Opinie o Kawa mielona Kimbo Aroma Gold 250 - puszka

  • Kawa mielona Kimbo Aroma Gold w puszce - 100% Arabica, mieszanka najlepszych ziaren arabiki. Doskonała do parzenia w ekspresach przelewowych, kawiarkach oraz ekspresach kolbowych. Kawa o delikatnym smaku oraz intensywnym aromacie.
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 43 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, BRZOZÓW
2022-09-12
Uwielbiam KIMBO, korzystna cena, bardzo dobry, wyrazisty smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gniezno
2022-07-06
Lubię smak tej kawy. Kawę mieloną zamówiłam do pracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Mielec
2022-03-12
Wow, kupiłam na próbę i jestem teraz uzależniona od tej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dukla
2022-03-12
Dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Pszczyna
2022-02-17
Bardzo dobrze kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Siedlce
2022-01-30
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rybnik
2022-01-06
Dobra bardziej intensywna, dla tch, którzy lubią kawę z charakterem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2022-01-06
Wydawało mi się że skoro Espresso Gold jest taka super, to ta też będzie, ale jednak to nie to. Zupełnie mi nie pasuje, 3/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sztutowo
2021-10-31
Moje odkrycie, przepyszna delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, Gorzów Wielkopolski
2021-09-16
Polecam !!! Przepyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2021-07-26
produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2021-07-04
good
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sanok
2021-06-13
Polecam zarówno kawę, jak i sposób i miejsce zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-05-30
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2021-04-10
Szybka dostawa. Polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, LYSKI
2021-04-09
Kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, BRZOZÓW
2021-03-28
Idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Sawin
2021-03-13
Kawa delikatna subtelny zapach i smak polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-02-21
Świetny serwis klienta, swietna kawa. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2021-01-18
Jak zwykle pyszna ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bielsko-Biała
2021-01-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2021-01-11
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Reda
2021-01-10
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Rybnik
2021-01-05
Świetnie zorganizowany sklep. Kawapyszna:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-01-03
Polecam. Doskonały smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2020-12-30
Doskonała kawa do łóżka, cudowny smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Reda
2020-12-18
Piję ta kawę prawie od roku z małymi przerwami ,bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Bolesławiec
2020-12-05
Dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Geraldine, Gałków
2020-11-12
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2020-11-08
pełna smaku, bogaty aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2020-11-01
pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-10-11
Kawa bardzo dobra, niestety słabe opakowanie przesyłki - pogięta puszka, a miała być na prezent. Opakowania, w których otrzymuję przesyłki są bardzo estetyczne, niestety zawsze są rozklejone. Ostatnie pudełko było całkowicie otwarte. Chyba trzeba dać więcej kleju na spodnią powierzchnię pudełka. Ale i tak jestem zadowolony, solidna firma, przesyłki docierają bardzo szybko. Tylko taka mała rzecz do poprawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SONIA, ŚWIĘTOCHŁOWICE
2020-09-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław (dolnośląskie)
2020-06-17
Kawa bardzo dobra. Intensywna w zapachu i smaku. Kwaskowość wyczuwalna nawet po dodaniu mleka, lecz absolutnie nie jest to minusem, wręcz przeciwnie, nadaje jej głębszego smaku. Sklep, jak zawsze bez zastrzeżeń. Wszystko szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-06-08
Bardzo smaczna kawa. Do wypicia rano i po południu. Ja nie wyczułam goryczki. Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-08-15
Kawa o bardzo wyraźnej goryczce. Dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2017-09-29
Pyszna, delikatna kawa. Czuć goryczkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirko, Żyrardów
2016-10-23
Bardzo dobra kawa. Nie wyczuwam w niej mocnej goryczki - bardzo mi to odpowiada. Zdecydowanie łagodniejsza od Lavazzy (która moim zdaniem jest dobra, ale z mlekiem), nie czuć też, nielubianej przeze mnie kwaśności. Jak za swoją cenę jest rewelacyjna. Wolę Illy, jeśli chodzi o bogactwo smaku, ale to też nie ta cena. Jak dla mnie w smaku na równi z Pellini Top, a już na pewno jest dobrą alternatywą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2015-12-13
Kawa świetna dla zwolenników zdecydowanego, mocnego smaku. Idealna do espresso. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Kawa dobra. Dość mocno palona, czuć w niej nieco goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2015-07-20
kawa b. dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Borkowo
2014-11-06
Dobra cena, intensywny aromat, dobry balans słodyczy i goryczy, marka KIMBO mówi sama za siebie, dla fanów espresso idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2014-09-23
Intensywny, gorzkawy smak i mocny aromat, kawa jest silniej palona (charakterystycznie dla południowych Włoch i Neapolu). Dobra cena, renomowany producent. Wolę jednak kawy delikatniejsze, słodsze i bardziej wysublimowane, o większej głębi smaku.
Opinia naszego klienta w
    pixel