Opinie o Kawa ziarnista Arcaffe Meloria 250g

  • Wyśmienita kawa ziarnista, mieszanka brazylijskiej arabiki z dodatkiem dobrej jakościowo indonezyjskiej robusty. Arcaffe Meloria charakteryzuje się delikatnym, waniliowym aromatem i lekko czekoladowym posmakiem. Skład: 75% Arabica, 25% Robusta.
Kod produktu: 8033959090176
Producent: ARCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2021-01-10
Niestety nie mój gust, ale kawa dla koneserów tego smaku jak najbardziej wskazana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RAFAŁ, JELENIA GÓRA
2020-12-07
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2020-11-27
Kawa dobra, ale nie potrafię się w niej doszukać tych aromatów wanilii lub czekolady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2020-11-21
Bardzo smaczna mieszanka arabiki i robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kwidzyn
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Wojkowice
2020-09-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biała Podlaska
2020-09-06
wyrazista i smaczna to jest to
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Nisko
2020-07-10
pozytywnie oceniam produkt,kawa jest delikatna,smaczna,polecam ten produkt i firmę Joanna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2019-04-23
dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2019-01-07
Największym jej plusem jest niska kwasowość :) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2019-01-02
Dobra kawa, dominuje bardziej strona goryczki niż kwasowatość. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-12-11
Kawa bardzo dobra. Dodatek robusty, ale bez nadmiernej goryczki, smak po prostu bardziej wyrazisty. No i crema piękna wychodzi. Z mlekiem po prostu poezja. Sklep, no cóż, nie znam lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2018-09-10
Intensywna, lekko czekoladowa w smaku, zdecydowanie po stronie gorzkiej aniżeli kwaśnej. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2017-06-24
Kawa aromatyczna. Nie przeszkadza mi dodatek robusty, ponieważ piję kawę z mlekiem. Nie jest kwaśna. W smaku konkretna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-02-12
Kawa świetnie wypalona, mocna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2016-10-17
Kawa dobra, poprawny smak. Czarna bez dodatków do wypicia jest ok, ale już drugiego opakowania raczej nie kupię, ponieważ nie wyróżniła się niczym szczególnym. Raczej poszukam innych - o smakach wyraźniejszych, mocniejszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-04-07
Jedna z najlepszych kaw jakie miałem przyjemność pić. W ogóle. Dosłownie skrzyła się feerią smaków, z głębokimi nutami i smakiem, który przyjemnie utrzymywał się na podniebieniu jeszcze długo po ostatnim łyku. Pierwsza kawa, w której lekka kwasowość jest ewidentnym WALOREM. Dla mnie 6 gwiazdek!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Kawa dobra, wyrazisty smak. Dostawa jak zwykle bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2014-12-03
Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rudnik Nad Sanem
2014-10-03
Z kawiarki smakuje doskonale.Dla mnie jak na razie jedna z lepszych tyle, że pijam kawę zawsze z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2014-09-26
Ciekawy smak i bardziej kofeinowa ze względu na zawartość robusty. Dla mnie smaczna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-02
Kawa przeciętna. Niczym się nie wyróżnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2014-07-30
Kawa o intensywnym aromacie i smaku . Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-04-18
Kawa intensywniejsza w smaku (ze względu na robustę w składzie). Jest dobra, ale chyba jednak wolę 100% arabiki.
Opinia naszego klienta w
    pixel