Opinie o Płyn czyszczący system Cappuccino Jura 1l

  • Płyn czyszczący dysze producenta JURA nadaje się do wszystkich ekspresów znajdujących się na rynku, posiadających system cappuccino, z możliwością samoczynnego zasysania mleka. Pojemność: 1000ml
Kod produktu: 7610917625369
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 49 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leżajsk
2021-01-15
bardzo dobry płyn do czyszczenia systemu mlecznego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bydgoszcz
2021-01-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-01-12
Czyszczenie ekspresów Jura jest niezwykle proste
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Toruń
2021-01-04
Jeśli chodzi o konserwację ekspresu, to tylko oryginalne artykuły - 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Strzyżów
2020-12-30
Wszystko poszło bez zarzutów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2020-12-24
Szybko i sprawnie , jaz zawsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, GORZKOWICE
2020-12-18
Wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Przęsocin
2020-12-16
Płyn do spieniacza mleka oryginalny w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-12-14
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Poznań
2020-11-19
Duże wydajne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAKO, Nowy Sącz
2020-11-17
Zamówienie szybki zrealizowane. Obsługa sklepu bardzo pomocna. Polecam. Lidia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Czosnów
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Elbląg
2020-11-01
wysoka jakość zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Promnice
2020-10-17
Bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mlawa
2020-10-16
bardzo skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2020-10-01
Oryginał więc spełnia swoje zadanie idealnie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kurów
2020-06-28
Duże opakowanie-opłaca się i spokój na wiele tygodni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-21
Produkt konieczny przy ekspresie Jura, przydatny. Wydajność zależy od częstotliwości picia kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-02-18
produkt firmy Jura zalecany przez producenta, spełnia wymagania niestety nie ma zamienników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-25
Zakup z konieczności, ale niezbędny do utrzymania czystości. Wydajny. Sklep super polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Zakup z konieczności posiadając ekspres. Płyn sprawdza się i jest wydajny. Wysyłka szybka i wszystko bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2019-03-01
Bardzo prztdatnt srodek do czyszczenia systemu mleka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26
Znakomity produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosława, Dąbrowa Górnicza
2019-01-28
Przede wszystkim polecam sklep. Szybko, produkty oryginalne i cena atrakcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Działa zgodnie z przeznaczeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-30
Bardzo dobry produkt, przydatny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-10-28
Produkt godny polecenia. Sklep również. Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-09-07
Bardzo dobry produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2018-06-13
Płyn doskonale czyści przewody mleczne w ekspresie. Jest doskonały,chociaż moim zdaniem jest za drogi. Sklep polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2017-05-25
Płyn super,bardzo dobry środek czyszczący.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Rzecz niezbędna dla posiadaczy ekspresów z funkcją spieniania mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Niezbędny środek do czyszczenia systemu mlecznego. Doskonale się sprawdza w ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-17
Polecam płyn pozwala utrzymywać system w czystości Sklep jak zawsze rewelacyjny...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Częstochowa
2014-09-15
Dzięki płynowi mój "system mleka" (a pije wyłącznie kawy mleczne) działa bez zarzutu!.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-04-17
Działa rewelacyjnie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siedlce
2013-08-14
Płyn bardzo dobry. Poleca!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-07-26
Płyn do czyszczenia spełnia swoją role, ale jego cena mocno zawyżona. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2013-05-06
Dobry środek do dezynfekcji po przygotowaniu kaw mlecznych, w 100% spełnia swoje zadanie. Sklep godny polecenia, błyskawiczna dostawa i doskonały kontakt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stargard Szczeciński
2013-04-09
Bardzo dobry środek czyszczący, niezbędny do czyszczenia systemu cappucino. Szybka i fachowa obsługa. Ekspresowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2013-02-27
Bardzo dobry płyn. Sklep rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Juszkowo
2012-11-12
Serdecznie polecam, dobra cena, szybka przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Włocławek
2012-11-10
Środek czyszczący używam od dawna i nie szukam innego -doskonale spełnia swoje zadanie. Polecam sklep !!! -szybko,sprawnie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2012-08-24
Bardzo dobry płyn do systemu cappucino. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-08-16
Używałem dotąd innego płynu, ale ten okazał się równie dobry. Spełnia swoje zadanie, a do tego ma bardzo korzystną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lubania
2012-08-07
Sklep na szóstkę .Płyn spełnia swoje zadanie używam go dopiero od kilku tygodni.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Pietrzykowice
2012-07-12
Polecam sklep. Ekspresowa wysyłka. Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Pyskowice
2012-06-28
Polecam płyn do systemu cappucino. Od 2 lat go używam w Jura Ena 5. Polecam również sklep, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. POZDRAWIAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2012-06-14
Wszystko dobrze, polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pruszcz Gdański
2012-06-01
Bardzo dobry środek czyszczący do systemu cappucino.Posiadam ekspres Jura 4 lata i systemu cappucino jeszcze nie wymieniałam. Odnośnie zakupów miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta
Opinia naszego klienta w
    pixel