Opinie o Ekspres do kawy Nivona 790 + GRATIS 1 KG KAWY

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w każdym domu. Czarny ekspres Nivona 790 swoją premierę miał w 2021 roku i jest udoskonaloną wersją klasycznej serii 700. Ekspres posiada kolorowy wyświetlacz i wyjątkowo cichy młynek.
Kod produktu: 4260083467909
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Sanok
2022-06-12
Użytkuję go ok. 3 tygodnie, kawa jest wyśmienita. Zakupiłam go ponieważ w biurze używamy Nivony 820 od 2 lat (wyższy model). Proste menu, choć jeszcze do końca nie zostało przeze mnie rozpracowane (nie wiem jak dodać do Mojej Kawy opcję dodawania mleka). Kilka razy pojawił się komunikat o braku kawy, choć kawa została dosypana. Szkoda, że nie informuje o braku kawy zanim zacznie ją mielić (tak jest w Nivona 820) - gdy brakuje jej w trakcie mielenia to młynek chodzi "na pusto" - obawiam się aby to nie spowodowało jego awarii w przyszłości. Staram się co jakiś czas sprawdzać ilość kawy i dosypywać na bieżąco, nie czekając aby ekspres mnie o tym informował. Konserwacja jest banalnie prosta (czyszczenie rurki do mleka, tacki, bloku zaparzającego). Model używany w biurze „zaliczył” już 2 razy naprawę, mam nadzieję, że mój prostszy egzemplarz będzie niezawodny. Ekspres jest prosty w obsłudze i w wyglądzie, ustawny (dość wąski). Póki co jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Janów Lubelski
2022-06-05
Expres Nivona 790 mam już miesiąc. Sprawuje się bardzo dobrze. Parzy pyszne kawy czarne i mleczne. W kuchni prezentuje się bardzo elegancko ze względu na swój czarny kolor i minimalistyczny design. Przemiła i profesjonalna obsługa sklepu. Towar dostarczony następnego dnia od zamówienia. Na pewno tu wrócę, po kolejne zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Przemyśl
2022-05-22
Bardzo dobry ekspres. Kawa wyśmienita, posiada wiele możliwości przyrządzania kaw na bazie espresso. Produkt jak najbardziej godny polecania. Jedyna rzecz jakiej nie mogę pojąć to proces "czyszczenia systemu". U mnie zawsze uruchamia się przed wyłączeniem ekspresu jak i po jego włączeniu a to nie daje mi możliwości przygotowania kawy za pośrednictwem aplikacji w smartfonie ponieważ po włączeniu ekspres najpierw "płucze" system a dopiero potem przygotowuje kawę (do tej samej filiżanki). Może to kwestia ustawienia - ale nic na ten temat nie doczytałem w instrukcji. Obsługa w sklepie Konesso to profesjonaliści w każdym calu. Fachowa i merytoryczna porada bez subtelnego ukierunkowywania na określone inne produkty. Pełen zakres informacji dot. produktu (jego zalety i ewentualne wady). Wszystko sprawnie, miło i z uśmiechem. Sklep według mnie jak najbardziej godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mława
2022-05-12
Z zamówionego ekspresu jestem bardzo zadowolony. Kontakt ze sklepem taki jak powinien być. Polecam sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Olsztyn
2022-04-18
Po miesiącu użytkowania : czytelny ekran,przejrzysta instrukcja obsługi i dowolność ustawiania swojej kawy. Po Nivonie 520 którą użytkowałem 8 lat to rewelacja. Dobrze parzy kawę, czyści po kazdym korzystaniu, rewelacyjnie spienia mleko. Na razie jest więc super. Witold
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławek, Busko-Zdrój
2022-04-08
Super obsługa,szybko i sprawnie, znakomity kontakt, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, PYSZNICA
2022-03-07
ekspres super, robi pyszną kawę, jest cichy w obsłudze i ma fajny kolor i design! Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi Pani Anetki:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Zawiercie
2022-03-02
Bardzo fajny, dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Skrwilno
2022-02-24
Ekspres super, kawka czarna czy z mlekiem bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-02-22
Cichy młynek, ekspres dobrze wykonany, łatwe czyszczenie. Najważniejsze to intuicyjna obsługa, przyjazny wyświetlacz i oczywiście świetna kawa. Sklep profesjonalny, wszystko jak w opisie. Do ekspresu dołączony prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Szczecin
2022-02-10
Super, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Marki
2022-01-23
Kawy mleczne wyśmienite. Obsługa intuicyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Otwock
2022-01-20
Doskonały ekspres! Ma wszystko! Szybka dostawa. A do tego gratisowe kawy doskonałej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Działyń
2022-01-13
Zgodny z opisem. Starannie wykonany i szybko dostarczony. Z pewnością wrócę do Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, OLSZTYN
2022-01-03
Długo zastanawiałem się nad wyborem ekspresu. Głównie szukałem automatu, który będzie robił pyszne kawy mleczne. Nie zawiodłem się. Kawy czarne tez są wyśmienite. Smakują jak z dobrej kawiarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Daszewice
2021-12-28
LADNY,CICHY ROBI DOBRĄ KAWĘ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Radom
2021-12-05
Spełnia wszystkie wymagania, w miarę cichy młynek, wspaniale przygotowane mleko w cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zławieś Mała
2021-11-29
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, WASILKÓW
2021-11-27
polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel