Opinie o Filtr do ekspresu SAECO / PHILIPS BRITA Intenza+

Filtr do ekspresu SAECO / PHILIPS BRITA Intenza+ - opinie w konesso.pl
  • Filtr Brita Intenza Plus pasuje do ekspresów SAECO i PHILIPS. Oczyszcza ok. 50 litrów wody ( ok. 350 filiżanek wody), lecz traci swoje właściwości po 2 miesiącach użytkowania.
Kod produktu: 21002660
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żywiec
2017-10-10
Filtr sprawdza się bardzo dobrze. Obsługa sklepu jak zawsze perfekcyjna. POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2017-07-30
Filtr dokładnie taki jaki potrzebny cena była atrakcyjniejsza niż obecnie, dostawa ekstra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rzeszów
2017-01-29
Brak osadu w wodzie.Swoją role spełnia super.Przystępna cena,szybka dostawa przez paczkomat.Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-01-16
To moje pierwsze zakupy na portalu Konesso, filtr bardzo dobry, obsługa portalu zakupowego bardzo łatwa, prosta i szybka. Dostawa super zapakowana i bardzo szybka, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, LUBIN
2016-10-08
bardzo dobry filtr cena przystępna szybka dostawa polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Płock
2016-03-20
Bardzo dobry filtr, cena przystępna, szybka dostawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Katowice
2016-03-11
znacznie poprawia jakość wody. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Szczucin
2015-09-07
Zakupu dokonałam w czerwcu. Filtr spełnił moje oczekiwania ( założyłam go w ekspresie samodzielnie, bez pomocy męskiej ręki), działa bez zarzutu. Zamówienie zostało sprawnie, szybko zrealizowane. Polecam filtr do zakupienia w sklepie Konesso. Danuta, Tarnów
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
kawa bardziej aromatyczna. dobry zakup. mam nadzieję, że ekspres również będzie lepiej zabezpieczony. sklep świetny!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2015-03-29
Filtr bardzo dobry, szybka przesyłka polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2015-03-14
Bardzo dobry filtr, cena przystępna, szybka dostawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rusiec
2015-02-26
Świetne filtry, błyskawiczna obsługa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Górowo Iławeckie
2014-10-06
Bardzo dobry produkt, stosuję od wielu miesięcy.Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , ŁOMŻA
2014-08-29
Oryginalne produkty. Profesjonalna obsługa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2014-08-21
Standardowy produkt, Obsługa super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Mierzyn
2014-07-14
Super sklep. Błyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem.Polecam ten sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2014-03-06
Jak zawsze dostawa expresowa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-01-17
Bardzo szybka dostawa. Filtr zgodny z opisem. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Konstancin Jeziorna
2013-12-13
Produkt znany i sprawdzony, szybka dostawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zabrze
2013-11-19
Produkt sprawdzony , dostawa szybka , cena dobra , polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Siekierki
2013-11-04
Produkt mi znany, moge go tylko polecic.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2013-08-27
Bardzo szybka dostawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Sieradz
2013-08-26
Woda rewelacyjna. Zero osadu (a był NAPRAWDĘ duży!). Szybka dostawa! Polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sędziszów Małopolski
2013-08-04
Marek, Sędziszów Małopolski szybka i profesjonalna obsługa - polecam tego sprzedawcę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2013-07-31
Polecam, jeśli zależy wam na długości życia ekspresu. Szybka wysyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Opole
2013-06-20
Szybka wysyłka, przystępna cena
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Reda
2013-06-17
Bardzo dobra obsługa ,szybka dostawa ,filtr zgodny z opisem,polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wałcz
2013-04-21
Filtr bardzo dobry,łatwy montaż,przyzwoita cena.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Katowice
2013-04-20
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Nowa Brzeźnica
2013-03-06
Bardzo dobry produkt, stosuję od wielu lat. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-02-26
Produkt zgodny z opisem.Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Rawicz
2013-02-25
Filtry dokładnie takie, jakie miały być, cena atrakcyjna, dostawa błyskawiczna - na pewno będę tu wracał. Już niedługo skończy mi się smar do prowadnic - może tu go znajdę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-02-20
Jeżeli zależy Ci na jakości kawy i trwałości sprzętu to kupuj bez zastanowienia. Wiem co się dzieje z ekspresem bez filtra, sprzęt po kilku miesiącach pada. Dobra cena i szybka dostawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Orneta
2012-12-01
Tylko i wyłącznie ten filtr, szybka dostawa i niezła cena
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Nysa
2012-11-24
miałam problemy z kupnem akcesoriów do expresu , teraz wiem gdzie kupować dostawa bardzo szybko polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-10-19
Dobry filtr, z regulacją odpowiadającą twardości wody. Polecam!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gryfino
2012-09-26
Bardzo szybka dostawa. Filtr zgodny z opisem. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rogozino
2012-09-06
Kupując kawę pamiętaj o akcesoriach do ekspresu. Polecam oryginalne filtry do wody.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Koziegłowy
2012-06-09
filtr bardzo dobry, spełnia zadanie w 100%, polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel