Opinie o Kawa ziarnista Diemme Aromatica 250g

Kawa ziarnista Diemme Aromatica 250g - opinie w konesso.pl
  • Wysokiej jakości mieszanka ziaren Arabiki (75%) i Robusty (25%), Kawa Diemme Aromatica jest dosyć mocna w smaku, z wyczuwalną nutą goryczy. Diemme Aromatica charakteryzuje się trwałą gęstą cremą długo utrzymującą się na powierzchni zaparzonej kawy.
Kod produktu: 8003866104099
Producent: DIEMME

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14Średnia ocena: 4.79
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-04-23
Fajna kawa, dość delikatna w smaku. Bardzo przyjemnie się pije. Perfekcyjna crema.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-11-20
Dość dobra kawa, ale bez przyjemnego zapachu dla mnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2018-02-15
Jest to póki co jedyna kawa z palarni Diemme jaką piłem, ale wiele wskazuje na to, że nie ostatnia. Kawa o bardzo przyjemnym aromacie, wyrazista ale nie agresywna w smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2018-01-04
Bardzo dobra kawa o intensywnym smaku. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2017-08-04
Kawa faktycznie dobra ale mnie "nie przewróciła" bo spodziewałem się po wpisach czegoś innego.Wole zdecydowanie szwedzką La Bomba,która jest tu sprzedawana - ta jest z charakterem.Mimo to dobrze że mogę tu kupować przeróżne smaki by nie pić wkoło sieciówki.Sklepik "superowski " !!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2016-11-21
Ciekawa kawa, aromatyczna, jednocześnie dość delikatna w smaku. Fajna z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2016-10-02
Kawa wysokiej klasy - delikatna, ale wyrazista. Na pewno jeszcze do niej wrócę. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-08-09
Kawa wyśmienita, aksamitna, elegancka(!) w smaku i aromacie Polecam boguchy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-06-20
Dość ciekawy smak i aromat. Słaba kwasowość i nie dominujący aromat powodują że chce wracać się do tej kawy :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2016-05-30
Bardzo dobra mieszanka arabiki i robusty. Niespotykany aromat. Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojtek, Poznań
2016-05-07
Bardzo dobra kawa, choć nie tak mocna i wyrazista jak inne mocno palone z Izzo czy Kimbo.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2016-04-08
Bardzo dobra kawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Bardzo dobra, aromatyczna kawa o intensywnym smaku. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Lubaczów
2014-12-02
Smaczna kawa, wyrazisty włoski smak, bez kwaskowych nut. Bardzo dobrze smakuje ze spienionym mleczkiem.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel