Opinie o Filtr wody Jura Claris Blue

Filtr wody Jura Claris Blue - opinie w konesso.pl
  • Filtr JURA Claris Blue przystosowany do wszystkich modeli ekspresów linii ENA oraz do niektórych modeli linii IMPRESSA. Użycie filtra Jura Claris Blue gwarantuje otrzymanie zawsze świeżej, smacznej wody do przygotowania kawy.
Kod produktu: 7610917713127
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2019-03-01

Szybka przesyłka.Polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sopot
2018-11-27

Działają zgodnie z przeznaczeniem :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2016-09-19
Niezbędne do ekspresu Jura.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-06-06
Expressowa dostawa, produkt idealny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Przesyłka błyskawiczna, obsługa sklepu pomocna. Dzięki. Polecam. Bogumiła Włoclawek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-05-05
towar zgodny z opisem błyskawiczna przesyłka z dnia na dzień polecam sklep i napewno to nie są ostatnie moje zakupy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-17
Filtr wysokiej jakości rewelacyjnie utrzymuje ekspres w czystości Polecam sklep -pełen profesjonalizm...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2016-01-14
Kupuję w tym sklepie od dwóch lat. Polecam. Bardzo sprawna obsługa, rewelacyjnie krótki czas realizacji. Ogólnie super :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Chorzów
2015-04-21
używamy od dawna i jesteśmy zadowoleni
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2015-04-06
Używam od lat, tj. od kiedy jestem posiadaczką Jury
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, GDAŃSK
2015-03-09
Bardzo szybka przesyłka, obsługa na piątkę. Polecam sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2015-03-05
Dla posiadaczy Jury niezbędnik. Szybka dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, WASILKÓW
2014-10-09
błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2014-07-30
Produkt oryginalny, zamawiam kolejny raz . Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2014-07-24
Oryginalny filtr do ekspresu jura - błyskawicznie wysłany:) Polecam!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tychy
2014-05-29
Z ogromną przyjemnością polecam Kawywłoskie. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja oraz wysoka kultura sprawiły, że jeszcze nie raz dokonam zakupu :))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Szczecinek
2014-03-20
To moje kolejne zamówienie w tym sklepie, produkty oryginalne, szybka, sprawna obsługa i błyskawiczna wysyłka. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2014-01-14
polecam, produkt oryginalny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Tarnowskie Góry
2013-12-09
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2013-09-24
Produkt oryginalny, wysyłka błyskawiczna, aż miło dokonuje się tu zakupów. Serdecznie Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jadowniki
2013-07-29
Zdecydowanie polecam,kawa ma wspanialy smak.Obsluga sklepu blyskawiczna,tez polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-07-26
Filtr odpowiedniej jakości, spełnia swoją rolę, ale jego cena mocno zawyżona, jak wszystkich produktów Jura. Sklep natomiast na najwyższym poziomie. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-06-02
Filtr niezbędny podczas użytkowania ekspresu. Wysyłka błyskawiczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łubnice
2013-05-28
Z tym filtrem i świeżą wodą kawa smakuje wyśmienicie. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stargard Szczeciński
2013-04-09
Filtr niezbędny do właściwego funkcjonowania ekspresu. Polecam sklep. Fachowa obsługa i szybka wysyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Rzeszów
2013-03-24
Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa na piątkę z plusem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Szybka przesyłka i rewelacyjny kontakt. Super sklep!!! Polecam !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2013-02-06
Sklep bez zastrzeżeń,dostawa expresowa,polecam Robert
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Chorzów
2012-12-14
Procedura zakupu przebiegła rewelacyjnie. Serdecznie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2012-12-06
Polecam, dobre filtry, dobre tabletki czyszczące, dobra cena, wygodna i szybka dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2012-11-08
Smaczna kawa a i Ekspres Bezpieczny
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pruszcz Gdański
2012-11-05
Sprawdza się, szybka dostawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wejherowo
2012-10-25
produkt oryginalny, dotarł bardzo dobrze zapakowany nastepnego dnia po zlozeniu zamowienia. polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDRA, BYDGOSZCZ
2012-10-19
Pełen profesjonalizm
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Oława
2012-10-12
Stosuję się do zaleceń producenta, dlatego kupuję filtr, z obsługi sklepu jestem zadowolona. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Grabówka
2012-09-08
Szybka dostawa. Produkt dobrze zapakowany.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Piaseczno
2012-09-01
zdecydowanie polecam, ekspresowa dostawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2012-08-31
Przystępna cena, ekspresowa dostawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kraków
2012-07-08
Produkt oryginalny bardzo dobrej jakości .Polecam Sklep super kontakt błyskawiczna dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Słupsk
2012-05-29
Dobra cena, produkt 100% oryginalny. Polecam SKLEP!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-04-15
Doskonale spełnia swoją funkcje, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2012-03-08
warto używać tego filtru do ochrony ekspresu i dla smaczniejszej kawy, dobra cena
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bielsko-Biała
2012-02-21
dobra jakość,przystępna cena
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel