Opinie o Filtr wody Jura Claris White

Filtr wody Jura Claris White - opinie w konesso.pl
  • Filtr JURA Claris White przystosowany do niektórych modeli ekspresów linii IMPRESSA. Przed zakupem sprawdź czy w zbiorniku na wodę elementy mocujące filtr są w kolorze białym.
Kod produktu: 7610917687398
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , WIRY
2015-10-08

Nie wiem, czym się różni filtr oryginalny od nie oryginalnego, ale nie zamierzam już tego testować i kupuję tu zawsze Oryginalny produkt. Szybka dostawa, przemiła obsługa i sensowne ceny sprawiają, że mogę z czystym sumieniem polecić ten Sklep.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2015-07-14
Sklep na europejskim poziomie .Kazdemu komu zalezy na swojej maszynie do kawy polecam zakup oryginalnych produktow firmy jura .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bielsko-Biała
2014-08-02
Wszystko OK.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ząbkowice Śl.
2014-04-02
Realizacja zamówienia i zakupiony produkt bez zarzutu! Dziękuję
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wygoda K.ŁOMŻY
2014-01-25
Towar w 100% zgodny z opisem.Expresowa realizacja.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Czarnków
2014-01-20
Szybka realizacja i dostawa zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Pełna informacja o stanie realizacji zamówienia i płatnościach - supeł obsługa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Przeworsk
2013-07-30
wszystko ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Opole
2013-06-18
Gorąco polecam używanie tylko i wyłącznie oryginalnych akcesoriów. Rewelacyjna obsługa i ekspresowy czas realizacji.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Bydgoszcz
2013-03-19
Szybka realizacja i towar w 100% zgodny z opisem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Dywity
2013-03-11
Szybka realizacja zamówienia. Filtr zgodny z opisem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Garvest Sp. Z O, Poznań
2013-02-15
Oryginalny produkt. Szybka realizacja zamówienia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-02-07
Super szybka wysyłka, kawa spoko :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2012-09-15
szybka realizacja zamowienia, oryginalny produkt.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Żórawina
2012-08-27
Wspaniała obsługa, oryginalne filtry!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Katowice
2012-07-19
Szybka realizacja zamówienia. Filtry zgodne z opisem.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel