Opinie o Ekspres do kawy Nivona 790 + GRATIS 2 KG KAWY

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w każdym domu. Czarny ekspres Nivona 790 swoją premierę miał w 2021 roku i jest udoskonaloną wersją klasycznej serii 700. Ekspres posiada kolorowy wyświetlacz i wyjątkowo cichy młynek.
Kod produktu: 4260083467909
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mława
2022-05-12
Z zamówionego ekspresu jestem bardzo zadowolony. Kontakt ze sklepem taki jak powinien być. Polecam sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Olsztyn
2022-04-18
Po miesiącu użytkowania : czytelny ekran,przejrzysta instrukcja obsługi i dowolność ustawiania swojej kawy. Po Nivonie 520 którą użytkowałem 8 lat to rewelacja. Dobrze parzy kawę, czyści po kazdym korzystaniu, rewelacyjnie spienia mleko. Na razie jest więc super. Witold
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławek, Busko-Zdrój
2022-04-08
Super obsługa,szybko i sprawnie, znakomity kontakt, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, PYSZNICA
2022-03-07
ekspres super, robi pyszną kawę, jest cichy w obsłudze i ma fajny kolor i design! Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi Pani Anetki:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Zawiercie
2022-03-02
Bardzo fajny, dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Skrwilno
2022-02-24
Ekspres super, kawka czarna czy z mlekiem bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-02-22
Cichy młynek, ekspres dobrze wykonany, łatwe czyszczenie. Najważniejsze to intuicyjna obsługa, przyjazny wyświetlacz i oczywiście świetna kawa. Sklep profesjonalny, wszystko jak w opisie. Do ekspresu dołączony prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Szczecin
2022-02-10
Super, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Marki
2022-01-23
Kawy mleczne wyśmienite. Obsługa intuicyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Otwock
2022-01-20
Doskonały ekspres! Ma wszystko! Szybka dostawa. A do tego gratisowe kawy doskonałej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Działyń
2022-01-13
Zgodny z opisem. Starannie wykonany i szybko dostarczony. Z pewnością wrócę do Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, OLSZTYN
2022-01-03
Długo zastanawiałem się nad wyborem ekspresu. Głównie szukałem automatu, który będzie robił pyszne kawy mleczne. Nie zawiodłem się. Kawy czarne tez są wyśmienite. Smakują jak z dobrej kawiarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Daszewice
2021-12-28
LADNY,CICHY ROBI DOBRĄ KAWĘ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Radom
2021-12-05
Spełnia wszystkie wymagania, w miarę cichy młynek, wspaniale przygotowane mleko w cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zławieś Mała
2021-11-29
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, WASILKÓW
2021-11-27
polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel