy, nigdy nie zawiodłam się na tym sprzedawcy.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2022-06-02
Od początku posiadania ekspresu (8 lat), używam tylko filtrów oryginalnych i jestem b.zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Brandwica
2022-06-02
Obsługa zamówienia szybka i sprawna. Produkt sprawdzony. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2022-06-01
Filtr, jak filtr. Oryginał. Rzecz przydatna. Na Konesso w atrakcyjnej cenie, a że kupuję tu systematycznie kawę, to korzystam i z możliwości zakupu filtra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina Barbara, Drezdenko
2022-05-31
Produkt zgodny z opisem, spełnia oczekiwania. Szybka i profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Staszów
2022-05-28
Produkt zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Radom
2022-05-28
Mega zadowolona bardzo szybka wysyłka.Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Ochotnica Dolna
2022-05-26
Filtr jak filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Tarnów
2022-05-25
Wszystko zdogdne z opisem, bardzo ładnie zapakowane. Polecam sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, Wiechlice
2022-05-25
zamawiam filtry w konesso od jakiegoś czasu, jestem zadowolona i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Toruń
2022-05-23
Wszystko jak w najlepszym porządku. Filtr Ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Lublin
2022-05-22
Wszystko dostarczono sprawnie i terminowo, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2022-05-21
Filtry kupione kolejny raz i są ok. Atrakcyjna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Leżajsk
2022-05-21
Ekspresowa wysyłka, świetny kontakt ze sprzedającym. Produkt pełnowartościowy, spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Prószków
2022-05-20
szybko, wszystko zgodne z opisem w ofercie, rozsądna cena produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rawa Mazowiecka
2022-05-15
Towar jest bardzo dobry miła i szybka obsługa .Jest to mój drugi zakup w tym sklepie i wszystko jest ok .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2022-05-14
Zamówienie perfekcyjnie zrealizowane. W 24 godziny zamówiony towar został dostarczony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Szczecin
2022-05-13
Bardzo dobry filtr. Jestem zadowolony z zakupu w waszym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lubartów
2022-05-13
Kupiony przeze mnie filtr do expresu jest filtrem dedykowanym do mojego modelu, który jest zalecany przez producenta expresu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Szczecinek
2022-05-11
Jestem zadowolona z filtrów. Szybka dostawa. Nadal będę korzystała z usług tego dostawcy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Dobra
2022-05-11
Działa,szybka dostawa polecam, na pewno jeszcze zamówie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZbigniewZ, Hipolitów
2022-05-10
5-filtr jet skuteczny i wystarcza na przefiltrowanie wody na wiele kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biała Podlaska
2022-05-10
uważam że jest nieodzowny bo posiadam ekspres tej firmy i spełnia należycie swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwa, Bochnia
2022-05-10
Szybka realizacja zamówienia,symboliczny prezencik dołączony do przesyłki. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Gorlice
2022-05-08
Super cena! Nigdzie nie znalazłam tańszych a filtr działa bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jasło
2022-05-07
Transakcja przebiegła sprawnie.Towar oryginalny w przystępnej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Bydgoszcz
2022-05-07
O filtrze nie ma co pisać. Oryginał to Oryginał. Sklep Konesso wywiązał się z transakcji wzorowo. No i te ładne pudełko w którym przesyłka dotarła. Mała rzecz a cieszy;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czaniec
2022-05-07
Produkt profesjonalny, najkorzystniejsza cena na konesso.pl Obsluga sklepu szybka i profesjonalna, Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Łódź
2022-05-06
Polecam sklep konesso. Szybka obsługa i dobry towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Busko-Zdrój
2022-05-04
super sprzedawca, szybko, sprawnie, produkt odpowiada w 100 %,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2022-05-03
Najlepszy filtr do ekspresów DeLonghi. Przesyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bytom
2022-05-03
Filtr oryginalny, wszystko ok. Dostawa jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Gózd
2022-05-03
Zamówiony filtr do ekspresu sprawuje się bardzo dobrze przesyłka dotarła szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Ostrowiec Świętokrzyski
2022-05-02
Jestem już chyba stałym klientem tego sklepu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Biała
2022-04-29
Polecam zakupy w sklepie Konesso.pl. Kupiłam filtry do ekspresu Delonghi, produkt zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Takie zakupy to czysta przyjemność. Na pewno jeszcze tu wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Inowrocław
2022-04-29
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU A SZCZEGÓLNIE Z CENY PONIEWAŻ JEST BARDZO KONKURENCYJNA Z CENAMI W SKLEPACH
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Tarnów
2022-04-26
Witam!!!Filtr spełnia swoją rolę,używany w ekspresie DeLonghi,polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Koszalin
2022-04-26
Wszystko OK, ekspres działa jak nowy. Wszystko świeżutkie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pruszcz Gdański
2022-04-25
Dobra cena, ekspresowa wysyłka, żadnych problemów. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Sieradz
2022-04-24
produkt orginalny nie ma sie do czego przyczepic, szybka dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Głubczyce
2022-04-23
towar zgodny z opisem w dobrej cenie! znana firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Gdańsk
2022-04-22
Bardzo dobry, zgodnie z zamówieniem, wystarcza na długo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Sosnowiec
2022-04-21
SUPER SPRZEDAWCA. Realizacja zamówienia szybka. Towar zgodny z opisem. Pełna profeska. Polecam zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2022-04-20
Nie ma to jak oryginał. Nie wiem jak to jest z zamiennikami ale nie chcę sprawdzać. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2022-04-19
wszystko zgodnie z opisem. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2022-04-17
Zawsze lepszy oryginał od zamiennika. Daje pewność właściwej eksploatacji ekspresu i jego niezawodności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Żagań
2022-04-14
Produkt spełnia moje oczekiwania. W dalszym ciągu będę zamawiać ten filtr do mojego ekspresu aby służył mi jak najdłużej. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Opoczno
2022-04-12
Produkt spełnia oczekiwania. Polecam. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2022-04-11
Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany i szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Stargard
2022-04-08
Bardzo wydajny filtr, dobrze radzi sobie z wodą o dużej twardości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Elbląg
2022-04-07
Szybko i sprawnie, bez problemu. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bogucin
2022-04-06
Zgodnie z opisem delonghi dinamica ecam. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lublin
2022-04-06
Wszystko w najlepszym porządku:) Rzetelnie i fachowo, polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Nowa Sól
2022-04-06
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w sklepi Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wałbrzych
2022-04-05
Jestem zadowolona na 4 nie bardzo wiem jak go założyc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-04-04
Miałem zamienniki tego filtru ale powróciłem do tego. Podstawa by woda była przefiltrowana ale zachowała swoje walory smakowe. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rozalia, Skoczów
2022-04-02
Kolejny mój zakup tego produktu, zgodny z oczekiwaniami. Szybka realizacja zamówienia, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Binarowa
2022-04-01
Wszystko w porządku. Opis zgadza się z produktem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, Gubin, Krośnieński, LUBUSKIE
2022-03-31
polecam wszystkim zakupy w tym sklepie jest bardzo szybko i profesjonalnie załatwianie zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ksenia, Zielona Góra
2022-03-31
Zakupy przebiegły szybko i bezproblemowo, towar zgodny z opisem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2022-03-28
Filtry do ekspresu Delonghi świetnie się sprawdzają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Trzebownisko
2022-03-28
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Opole
2022-03-27
Towar zgodny z zamówieniem.Bardzo solidnie zapakowany, bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOZENA, SZTUM
2022-03-27
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniela, Lublin
2022-03-27
Super cena i jakosc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2022-03-27
Używam tych filtrów do ekspresu Delonghi. Są ok. zuzanna 27.03.22
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Przasnysz
2022-03-27
Wszystko super. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-03-26
Ekstra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, SĘPÓLNO
2022-03-25
Polecam sklep.Szybka dostawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Strzelce Krajeńskie
2022-03-24
Polecam. Produkt zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2022-03-24
Spełnia swoje zadanie. Nie wiem czy działa lepiej ale wygląda na lepiej wykonany niż zamienniki, z którymi miałem styczność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2022-03-24
Filtry spełniają dobrze swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Mogilany
2022-03-24
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, LEGIONOWO
2022-03-23
Wszystko super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-03-22
Oryginalny filtr do ekspresu Delonghi , dużo smaczniejsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Skarżysko-Kamienna
2022-03-22
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Filtry bez zarzutu i cena atrakcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-03-21
Filtr znany od lat, ale w racjonalnej cenie. Realizacja zamówienia wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Gdansk
2022-03-19
wszystko ok,tak trzymac
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nowy Sącz
2022-03-19
wszystko jak w najlepszym porzadku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nowy Sącz
2022-03-19
wszystko ok sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Ząbkowice Śląskie
2022-03-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rakowiska
2022-03-18
wszystko sprawnie, zgodne z zamówieniem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Płock
2022-03-17
Niezbędny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Borzęcin
2022-03-16
Produkt zgodny z opisem. Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kraków
2022-03-16
Wszystko się zgadza ładnie zapakowane i w gratisów dostałem klips do zamykania kawy milutko :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2022-03-16
Po prostu działa i spełnia swoją funkcję, stosuję do 3 lat i nic złego z ekspresem się nie dzieje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Strzelce Opolskie
2022-03-15
Transakcja przebiegła pomyślnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Giżycko
2022-03-14
Dostawa na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaroty
2022-03-13
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kielce
2022-03-12
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Plewiska
2022-03-11
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Domaszków
2022-03-10
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2022-03-10
Dobry, oryginalny filtr w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-03-08
Polecam, szybko i sprawnie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Starogard Gdański
2022-03-07
Ok. Znacznie poprawia jakosc i smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Chełmno
2022-03-06
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mielec
2022-03-05
Polecam sprzedawcę, szybka wysyłka i profesjonalna obsługa zamówienia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowogrodziec
2022-03-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2022-03-04
Dostawa szybka Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Pyskowice
2022-03-03
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2022-03-03
Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2022-03-02
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zegrze
2022-03-02
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzta, Łódź
2022-02-28
Produkt zawsze się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, CZĘSTOCHOWA
2022-02-27
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, Chorzow
2022-02-26
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Ewa, Łęczyca
2022-02-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-02-20
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Myślenice
2022-02-19
Towar bardzo dobrej jakości, wszystko orginale.Dziękuje za wszystko co w Waszej firmie zamówiłam i napewno jestem Waszą stałą klientką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Świetochłowice
2022-02-18
Filtr sprawdza się bdb.Jestem zadowolona .Polecam sprzedawce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Oleśnica
2022-02-18
Polecam sklep.Kupuje w nim produkt regularnie.Wszystko przebiega bez zarzutu.Wspolpraca to czysta przyjemność.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2022-02-17
Jak zawsze. Szybko. Profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Wąwolnica
2022-02-12
Filtr spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bralin
2022-02-10
Bardzo szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam . Sklep na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WANDA, Kęty
2022-02-09
Polecam! Bardzo profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, JÓZEFÓW
2022-02-07
Oryginał to oryginał. Polecam sklep solidni i to baaardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Partner, Kraków
2022-02-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariuz, Kraków
2022-02-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Radomsko
2022-02-05
bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2022-01-30
Zgodnie z zamowieniem, szybko i najwazniejsze filtry oryginalne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, KRAKÓW
2022-01-29
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Elbląg
2022-01-29
Super! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, WAŁBRZYCH
2022-01-29
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2022-01-28
Sklep godny polecenia ,przesyłka expressowa, towar nowy i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, CHLINA
2022-01-25
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gliwice
2022-01-24
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zielona Góra
2022-01-23
Dobry produkt i dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Stalowa Wola
2022-01-22
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Władysławów
2022-01-21
Doskonałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Dzwonek
2022-01-20
Do niczego nie mogę się przyczepić: znakomita obsługa, zamówiony i otrzymany w krótkim czasie produkt ma takie cechy użytkowe, jakich oczekiwałem. Tak trzymać !.I tylko to sprawdzenie mojej opinii pod względem obyczajowym... Kiedyś to się nazywało cenzura :-). Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2022-01-17
Jestem bardzo zadowolona z produktu i obsługi sklepu. Realizacja zamówienia bardzo szybka i pełne doradztwo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2022-01-17
FILTR NIEZBEDNY DO EKSPRESU, WYSYŁKA BŁYSKAWICZNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Ostróda
2022-01-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Raciborowice Górne
2022-01-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Łódź
2022-01-16
szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Biedrusko
2022-01-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zagnańsk
2022-01-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Toruń
2022-01-12
Zakupy w Konesso to sama przyjemność. Kiedy piszę swoją opinię kolejne towary już zamówiłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Częstochowa
2022-01-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-01-10
Niezawodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Ksawerów
2022-01-10
filtr jest konieczny i niezbędny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gościcino
2022-01-09
Okej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Warszawa
2022-01-08
Bardzo wysoki poziom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Bydgoszcz
2022-01-06
Jak zwykle wszystko super, tak dalej. Szybko bez problemu polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Jaworzno
2022-01-06
Super filtr do ekspresu delonghi zgodnie ze złożonym zamówieniem. Obsuga sklepu profesjonalna. Ekspresowa dostawa. Polecam. Zbigniew
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, KIELCE
2022-01-06
Super produkty w niskiej cenie i dostawa błyskawiczna. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Niedźwiedź
2022-01-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa (Targówek)
2022-01-05
Szybką obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alexander, Warszawa
2022-01-04
Działa bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łuków
2022-01-03
jaka może być ? pozytywna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2022-01-03
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem sprawnie i szybko !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2022-01-03
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bydgoszcz
2021-12-31
Filtr dobrej jakości. Dostawa terminowa, żadnych nieprawidłowości. Jestem zadowolona, będę korzystać ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Elbląg
2021-12-30
Polecam. Towar oryginalny, jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-12-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2021-12-30
polecam sklep, dobry kontakt, szybka wysyłka, zamówiony artykuł zgodny z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Grabówki
2021-12-29
Super cena w porównaniu do jakości. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ostrowiec Św.
2021-12-28
Absolutny "must have".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Włocławek
2021-12-27
Wysokiej jakości akcesoria
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wroclaw
2021-12-27
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-12-27
Tradycyjnie. Produkt idealnie pasuje do ekspresu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, KOZY
2021-12-27
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Wysokie Gmina Czerwiensk
2021-12-26
polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-12-25
Lepszy od zamienników ale niestety droższy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-12-25
Nie ma to jak oryginał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Morzyczyn
2021-12-23
Polecam, transakcja bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Kielce
2021-12-23
Wszystko OK. Zdecydowanie polecam. W.N.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalenal, Damnica
2021-12-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Sochaczew
2021-12-22
Szybko sprawnie jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zawiercie
2021-12-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zamość
2021-12-21
Szybko, sprawnie, najwyższa jakość. Polecamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnowiec
2021-12-20
wszystko jak zawsze ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Opole
2021-12-20
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, filtr doskonale się sprawuje, spełnia swoją funkcję, tak długo, jak obiecuje producent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Legnica
2021-12-19
Wszystko przebiegło bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2021-12-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Przasnysz
2021-12-18
Firma rzetelna. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Swarzędz
2021-12-16
Sprawdzone oryginalne filtry. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kostrzyn Wlkp
2021-12-16
Bardzo dobrze. Pięknie zapakowane b. dobra cena . Drobny upominek od sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Mielec
2021-12-15
Polecam, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Dębno
2021-12-14
Korzystna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Piekary Śląskie
2021-12-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Legnica
2021-12-13
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Warszawa
2021-12-13
Przystępna cena. Szybka realizacja. Polecam Ryszard Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-12-13
Bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Borowskie Michały
2021-12-13
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KARINA, JANOWIEC KOŚCIELNY
2021-12-12
produkt bardzo dobry sprawdza się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Dębica
2021-12-12
Pasuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Nowogard
2021-12-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Telatyn
2021-12-10
super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Brandwica
2021-12-10
Towar zgodny z zamówieniem, obsługa zamówienia - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Przemyśl
2021-12-08
Wszystko ok,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2021-12-08
Filtr ok. Obsługa sklepu bardzo profesjonalna, paczka szybko dotarła pod wskazany adres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, KOLBUSZOWA
2021-12-07
Szybka wysyłka profesionalna obsługa .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowogrodziec
2021-12-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Krajenka
2021-12-06
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wisznia Mała
2021-12-06
Filtry oryginalne, spełniają swoja rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Golina
2021-12-06
Oryginalny filtr w b.dobrej cenie Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rotmanka
2021-12-05
Wszystko jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2021-12-05
Produkt spełnia swoje przeznaczenie.Działanie bez zarzutu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Zamość,ul. Postancow 17
2021-12-04
Super sklep szybko sprawnie i profesjonalnie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marianna, Kolbudy
2021-11-29
W sklepie ten produkt jest droższy , więc będę kupować nadal w Konesso:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gołuchów
2021-11-28
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Zaklików
2021-11-26
profesjonalna obsługa , szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Lębork
2021-11-26
Jak zwykle wszystko sprawnie i dobra cens.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Myślenice
2021-11-25
Jestem bardzo zadowolona ze wspópracy z Waszą firmą ponieważ posiadacie orginalne produkty,całe zamówienia było super zapakowana .Polecam taką firme jak Wasza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Ujazd
2021-11-23
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2021-11-23
o
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świebodzin
2021-11-21
Kolejny udany zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-11-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Brzeg
2021-11-20
Oryginalny produkt w korzystnej cenie. Serdecznie polecam. Bogusława.Brzeg
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-11-20
Profesjonalna obsługa, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Opoczno
2021-11-20
Jestem bardzo zadowolona serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Warszawa
2021-11-20
Wszystko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, STAROGARD GDAŃSKI
2021-11-19
Produkt zgodny z zamówieniem. Spełnia moje oczekiwania i sprawia, że kawa z ekspresu smakuje wszystkim domownikom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2021-11-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2021-11-18
Filtry wysokiej jakości. Stosuje w ekspresie kolbowym Delonghi. Poprawia smak kawy. Wyleczyłem się z zamienników. Ten filtr używam od paru lat, wymieniam co 2 miesiące. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ludwikowo
2021-11-18
Oryginalne filtry, nie jakieś zamienniki. Jakość ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowogrodziec
2021-11-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2021-11-14
Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Świdnica
2021-11-14
Super szybka wysyłka, super sprzedawca i oczywiście produkty wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wroclaw
2021-11-13
Szybka dostawa towar zgodny z opisem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wałcz
2021-11-12
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Bolesławiec
2021-11-09
Super załatwione
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Julianów
2021-11-09
Wszystko super. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-11-08
Towar zgodny z zamówieniem, pakowanie i dostawa wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Trzebiatów
2021-11-07
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2021-11-06
Jsk najbardziej polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pniewy
2021-11-06
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Polanka Wielka
2021-11-05
Filtry dotarły bardzo szybko Super, polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Stróża
2021-11-05
Jeszcze nie stosowałem, ale zakładam, że będzie skuteczny i wysokiej jakości jak wszystkie produkty DELONGHI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2021-11-05
Po raz kolejny wszystko w porządku!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Tczew
2021-11-02
Nie ma się na czym zawieść jako, że to część oryginalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-11-02
Produkt bardzo dobry; dedykowany ,firmowy.Sprawdzony przez lata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2021-11-02
Filtry dotarły bardzo szybko, super zapakowane w dodatku miły dodatek w postaci spinki do zamknięcia opakowania z kawą. Super, polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Końskie
2021-11-02
Polecam , super filtr w ekstra cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Łódź
2021-10-29
Wszystko w najlepszym porządku, bardzo szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Rzeszów
2021-10-26
wszystko ok . Polecam tego sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2021-10-26
Dobre filtry za dobrą cenę, używamy od kilku lat i jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Włocławek
2021-10-24
Potrzebny filtr, sprawdza się idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, OLEŚNICA
2021-10-22
Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skalbmierz
2021-10-21
Oryginalny, najlepszy filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olkusz - Sieniczno
2021-10-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Czarnowo
2021-10-19
Pełen profesjonalizm!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ruda Śląska
2021-10-19
Szybko sprawnie i pewno wrócę na zakupy Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław (Wrocław-Śródmieście)
2021-10-19
Bardzo szybka przesyłka i miły kontakt ze sprzedającym. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gąsawa
2021-10-18
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Słupsk
2021-10-15
Bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, STARGARD
2021-10-12
Działa jak należy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2021-10-12
Bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2021-10-08
Szybka realizacja. Dobre ceny. Bez problemów. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2021-10-04
Polecam!@
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Cedynia
2021-10-03
Wszystko dobrze się sprawdziło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2021-10-02
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, PRUSZKÓW
2021-09-30
Szybko tanio polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Ełk
2021-09-28
Produkt tak jak w opisie. Szybka wysylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Krempachy
2021-09-27
Działa bez zarzutu :) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Tarnów
2021-09-24
Sklep działa zadaniowo i bez zarzutu; towar doręczono bez opóźnień. Produkt trudno ocenić - to jedyny taki oryginalny filtr, sygnowany przez markę - ale spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2021-09-21
Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Kraków
2021-09-20
Usługa realizowana błyskawicznie. Korzystam ze względu na jakość i cenę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Legnica
2021-09-19
Zakup w tym sklepie odbywa się bez problemowo towar wysłany na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2021-09-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Kisiny
2021-09-19
Polecam gorąco. kilka zamówień za mną ,a każde bez zarzutu. Pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-09-17
Jednak co oryginał to oryginał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2021-09-17
W porządku, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Mierzyn
2021-09-17
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gorzów Wlkp.
2021-09-17
Towar dojechał bardzo szybko. Bardzo dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2021-09-17
Zawsze na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bielany Wrocławskie
2021-09-13
Wszystko na najwyższym poziomie, sprawnie, pierwsza klasa. Bardzo dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kosów Lacki
2021-09-13
Filtr w rewelacyjnej cenie. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żary
2021-09-11
Wszystko zgodnie z opisem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Grudziądz
2021-09-11
Produkt spelnia moje oczekiwania a szybka wysylka sklania mnie do skladania nowych zamowien
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wąchock
2021-09-06
transakcja super - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łochów
2021-09-02
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, PUŁAWY
2021-09-02
Super szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Morzyczyn
2021-08-29
Zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jowita, Oś.1000 Lecia
2021-08-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gościcino
2021-08-27
Bardzo dobry produkt.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Toruń
2021-08-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Fabianki
2021-08-26
Filtr przydatny przy twardej wodzie. Cena bardzo dobrs
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Stary Szelków
2021-08-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Chojna
2021-08-26
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-08-26
Produkt rewelacyjnej jakości. Zawsze kupuję tylko oryginalne filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2021-08-20
Produkt doskonale się sprawdza. Kupuję regularnie, odkąd nabyłam ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Suchy Las
2021-08-20
Profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-08-20
0k
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Siedlce
2021-08-19
Bardzo dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lidzbark Warmiński
2021-08-19
Realizacja zamówienia na wysokim poziomie. Doskonały sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piaseczno
2021-08-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romana, Bydgoszcz
2021-08-15
Polecam do ekspresu De LONGHI Dinamica Ecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-08-13
Jak zwykle przydatny i konieczny zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Rabka-Zdrój
2021-08-10
Dobry filtr spełniający swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Łuków
2021-08-09
Bardzo dobra sprawna i szybka obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Żory
2021-08-02
Powodem zakupu filtrów do wody w sklepie Konesso jest moje dotychczasowe zadowolenie z poprzednich tranzakcji.Wysoka jakość produktów atrakcyjna cena i profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2021-07-31
Towar jak zwykle bardzo dobry. Szybka dostawa. Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Słupsk
2021-07-31
Bezproblemowa, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Radom
2021-07-31
Towar zgodny z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2021-07-26
Jedynym słowem - przydatny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Krośnice
2021-07-26
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kalisz
2021-07-26
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Oświęcim
2021-07-25
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Janów Lubelski
2021-07-25
Wszystko super,jak w opisie,plus ekspresowa dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Halinów
2021-07-25
Dostawa bez zarzutów , towar najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Bytów
2021-07-25
Nigdy mnie nie zawiódł, zawsze towar dobrej jakości, właściwie zapakowany i dostarczony na czas. POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, Zielona Góra
2021-07-25
wszystko przebiega bardzo sprawnie i towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Linia
2021-07-23
Jest dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2021-07-22
Produkt bardzo dobry wysłany i doręczony szybko Bez zastrzeżeń Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Toruń
2021-07-22
Towar wypróbowany, polecam . Dostawa jak zawsze szybko , profesjonalnie . Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olesnica
2021-07-20
Towar zgodny z opisem.Dobrze spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-07-19
Filtr jest konieczny. W moim przypadku spełnia oczekiwania. Polecam również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Poznań
2021-07-19
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Rybnik
2021-07-15
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Wancerzów
2021-07-13
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kieźliny
2021-07-10
Super szybka dostawa zamówienie dostarczone w 100 % Dziękuję i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Morzyczyn
2021-07-05
Zgodne z opisem i dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Wągrowiec
2021-07-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Obrzycko
2021-07-02
Super !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, LEGNICA
2021-07-01
Dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Międzyrzecz
2021-07-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Pruszcz Gdański
2021-06-30
Oryginalny filtr w bdb cenie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Rozpłucie Drugie
2021-06-25
Jestem bardzo zadowolona.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zamość
2021-06-21
Bd sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Toruń
2021-06-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2021-06-18
Spełniają oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Legnica
2021-06-18
Towar zamówiony otrzymałem zaraz na drugi dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Choszczno
2021-06-18
Produkt zgodny a opisem jakość bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wiechlice
2021-06-14
Filtry ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAZIMIERZ, CIELĄDZ
2021-06-14
Niezawodny, oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Przecław
2021-06-13
Dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław (Wrocław-Śródmieście)
2021-06-12
Polecam w 100%. Szybka wysyłka i super kontakt ze sprzedawcą.Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Częstochowa
2021-06-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostrowiec Św.
2021-06-06
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kolobrzeg
2021-06-06
Filtr spełnia bardzo dobrze swoją funkcje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Szczecin
2021-06-05
Produkty super, zakupy super. Wszystko jest ok, pilecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pruszków
2021-05-31
Jestem za dowol one z szybkiej przesyłki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2021-05-31
Wszystko w najlepszym porządku. Jak zawsze. Szybko i towar jak trzeba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Opinogóra Górna
2021-05-30
Oryginał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2021-05-29
Poprawia smak kawy, dzięki temu filtrowi od kamieniam ekspres tylko 2 razy do roku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Brodnica
2021-05-28
towar zgodny z opisem, ekspresowa przesyłka 100 % polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-05-28
Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-05-25
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, GRUDZIĄDZ
2021-05-25
Szybka dostawa . Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOZENA, SZTUM
2021-05-23
Towar w super jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Dąbrowa Górnicza
2021-05-23
Towar zgodny z opisem i za dobrą cenę.Bardzi szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2021-05-23
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2021-05-21
Oryginalny filtr w dobrej cenie. Polecam sklep konesso. Dobrej jakości produkty w dobrych cenach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-05-20
Nie ma to jak oryginalny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Bydgoszcz
2021-05-18
Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Opatowek
2021-05-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Włocławek
2021-05-17
Towar bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-05-17
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Uszew
2021-05-17
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Ruda WOŁOSKA
2021-05-16
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, RYBOJEDZKO
2021-05-15
Jestem bardzo zadowolony, szybka realizacja, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2021-05-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-05-15
Jak zawsze bez uwag. Ekspresowa przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Kraków
2021-05-15
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2021-05-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rokietnica
2021-05-14
Wszystko oo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Borkowo Wielkie
2021-05-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Świebodzice
2021-05-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Olimpin
2021-05-11
Bezproblemowy. Chcesz mieć jakość - musisz kupić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Banino
2021-05-10
Wszystko zgodnie z opisem. POLECAM!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Częstochowa
2021-05-10
Produkt zgodny z opisem w dobrej cenie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Wolsztyn
2021-05-10
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-05-07
Bardzo ładna opakowana przesyłka. Produkt zakupiłem oryginalny najtańszy jaki udało mi się znaleźć w Internecie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Chorzów
2021-05-07
Zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jasień
2021-05-07
Towar wysokiej jakości, sprawdzony.Szybka obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Skalbmierz
2021-05-07
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Studzińska, Lębork
2021-05-04
Bardzo szybko i sprawnie! Towar taki jak na zdjęciu! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fabryka Materaców Relaks Sp., Chojnice
2021-05-04
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Kraków
2021-05-02
Szybka, satysfakcjonująca transakcja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Oława
2021-05-02
towar zgodny z opisem, wysyłka szybka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-05-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, ŁOMIANKI
2021-05-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-05-01
Bardzo szybka realizacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Przemyśl
2021-05-01
Profesjonalna obsługa klienta. Polecam zakupy wsklepie Conesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Starachowice
2021-04-30
Polecam sprzedawcę, towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-04-30
Niezbędny do ekspresu, smak kawy znacznie lepszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Młoszowa
2021-04-30
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Rewelacja. Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Liszki
2021-04-30
Kupuje tylko oryginał, zawsze się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2021-04-30
Oryginalny filtr w dobrej cenie. Zdecydowanie polecam sklep konesso. Doskonała obsługa klienta i szeroka gama produktów. Sklep zdecydowanie dla wszystkich miłośników kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2021-04-29
Polecam. Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Otwock
2021-04-26
Warto używać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Sztum - Czernin
2021-04-26
skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Żnin
2021-04-25
jestem zadowolona z tego filtru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Białystok
2021-04-23
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mszana dolna
2021-04-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sosnowiec
2021-04-23
Super! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wałbrzych
2021-04-23
Polecam ten sklep, pełen profesjonalizm>
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2021-04-22
Poleca, tanio i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdynia
2021-04-22
Produkt oryginalny, nic go nie zastąpi. Próbowałam tzw. zamienników, reklamowanych jako "o tym samym działaniu,produkt polski, tańszy...", po czym i tak wracałam do tego filtra, bo ekspres buntował się, nie pobierał wody i wpadał w drgania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2021-04-21
Filtry oryginalne polecam firmę Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Smolnica
2021-04-19
OK 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ostrow Wlkp
2021-04-18
Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, CHĘCINY
2021-04-18
Jakoś za najniższą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Chrzanów
2021-04-16
Super filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2021-04-16
Towar bez zarzutów. Sklep także.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Grudziądz
2021-04-16
Polecam. Bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2021-04-16
Szybko, i bez problemów, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Elbląg
2021-04-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-04-12
Produkt zgodny z opisem. bardzo wartościowy i przydatny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Ełk
2021-04-12
Ciężko było ustawić filtr w zbiorniku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-04-11
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Janowiec
2021-04-10
jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ostrołęka
2021-04-08
Super produkt, długo działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Węgrzce Wielkie
2021-04-06
Filtr ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Łódź
2021-04-05
Filtr łatwy z zamontowaniu, jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Stargard
2021-04-05
Bardzo dobry filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2021-03-27
Jestem bardzo zadowolona, jak zwykle zresztą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TADEUSZ, STARGARD
2021-03-27
POLECAM TEGO DOSTAWCĘ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gliwice
2021-03-22
Filtry oryginalne, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-03-21
Stosuję tylko markowe produkty i to się opłaca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tarnowskie Góry
2021-03-20
Zawsze używam oryginalnych filtrów !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Elbląg
2021-03-19
Najlepszy filtr do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kalisz
2021-03-19
Wszystko w porządku .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, MILICZ
2021-03-17
towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Krajenka
2021-03-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, RYBOJEDZKO
2021-03-11
Polecam bardzo szybka realizacja , produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, WARSZAWA
2021-03-08
towar profesjonalny dostarczony w krótkim terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Krasnystaw
2021-03-08
Bardzo skuteczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Dąbrowa Górnicza
2021-03-07
Jestem zadowolona z zakupu w firmie. Wszystko było dobrze,szybko i tak jak oczekiwałam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łowicz
2021-03-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-03-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Braniewo
2021-03-05
Super sprzedawca towar dostarczony zgodnie z obietnicą.Polecam tego sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kały
2021-03-04
zawsze to kupuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wola
2021-03-04
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bielawa
2021-03-04
Polecam i filtr bardzo ważny w eksploatacji ekspresu, aby służył bardzo długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2021-03-03
Polecam. Zamówienie szybko zrealizowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Warszawa
2021-03-02
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Suwałki
2021-03-01
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Dębogórze
2021-03-01
Filtr ja to filtr pasuje i tyle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2021-03-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Żary
2021-02-28
Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Płochocin
2021-02-28
Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Lublin
2021-02-28
filtr bardzo dobry jakoscoiwo iczasowo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szczepan, Bochnia
2021-02-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Gliwice
2021-02-28
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem i wymaganiami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zgorzelec
2021-02-27
Towar zgodny z opisem. Dostarczony w krótkim czssie. Cena dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bezrzecze
2021-02-26
Szybka realizacja zamówieni polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, Radom
2021-02-26
Towar zgodny z zamówieniem. Dostawa szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Dwor Mazowiecki
2021-02-25
Jak najbardziej polecam współpracę że sklepem Szybką wysyłka dobry kontakt paczka przyszła nie uszkodzona wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skalbmierz
2021-02-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefania, Braniewo
2021-02-24
Wszystko ok, towar zgodny z opisem. Polecam gorąco wielki pozytyw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-02-22
Szybko i sprawnie. Zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Tarnowska
2021-02-21
Jak zawsze super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, OŚWIĘCIM
2021-02-19
Solidnie i terminowo, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, łomża
2021-02-19
Gorąco polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Sochaczew
2021-02-18
Niezbędny!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Bieniewice
2021-02-17
dotarl ale jeszcze nie wymienilem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, KRAKÓW
2021-02-11
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam Gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Lublin
2021-02-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Przemyśl
2021-02-05
Wszystko ok, towar zgodny z opisem. Polecam gorąco wielki pozytyw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kowalska, Kunów
2021-02-01
Filtr otrzymałam zgodny z zamówieniem. Bardzo szybka wysyłka. Jestem zadowolona. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Suchy Las
2021-01-29
polecam ,jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2021-01-29
Jak zawsze szybko, sprawnie, bez zarzutów. Towar jak najbardziej zgodny z opisem. Używam tego filtra od niemal 6 lat, ekspres do kawy działa bez zarzutów, filtr się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogna, Szczecin
2021-01-29
Wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-01-29
Jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, SŁUPSK
2021-01-29
Bardzo dobrej jakości filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Krempachy
2021-01-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, ZAWIDÓW
2021-01-22
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poraj
2021-01-19
Dobra woda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Krościenko Wyżne
2021-01-19
Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Damnica
2021-01-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Ostrów Wielkopolski
2021-01-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tola, Warszawa
2021-01-15
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Szczecin
2021-01-14
Poleca,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Warszawa
2021-01-11
Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-01-11
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Tenczyn
2021-01-11
Great!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2021-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kobiernice
2021-01-07
Szybka realizacja zamówienia. Polecam i oceniam na 5! Dziękuję i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2021-01-07
Używam tych filtrów od roku i nie mam żadnych zastrzerzeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2021-01-07
Ok, kupuję już od dawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Reszel
2021-01-05
jestem bardzo zadowoloNA Z OTRZYMANEGO TOWARU.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2021-01-04
Świetny filtr, spełnia swoją funkcję. Zamówiony poraz kolejny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, LIDZBARK
2021-01-04
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Nowy Dwór Mazowiecki
2021-01-04
Polecam serdecznie , towar zgodny z opisem oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Diana, Rzeszów
2021-01-04
Produkt zgodny z opisem.Kontakt ze sklepem sprawny, szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jaworzno
2021-01-03
Polecam na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gorzów Wielkopolski
2021-01-03
Super cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2021-01-03
Jak zwykle świetna obsługa, jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Świnoujście
2021-01-02
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, BĘDZIN
2020-12-31
Wzorowa realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Warszawa
2020-12-30
Oryginalny filtr Delonghi do ekspresu w oryginalnym opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-12-28
Ekspresowa przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2020-12-25
Spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Chorzów
2020-12-25
Zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Luboń
2020-12-21
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rokietnica
2020-12-21
Sprawnie i szybko.Jak zwykle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czaniec
2020-12-20
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Oleśnica
2020-12-20
Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2020-12-19
Towar zgodnie z zamówieniem i dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2020-12-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bieruń
2020-12-12
Wszystko w porządku .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alekandra, Gdańsk
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-12-10
Kupuje od lat. A kawa nadal pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2020-12-10
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2020-12-08
Towar zamówiony otrzymałam bardzo szybko. Filtry są jakościowo b.dobre, właściwe do mojego ekspresu, bo oryginalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2020-12-08
Działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Sulechów
2020-12-07
Szybko i profesjonalnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Ostrzeszów
2020-12-07
Szybka dostawa produkt orginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edmund, Lublin
2020-12-07
wszystko zgodne z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-07
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczawnica
2020-12-06
filtry do kawy funkcjonują bez zarzutu, jestem z nich zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Kalisz
2020-12-06
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem oraz bardzo dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Radom
2020-12-04
Wszystko zgodne z zamówieniem i szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Elbląg
2020-12-04
Super filtry. Kawa z expresu DeLonghi dzięki tym filtrom DLSC002/SER3017 jest zdecydowanie lepsza. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Bełchatów
2020-12-04
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Nowy Sacz
2020-12-02
Niezbedny element automatu do kawy jesli masz twarda wode. U mnie maszyna potzrebe wymiany filtra po 3-ch miesiacach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Filtr jak najbardziej ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2020-11-23
Szybka obsługa, bezproblemowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Zawiercie
2020-11-23
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Namysłów
2020-11-22
Bardzo dobry produkt w super cenie. Pomaga w lepiej dbać o ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, DĄBROWA TARNOWSKA
2020-11-20
Wszystko super.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kobiór
2020-11-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Grudziądz
2020-11-17
Zamowienie zrealizowane w terminie i zgodne z oczekiwaniem klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, KOZY
2020-11-16
Towar pierwsza klasa. Obsługa zamówienia - rewelacyjna. Zawsze z przyjemnością wracam do sklepu Konesso. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Terespol
2020-11-15
Super na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bartoszyce
2020-11-14
Filtr spełnia swoją rolę, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-11-14
Bardzo dobry!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-11-13
Towar zamawiam od dłuższego czasu i zawsze jest jak najbardziej zgodny z opisem, idealny do mojego ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łańcut
2020-11-12
Bardzo dobry ekspres = bardzo dobry i wydajny filtr, a wszystko to DeLonghi. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Gryfice
2020-11-12
najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzanów
2020-11-08
Szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gliwice
2020-11-08
Zamówione towary są bez zarzutu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2020-11-07
Jestem jak najbardziej zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gdańsk
2020-11-06
bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-11-06
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Oleśnica
2020-11-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ostrow Wlkp
2020-11-05
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Poznań
2020-11-03
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Chojnice
2020-11-02
Oryginał, super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Szczecin
2020-10-30
Towar ok orginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Częstochowa
2020-10-30
towar zgodny z opisem super firma polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-10-29
Produkt bardzo skuteczny w usuwaniu nalotu z mleka. Polecam produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Międzyrzec Podlaski
2020-10-27
szybko i sprawnie towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2020-10-26
Zamówienie zgodne z oczekiwaniem. Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Gniewkowo
2020-10-25
Towar zgodny z opisem. Spełnia moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Gdańsk
2020-10-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Słupsk
2020-10-23
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Opole
2020-10-20
filtr działa bez zarzutu, wysyłka ekspresowa, na pewno skorzystam jeszcze z tego sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-10-19
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kluczbork
2020-10-18
Super sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia, można nawet stwierdzić priorytetowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Tarnowska
2020-10-18
Wszystko super i w najlepszym porządku. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-18
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa terminowa, czyli wszystko tak jak być powinno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Bielsko-Biała
2020-10-17
Wszystko w najlepszym porządku .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Poznań
2020-10-16
Bezproblemowa instalacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2020-10-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdynia
2020-10-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Chocianów
2020-10-11
Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, STARACHOWICE
2020-10-10
Super,taki jak w opisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2020-10-10
Filtr dokładnie taki jak zamówiłem, oryginalny. Polecam do ekspresów De Longhi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kruszewnia
2020-10-09
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ożarów
2020-10-06
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zduny
2020-10-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Biskupice Radlowskie
2020-10-05
Zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Orzechowo
2020-10-04
Polecam, filtr oryginalny, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wąchock
2020-10-02
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-10-01
Bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrowiec Swietokrzyski
2020-09-29
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Katowice
2020-09-28
Wszystko w porządku i o czasie, również bardzo dobry kontakt ze sklepem, dlatego zakupy uważam za udane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rokietnica
2020-09-27
Wszystjo w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jeremiasz, Warszawa
2020-09-26
-
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wąchock
2020-09-25
Extra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ilkowice
2020-09-23
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Koło
2020-09-22
Towar spełnił moje oczekiwania, filtr jest taki jakiego się spodziewałam. Paczka dotarła szybko, ładnie zapakowana, nue są to ani pierwsze ani ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, KOZY
2020-09-21
Wszystko w porządku. Szybka dostawa, fachowa obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2020-09-18
Konkurencyjna cena, bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-09-18
Szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lubań
2020-09-18
szybka realizacja oraz dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2020-09-16
Polecam. Zakupy z Konesso to czysta przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2020-09-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2020-09-15
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Przelewice
2020-09-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Wisła Wielka
2020-09-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Starachowice
2020-09-08
Towar zgodny z zamowieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Warszawa
2020-09-08
Wydaje się, że spełnia swoją rolę .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lubin
2020-09-07
Filtr super filtruje.. wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czaniec
2020-09-06
Szybko, bardzo dobrze, baaardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Żmigród
2020-09-05
Jak najbardziej polecam wszystko się zgadza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, łódź
2020-09-05
wszystko ok, polecam klep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kłodzko
2020-09-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-08-31
Bardzo dobry filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Tarnowska
2020-08-24
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Kolejny zakup w tym sklepie. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ćmielów
2020-08-09
Produkt zgodny znikomi ekspresem, świetnie daje radę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jola, Dąbrowa Tarnowska
2020-07-24
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, KOLBUSZOWA
2020-07-21
Bardzo szybka wysylka wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Tarnowska
2020-07-09
Wszystko super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-06-29
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Krużlowa Wyżna
2020-06-12
Jak zwykle, klasa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, ŁOCHÓW
2020-06-02
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kościerzyna
2020-05-23
Wszystko w porządku, odpowiednia jakość jak przystało na oryginalny filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2020-05-21
Filtr działa jak powinien
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-10
oryginalny filtr w deobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wołomin
2020-05-10
Towar zgodny, szybka dostawa...polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bydgoszcz
2020-04-20
Szybka wysyłka, dobre ceny, polecam sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaroty
2020-04-20
Bardzo dobry filtr w świetnej cenie. Oryginalny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czechowice - Dziedzice
2020-04-19
Oryginalny filtr. Zamówienie i wysyłka szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Puławy
2020-04-17
Zakupione towary wysokiej jakości - filtr oraz kawa, błyskawiczna wysyłka. Super sklep, godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-04-14
Orginalny w dobrej cenie produkt. Warto używać dla smaku dobrej kawy. Obsluga sklepu godna pochwały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2020-04-10
Produkt w 100% oryginalny, dostarczony jak zawsze błyskawicznie. polecam zakupy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Godziesze Małe
2020-03-20
Jak najbardziej polecam . Wszystko jak w najlepszym porządku 100% zadowolenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-03-15
Szybka dostawa.Produkt zgodny z ofertą.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wieslawa, Giewartów
2020-02-27
Filtr sprawdzony, zawsze go kupuję. W sklepie Konesso wszystkie towary są super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2020-02-25
Bardzo dobry filtr w świetnej cenie. Oryginalny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-01-13
Bardzo solidny sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Gniezno
2020-01-12
Polecam, błyskawiczna przesylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Plewiska
2020-01-12
Super sklep szybka dostawa,paczka dobrze zapakowana.To mój drugi zakup i na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-01-10
Błyskawiczna wysyłka, atrakcyjna cena, wysoka jakość zamówionego artykułu. Tradycyjnie - w sklepie Konesso wszystko jest na piątkę z plusem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kamienna Góra
2020-01-05
Towar pierwszej jakości, bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim, pełen profesjonalizm!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-01-03
Wszystko w jak najlepszym porządku. Filtr sprawdzony, zawsze go kupuję, przystępna cena. Wysyłka szybka, jakość obsługi na bardzo wysokim poziomie. Polecam sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suwałki
2019-12-31
Polecam 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skierniewice
2019-12-10
Wszystko ok. Produkty w jak najlepszej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2019-12-07
Pełny profesjonalizm obsługi klienta.Widać że dla tego sklepu klieent jest bardzo ważny.Przyjemnie się współpracuje.Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Piła
2019-11-08
Zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lędziny
2019-11-04
Filtr zgodny z opisem, transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Sprzedawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kąpino
2019-10-25
Towar zgodny z opisem. Dedykowany do mojego ekspresu. Dostawa szybka i bezproblemowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdynia Witomino
2019-10-12
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Cedry Wielkie
2019-09-08
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2019-07-30
Filtr oczywiście zgodny z opisem, transakcja przebiegła szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opole
2019-07-23
Sklep (dostawca) godny polecenia. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie i zgodnie z zamówieniem. polecam. Andrzej Opole
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zakopane
2019-05-11
Sklep polecam. Szybka wysyłka i niskie ceny. Jakośc obsługi na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2019-05-09
filtr spełnia w 100% swoje zadanie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wisła Mała
2018-11-17
Bardzo dobry odkamieniacz,,Jestem bardzo zadowolony z usług Tego Sklepu i tylko tu kupuję akcesoria do mojego expresu Piotr H
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Stary Sącz
2018-11-04
Filtr działa jak należy przy twardej wodzie to absolutna konieczność. Szybka i sprawna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Poznań
2018-10-15
Fajnie ze Delonghi ma jeden rodzaj filtra do swoich praktycznie wszystkich expresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2018-09-27
Wszystko ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2018-09-10
Dobry sprawdzony produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Czudec
2017-12-26
Polecam. Produkt zgodny z opisem, dostawa szybka, cena w porównaniu do innych sklepów korzystna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Filtr w 100% spełnia swoje zadanie - a cena w konesso nie ma sobie równych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Biecz
2017-05-04
Produkt zgodny z opisem, spełnia swoje zadanie przy twardej wodzie, w dobrej cenie, szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-04-21
Zgodny z opisem, spełnia swoje zadanie przy bardzo twardej wodzie. W dobrej cenie, szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ZAMBRÓW
2017-04-17
Bardzo dobry odkamieniacz,,cena przestępna.Jestem bardzo zadowolona z usług Tego Sklepu i tylko Tutaj kupuję akcesoria do mojego expresu TAK TRZYMAĆ!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kwidzyn
2017-03-17
Produkt oryginalny, wysokiej jakości w dobrej cenie. Bardzo sprawna obsługa i szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Gdańsk
2017-03-14
idealnie pasuje polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bytom-Miechowice
2017-01-09
Filter do kawy zakupiony w konesso znaczy tyle co towar z najwyższej półki i taki jest .polecam Artur.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-11-29
Produkt oryginalny, dobra cena i szybka przesyłka, Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-09-09
Oryginalny filtr Delonghi - konieczny element do uzyskania dobrej kawy. Myślę, że warto dopłacić kilka złotych i wziąć oryginał zamiast zamiennika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-09-05
Bardzo dobry produkt i cena polecam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, LEGNICA
2016-08-09
Dobra cena produktu, dobra jakość... Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bezrzecze
2016-05-08
Dobry filtr za przystępna cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Żabia Wola
2016-03-18
Produkt zgodny z opisem, spełnia swoją funkcję, a do tego w atrakcyjnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-07
Dobra cena filtru, który polepsza jakość parzonej kawy. Jedynym mankamentem jest brak możliwosci zaznaczenia miesięcy uzytkowania (nakrętką) jak to było w pierwowzorze. Niemniej jednak polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Elbląg
2016-03-04
Oryginalny produkt oraz bardzo sprawna obsługa zamówienia.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Kościan
2015-04-20
Filtr oryginalny-b.dobry produkt.Sklep super -obsługa telefoniczna b.dobra,szybka realizacja i dostawa, towar b.dobrze zapakowany .Ogólnie wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem .Polecam.Tamara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2015-03-02
Filtr oryginalny zgodny z opisem Szybka realizacja, sprawna dostawa. Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gertruda, Głogów
2014-12-09
Oryginalny, błyskawicznie wysłany, pasuje idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Podłęże
2014-11-24
Oryginalny produkt oraz bardzo sprawna obsługa zamówienia.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2014-08-26
Oryginalny filtr, godny polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Kodeń
2014-08-24
Towar zgodnie z opisem,wysyłka błyskawiczna-Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2014-08-21
Szybko i tanio. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Murowana Goślina
2014-08-03
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Strzelce Opolskie
2014-07-29
Super produkt, w 100% oryginalny, doskonały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2014-07-25
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnów
2014-07-13
towar oryginalny, dobra cena szybka dostawa kupiłam 2 polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Tarnów
2014-07-12
Filtr zgodnie z opisem-orginał, cena troche za wysoka,sklep godny polecenia,przesyłka-expres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2014-07-04
towar szybko dostarczony, zgodny z opisem, super :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2014-06-20
Filtr jak filtr, myślę, że dobry, ale obsługa sklepu profesjonalna, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Biłgoraj
2014-04-24
Ekspresowa dostawa towaru, filtr oryginalny w korzystnej cenie, polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczecin
2014-04-22
Szybka wymiana, zalecam dodatkowe płukanie przed pierwszym zastosowaniem. Ważne jest aby filtr był odpowiednio "obrobiony" - zgodnie z instrukcją obsługi. Całkowicie zanurzony w wodzie ok. 10 min. Instalacja i płukanie. Ja przepuszczam dwa zbiorniki wody. Kawa ma super smak oraz nie odkłada się kamień na elementach grzejnych ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2014-04-02
wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-03-22
Właśnie na to czekałem, i jest super. Ekspres bez filtra to nie ten smak kawy jaki powinien być. Bardzo polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Słupia
2014-03-17
Wszystko oryginalne, przystępna cena, szybka dostawa polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Internet
2014-02-28
jak zwykle wszystko zgodnie z opisem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Szczecin
2014-02-28
Polecam ze względu na stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2014-01-22
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Bojszowy
2014-01-16
Towar zgodny z opisem , kontakt i szybkość transakcji OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, GŁOGÓW
2013-12-10
Filtr w wykonaniu oryginalnym (markowym). Cena przystępna. Produkt godny polecenia, wszystko szybko i sprawnie super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Warszawa
2013-12-10
Z filtra korzystam pierwszy raz więc o opinni tego produktu później sklep wart polecenia. Ceny O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Opole
2013-12-09
Produkt zgodny z opisem w bardzo korzystnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2013-11-25
No chyba trochę przesadzona opinia, cyt. " (brak potrzeby odkamieniania ekspresu)". Filtr nie zabezpiecza ekspresu przed kamieniem, minimalnie zmiękcza wodę i na terenach, w których woda jest chlorowana może poprawić smak. O wiele lepszą inwestycją jest odkamieniacz. Konsultowałem z centrum serwisu DeLonghi!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2013-11-14
Filtr oryginalny, korzystna cena (od razu kupiłem 2 :-)). Szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łubowo
2013-10-18
Filtr oryginalny w dobrej cenie, od razu kupiłam 2 :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIOLETTA, Mierzęcice
2013-10-15
produkt w dobrej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-10-02
Filtr inny niż ten do którego byłem przyzwyczajony, ale pasuje więc niepokój był niepotrzebny, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2013-09-12
Filtr oryginalny, korzystna cena, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Bydgoszcz
2013-09-10
Polecam, oryginalny filtr w dobrej cenie w szybkiej dostawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2013-09-09
Markowy filtr w dobrej cenie. Jeśli ktoś wierzy w moc filtrów - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Konin
2013-07-29
Oryginalny filtr firmy Delonghi za rozsądną cenę. Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2013-04-29
Polecam, markowych produkt w konkurencyjnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-04-26
Filtr w wykonaniu oryginalnym (markowym). Cena przystępna. Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, CHOJNICE
2013-04-06
Dobra cena markowego produktu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-03-07
polecam, produkt zgodny opisem i w korzystnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, SZAMOTUŁY
2013-02-26
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-09-03
Produkt zgodny z opisem w bardzo korzystnej cenie.
Opinia naszego klienta w
    pixel