Opinie o Płyn czyszczący system Cappuccino Jura 1l

Płyn czyszczący system Cappuccino Jura 1l - opinie w konesso.pl
  • Płyn czyszczący dysze producenta JURA nadaje się do wszystkich ekspresów znajdujących się na rynku, posiadających system cappuccino, z możliwością samoczynnego zasysania mleka. Pojemność: 1000ml
Kod produktu: 7610917625369
Producent: JURA

    Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

    Ilość opinii: 25Średnia ocena: 5.00
    Sortuj:
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Sopot
    2018-11-27

    Działa zgodnie z przeznaczeniem.

    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Piotr, Warszawa
    2018-10-30

    Bardzo dobry produkt, przydatny. Polecam.

    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Marcin, Pelplin
    2018-10-28

    Produkt godny polecenia. Sklep również. Rewelacja

    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Warszawa
    2018-09-07
    Bardzo dobry produkt. Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
    2018-06-13
    Płyn doskonale czyści przewody mleczne w ekspresie. Jest doskonały,chociaż moim zdaniem jest za drogi. Sklep polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: ANDRZEJ, RADOM
    2017-05-25
    Płyn super,bardzo dobry środek czyszczący.polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Robert, Warszawa
    2017-05-24
    Rzecz niezbędna dla posiadaczy ekspresów z funkcją spieniania mleka.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jerzy, Wilkszyn
    2016-12-23
    Niezbędny środek do czyszczenia systemu mlecznego. Doskonale się sprawdza w ekspresie.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
    2016-02-17
    Polecam płyn pozwala utrzymywać system w czystości Sklep jak zawsze rewelacyjny...
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jacek, Częstochowa
    2014-09-15
    Dzięki płynowi mój "system mleka" (a pije wyłącznie kawy mleczne) działa bez zarzutu!.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Emil, Dobre Miasto
    2014-04-17
    Działa rewelacyjnie, polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Agnieszka, Siedlce
    2013-08-14
    Płyn bardzo dobry. Poleca!!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Michał, Warszawa
    2013-07-26
    Płyn do czyszczenia spełnia swoją role, ale jego cena mocno zawyżona. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Barbara, łódź
    2013-05-06
    Dobry środek do dezynfekcji po przygotowaniu kaw mlecznych, w 100% spełnia swoje zadanie. Sklep godny polecenia, błyskawiczna dostawa i doskonały kontakt. Polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: , Stargard Szczeciński
    2013-04-09
    Bardzo dobry środek czyszczący, niezbędny do czyszczenia systemu cappucino. Szybka i fachowa obsługa. Ekspresowa wysyłka.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
    2013-02-27
    Bardzo dobry płyn. Sklep rewelacja
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Magdalena, Juszkowo
    2012-11-12
    Serdecznie polecam, dobra cena, szybka przesyłka. Polecam!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Monika, Włocławek
    2012-11-10
    Środek czyszczący używam od dawna i nie szukam innego -doskonale spełnia swoje zadanie. Polecam sklep !!! -szybko,sprawnie .
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Izabela, Warszawa
    2012-08-24
    Bardzo dobry płyn do systemu cappucino. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Dariusz, Skawina
    2012-08-16
    Używałem dotąd innego płynu, ale ten okazał się równie dobry. Spełnia swoje zadanie, a do tego ma bardzo korzystną cenę.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Iwona, Lubania
    2012-08-07
    Sklep na szóstkę .Płyn spełnia swoje zadanie używam go dopiero od kilku tygodni.Polecam!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Pietrzykowice
    2012-07-12
    Polecam sklep. Ekspresowa wysyłka. Wszystko OK.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Zbigniew, Pyskowice
    2012-06-28
    Polecam płyn do systemu cappucino. Od 2 lat go używam w Jura Ena 5. Polecam również sklep, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. POZDRAWIAM
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Adam, Wrocław
    2012-06-14
    Wszystko dobrze, polecam!!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Małgorzata, Pruszcz Gdański
    2012-06-01
    Bardzo dobry środek czyszczący do systemu cappucino.Posiadam ekspres Jura 4 lata i systemu cappucino jeszcze nie wymieniałam. Odnośnie zakupów miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta
      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel