Opinie o Ekspres do kawy Nivona 790

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w każdym domu. Czarny ekspres Nivona 790 swoją premierę miał w 2021 roku i jest udoskonaloną wersją klasycznej serii 700. Ekspres posiada kolorowy wyświetlacz i wyjątkowo cichy młynek.
Kod produktu: 4260083467909
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2022-10-17
Bardzo dobry ekspres. Cichy, łatwy w obsłudze, wykonany z dbałością o szczegóły
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Żory
2022-10-03
Ekspres idealnie spełnia moje oczekiwania. Kawa jest smaczna, każdy użytkownik może stworzyć dla siebie tą idealną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łódź
2022-09-29
Funkcjonalność oraz intuicyjna obsługa w polaczeniu z ładnym wyglądem,to główne cechy tego ekspresu. Funkcja aroma balance potrafi zaskoczyć ciekawymi nutami smakowymi przygotowywanej kawy. Pijam tylko espresso także zabawy z ustawieniami młynka,temperatury,mocy,dozy poświeciłem trochę czasu, ale opłacało się. System spieniania mleka bardzo praktyczny i łatwy w utrzymaniu czystosci,proponuje dokupić pojemnik na mleko, temperatura kaw mlecznych taka jak być powinna, piana sztywna choć muszę przyznać,, że French press robi lepszą (jest bardziej gładka). Brakuje mi w tym ekspresie większej dozy tak 16g,takze doppio trzeba robić na raty 20ml wody moc na 2,ekspress zużywa dużo wody do płukania ale to na plus. Podsumowując sprzęt godny uwagi zasypany dobrym ziarnem odwzajemni się dobra kawą "Niech moc będzie z wami".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Warszawa
2022-07-23
Ekspres jest cichy, na razie niezawodny, robi pyszna kawę i ma możliwość personalizacji ustawień. Fabrycznie zaprogramowane kawy maja dość mała pojemność wiec muszę zmodyfikować kilka przepisow ale dodatkowym plusem jest właśnie możliwość personalizacji. Na razie nie zauważam żadnych wad :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Sanok
2022-06-12
Użytkuję go ok. 3 tygodnie, kawa jest wyśmienita. Zakupiłam go ponieważ w biurze używamy Nivony 820 od 2 lat (wyższy model). Proste menu, choć jeszcze do końca nie zostało przeze mnie rozpracowane (nie wiem jak dodać do Mojej Kawy opcję dodawania mleka). Kilka razy pojawił się komunikat o braku kawy, choć kawa została dosypana. Szkoda, że nie informuje o braku kawy zanim zacznie ją mielić (tak jest w Nivona 820) - gdy brakuje jej w trakcie mielenia to młynek chodzi "na pusto" - obawiam się aby to nie spowodowało jego awarii w przyszłości. Staram się co jakiś czas sprawdzać ilość kawy i dosypywać na bieżąco, nie czekając aby ekspres mnie o tym informował. Konserwacja jest banalnie prosta (czyszczenie rurki do mleka, tacki, bloku zaparzającego). Model używany w biurze „zaliczył” już 2 razy naprawę, mam nadzieję, że mój prostszy egzemplarz będzie niezawodny. Ekspres jest prosty w obsłudze i w wyglądzie, ustawny (dość wąski). Póki co jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Janów Lubelski
2022-06-05
Expres Nivona 790 mam już miesiąc. Sprawuje się bardzo dobrze. Parzy pyszne kawy czarne i mleczne. W kuchni prezentuje się bardzo elegancko ze względu na swój czarny kolor i minimalistyczny design. Przemiła i profesjonalna obsługa sklepu. Towar dostarczony następnego dnia od zamówienia. Na pewno tu wrócę, po kolejne zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Przemyśl
2022-05-22
Bardzo dobry ekspres. Kawa wyśmienita, posiada wiele możliwości przyrządzania kaw na bazie espresso. Produkt jak najbardziej godny polecania. Jedyna rzecz jakiej nie mogę pojąć to proces "czyszczenia systemu". U mnie zawsze uruchamia się przed wyłączeniem ekspresu jak i po jego włączeniu a to nie daje mi możliwości przygotowania kawy za pośrednictwem aplikacji w smartfonie ponieważ po włączeniu ekspres najpierw "płucze" system a dopiero potem przygotowuje kawę (do tej samej filiżanki). Może to kwestia ustawienia - ale nic na ten temat nie doczytałem w instrukcji. Obsługa w sklepie Konesso to profesjonaliści w każdym calu. Fachowa i merytoryczna porada bez subtelnego ukierunkowywania na określone inne produkty. Pełen zakres informacji dot. produktu (jego zalety i ewentualne wady). Wszystko sprawnie, miło i z uśmiechem. Sklep według mnie jak najbardziej godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mława
2022-05-12
Z zamówionego ekspresu jestem bardzo zadowolony. Kontakt ze sklepem taki jak powinien być. Polecam sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Olsztyn
2022-04-18
Po miesiącu użytkowania : czytelny ekran,przejrzysta instrukcja obsługi i dowolność ustawiania swojej kawy. Po Nivonie 520 którą użytkowałem 8 lat to rewelacja. Dobrze parzy kawę, czyści po kazdym korzystaniu, rewelacyjnie spienia mleko. Na razie jest więc super. Witold
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławek, Busko-Zdrój
2022-04-08
Super obsługa,szybko i sprawnie, znakomity kontakt, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, PYSZNICA
2022-03-07
ekspres super, robi pyszną kawę, jest cichy w obsłudze i ma fajny kolor i design! Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi Pani Anetki:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Zawiercie
2022-03-02
Bardzo fajny, dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Skrwilno
2022-02-24
Ekspres super, kawka czarna czy z mlekiem bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-02-22
Cichy młynek, ekspres dobrze wykonany, łatwe czyszczenie. Najważniejsze to intuicyjna obsługa, przyjazny wyświetlacz i oczywiście świetna kawa. Sklep profesjonalny, wszystko jak w opisie. Do ekspresu dołączony prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Szczecin
2022-02-10
Super, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Marki
2022-01-23
Kawy mleczne wyśmienite. Obsługa intuicyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Otwock
2022-01-20
Doskonały ekspres! Ma wszystko! Szybka dostawa. A do tego gratisowe kawy doskonałej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Działyń
2022-01-13
Zgodny z opisem. Starannie wykonany i szybko dostarczony. Z pewnością wrócę do Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, OLSZTYN
2022-01-03
Długo zastanawiałem się nad wyborem ekspresu. Głównie szukałem automatu, który będzie robił pyszne kawy mleczne. Nie zawiodłem się. Kawy czarne tez są wyśmienite. Smakują jak z dobrej kawiarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Daszewice
2021-12-28
LADNY,CICHY ROBI DOBRĄ KAWĘ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Radom
2021-12-05
Spełnia wszystkie wymagania, w miarę cichy młynek, wspaniale przygotowane mleko w cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zławieś Mała
2021-11-29
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, WASILKÓW
2021-11-27
polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel