Opinie o Kawa ziarnista Caffe Grano Nicaragua Marcellesa 250g

  • Jasno palona arabika Single Origin z Nikaragui przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Caffe Grano Nikaragua Un Regalo de Dios posiada słodki smak z nutami akacji, gruszki, truskawki i karmelu.
Kod produktu: 5904405356289
Producent: CAFFE GRANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 46 Średnia ocena: 4.74
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-11-24
Wysublimowany smak cieszy zmysły i rozpieszcza podniebienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: B0ŻENA, ŁOMŻA
2022-11-12
Super kawa .Delikatna, łagodna > doskonała dla osób, które wolą łagodniejsze kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariusz, Stalowa Wola
2022-10-27
Kawa nie przypadła mi do gustu. Aromatyczna (choć owocowych aromatów nie czułem), ale za kwaśna dla mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Barany
2022-09-12
Jest truskawkowa słodycz, jest karmel. Kawa warta polecenia. PS Oceniam Nikaraguę Marcellesa z Caffe Grano, bo szereg wystawionych wcześniej ocen dotyczy jakiejś Kenii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2022-09-10
Ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2022-08-15
git kawa, bardzo owocowa. Najbardziej zasmakowała mi w cold brew
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Niewodnica Kościelna
2022-08-05
Super jak zawsze, nie mam najmniejszych zastrzeżeń, szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-07-25
Bardzo dobra kawa. Delikatna w smaku ale słodka. Czuć owoce. Dość mętna po zaparzeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2022-07-17
Wysokiej jakości ziarna i wyczuwalne nuty owoców. Kawa wysokiej jakości!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2022-07-17
Lekka, delikatna, bez kwasowości. Idealna na przelew hario v60 metodą Hoffmana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-06-22
Kawa ok, ale dla laików trudna w przygotowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2022-06-20
Lekka, delikatna, bez kwasowości. Bardzo przyjemna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-06-18
Dla mnie pyszna kawa. Mleczno-czekoladowy smak i zapach. Jestem zachwycony! Używany w ekspresie kolbowym i aeropressie. Dla aeropressu jeszcze nie znalazłem odpowiedniej ilości Oli kawy i stopnia zmielenia, ale to oczywiście kwestia gustu. Dość twarde ziarna. W ręcznym młynku trzeba użyć trochę siły. Jednak warto bo doznania smakowe niesamowite!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Świdnica
2022-05-23
pyszna polecam ciekawe aromaty. szkoda ze tak szybko się skończyła
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-05-15
Pyszna, złożona, owocowo-ciasteczkowa. U mnie najlepiej sprawdziła się w aeropressie i clever dripper :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-07
Wyborna kawa. Jedna z lepszych które piłem. Świetny smak, dość słodka, Ziarno bardzo twarde, lepiej zainwestować w dobry młynek :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2022-05-03
Ziarna ładnie pachną ale to tyle. Generalnie niezbyt smaczna - próbowałem na różnych grubościach mielenia - jedna z gorszych kaw jakie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Janusz, Reda
2022-05-02
Niestety - smak jest fatalny. Nie czuć nic z zapowiadanych aromatów, a przy piciu czuć tylko kwaśność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Puławy
2022-04-29
Wyśmienita!!! Świetnie smakuje zarówno z drippa jak i kawiarki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-04-25
Bardzo fajna, zbalansowana kawa, idealna do alternatyw. Ziarna są dość twarde i produkują troszkę pyłu podczas parzenia, przez co łatwiej je zaparzyć w immersyjnych metodach, niż przelewowych. Ja parzyłem głównie w aeropressie i Cleverze. Pyszna. Mocno polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-04-03
Pewnie to dobra kawa. Ale opinie zamieszczone dla niej dotyczą Kenii kugurumai.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wiry
2022-03-20
Super kawa o bogatym smaku. Będę do niej wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Siemianowice Śląskie
2022-03-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowogrodziec
2022-03-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Siemianowice Śląskie
2022-03-04
Smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2022-02-25
Niesamowity owocowy smak gdzie naprawdę rzadko można taki spotkać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubaczów
2022-02-18
Uczę się cały czas pić kawę, ale muszę przyznać że za każdym razem ,,Kenya,, niesamowicie mi imponuje. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jasmin, Gliwice
2022-02-11
Pyszna kawa, wyczuwalne aromaty, lekka kwaskowatość. Nadaje się zarówno na codzienną kawę poranną, jak i taką szczególną dla smaku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Luboń
2022-02-09
Kawa została zakupiona w zestawie z Chemexem. Bardzo intrygujące i owocowe smaki sprawiły, że na pewno zostanie jedną z ulubionych kaw na półce. Gorąco polecam osobom szukającym ciekawych i nowych doznań kawowych, ponieważ ten produkt na pewno je zapewni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-02-02
Bujny aromat tej kawy wprawia w dobry nastrój, a owocowy smak jeszcze go poprawia. Piłem już kilka kaw z Kenii, kugurumai to jedna z najlepszych. Kawy kenijskie mają też pewien minus - nie są tanie, ale warto czasem wydać na nie trochę więcej. A niekiedy bywają w promocji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Poznań
2022-01-28
Jeżeli lubicie lekką kwasowość polecam, kawa w smaku pełna aromatów jak dla mnie pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2022-01-25
Cóż, Kenia, czyli nie do końca wpasowała się mój gust, mocna kwaśna, owocowa. Dla ludzi lubiących Kenijskie kawy sądzę, że może przypasować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2022-01-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2022-01-21
Dawno nie piłem tak dobrej kawy!!! Super kawa z smacznymi nutami owców. Super nadaje się do alternatywnych metod.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Radomsko
2022-01-17
Kawa wysokiej jakości, zbalansowany profil. Nie do końca jednak spełniła nasze oczekiwania smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubaczów
2022-01-14
Ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2022-01-14
Fatastyczna kawka, owocowa i wytrawna. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Sosnowiec
2022-01-10
Super wyrazista i owocowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Piotrków Trybunalski
2022-01-10
Delikatna w smaku. Idealna do przelewu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Jaworzno
2022-01-09
Bardzo ciekawy smak, z wyraźnie wyczuwalną nutą pomarańczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2022-01-04
wyczuwalne owocowe smaki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Wrocław
2022-01-03
Zapach niesamowity, nie mogę się doczekać spróbowania :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-12-27
UWAGA WYSOKA KWASOWAOŚĆ
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Stalowa Wola
2021-12-27
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-12-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warta Bolesławiecka
2021-12-04
Pyszna Kenia! Soczysta, ale i zbalansowana. Warta spróbowania! :)
Opinia naszego klienta w
    pixel