Opinie o Płyn czyszczący system Cappuccino Jura 250ml

Płyn czyszczący system Cappuccino Jura 250ml - opinie w konesso.pl
  • Detergent JURA nadaje się do wszystkich ekspresów znajdujących się na rynku, posiadających system cappuccino, z możliwością samoczynnego zasysania mleka. Pojemność: 250ml
Kod produktu: 7610917638017
Producent: JURA

    Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

    Ilość opinii: 9Średnia ocena: 5.00
    Sortuj:
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Paulina, Wrocław
    2018-10-30

    Polecam płyn, dobrze czyści zabrudzenia wewnątrz rurki, warto korzystać z niego aby zachować sterylność systemu spieniania mleka.

    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Sebastian, Racibórz
    2018-01-30
    Bardzo dobry płyn.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Dorota, Ustrzyki Dolne
    2017-12-23
    posiadam expres krupsa- niestety czyszczenie płynem jura (trzykrotne) nie dało żadnych rezultatów. Spieniacz nie spienia mleka.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Adrianna, Mińsk Mazowiecki
    2017-03-21
    Świetnie czyści. Polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Estera, Skórcz
    2016-03-21
    Bardzo dobry płyn czyszczący. Polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Filip, Drawsko Pomorskie
    2014-09-02
    Płyn naprawdę pomaga zachować spieniacz w czystości. Ekspres bez tego płynu i po chwili spieniacz zatkany mlekiem, lakotzą, która jak zeschnie jest twarda i trudna do usunięcia. Warto używać! A sklep godny polecenia. Szybko dostarczy towar. Nienaganna obsługa klienta.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
    2012-08-31
    Polecam bo jest to naprawdę dobry płyn czyszczący
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Renata, Szczecin
    2012-03-21
    Bardzo dobry płyn czyszczący (dysze cappucino) dedykowany ekspresom JURA. Stosuję go od 3 lat.
      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel