Opinie o Filtr do ekspresu DeLonghi DLSC002 / SER3017

  • Filtr do ekspresów Delonghi - zapobiega osadzaniu się kamienia oraz przedłuża żywotność ekspresu wpływając na jakość i smak przygotowywanej kawy. Przeznaczony do ekspresów automatycznych z serii ECAM.
Kod produktu: 8004399327252
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 227 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kołobrzeg
2021-01-15
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Szczecin
2021-01-14
Poleca,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Warszawa
2021-01-11
Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-01-11
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Tenczyn
2021-01-11
Great!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2021-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kobiernice
2021-01-07
Szybka realizacja zamówienia. Polecam i oceniam na 5! Dziękuję i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2021-01-07
Używam tych filtrów od roku i nie mam żadnych zastrzerzeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2021-01-07
Ok, kupuję już od dawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Reszel
2021-01-05
jestem bardzo zadowoloNA Z OTRZYMANEGO TOWARU.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2021-01-04
Świetny filtr, spełnia swoją funkcję. Zamówiony poraz kolejny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, LIDZBARK
2021-01-04
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Nowy Dwór Mazowiecki
2021-01-04
Polecam serdecznie , towar zgodny z opisem oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Diana, Rzeszów
2021-01-04
Produkt zgodny z opisem.Kontakt ze sklepem sprawny, szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jaworzno
2021-01-03
Polecam na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gorzów Wielkopolski
2021-01-03
Super cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2021-01-03
Jak zwykle świetna obsługa, jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Świnoujście
2021-01-02
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, BĘDZIN
2020-12-31
Wzorowa realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Warszawa
2020-12-30
Oryginalny filtr Delonghi do ekspresu w oryginalnym opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-12-28
Ekspresowa przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2020-12-25
Spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Chorzów
2020-12-25
Zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Luboń
2020-12-21
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rokietnica
2020-12-21
Sprawnie i szybko.Jak zwykle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czaniec
2020-12-20
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Oleśnica
2020-12-20
Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2020-12-19
Towar zgodnie z zamówieniem i dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2020-12-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bieruń
2020-12-12
Wszystko w porządku .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alekandra, Gdańsk
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-12-10
Kupuje od lat. A kawa nadal pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Szemud
2020-12-10
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubomia
2020-12-08
Towar zamówiony otrzymałam bardzo szybko. Filtry są jakościowo b.dobre, właściwe do mojego ekspresu, bo oryginalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2020-12-08
Działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Sulechów
2020-12-07
Szybko i profesjonalnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Ostrzeszów
2020-12-07
Szybka dostawa produkt orginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edmund, Lublin
2020-12-07
wszystko zgodne z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-07
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczawnica
2020-12-06
filtry do kawy funkcjonują bez zarzutu, jestem z nich zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Kalisz
2020-12-06
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem oraz bardzo dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Radom
2020-12-04
Wszystko zgodne z zamówieniem i szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Elbląg
2020-12-04
Super filtry. Kawa z expresu DeLonghi dzięki tym filtrom DLSC002/SER3017 jest zdecydowanie lepsza. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Bełchatów
2020-12-04
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Nowy Sacz
2020-12-02
Niezbedny element automatu do kawy jesli masz twarda wode. U mnie maszyna potzrebe wymiany filtra po 3-ch miesiacach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Filtr jak najbardziej ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2020-11-23
Szybka obsługa, bezproblemowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Zawiercie
2020-11-23
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Namysłów
2020-11-22
Bardzo dobry produkt w super cenie. Pomaga w lepiej dbać o ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, DĄBROWA TARNOWSKA
2020-11-20
Wszystko super.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kobiór
2020-11-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Grudziądz
2020-11-17
Zamowienie zrealizowane w terminie i zgodne z oczekiwaniem klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, KOZY
2020-11-16
Towar pierwsza klasa. Obsługa zamówienia - rewelacyjna. Zawsze z przyjemnością wracam do sklepu Konesso. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Terespol
2020-11-15
Super na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bartoszyce
2020-11-14
Filtr spełnia swoją rolę, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-11-14
Bardzo dobry!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-11-13
Towar zamawiam od dłuższego czasu i zawsze jest jak najbardziej zgodny z opisem, idealny do mojego ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łańcut
2020-11-12
Bardzo dobry ekspres = bardzo dobry i wydajny filtr, a wszystko to DeLonghi. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Gryfice
2020-11-12
najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzanów
2020-11-08
Szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gliwice
2020-11-08
Zamówione towary są bez zarzutu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2020-11-07
Jestem jak najbardziej zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gdańsk
2020-11-06
bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-11-06
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Oleśnica
2020-11-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ostrow Wlkp
2020-11-05
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Poznań
2020-11-03
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Chojnice
2020-11-02
Oryginał, super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Szczecin
2020-10-30
Towar ok orginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Częstochowa
2020-10-30
towar zgodny z opisem super firma polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-10-29
Produkt bardzo skuteczny w usuwaniu nalotu z mleka. Polecam produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Międzyrzec Podlaski
2020-10-27
szybko i sprawnie towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2020-10-26
Zamówienie zgodne z oczekiwaniem. Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Gniewkowo
2020-10-25
Towar zgodny z opisem. Spełnia moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Gdańsk
2020-10-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Słupsk
2020-10-23
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Opole
2020-10-20
filtr działa bez zarzutu, wysyłka ekspresowa, na pewno skorzystam jeszcze z tego sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-10-19
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kluczbork
2020-10-18
Super sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia, można nawet stwierdzić priorytetowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Tarnowska
2020-10-18
Wszystko super i w najlepszym porządku. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-18
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa terminowa, czyli wszystko tak jak być powinno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Bielsko-Biała
2020-10-17
Wszystko w najlepszym porządku .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Poznań
2020-10-16
Bezproblemowa instalacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2020-10-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdynia
2020-10-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Chocianów
2020-10-11
Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, STARACHOWICE
2020-10-10
Super,taki jak w opisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2020-10-10
Filtr dokładnie taki jak zamówiłem, oryginalny. Polecam do ekspresów De Longhi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kruszewnia
2020-10-09
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ożarów
2020-10-06
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zduny
2020-10-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Biskupice Radlowskie
2020-10-05
Zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Orzechowo
2020-10-04
Polecam, filtr oryginalny, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wąchock
2020-10-02
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-10-01
Bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrowiec Swietokrzyski
2020-09-29
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Katowice
2020-09-28
Wszystko w porządku i o czasie, również bardzo dobry kontakt ze sklepem, dlatego zakupy uważam za udane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rokietnica
2020-09-27
Wszystjo w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jeremiasz, Warszawa
2020-09-26
-
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wąchock
2020-09-25
Extra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ilkowice
2020-09-23
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Koło
2020-09-22
Towar spełnił moje oczekiwania, filtr jest taki jakiego się spodziewałam. Paczka dotarła szybko, ładnie zapakowana, nue są to ani pierwsze ani ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, KOZY
2020-09-21
Wszystko w porządku. Szybka dostawa, fachowa obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2020-09-18
Konkurencyjna cena, bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-09-18
Szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lubań
2020-09-18
szybka realizacja oraz dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2020-09-16
Polecam. Zakupy z Konesso to czysta przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2020-09-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2020-09-15
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Przelewice
2020-09-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Wisła Wielka
2020-09-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Starachowice
2020-09-08
Towar zgodny z zamowieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Warszawa
2020-09-08
Wydaje się, że spełnia swoją rolę .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lubin
2020-09-07
Filtr super filtruje.. wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czaniec
2020-09-06
Szybko, bardzo dobrze, baaardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Żmigród
2020-09-05
Jak najbardziej polecam wszystko się zgadza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, łódź
2020-09-05
wszystko ok, polecam klep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kłodzko
2020-09-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-08-31
Bardzo dobry filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Tarnowska
2020-08-24
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Kolejny zakup w tym sklepie. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ćmielów
2020-08-09
Produkt zgodny znikomi ekspresem, świetnie daje radę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jola, LUBORZYCA
2020-07-24
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, KOLBUSZOWA
2020-07-21
Bardzo szybka wysylka wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Tarnowska
2020-07-09
Wszystko super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-06-29
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Krużlowa Wyżna
2020-06-12
Jak zwykle, klasa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, ŁOCHÓW
2020-06-02
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kościerzyna
2020-05-23
Wszystko w porządku, odpowiednia jakość jak przystało na oryginalny filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2020-05-21
Filtr działa jak powinien
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-10
oryginalny filtr w deobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wołomin
2020-05-10
Towar zgodny, szybka dostawa...polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bydgoszcz
2020-04-20
Szybka wysyłka, dobre ceny, polecam sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaroty
2020-04-20
Bardzo dobry filtr w świetnej cenie. Oryginalny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czechowice - Dziedzice
2020-04-19
Oryginalny filtr. Zamówienie i wysyłka szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Puławy
2020-04-17
Zakupione towary wysokiej jakości - filtr oraz kawa, błyskawiczna wysyłka. Super sklep, godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-04-14
Orginalny w dobrej cenie produkt. Warto używać dla smaku dobrej kawy. Obsluga sklepu godna pochwały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2020-04-10
Produkt w 100% oryginalny, dostarczony jak zawsze błyskawicznie. polecam zakupy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Godziesze Małe
2020-03-20
Jak najbardziej polecam . Wszystko jak w najlepszym porządku 100% zadowolenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-03-15
Szybka dostawa.Produkt zgodny z ofertą.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Poznań
2020-02-27
Filtr sprawdzony, zawsze go kupuję. W sklepie Konesso wszystkie towary są super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2020-02-25
Bardzo dobry filtr w świetnej cenie. Oryginalny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-01-13
Bardzo solidny sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mieleszyn
2020-01-12
Polecam, błyskawiczna przesylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Plewiska
2020-01-12
Super sklep szybka dostawa,paczka dobrze zapakowana.To mój drugi zakup i na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-01-10
Błyskawiczna wysyłka, atrakcyjna cena, wysoka jakość zamówionego artykułu. Tradycyjnie - w sklepie Konesso wszystko jest na piątkę z plusem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kamienna Góra
2020-01-05
Towar pierwszej jakości, bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim, pełen profesjonalizm!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-01-03
Wszystko w jak najlepszym porządku. Filtr sprawdzony, zawsze go kupuję, przystępna cena. Wysyłka szybka, jakość obsługi na bardzo wysokim poziomie. Polecam sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suwałki
2019-12-31
Polecam 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skierniewice
2019-12-10
Wszystko ok. Produkty w jak najlepszej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2019-12-07
Pełny profesjonalizm obsługi klienta.Widać że dla tego sklepu klieent jest bardzo ważny.Przyjemnie się współpracuje.Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Piła
2019-11-08
Zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lędziny
2019-11-04
Filtr zgodny z opisem, transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Sprzedawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kąpino
2019-10-25
Towar zgodny z opisem. Dedykowany do mojego ekspresu. Dostawa szybka i bezproblemowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdynia Witomino
2019-10-12
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Cedry Wielkie
2019-09-08
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2019-07-30
Filtr oczywiście zgodny z opisem, transakcja przebiegła szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opole
2019-07-23
Sklep (dostawca) godny polecenia. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie i zgodnie z zamówieniem. polecam. Andrzej Opole
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zakopane
2019-05-11
Sklep polecam. Szybka wysyłka i niskie ceny. Jakośc obsługi na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2019-05-09
filtr spełnia w 100% swoje zadanie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wisła Mała
2018-11-17
Bardzo dobry odkamieniacz,,Jestem bardzo zadowolony z usług Tego Sklepu i tylko tu kupuję akcesoria do mojego expresu Piotr H
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Stary Sącz
2018-11-04
Filtr działa jak należy przy twardej wodzie to absolutna konieczność. Szybka i sprawna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Poznań
2018-10-15
Fajnie ze Delonghi ma jeden rodzaj filtra do swoich praktycznie wszystkich expresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2018-09-27
Wszystko ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2018-09-10
Dobry sprawdzony produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Czudec
2017-12-26
Polecam. Produkt zgodny z opisem, dostawa szybka, cena w porównaniu do innych sklepów korzystna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Filtr w 100% spełnia swoje zadanie - a cena w konesso nie ma sobie równych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Biecz
2017-05-04
Produkt zgodny z opisem, spełnia swoje zadanie przy twardej wodzie, w dobrej cenie, szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-04-21
Zgodny z opisem, spełnia swoje zadanie przy bardzo twardej wodzie. W dobrej cenie, szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ZAMBRÓW
2017-04-17
Bardzo dobry odkamieniacz,,cena przestępna.Jestem bardzo zadowolona z usług Tego Sklepu i tylko Tutaj kupuję akcesoria do mojego expresu TAK TRZYMAĆ!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kwidzyn
2017-03-17
Produkt oryginalny, wysokiej jakości w dobrej cenie. Bardzo sprawna obsługa i szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Gdańsk
2017-03-14
idealnie pasuje polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bytom
2017-01-09
Filter do kawy zakupiony w konesso znaczy tyle co towar z najwyższej półki i taki jest .polecam Artur.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-11-29
Produkt oryginalny, dobra cena i szybka przesyłka, Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-09-09
Oryginalny filtr Delonghi - konieczny element do uzyskania dobrej kawy. Myślę, że warto dopłacić kilka złotych i wziąć oryginał zamiast zamiennika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-09-05
Bardzo dobry produkt i cena polecam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, LEGNICA
2016-08-09
Dobra cena produktu, dobra jakość... Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bezrzecze
2016-05-08
Dobry filtr za przystępna cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Żabia Wola
2016-03-18
Produkt zgodny z opisem, spełnia swoją funkcję, a do tego w atrakcyjnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-07
Dobra cena filtru, który polepsza jakość parzonej kawy. Jedynym mankamentem jest brak możliwosci zaznaczenia miesięcy uzytkowania (nakrętką) jak to było w pierwowzorze. Niemniej jednak polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Elbląg
2016-03-04
Oryginalny produkt oraz bardzo sprawna obsługa zamówienia.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Kościan
2015-04-20
Filtr oryginalny-b.dobry produkt.Sklep super -obsługa telefoniczna b.dobra,szybka realizacja i dostawa, towar b.dobrze zapakowany .Ogólnie wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem .Polecam.Tamara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2015-03-02
Filtr oryginalny zgodny z opisem Szybka realizacja, sprawna dostawa. Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gertruda, Głogów
2014-12-09
Oryginalny, błyskawicznie wysłany, pasuje idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Podłęże
2014-11-24
Oryginalny produkt oraz bardzo sprawna obsługa zamówienia.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2014-08-26
Oryginalny filtr, godny polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Kodeń
2014-08-24
Towar zgodnie z opisem,wysyłka błyskawiczna-Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2014-08-21
Szybko i tanio. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Murowana Goślina
2014-08-03
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Strzelce Opolskie
2014-07-29
Super produkt, w 100% oryginalny, doskonały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2014-07-25
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnów
2014-07-13
towar oryginalny, dobra cena szybka dostawa kupiłam 2 polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Tarnów
2014-07-12
Filtr zgodnie z opisem-orginał, cena troche za wysoka,sklep godny polecenia,przesyłka-expres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2014-07-04
towar szybko dostarczony, zgodny z opisem, super :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2014-06-20
Filtr jak filtr, myślę, że dobry, ale obsługa sklepu profesjonalna, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Biłgoraj
2014-04-24
Ekspresowa dostawa towaru, filtr oryginalny w korzystnej cenie, polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczecin
2014-04-22
Szybka wymiana, zalecam dodatkowe płukanie przed pierwszym zastosowaniem. Ważne jest aby filtr był odpowiednio "obrobiony" - zgodnie z instrukcją obsługi. Całkowicie zanurzony w wodzie ok. 10 min. Instalacja i płukanie. Ja przepuszczam dwa zbiorniki wody. Kawa ma super smak oraz nie odkłada się kamień na elementach grzejnych ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2014-04-02
wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-03-22
Właśnie na to czekałem, i jest super. Ekspres bez filtra to nie ten smak kawy jaki powinien być. Bardzo polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Słupia
2014-03-17
Wszystko oryginalne, przystępna cena, szybka dostawa polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Internet
2014-02-28
jak zwykle wszystko zgodnie z opisem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Szczecin
2014-02-28
Polecam ze względu na stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2014-01-22
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Bojszowy
2014-01-16
Towar zgodny z opisem , kontakt i szybkość transakcji OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, GŁOGÓW
2013-12-10
Filtr w wykonaniu oryginalnym (markowym). Cena przystępna. Produkt godny polecenia, wszystko szybko i sprawnie super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Warszawa
2013-12-10
Z filtra korzystam pierwszy raz więc o opinni tego produktu później sklep wart polecenia. Ceny O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Opole
2013-12-09
Produkt zgodny z opisem w bardzo korzystnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2013-11-25
No chyba trochę przesadzona opinia, cyt. " (brak potrzeby odkamieniania ekspresu)". Filtr nie zabezpiecza ekspresu przed kamieniem, minimalnie zmiękcza wodę i na terenach, w których woda jest chlorowana może poprawić smak. O wiele lepszą inwestycją jest odkamieniacz. Konsultowałem z centrum serwisu DeLonghi!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2013-11-14
Filtr oryginalny, korzystna cena (od razu kupiłem 2 :-)). Szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łubowo
2013-10-18
Filtr oryginalny w dobrej cenie, od razu kupiłam 2 :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIOLETTA, Mierzęcice
2013-10-15
produkt w dobrej cenie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-10-02
Filtr inny niż ten do którego byłem przyzwyczajony, ale pasuje więc niepokój był niepotrzebny, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2013-09-12
Filtr oryginalny, korzystna cena, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Bydgoszcz
2013-09-10
Polecam, oryginalny filtr w dobrej cenie w szybkiej dostawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2013-09-09
Markowy filtr w dobrej cenie. Jeśli ktoś wierzy w moc filtrów - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Konin
2013-07-29
Oryginalny filtr firmy Delonghi za rozsądną cenę. Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2013-04-29
Polecam, markowych produkt w konkurencyjnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-04-26
Filtr w wykonaniu oryginalnym (markowym). Cena przystępna. Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, CHOJNICE
2013-04-06
Dobra cena markowego produktu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-03-07
polecam, produkt zgodny opisem i w korzystnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, SZAMOTUŁY
2013-02-26
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-09-03
Produkt zgodny z opisem w bardzo korzystnej cenie.
Opinia naszego klienta w
    pixel