Opinie o Kawa ziarnista illy Espresso Black 250g

  • illy espresso BLACK to kawa ziarnista z lekką nutką goryczki, posiada wspaniały smak i aromat. Illy esspresso jest mieszanką 9 gatunków Arabik. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8003753918198
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Irena, Jadwisin
2021-01-08
Doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Irena, Jadwisin
2020-11-28
Super wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-11-09
ok sprawdzona wyśmienita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, OLSZTYN
2020-11-08
Rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Ruda Śląska
2020-10-01
Na start dnia idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kętrzyn
2020-09-21
Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna Irena, Jadwisin
2020-09-07
Trochę pogorszyła się jakość kawy, ale to nie winna sklepu tylko illy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Lublin
2020-08-21
Przepyszna kawa,wspanialy aromat i smak na początek każdego dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Skarżysko-Kamienna
2020-05-26
Bardzo dobra kawa o wyraźnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2020-05-10
Kaw super jakosc, zakupy super udane i super szybkie. Moja ulubiona Illy zawsze swieza i pyszna:).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Szczecin
2020-02-01
Polecam bardzo, kawa przepyszna, a sklep za każdym razem staje na wysokości zadania. Wysyłka ekspresowa i dokładnie zabezpieczona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Tarnów
2020-01-18
Kawa bardzo smaczna, dla mnie trochę za mocna. Wersja Classico jest łagodniejsza i tę mogę pić bez końca;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecin
2019-12-10
Bardzo intensywna kawa. Zero kwasowości, dość spora gorycz i gęsta crema. Jak dla mnie aromat tytoniowy (prawie jak płynne cygaro). Zdecydowanie warta spróbowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-04-23
Genialna kawa, idealne nuty smakowe. polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2018-10-28
Najlepsza kawa codzienna. Bardzo smaczna, aromatyczna, jednym słowem - super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Głuszyca
2018-03-06
Jak do tej pory najciekawsza, moim zdaniem, kawa. Na pewno będę do niej wracał, ale szukał dalej także.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2017-06-03
Przepyszna kawa. Gorąco ją polecam jak i zakupy w sklepie. Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-05-25
Kawa jest ciemno palona.Wychodzi z niej bardzo pobudzające espresso, w smaku bardzo wyraźna, czuć czekoladowy smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2017-01-22
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-08-25
Dobra kawa, miła odmiana, faktycznie czuć nuty czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2016-07-02
Świetna kawa na Espresso, Doppio a nawet Long. Intensywna, gorzka, bez tzw. kwaskowej nutki, których w kawie nie lubię. Wspaniały aromat. Polecam zwolennikom klasycznego Włoskiego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2016-02-14
Dopóki nie spróbowałem Illy - piłem tylko Kimbo, w międzyczasie eksperymentowałem z innymi kawami. Tę kawę mogę pić na co dzień :-) Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-03-08
Kawa bardzo dobra, ale tak jak każda Illy trudna w przyrządzeniu. W automacie nie wychodzi najlepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-02-25
Produkty ILLY - klasa sama w sobie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Poznań
2014-12-30
dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Drawsko Pomorskie
2014-10-24
Super, mocna jak trzeba, aromatyczna, extra do mleka! Klasa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-04-06
Bardzo dobra kawa - na pewno będę do niej wracał. Słabiej palona, niż Izzo gold.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2014-03-02
ok.kawa ale bez szału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PUŁAWY
2014-02-13
Zakupy przebiegły pomyślnie, polecam zakupy w tym sklepie, kawa rewelacyjna - gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel